22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    De. Ennyi eszük van. Sőt, kapott füstfejlesztést is mint a rombolók. Láthatlatlanul végtelen torpedo spam.
  • [NST]Cifu
    Pont azért maradtam mellette, hogy ne tudjon egy romboló zavartalanul rárontani, és torpedót küldeni ellene (ellenük). De mivel kimaradtak a nagy csetepatéból, így túl sok dolgom nem volt, a legtöbb ellenfél csak akkor jött lőtávon belül, amikor már minden mindegy volt. :)
  • StrikeFor
    én sem hiszem,mivel 6-700 méterről dobják :D :D

• [NST]Cifu
    LoL. Nem mondjátok, hogy ezek a tökkelütöttek belerakták a Kitakamit, persze, végül is 40 torpedóval mit is lehetne csinálni?

(Szerk.: Látom, van fent Youtube videó is róla. Oké, a WG hülye. Pont.)
  • StrikeFor
    a textura ahol véget ér félig kitudsz lógni belőle......nem igazán sebződsz és nem is nagyon tudnak eltalálni mivel a mapből nem lehet kilőni és nem tudja a program kiszámolni a dolgokat....ezért az ilyen "jófej" srácok beleülnek a textura határába és onnan lődöznek őket meg nem lehet kilőni......szánalmas,hogy egy ilyen Youtuber is így játszik
  • Matusy
    Az vkinek eszébe jutott h az ellenség torpedóvetőit nem csak AA-val lehet lőni hanem vadászokkal is?. Én carrierrel játszom és rendszeresen azt látom h míg én mindent megteszek a légifölény kiharcolásáért, addig az ellenséges carrier semmit nem csinál. Pedig igazából 1 osztag vadász végtelen+1 torpedóvetőt le tud lőni. A másik része h 1-2km-ről nemhiszem h tud torpedót vetni, mert ha túl közelről teszi akkor nem élesednek a torpedók. Legalábbis nekem nem élesednek sosem és nem is sebeznek igy.
  • DantesHUN
    Ne kísérj rombolóval csatahajót.

Amúgy azért igyekeznek hátul maradni, a csatahajók, mert félnek a cirkálóktól, meg a rombolóktól, ami szépkapja őket secperc alatt. Meg a térkép közepére berohanni csatahajóval eléggé öngyilkosság. Persze, a sziget mögött bujkáló , meg egy helyben álló hülyéket én se szeretem.

Csatahajóval szerintem azon kell lenni ,hogy a lehető legnagyobb tűztámogatást lehessen adni, hiszen elméletileg a csatahajónak van a legnagyobb tűzereje. Illetve a másik csapat csatahajóit kilőni értelemszerűen.
  • DantesHUN
    Ja, hogyne. Mibe fogadunk ,hogy vissza kerül a Kitakami? Nyakamat teszem rá. Azért vették ki, mert az indulásnál ne vegye meg minden pénzes hülyegyerek, és legyen totál torpedospam. Majd idővel, lehet nem most, de egyszer visszateszik, hiszen sokan fizetnének érte. Az meg hogy WG mit ígér meg, annyi mint fing a szélben.
  • Master91
    na akkor ha lennél kedves hogy is kell jól lőni ?
  • Palinko

valóban nem, tier 4 ben voltam, nem figyeltem kik ellen.

a textúra glitchet lövöldözős játékok példájával tudom elmesélni, pl egy láthatatlan kiszögellés ami még is ott van és fel lehet rá ugrani, majd onnan még jobb pozícióba kerülni, ezeket nem illik használni. ebben a játékban nem tudom mi lehet az, én annyira jöttem rá, hogy sziget mögött megéri elbújni, ha át tudsz lőni felette, mert sokszor simán átlátsz és át is lősz, az ellen meg nem láthat téged akár hogy is emeli a periszkópját és ezért nem is tud rád lőni :D persze ha közelebb jön már nem játszható de addig is előnyre tehetsz szert
  • Jacktor
    Gondolom nem St.Louise-okkal találkoztál :-)
  • Palinko
    naaaa, hogy a cirkáló lealázná a BS-t? ne már, én volt hogy megnyertem 2 ellen, mindkettőt lelőttem ők meg nem tudtak kilőni, durva AP vel lőttem ők inkább HE vel, de akkor is hoztam egyiket a másik után. nekem tele volt az életem nekik is 3/4 felett mindkettőnek
  • ximix #4931
    [NST]Cifu #4902

A képen látszódik kik azok akik a WG "nevelő táborban" szocializálódtak

Palinko #4897

Oldalanként, max 1 hordozó, plusz 4-6 játékos pilótának.
    Nem lehetne típusra, tier-re jelentkezni csak pilótának és az MM besorsolna valahova így könnyebb dolga volna az MM-nek csatákat összeállítani. ebből adódóan pilótát lehetne fejleszteni pl, jobban bírja a terhelést, farlövész és hasonlóak.
    A hordozókon xy darab repülő lenne amiből lehetne választani mivel repülsz, de típusonként korlátozva lenne a darabszám ami egyszerre a levegőben lehet tehát ha van 4 torpedóvető a levegőben akkor vagy bombázó vagy vadásszal mehetnél vagy vársz míg lelövik az egyik torpedóvetőst.
    A hajóknál a légvédelmet lehetne kézire és automatára állítani.
    Szerintem jóféle csaták lennének, és nem kellene aggódni, hogy jön 2-3 raj és rád dob kb 12 torpedót .

StrikeFor #4900
    "map end textura glitch"
    Ez mit takar pontosan ?
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 11:40:39
  • Pluskast
    Igen ez lenne az egyik megoldás, hogy az MM és a fejlesztők is képesek legyenek felfogni végre, hogy olyat ne generáljon a rendszer, hogy egy CV egy oldalon. Az semennyire sem fair. Tegnap nálam ott gurult el a gyógyszerem amikor a Coloradomal olyan csatába rakott be ahol nálunk semmi nem volt odaát meg egy tier kilences Taiho. Eleve vesztes kör volt esélyünk sem volt a győzelemre. Szívem szerint akkor ott helyben lepuffantottam volna és a hulláját rugdostam volna - ha ott lett volna - annak a fejlesztőnek aki ezért a fostaliga MM rendszer elkészítéséért felelős.
  • [NST]Cifu
    Ehhez megfelelő csapatjáték kell, Umikaze-val nekiálltam kísérni egy Kawachi-t, de ő szinte végig leghátul állva lőtt, és szinte semmit sem talált el. Persze a végére maradtunk, de a túlerő lenyomott minket, mint a bélyeget. Így jártam. Ezt eljátszottam más BB-kkel is, de szinte alig volt olyan BB játékos, aki ne leghátul állva, vagy mélyen fedezékből lőtt volna...
  • TuskoMobile
    romboló dd ellen legjobb ha menekülsz tartsd a távolságot
    te 20csomóval tudsz menni ő meg 30 körül fog jönni mert manőverezik orbaszájba
    ez a legjobb megoldás mert engem is így szednek ki legjobban dd-vel és én is így csapom agyon a kis szunyogokat*
    mert bs-el a hátsó ágyúk jól forgathatók és a torpedókat is simán ki lehet kerülni így
    + torpedó csak kb 7km-en belül fog hatni ha utol ér

*persze ha már sikerült szemből közel férkőznie akkor már mind1 bukta van nincs idő manőverezni egy bs-el
    de ez meg annak a hibája lesz hogy nincs senki körülötted aki spotolná
    akkor meg úgyis kiszednének ha egyedül vagy mert egy cirkáló is lealáz szóval tök mind1
  • Pluskast
    Azért az nem sűrűn fordul elő, hogy szimultán két romboló torpedóinak köszönhetően "szendvicsbe" kerülsz. A kitakami meg pont az ilyen nonszensz helyzetek miatt lett kivéve, hogy gyakorlatilag zéró esélyed volt arra, hogy kikerüld. Ezt hála istennek a fejlesztők is belátták.
  • Jacktor
    Az MM-et minimum úgy kéne beállítani, hogy ha az egyik csapat kap egy CV-t, akkor a másikban is legyen. Nem egyszer rakott be a 4-es japánnal úgy hogy szemben nem volt hordozó, nem is ecsetelném a végeredményt (15+ torp találat, összes repcsi megmaradt, stb). Egyszerűen kevés még a magasabb tierű játékos. De. Higgyétek el, lehet 20 repülő rajotok is, ha szemben nem hülye a CV-s (pláne ha amerikai), alig lesz lehetőséged (jól célzott)dobást végrehajtanod. Nem egyszer volt hogy olyan köröm is a japán 4-essel, hogy szemben egy vadász setup-os amerikai CV volt. Egy (azaz 1) db torpedót nem volt időm ledobni, úgy letakarítottak a vadászok... (egy oldalon volt mindenki, muszáj irány volt)
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.06. 11:26:26
  • DantesHUN
    Látod? Te se olvasol figyelmesen. Erre azt írtam én is hogy bukta. De mi a különbség, ha két romboló lő két irnányból? Vagy csak egy Kitakami? Jó ez most kivették, de és? Kilő egyszerre mennyit is, 40 torpedót?
  • Pluskast
    Aha. Na és milyen irányba akarsz fordulni amikor három század torpedó bombázó jón rád 3 különböző irányból? Szóval igen, továbbra is baromság azt mondani, hogy ugyanazt kell tenni mint romboló esetében.
  • sadface #4923
    Kezdőként lett egy kis sikerélményem :) Rosszul helyezkedtem szinte végig, nagyon kevés lövést tudtam leadni (de ami talált az like a truck :D), szóval annyira nem vagyok elégedett. Még szokni kell ezt a lomha dögöt.

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.06. 11:06:41
  • DantesHUN
    Látod a romboló torpedóit? Mikor? Amikor a rombolót se látni? Mostanában sokszor észre vettem, nyílt vizen 10 km-en belül van a romboló, nincs füst, és nem látni. Csak hirtelen a semmiből felbukkanak a torpedói, de amikor felbukkanak, már túl késő, és nem lehet kerülni.

Amúgy meg torpedó, torpedó. Alapvetően ugyanazt kell csinálni: elsőként nem olyan irányban lenni, hogy eltaláljanak, ha ez nem, úgy kell fordulni hogy a lehető legkevesebb találjon el. Lásd eggyel lejjebb.

Persze a legkönyebb rávágni ,hogy BAROMSÁG.
  • DantesHUN
    Meg még: a sírósok mindig azzal jönnek ,hogy hiába fordul, a repülő osztagok is utána fordulnak. Ami igaz. Lehet manuálisan állítani, hogy hol legyen a ledobási zóna, így könnyebb valamit eltalálni, és addig módosítok a zónán, amíg biztos nem lesz a találat. Ez az elmélet.
    A gyakorlatban ez mindig van így. Persze, van így van. De ott van az a aprócska gond, ha a rajok sokáig a célpont hajü környékén repkednek, leszedi őket a légvédelem. Márha van. Ha nincs...szar ügy. A másik dolog, hogy ha hordozóval van valaki, nagyon sok dologra kell figyelni. A gyakorlatban sokszor nincs idő perceken keresztül újra és újra és újra módosítgatni a ledobási zónán. Mert jönnek az ellenséges vadászok, az ellenséges bombázók,a többi rajoddal is foglalkozni kell, a hajódat is irányítani kell, arra is kell figyelni nehogy meglepjen egy romboló, stb.
    Jártam úgy egyszer, sokáig próbáltam egy csatahajót elkapni, nagyon ügyes volt, folyton forgott, aztán csak bekapott pár torpedót...csak arra meg nem figyeltem, hogy a hordozóm mellett feltűnt egy ellenséges romboló. És game over. Ezt a példát azért mondtam el, mert nagyon sok féle szituáció van, hol sikerül, hol nem.
    Van olyan is, hogy hiába minden manuális beállítás mindent kikerülnek. Vagy lelövöldözik az összes repülődet. Vagy nyitva hagyják az egyik oldalt, ott feljönnek az ellenséges hajók megtalálnak...és annyi. Vagy két perc alatt véget ér a csata. De olyan is van, amikor az ellenséges csatahajó elbambul is szinte belesétál a torpedókba. Akkor meg lehet örülni.

Visszatérve ,hogy mit lehet tenni a hordozók ellen: a legfontosabb az idejében való észlelés. Ha látod feléd jönnek, fordulj úgy, hogy a gépek ledobási zónája rossz szögben legyen. Ha tovább fordulnak a gépek, te is fordulj tovább. Pláne csatahajóval! érdemes 5-6 km-es távolságból éles fordulóba fogni, tehát sebességet vissza, élesen fordulni, majd sebességet növelni, mind ezt ledobás előtt. A kulcs, hogy jól kell időzíteni, de ehhez sok gyakorlás kell.
    Aztán ,ha már ledobták, vagy már nagyon közel vannak mondjuk 5km-en belül akkor is: élesen fordulni, gyakorlatilag úgy, hogy a hajó párhuzamos legyen a torpedók irányával. Mert így ha elkerülni nem is lehet, de: nem 5 fog eltalálni hanem egy, és nem a hajó oldalát, hanem a orrát. Kis szerencsével meg sikerülhet keresztül csúszni két torpedó között.

Ezzel a két dologgal, meg lehet a dolgot oldani. Persze ha nem veszed észre csak későn, bukta. Illetve ha 4-5 szakasz gép támad egyszerre, szintén bukta, de erről már mondtam, hogy igen, a magas szintű hordozókkal bajok vannak. Szóval ha valaki ezeket megfogadja, sokkal kevesebbszer találják el, az tuti.
  • Pluskast
    Baromság! 1. egy romboló torpedóit legtöbbször elég messziről meglátod így van időd kikerülni. 2. bizonyos dolgokat nem teszel meg ha romboló ellen harcolsz (nem mész túl közel hozzá, nem haladsz vele párhuzamosan, ha még is igyekszel szembe menni vele) 3. esélyes, hogy a rombolót megsemmisíted még mielőtt kilövi rád a torpedókat. Ezzel szemben egyrészt 99%, hogy a repülőket nem lövöd le egytől egyig még mielőtt azok oda érnek hozzád, másrészt a repülők kb 1-2 kilométerről dobják le a torpedókat amikor már a manőverezés annyit ér mint halottnak a csók.
  • Palinko
    na az megint olyan hajó a 14 ágyúval hogy én egy tierrel fentebb tettem volna minimum, nagyon erős, de hogy nem jó a cirkáló sztem többen úgy nézik mint én, megnézik a tier 10 es végeredményt és ott mennek amit el akarnak érni.
  • DantesHUN
    Ha rombolók torpedóit kitudod kerülni, nagyjából a repülők ellen is ugyanúgy kell.
  • Pluskast
    Egyébként erre egy hatásos megoldás van. Ha csapatodban komolyan összefognak és a csatahajókat, hordozókat cirkálók is kísérik legalább kettő. De ez általában nem megy mert ugye egy hajó kinyírása többet ér mint, hogy te védj és hajókázz egy csatahajó vagy egy hordozó mellett folyamatosan (mondja a legtöbb játékos), és általában amúgy is a játékosok nem igen törődnek azzal, hogy bárkit is bevédjenek (néha azért elő - elő fordul). A másik marginális probléma az is, hogy az MM gyakran teremt olyan helyzetet amikor 2-3 tierrel nagyobb hordozó van bent mint amilyen hajók vannak a túloldalon vagy ugye úgy értékeli a rendszer, hogy a hetes csatahajó egyenlő a hetes hordozóval és akkor az egyik oldalra már nem is kell hordozó. Ami meg azért is káros mert felborul a balance hiszen egy hordozó egy csatában komoly előny azon az oldalon ahol van, másrészt semmi garancia nincs arra, hogy a nagy tierü hajók komoly légvédelemmel rendelkeznek (itt megint csak előjön az új és merőben idióta 0.4-es patchel bevezetett új légvédelmi rendszer).
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.06. 10:47:35
  • Gundark 1 1
    Igazad volt abban amit a másik topicban mondtál Cifu, ez egy szar játék :) Kicsit lövöldözni akartam és még egy kört menni, de valahogy majdnem éjjel egy lett :) Nézegettem a jutúbon a cv-ket, hát.. ez egy minigame, amiben jópofa ikonok lőnek ikonokat.

Nem flamet akarok, csak kérdezem, hogy én még nem találkoztam cv-kkel élőben (még csak III-as vagyok, és a főnixre gyúrok:) de már számtalanszor próbáltak megtorpedózni. Azokat még elkerültem, de a repcsik ellen van valami használható módszer? Azonkívül hogy igen sok AA egység kell :) Mert a cv-s videókon elég gáznak látszik hogy az ember előtt kioldanak és helló :) Ezt talán úgy lehetne megoldani hogy célt jelölsz ki a gépeknek de egyébként nincs beleszólásod abba hogy hogy oldják meg.

Mondjuk tegnap volt egy retardált csapattársam. (ahogy többen is jeleztétek, milyen érdekes hogy mindig a saját csapatba jut ilyen) hasítok egy BB felé de még messze van, erre találat. Mondom mifa*z. Megint. Oldalra nézek és a vicces gyerek egyesével lövöldözik rám olyan 8 kmről. Jeleztem neki hogy kurvára nem kéne. Erre visszakérdez hogy miért te nem ellenséges hajó vagy? És rám lő egyest megint. Mondtam de baz+ és oldalsortüzet adtam le a St Louisból. 2 nem talált :) Erre elkezdett vinnyogni hogy csak viccelt. Ezek az emberek azt élvezik hogy elbasszák más játékát?
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2015.07.06. 10:46:28
  • DantesHUN
    Az hogy eltudod-e kerülni sok mindentől függ, attól is milyen hajód van, mennyire vagy már gyakorlott, és legfőbbképpen mikor veszed észre a repülőket. Nincs az a isten, aki kitudja kerülni, ha nem veszi észre időben. És bár a repülőket látni, bizony nem egyszerű egyszerre harcolni, lőni, mozogni, célozni, meg az eget is figyelni.
    Ha számítok rá, és idejében észre veszem, hogy a repülők felém tartanak, nagy eséllyel kikerülöm. Nem tudok százalékot vagy esélyt mondani, de nagy eséllyel.
    A napokban velem is volt olyan, akkor figyeltem fel a repülőkre, amikor már közvetlenül rám dobták. Hiába voltam cirkálóval, egy torpedó azért eltalált. Egy másik csatában, vagy háromszor rámrepültek, de nulla eredménnyel, idejében észre vettem, hogy én vagyok a célpont.

Ja, meg hát vannak helyzetek, amikor nem az a cél ,hogy elkerüld, hanem hogy minimalizálni a károkat. Nem mindegy, hogy 5 torpedó sebez maxo-t, vagy csak egy, és az is csak az csatahajó orrát sebzi, valami jobb szögben, ami kisebb sebzést, és kevesebb esetleges modul kárt jelent.
    Na most , mondjuk, a 40.ezer hp-ból belém vert 4 ezret, egy torpedó, az nem vészes. Az igen, amikor jön egy cirkáló extrém DPM-el, és egy perc alatt sebez 20.ezret, + háromszor felgyújt. Ha mind a 4-5 torpedó betalál, az szar ügy, de ha mindent elkerülni nem is lehet, a károkat minimalizálni igen, legjobb esetben meg mindent kilehet kerülni.
    Persze, más a helyzet, ha egyszerre 4-5 raj torpedóbombázó támad meg 4 irányból, mint ahogy 8-as szint felett teszik a japó hordozók. De azt elismerem, hogy azok túl durvák, bizony változtatni kéne rajtuk. Vagy, ha kér hordozó platoon-ban dolgozik együtt.
  • StrikeFor
    pont a tegnap vagy az előtti TWITCH-es CV-s gyerek is ezt csinálta X alakzatban küldte a torpedósokat és előtte egy bombázóval kigyújtotta a hajót......6 killt szedett össze azon a meccsen amit végignéztem
  • [NST]Cifu
    Én nem nagyon találkoztam még CV-vel, így én csak azt látom, hogy már Tier IV.-ben is lazán aláznak. Igen, lehet manőverezgetni, de pl. rám úgy dobtak torpedót, hogy kb. 100 méterre csapódtak a vízbe, és még egy 30 csomóval robogó Tenryu-val sem tudtam kitérni előlük, és az 5-ből 4 talált, pedig csak erre koncentráltam. Persze, tudom, béna vagyok, gyakorolni kell még...

Oké, lehet torpedós hajóval is ilyet csinálni, csak ahhoz annak a hajónak oda is kell érnie a célpont közelébe, míg CV esetén ugyebár max. a légvédelembe bízhatsz. Amikor engem kiforgattak a hajómból, egy South Dakota és egy St. Louis volt mellett, de egyetlen torpedóbombázót sem lőttünk le. Oké, véletlennek. De ez akkor is játékélmény romboló, és amíg azt könnyebb elfogadni, hogy valaki 12km-ről egy salvo-val kivégez, mint azt, hogy valaki 30km-ről, torpedóbombázókkal kivégez úgy, hogy esélyem sincs.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.06. 10:26:41
  • Pluskast
    Ez a kerüljük ki a torpedókat hajó típus függő. Rombolóval megy. Cirkálóval megy, csatahajóval legtöbbször nem megy. Ahhoz túl lomha és kezdhetsz te már fordulgatni akkor amikor a repülők 20 km-re vannak tőled nem fogsz tudni mit csinálni, ha lomha és lassú vagy és elégtelen a légvédelmed. Mert a fordulást bizony - bizony a CV-t irányító játékos is képes kijátszani. Elég csak ha három csoport torpedó vető százada van. Egyiket berakja , hogy a hajó jobb feléről indítsa a torpedókat a másikat berakja, hogy balról a harmadikat meg szemből és miközben a szerencsétlen lomha csatahajó megpróbál fordulózni a CV játékosnak nincs más dolga mint a csúszkákat tologatni és simán igazodik a hajó fordulásához. Plusz még jó taktika ha van bombázó századod is, hogy először őket küldöd be azok kigyújtják a hajót és ha az ibse kijátszotta a javítás kártyáját akkor a következő hullámban támadó torpedós századok által ledobott torpedók találatait követően 2 percig nincs is módja, hogy javítsa a hajót és nagy eséllyel elsüllyed. A zárt bétában ezzel a taktikával mindig volt 3-4 killem amikor hordozóval játszottam, ráadásul most még annyi könnyebbség is van, hogy több az olyan csatahajó aminek nincs vagy minimális a légvédelme köszönhetően annak, hogy átszervezték a légvédelmet és baromi sokáig tart mire egy csatahajóra megfelelő légvédelmet pakolsz fel. Sőt ugye alacsony tierben nincs is légvédelmük.
    Ezzel a hosszúra nyúlt szöveggel nem azt akartam mondani, hogy nincs esélyed túlélni egy torpedó bombázó század támadását de hülye és süket duma, hogy fordulj és akkor minden ok, az meg még süketebb duma, hogy képes vagy akár sérülés nélkül is megúszni. Ez egész egyszerűen nem igaz.
  • StrikeFor
    jó akkor nem így van a játékban mindenki balfaxxx csak a CV-k nek van 4-6 killje körönként
  • DantesHUN
    Nem így van, de hát persze, hogy jobban tudod, NULLA tapasztalattal a hordozókról.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.06. 10:19:59
  • StrikeFor
    nem hiszem,hogy a CV-nek szüksége van a máltai kereszteslovagi védelmedre..............
    értsd már meg nem kerülsz el semmit csak ha valami nyominger van a CV vel................
  • Piszkos  Fred
    Ma egy menetben a bal szárnyra mentem St. Louissal, jött szembe két Kawachi, az egyik egy másik csatahajóval foglalkozott, a másikat 1vs1-ben gond nélkül lezúztam, és amikor a másik elkezdett lőni rám, még menekülés közben leszedtem a fél hp-ját...
    És még hogy nem OP-k a cirkálók.
  • DantesHUN
    Nem teljesen így van, de mindegy, nincs most kedvem hosszan leírni, csak a lényeget: az a probléma, hogy akik sírnak ,hogy jaj túlé erős a hordozó, azért teszi mert ügye telitorpedózzák, és nem bírta elkerülni. Pedig ellehet. Nem csak én mondom, nagyon sokan írták le, itt ebben a fórumban mit kell tenni. Nem mindig lehet megcsinálni, nem mindig sikerül, de lehetséges. De hiába, mert a sírók csak az asztalt csapkodják ,hogy nem lehet nem lehet akkor se lehet lehetetlen. Ja biztos lehetetlen, azért mondtuk...és persze a következő érv az ,hogy hát hordozóbuzi vagyok úgyis. Miközben azzal megyek a legkevesebbet. Csatahajóval meg a legtöbbet. Na mindegy, úgyis hiába. A lényeg annyi, lehet a hordozó ellen védekezni, és azért kéne kipróbálni hogy lássák tényleg lehet.
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    5-6 nap alatt 9-10 es Tier-ig jutottak a CV-sek..............éééérdekes ,biztos véletlen,hogy 4-5000 Xp-ket szednek össze amíg mi 1000-1500-at és akkor már kurvajók voltunk!
  • StrikeFor