22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    91 ezer sebzés AP-val? Hogy a bánatba? Milyen varázslat kell ennyihez?
  • Dewri
    91ezer sebzés AP-val a jelenlegi játékban?? Nagyon szép!! Kár, hogy vereség, kaptál volna rendesen mindent, ha győztök!
  • Dewri
    Nem tetszik a lövések hangja a Carolinánál. A Kawachi jó nagy robajjal dörrent oda, ahogy elvárja az ember egy 305 mm-es sortűztől. A Carolina meg csak úgy "elsusogja" magát, mintha torpedókat eregetne... Micsoda problémáim vannak mi? :D
  • Scharnhorst
    Legjobb köröm Kawachi-val, persze bukta volt.

• DantesHUN
    South California? Nem Carolina?
  • Dewri
    Betárcsázós neted van? :) Bocsi...:(

De tényleg, netkapcsolat lehet a probléma, mert a pingprobléma általában arra utal. Háttérben ne menjen letöltés, túl sokan ne használják egyszerre a megosztott netet, ilyesmik. Esetleg gép restart, modem restart, hátha segít.
  • XenHai
    Hogy az istenbe tudtok egyáltalán játszani ?
    Elő pár napban 3-4 másodpercenként ki dobott a login képernyőre .
    Most 300 a pingem és álla játék....
  • Plata
    Én most South californiaval lőttem 11k citadellát.
  • seepheeerd
    Az előbb Kongo ellen 14+k dam citadella hittel, másra nagyon nem is tudtam lőni mert megnyertük:

• seepheeerd
    Néztem a live tv adását a t9-es anyahajós srácnak, talán 4-4hajó van azon a szinten, persze mindent elsüllyeszt, 5000+ XP meg egy csomó zászló... így könnyű :)
  • Dewri
    Nem tudom, tegnap is meg ma is többnyire győzelmek és egész jó sebzéseket ad. Csatahajóval is HE-vel lövök mindenre, csak csatahajókra lövök AP-t, de cirkálók ellen is meglepően jókat sebez.

Hozzáteszem, hogy tier3-ban vagyok, tehát St. Louis, amcsi-japán csatahajók, japán cirkáló és japán romboló van most meg, mind tier3. Ezen a szinten, tier1-2-3 ellenfelek ellen nagyon jó meccseket megyek most. Magasabb szintekről nem tudok nyilatkozni egyelőre.

Kaptam viszont egy lőszerrekeszt a Carolinával, balról érkezett egy darab torpedó egy Tenryu-tól. Kicsit a hajó fele mögött kapott el, pedig szögben is voltam: 22ezer hp, instant kill. Elég váratlanul ért, mert gondoltam egy torpedót bekapok, leszarom, ennyit úgyse sebez. Hát de... Nem voltam ideges...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.04. 14:35:47
  • DantesHUN
    Van olyan érzésem, ez csak mázli. Mindjárt vissza tér, a jö öreg 800-as kör
  • Dewri
    Az megint látszik, hogy sok az újonc/hülye... Már ott tartok, hogy igyekszem a saját rombolóim mögött lenni mindig, mert szinte garantált, hogy ha mögöttem vannak akkor én kapom a torpedókat. Induláskor tier3 wickes gyerek 2x kitárazza a torpedóit egy szigetre... Másik körben indulás után a villámgyors csatahajómmal végre elértem az elképzelhetetlen 18 csomót, kicsit kanyarodok jobbra, erre a romboló akkor küldi meg a 12 km-re felbukkanó ellenfélre a 4,5 km-re menő torpedóit úgy, hogy épp ott megyek keresztbe el. Szerencsére láttam a Csatahajó című amerikai filmet: gyorsan kidobtam a horgonyt és bedrifteltem jobbra, így elment előttem az összes, de akkor is...

Sajnos nemcsak a rombolók, hanem a mostani tier1-2 full ilyenekből áll. Erie indulás után áll és 3x kitáraz az előtte levő szigetre csak úgy... Chester lebeg a vízen és lődöz. Szerencsére ellenfélnél is akadnak ilyenek, akik megállnak, vagy éppen lassan TOLATVA próbálnak lőni. Amíg élnek, tehát nem sokáig...:)

Idióták! Annyival nincsenek tisztában, hogy lőtávolság!!! Akkor olyan bonyolult dolgokat, hogy foglalás, taktika, segítség, célzás, hogyan lehetne elvárni ilyenektől...

Tényleg hamar föl kel menni tier4-5-re, mert akkor az ilyenek már nem lesznek és nem lesz St. Louis sem! Ha van bent 4-6 St. Louis, már lehet is kilépni csatahajóval. Fossák a HE lőszert, ha 2-3 elém kerül (és elémkerül...), akkor annyi is, folyamatosan csak égek... Undorító... De ha nincs St. Louis, akkor most valahogy isten a Kawachi is, meg a Carolina is. :)
  • Dewri
    Igen, ma határozottan jó lett a játék. Kawachival mentem 4 killes kört, 10ezres AP sebzést is beadott sorozatra!!! 10 ezer!!!! A könnyeimtől nem láttam utána, mert elsírtam magam...:)
  • DantesHUN
    Oké..kezdek ideges lenni. Most mi a fasz van?
    Kawachi

sebzés

Carolina

eredménye

Oké, nem olyan nagyon jók...de eddig hasonlót se, felét se. Mi van? Rám jött a frász. Mittől lett hirtelen jobb?
  • Mnemomic
    Én meg pont a kisebb tierű hajókra lövök Apvel cirkálóval meg csatahajóval is, mert azokat tuti átütöm. Cirkálóval a legjobb HEvel nekem az a tapasztalat, de ezzel ugye gyorsan lehet váltani. A csatahajó érdekesebb a hosszú töltési idő miatt nehéz ki tapasztalni. Ott még nem egyértelmű nekem melyik jobb mindkettővel sebeztem már nagyot. Jó lenne gyakorló remélem beteszik ott lehetne próbálgatni.
  • DantesHUN
    Amúgy épp most hoztam össze S. Carolina-val 30. ezer sebzést. Ebből 18 k az AP. és a másfelező nélkül valamivel kevesebb mint ezer XP. AP-t másik csatahajóba lőttem csak. Hm. Azért na.
  • DantesHUN
    Áh, úgyse mondanak semmit. És én nem tételezek fel csalást...csak baszottul profi.
  • DantesHUN
    Jó, de hol vagyok még a New York-tól meg a New Mexico-tól?
    De oké, mindezt elméletben én is tudom, csak gyakorlatban nem ezt tapasztalom.

Kisebb hajókba, AP-vel nem ad semmit. Ami érhető ,igen tudom ,hogy működik az AP. Nem ez baj. A gond, az, hogy számoljunk egy kicsit.

Vagyok én, S. Carolina-val.
    Jön egy St. Louis.

HE töltök be, mert az AP ez ellen a cirkáló ellen nem hatékony. Azzal 800-akat adna egy kis hajóba. Tehát akkor HE. Sebzek bele mondjuk 4000-et egy sortűzzel. Még egy sortűz, megint 4000. és akkor szerencsém volt. Ez egy perc. Egy perc leforgása alatt, a S. Louis 15-20 ezret sebez a Carolina-ba, és nagy eséllyel ki is gyújtja.
    A Carolina HP-je max-on 29. ezer, ami azt jelenti két perc alatt a St. Lous lebontja.
    A St. Louis-nak szintén 29 ezer a HP-ja, és a Carolina úgy legjobb esetben 2 perc alatt tud 10.ezret sebezni. És ennyi.

• seepheeerd
    27495 játékos online, most... ejha :)
  • seepheeerd
    Csak a csatahajó érdekel, most kezdtem tegnap a New Mexico-val játszani. De a New York-kal is voltak 14ezres találatok, mind csatahajó, mind cirkáló esetén és nem mindig volt citadella hit. (Tegnap egy sorozattal elsüllyesztettem egy Miyogi-t, nyilván ez véletlen nagy mák, lőszerraktár találat.)

Amit megfigyeltem, nagy damok akkor jönnek, ha a lőtáv 2/3-án túl lövök, a max lőtáv közelében, vagyis akkor, amikor fedélzetet érve, nagy szögben csapódnak be a lövedékek.
    Korábban ecsetelték a WG oldalán a behatolás és robbanás közötti összefüggést, ezek szerint a HE pillanatgyújtós, az AP késleltetett, vagyis igazán csak akkor indul oszlásnak, amikor már megtett egy adott hosszúságú utat (seregben nekünk századmásodperces gyújtóink voltak, ha késleltetettel lőttünk)
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.04. 12:58:51
  • seepheeerd
    Megkérdeztem a WoW fórumon.
  • DantesHUN
    Mivel és mire?
  • DantesHUN
    Igen. Három csatahajóm van wipe óta( korábban volt sok minden)
    S. Carolina, Kawachi, és Arkansas. Elméletileg oké, és én is tudom ,hogy van egy immunity zone. A tapasztalataim alapján:
    csatahajók cirkálóra/rombolóra AP-vel , tök mindegy milyen távolságról: 800.
    HE-vel: 2-3 ezer, néha 5 ezer. Vagy néha meg semmi.
    Csatahajó csatahajóra AP-vel: 800-3/5/6 ezer, néha több. Itt azért észrevettem, a szög, a távolság(immunity zona elvileg) , a találat helye, és randomkurvaisten sokat számít .
  • StrikeFor
    Hello Wargaming!
    Thanks for awesome game - really enjoying it since closed beta.
    Unfortunately after the recent update we spotted several cheaters around.
    Could you please check particularly user XXXX (name edited - will report for WG through support) on EU server?
    The guy seems invincible and every his shot kills big fat battleship in one go.
    I knopw the difference between shells and really good players.
    But if yiou are on the same level battleship and one guy can kill you in one shot and take all your health points - this is not about cool gaming any more. this is definitely cheat.
    Some of my clan colleagues also spotted same used in other games and he is always coming without dmg and killing 5-6 ships a battle.

Please add option Cheat detected in the Reporting section in the game as we can not report this user in game, so I use forum here.

thanks a lot for the game and good luck,
  • seepheeerd
    Szerintem tagja a WG csapatnak és kicsit megmókolta a dolgokat :)
  • seepheeerd
    Nekem azért akadnak 14ezres penek AP-val.
  • seepheeerd
    Aim mod, vagy valami ilyesmiről írogatnak. Mindenesetre furcsa, hogy bárhogy tekergek, lassítok, gyorsítok, a cruiser úgy fossa rám az áldást mintha locsolócsőből jönne, vízbe még véletlenül sem csapódik...
  • DantesHUN
    Jah. Érdekelne hogy csinálja, de azért na. Én eddig a játékban se láttam ilyeneket. Sőt, az a egy-két csatahajó egy raklap fos, az ellenfélnél is. Mi a trükk? Akárhogy célzok meg egy nyomorult cirkálót AP-val, 800 körülieket ad be. Eddig egyszer volt, hogy 10.000-ret beadott cirkálóra.
    HE-vel, 2-3 ezer, néha 5000, plusz ha sikerül kigyújtani. De ez se sok.
    Igazán sokat meg ellenséges csatahajóba lehetne sebezni, de hát általában a csapatokban van kettő-kettő oldalanként. Mire lő, és hogy?
  • StrikeFor
    és a 120.000xp-t 26 meccs alatt hogyan szedte össze?? 120k/26= 4600/meccs! HOGY??!?!?!?!?!?! miközben 1500-as átlagot hoz neki a statisztika
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.04. 12:33:00
  • seepheeerd
    Tapasztalat? :)
  • StrikeFor
    mi meg lövöldözzük a 800-1000 ket
  • DantesHUN
    Kinek? Akit belinkeltél az előbb? Annak New Mexico-val tier 6-ban 57 ezer , nem 65 ezer. az átlag sebzése. Jó, 57 ezer ismagas. Nekem t6-ban a wipe előtt! 40 ezer volt. Jó, ha azt nézzük jobb játékos sokkal mint én, meg most még sok a kisebb hajó, tapasztalatlan játékos, oké elméletileg elfogadható, csak gyakorlatban, nálam bezzeg semmi.

De azért érdekes: Tier 7-es Colorado ennek a Kung fury illetőnek: 45 k. Nekem wipe lőtt tier 7-ben 57 k volt. Hm. A 9-es Iowa-ra meg csak 65 k. AMi az is nagyon szép, és sok de már nem olyan irreálisan sok. Ettől függetlenül, érdekelne, hogy tényleg mi a titka? Kurva jó játékos lehet, vagy nem tudom.
  • StrikeFor
    na nem nézegetek többet ilyen csodagyerekeket akik 1 héten át 12-14 órát játszottak naponta és ilyen csodaértékeket produkálnak,mert kettéharapom az install cd-t :D :D
  • StrikeFor
    neki 65 ezres átlag! hangsúlyozom átlagolva 65k-s sebzése New Mexicoval /ahol én tartok/ nekem meg 15000 :D

és közel 500 meccsem volt bétában és annyira nem voltam szar player :)
  • StrikeFor
    lehet van fű alatt valami fizetős AIM Assist............
  • StrikeFor
    van ,de nézd meg alig van velük meccse.............átlag 10 hajónként...gyík átlag XP-vel.......nem jönnek ki a számok
  • DantesHUN
    És miből gondolod hogy ez így van? Mármint a játékban? Én azt tapasztaltam, a Kawachi és S. Carolina esetében, semmilyen távolságból nem sebez az AP csak 800-akat. Igaz , másik csatahajóba képesek normálisan sebezni. Lehet, hogy csatahajó vs csatahajó esetben így van, de egyébként soha nem akar beadni egy tisztességes sorozatot.

De hát, a lenti példa, S. Carolina-val 24 ezret ,Arkansas-al 48.000-res átlaga van...
  • seepheeerd
    http://wowshungary.hu/content/pancelatutes
  • StrikeFor
    74 csatája van összesen az ATAGO-val....úgy sem jön ki......

nekem van 41 az atalantával és csak 400xp vel szarabb az átlagom az övénél......és én tartok T6-os alap New Mexiconál amiben még 10k Xp-m sincs