22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#3102 Mert erre mondják a fejlesztők, hogy átment a lövedék a hajón de nem sebzett semmilyen komponenst. Amúgy kb a páncéllal kapcsolatos változás ebben ki is merült meg most már nehezebb citadel hitet bevinni, illetve ha be is viszel 13-14 ezernél többet nem sebez. Összességében amúgy nem rossz ez az új patch. Valaki tudja amúgy, hogy a 9-es 10-es japcsi illetve a tizes amcsi hordozók mikor kerülnek be? -
StrikeFor #3101 ó baszki :=( -
Plata #3100 Nem örökre kapod,fogyóeszköz,kiírja hány darabot kaptál. -
StrikeFor #3099 ŐŐŐŐŐ hova tűnnek a megszerzett zászlóim??? egy csatára kapod csak?? WTF? -
DantesHUN #3098 Akkor lehet az a lepattanó. Bár...nem tudom. Ha ez lepattanó, akkor az mi amikor olyan 1000-1200at ad be csak? -
kailee #3097 azt láttam én is sokszor nem írja ki de ilyenkor szerinte ma lepattanót jelezné. De azért mostanában is előfordulnak olyanok hogy 1 lövedék levisz 14000 ret és van olyan máker hogy egymás után eső lövedék ből 4 is ilyet ad. ez megint aim gyanús -
Dewri #3096 Igen, nekem is feltűnt, hogy amikor 4en is rámlátnak, simán elvagyok jó ideig. Eddig pikk-pakk kilőttek ilyenkor. A sok csíter gyökér most
tanulhatja újra a játékot...:)
Viszont csomószor van olyan, hogy sebzek, de nem ír ki semmilyen értéket, csak hogy találat 1x-3x-stb, de nem látom mennyit ütöttem. Eddig azért kiírta rendesen. Meg egyes hangok is hiányoznak, pl induláskor, áttöltéskor eddig volt hang. A lövéshangok is változtak. -
kailee #3095 Nekem be jönnek az újítások. Időnként van még persze olyan hogy tényleg hihetetlennek tűnik a sebzés. de azért sokat finomult. Én már kevésbé veszem észre azt hogy a cruiserek letudják darálni az amagit. többnyire a bs-ek amik nagyot tudnak sebezni.
Mind össze most is a csapat számít. látni nagyon a csapatokon és a meccseken, hogy sokan csak aiam el mentek mert kb első 5 percbe kihullik a társaság fele
Amagi patch után
Amagi patch után csapat
Amagi patch után okozott kár
Amagi patch után elszenvedett sérülés -
DantesHUN #3094 Érdekes. Kár hogy nincs training mode, lelehetne ellenőrizni. Bár nem tudom hogy lehet ezt látni, ilyen apróságra figyelni csata közben záporoznak a lövések. Persze biztos így volt. De az is tuti, lazán átlőttem csatahajókat. Igaz, nem toronyra céloztam.
Mondjuk az sokat elárul, hogy nincsenek páncél adatok a játékban, a korábbiakat is kivették. Eddig írta hogy citadel, kazamata stb. Most a hajótest modulnl ír csak 1 számot. -
Scharnhorst #3093 Az Amagival 5-6km-es távon harcoltam és az oldalsó páncéllemezbe illetve a tornyokba csapódott a lövedékeim zöme. A toronyról tisztán láttam ahogy elpattan a lövedék más irányba és csak találatnak jelezte, sebzésnek nem. -
DantesHUN #3092 Nagyjából ezt tapasztaltam én is. Különben lehet van lepattanás, de csatahajónál messziről a fene se látja miért nem sebzett. De én azt gyanítom úgy van mint eddig, akkor nem sebez ha nem robban az AP.
A hordozók kiherélését én sajnálom. -
Dewri #3091 Én is mentem pár kört.
South Carolina, az első amcsi csatahajó: cirkálószinten fordul, belső nézetben többször eltévesztettem hol tartok, olyan gyorsan elfordult... Ezzel együtt csúnyán leforogja a saját tornyainak forgását is, így ha csak a manőverezésre figyelünk, nem biztos hogy sikerül lőni, mert már rég túlforgunk az ideális íven, mire odaérne az ágyú. Elsőre ez iszonyatosan szokatlan, zavaró... A lövések kezdősebessége jóval nagyobb mint a japánoknál, de olyan szinten, hogy 12 km-ről se tudtam meglőni az ellenfelet, annyira elé lőttem a korábbi japán tapasztalatokkal... 7-8 km-ről szinte pontlövő, alig kell eléhagyni. Rombolókat eltalálni még így se egyszerű, de könnyebb lesz, ha megszokjuk. Mindenesetre ez nem rossz, viszont nagy hátrány lesz a váltás a nemzetek között, mert ha ezzel játszok sokáig és aztán visszamegyek japóra, lesz szenvedés, és fordítva.... Páncél nincs, bármi, bárhonnan, bármivel szarrá... A harmadik körben vele már sikerült egy 70ezres sebzéses kört hozni, ez tetszett, de már eladtam, jött a négyes Wyoming.
Wyoming: elöl 2 torony, hátul 4... Két kört mentem, mindkettő bukta, bár tökéletes az MM, de agyhalottak a csapattársak, páncél nincs, lövések totál randomban sebeznek, ahogy eddig... Ellenfél repcsi egyetlen torpedóval, teljesen szemből kiszedett, 32ezer hp-ról, köszi... Ezek szerint ennek a szarnak az orrában van a lőszere, mert "Detonation medált" kaptam ezért a buktáért...
A látótávok tényleg nevetségesek, szerencsére most még mindenki ezekkel megy, így mindenkinek egyforma, de ha majd elmúlik az újdonság varázsa és visszajönnek a japánok, nem tudom mi lesz itt, mert másfélszer olyan messziről rommá fognak lőni mindent...
A hordozókat felőlem ki is vehetnék, ez HAJÓS játék, aki repülőzni akar, vannak repülős játékok, ha meg ikonokat akarnak térképnézetben pakolgatni, arra vannak a stratégiai játékok, menjenek át oda!!
Működnek a zászlók és bizonyos cselekedetekért ad medált, mint a wotban. Ez jópofa... -
DantesHUN #3090 New OrleansAl Amagit és Nagatot is ugyanúgy átlőttem mint eddig. Én ezt láttam. Ettől még lehetnek lepattanók persze, New Orleans al ez volt -
Scharnhorst #3089 A páncélnak van érdemleges változása az előzőhöz képest. A most már T8-as Mogamival játszva lőttem a 155mm-es löveggel az Amagit és hiába találtam el jó párszor a fele lövésem vizuálisan is lepattant és sebzést sem adtam be neki. Szóval a páncélnál azért valami változás csak lett, mert nem a semmiből dobta nekem a 0-ás pattanókat szerintem.
A kisebb tierben az amcsi csatahajók valóban gyengébbnek tűnnek, viszont T7-től kezdve szerintem bőven lehagyják a japánokat. -
campernoob #3088 A válasz : NEM. Csak a prémium hajó(k) vásárlása esetén, amire figyelned kell, (már amennyiben ez változna) az a : " Access to CBT" felírat, mert ez jelenti azt, hogy bejutást kapsz a zárt bétába. Egyébként ha megvetted a hajót, akkor nem küldenek semmiféle kulcsot, hanem automatikusan játszhatsz a játékkal, vagyis letöltöd, bejelentkezel mint a WOTban, és játszol. A hajót érdemes jól kiválasztani mert ez megmarad. Én pl. a jó öreg "Greg"-et válsztottam, és nem bántam meg, de kinek mi jön be. Érdemes róluk a neten előtte videókat nézni. -
Plata #3087 Én mondtam,ez totál amcsi nerf,az amerikai hordozónak majdnem fele annyi köteléke van,az is idióta felállásban,az amerikai csatahajó gyengébb sokkal.Eddig is a japánok voltak a jobbak,de nem ennyire. -
DantesHUN #3086 Mai napi tapasztalatok:
-A amerikai hordozók repülőgép összeállítását elcseszték. Szar lett. Mindegy, hordozóval menni, áh. Oda csapatmunka kell. De miért kellet így elcseszni?
-Szerintem több hajó mozgékonyságán változtattak. Pl.: a New Orleans jobbnak tűnik.
-USA csatahajók, minden tekintetben gyengébbek...de lehetnének jók is, elvileg. De legalább jól fordulnak. Meg za is jó, a lövedékeik más sebességgel repülnek, így máshogy kell célozni! Ez egyértelműen jó.
-És a legnagyobb baj: hiába a beígért páncélzat dolog, nem vettem észre érdemi, pozitív változást. Kicsit más összegű sebzéseket dob. De hogy jobban bírnák a hajók? Cirkálóval lazán lőttem max-okat AP-vel. A csatahajómba messziről óriásit bikáztak bele. Szóval, akkor mi a változás? Kicsit kisebb eséllyel sebez max-ot az AP? Én szerintem ennyi mindössze. Lehet tévedek, de én ezt vettem észre. -
DantesHUN #3085 Ja. Az igaz, hogy a USA hordozók vadászai előnyben vannak, legalábbis kisebb szinteken, ahogy láttam, tuti. Mészárolnak. Csak az a baj, az USA hordozóknál meg elcseszték a gépek összeállítását. Most ezzel akarták kiegyensúlyozni a két hordozó ág közti különbséget? Az a baj, hogy az remek ,hogy az amcsi vadászgépek sikeresebbek, a de vacak összeállítás miatt meg szívnak.
Egyetlen USA hordozónál se lehet 2 torpedó+vadász összeállítást használni, pedig ez volt. a legjobb. Ennek mi volt megint az értelme? Nem így kéne kiegyensúlyozni. Ezen gondolkodom, Lexington-on melyik összeállítást kéne használni? Csak az elsőt, de így is gyengébb lesz mint korábban. Persze szakaszban, két hordozó, úgy már nagyon jó lenne a buli. De ettől még hülyeség volt. -
lacika17645 #3084 30 napos prémium vásárlása esetén is kapható aktiváló kulcs? -
Darun #3083 Valahová eltűnt az előző reagom :)
Szóval, mentem egy kört a Bogue-val, ha már az Indi-t elvették. Az Indivel szerzett xp-ből felhúztam maxra, viszont gépekből az alapfelállást hagytam. A végeredmény: 33 lelőtt repcsi. A csata egyébként 2-2 anyahajóval zajlott. A japó vadászt veszteség nélkül szedtem le, és a gépek se skillből, se equipmentből nem voltak fejlesztve. Am már valahol olvastam (talán a GS-ben) hogy érdemes két anyahajós szakasszal menni, igy az egyik tud támadó (bombázó-torpedós) a másik meg támogató (2 vadász/bombázó) felállásban menni. -
DantesHUN #3082 Elvileg ha megveszed, pre-order hajókat, valamelyiket, bekerülsz automatikusan. Nem tudom, gondolom küldenek kódot, és annyi. -
lacika17645 #3081 A pre-order vásárlását követően, hogy tudom azt aktiválni a Warshipra?
-
DantesHUN #3080 Na, Wyoming, meg van a 60 k sebzés. Oké, ez már tűrhető, de előtte két csatában célpontom se volt. Nem volt kire lőni, vagy kilőtték mire lőtávolba értem, vagy egyszerűen lehagyott. Jó lenne azért az USA ág, csak hát nem működik a koncepció. -
DantesHUN #3079 Aha. Nagy fos ez is. Később a Colorado kap végre normális lőtávolságot, de addig..kalap szar. Ilyen lőtávolsággal? De nem az a baj hogy kisebb a lőtávolság. De mivel kompenzálják ezt a amcsi csatahajók? Sebességgel? Nem , mert lassabbak. A toronyforgás is lassabb. Igaz, jobban fordulnak, de kit érdekel hogy ha nem tudok lőni. Hp? Nem, mert a japánoknak van több hp-ja. Akkor mi a tosz az amiben jobb egy USA csatahajó? Az egyensúlyt úgy kéne csinálni hogy valamiben gyengébb, de másban jobb.
Elvileg amiben az USA csatahajók jobbak lennének az páncélzat, és jó is lehetne az ötlet, hogy több lövést bír ki, és így a kisebb lőtáv ellenére is tud harcolni, mert nem lövik szarrá mire befogja a japán hajót...de hát...hiába ígérték hogy változik a páncélzatnál, nem vettem észre komoly változást. Bár mintha most egyel-kettővel többször nem lehetne maxot lőni csatahajóba. De ettől még ugyanígy nincs ez rendesen beállítva mint eddig, szerintem, és ha így van, épp ezért fosok az USA hajók , jelenleg. -
Dewri #3078 Akkor ezek szerint nem tudták megoldani a technikai fölény hangsúlyozását az amcsiknál, amiről korábban beszélgettünk itt, hogy a valóságban tök sötétben rommá lőtték radarral a japókat... Kapnak egy feleakkora lőtávot és ennyi? -
DantesHUN #3077 Aha. De a Langley vadászai mivel többen vannak, párharcban lelövik a japán gépeket. De nem is ez a probléma hanem elbaszták az amerikai hordozók összeállítását!
A Lexingtion-on a 1 vadász-két torpedó, 1 bombázó felállást használtam. Ez volt a legjobb lehetőség. Na ezt elvették a következő lehetőségek vannak:
-2vadász/1torpedó/1 bombázó ami szar, mert két osztag torpedós kell a csatahajók ellen
-2 vadász/2 bombázó /0 torpedó- hát ez még szarabb, mire jó? Mit lehet ezzel támadni? Rombolókat, illetve az ellenfél repülőit. Csatahajót nem
-1 torpedó/3 bombázó Ez is szar, nincs vadász, nincs légi fedezet. egy torpedós osztag kevés a csatahajók ellen, három bombázó meg...sok, a bombázó csak könnyű célpontok ellen jó.
El is adom a Lexington-t, ezzel nincs értelme az amerikai hordozó ágnak. Az Essex és elvan cseszve ugyanígy.
Ezt vajon miért kellet átvariálni? Ahhoz hogy hordozó sikeres legyen kell vadász, bombázó és torpedós osztag. Ez nem nerf, ez hülyeség.
Ha most a Lex.- az első formációt használja, a vadászaival erősebb elvileg a japán hordozónál de annak meg több gépe van fönt egyszerre. A második variácóban nem tud csatahajót támadni. A harmadikban meg, nem tudja a gépeit megvédeni. Ez nem nerf, ez hülyeség.
Ezzel szemben a japán hordozónak van olyan összeállítása: 3 vadász/2 torpedó/2 bombázó osztag , ami mindennel szemben jó összeállítás.
Hogy ennek most mi a tököm értelme volt? Egyre jobban kezd nem tetszeni amit csináltak.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.14. 18:46:08 -
kissssss #3076 csak 2 repülő kötelék? omg..... asszem ideje újra be izzítanom a játékot. -
#3075 Az amcsi hordozókat meg elég durván nerfelték. Az első hordozóval vihetsz magaddal 1 torpedóst meg 1 vadászt, vagy 2 torpedóst. -
#3074 most jó kis tierben destroyerrel menni teli a pálya bb vel meg cv vel :D -
DantesHUN #3073 Ezt nem tudom hogy sikerült, de hogy pár perc után 4 azaz négy tehát minden oldalról ellenfél vesz körbe. Ez hogy lehetséges? Áttették a térkép kezdőpontjait? Bármerre fordulok ellenség ellenség mindenirányból. Megint valami ami jól sikerült. -
#3072 A legegyszerűbben úgy tudsz játszani, ha veszel egy premium hajót. -
DantesHUN #3071 Jelenleg zárt béta teszt van, elvileg aki vesz pre-order csomagot, pénzért, az bekerül. De ,lehet várni is, időnként van lehetőség regisztrálni ingyen is. -
lacika17645 #3070 Üdvözlet! valaki elmagyarázná hogyan lehet aktiváló kódot igényelni, kapni, stb...
Egyre többet idegeskedek a WOT játéknál, így szeretnék váltani..a repcsis nem jött be, de ez a hajós nagyon érdekelne.. -
DantesHUN #3069 Igen, de és? Ebben mi a logika? A New Mexico 14,9! km a fejlesztett lő távja, míg a Fuso-nak 21,8. A Fuso-nak több a Hp-ja, és gyorsabb. Mi a jó akkor a New mexico-ban? Mindenben sokkal gyengébb. -
#3068 Japán csatahajók lényegesen nagyobb távolságból képesek darálni mint az amerikaiak. -
DantesHUN #3067 Oh, je. Amerikai csatahajó. Úgy ért véget a csata, egyetlen lövést se adtam le, egy ellenfél se volt lőtávban. Hála a lassúságnak és a kis lőtávnak. -
Darun #3066 Akkor moralizáljunk kicsit. Én se szerettem a suliban puskázni, nem is igazán tudtam. És én még olyan kiemelkedően okos sem voltam. De azt mondtam, ha egyes is lesz, legalább becsülettel csináltam. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az, hogy ilyen az élet. Egyrészt körülötted szinte mindenki csal, másrészt mire mész azzal ha elmondhatod, becsületes voltál? Maradjunk a játéknál. Jönnek a siemkák és aim bottal szétlövik az egyébként baromi fürge kis rombolódat. Mert az hogy a csatahajót/cirkálót eltalálják, az oké, de én pl kb kétszer ha tudtam sebezni rombolót, egyszerűen lehetetlen becélozni őket, viszont ha én vagyok rombolóval, kilóméterekről is kiszednek, hiába fordulok, változtatok sebességet, stb. És amit nem tiltanak a játékban, az nem csalás. A WoT-ban is van már annyiféle mod, amire simán rá lehet mondani hogy csalás...
Egy megjegyzés az észrevételedhez:azért kell másként célozni, mert elvileg eltér a lövedék kezdő sebessége. Nem mernék rá mérget venni, de ez mintha lenne a játékban is. -
DantesHUN #3065 Ez a aimbot, csalás dolog, úgy van ez, anno vizsgáztam lationból. Hármast kaptam. A többség puskázott, csalt, szart se tanult: jeles. Második latin vizsgán én is csaltam, nekem is jeles. Igaz, csalás nélkül is meglett volna, mert felkészültem, de minek erőlködjek, ha senki nem erőlködik, hanem mindenki csal? Én becsületből kínlódjak és erőlködjek? Ugyanez van itt is, aki jó játékos, főleg ha nálam jobb, tud nagyon jó köröket menni csalás nélkül is, de minek erőlködjek, ha a többség semmilyen erőfeszítést nem tesz, mert csaló programot használ.
Ezzel persze nem az aimbot mellet érvelek, és az lenne a legjobb ha kapásból ban-al jutalmaznák. -
DantesHUN #3064 Már miért? Mert nem használod? Én is ellene vagyok, és tiltani kéne, de ha a többség használja? -
Sendrov #3063 Akkor én hülye vagyok.