22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Csak tudnám ,honnan értesz hozzá ennyire, ha soha egy kört se mentél? Nem semmi.
  • [NST]Cifu
    No offense, de ez ugyanolyan erőltetés, mint anno a WoT-ban, amikor az Arty esetén azért javasolta mindenki az Arty ág húzását, hogy meglásd, a megszokott Arty-kemphelyek felől nézve mely sziklák adnak fedezéket a túloldalon. Tök jó, nem arról van szó, hogy élvezd a játékot, mert ez lenne a célja, hanem hogy beraknak egy erőltetett ágat csak azért, hogy egy más játékstílusnak is helyt adjanak. Igaz, hogy ez a játékstílus (a CV) alapvetően túl OP, és alapjaiban határozza meg a csata kimenetelét (különösen a jelenlegi állapotában), de nem baj, jó ez így, játsz vele te is, mert az jó.

Utána meg jönnek a statisztikákkal, hogy nézd meg mennyien játszanak vele, látod?! Miért vennénk ki?! A játékosok szeretik!

A CV-k alapjaiban tekintve kilógnak a játékból, túlságosan is erősek, ezt még a CV játékosok többsége is beismeri. Nem fogja a WG kivenni, ismerjük őket, ugyanez volt a WoT bétában, ahol még a konstruktív ötleteket is lesöpörték az asztalról az artykkal kapcsolatosan, és csak másfél-két év késéssel csapott le a Nerf-kalapács, de akkor is csak azért, hogy helyet csináljanak a magas tierbe érkező artyknak. Hogy a WG-s csóka a béta fórumban kiosztott, mely szerint nem Op. az arty, majd egy SzU-14-ben ülve látom, hogy oneshotol 35 méterről, TD-ként használva az artyját, mikor egy Ferdiben ülök, az nyilván kimeríti részükről a 'don't worry, it's works as intended' kategóriát.

Itt is az megy a hivatalos fórumban és itthon is azt látom, hogy mindenki azt javasolja, hogy ülj CV-be, és ismerd meg. Aztán meg gondolom megint az fog menni, hogy látod-látod, mennyi CV játékos van? :)))
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.06. 09:52:59
  • StrikeFor
    "stratégiai moba" pontosan! nem ide való! az egy külön játék!

ráadásul látod az összes hajót.....ha haverod CV lekáderezi neked az egész mapet az ellenfél esélytelen taktikázni...szerencsére annyi agya nincs a CV-seknek ,hogy reportolja az ellenfél mozgását mivel az összes selfish bastard és csak a saját KILLjeit nézi.....pedig ha reportolgatnák még jobban kiherélné a játékunkat a CV jelenlét..........
  • StrikeFor
    épp akartam írni,hogy meglepően szarul lő :D én sokkal jobban lövök ennél! nem nagyképűségből mondom pusztán tény...ráadásul rosszul is használja a szálkeresztet meg a lövedék becsült becsapódásának az idejét :)Az meg ,hogy streamerként meg YT-berként a map end textura glitch-et használja undorító dolog...........

ui: rószaszín lettem,mert egy barom nekem jött és nekitolt egy szigetnek ahol meg 3/4 Hp-mat lecsapták........ezután belevertem egy full salvo-t és természetesen azonnal szétrobbant max hp-ról.............ilyenkor bezzeg..........
    eltűnik egy idő után a büntetés?
  • Pluskast
    A csatahajókkal az a baj, hogy amíg ki nem fejleszted teljesen nagyon sokat fogod tépni a hajadat. A Coloradom tegnap lett teljesen kihúzva minden komponens rávéve és így már egész tűrhető. Messzire lő (bár a pontossága hagy némi kívánnivalót) ha betalál elég komoly sebzést tud bevinni (tegnap volt egy 35K-s citadel találatom is egy Kongo ellen) és a légvédelme is elfogadható. Csak mire idáig eljutottam vele az kész kínszenvedés volt. Ráadásul ugye a megvásárolandó komponensek ára meg egész egyszerűen rablás. Az utolsó hajótest egymillió kilencszázezer. Röhej.
    Más. A múlt héten hozzácsapódtam egy német társasághoz és tegnap este ts-n beszélgettünk a következő nemzetről amit kiad a WG. Én ugye úgy tudtam, hogy az oroszok jönnek, de a srácok azt mondták, hogy azóta WG változtatott az álláspontján és a németek, majd röviddel utánuk az angolok jönnek. Kérdeztem, hogy ez az infó honnan van azt állították, hogy a német nyelvű fórumon beszélték. Én minden esetre még nem néztem ennek utána majd lecsekkolom, de ha igaz a hír az mindenképpen örömteli szerintem.
  • Gundark 1 1
    Én még csak a St Louisnál tartok de most vettem egy BB-t. Egyelőre elég halvány vagyok vele :) Valahogy nem jön be a csatahajó osztály. Egyelőre nem érzem az erőt :) A cirkálók lesz az én osztályom, de ahogy hallom a következő kettővel szívni fogok...

De azt is ismerjük el hogy a II. Vh-s ütközetek szerves része volt a CV. És az óriásokat is repülők rendezték le, gondoljunk csak a Bismarck-ra ha nem kap torpedót a kormányműbe lehet meg is ússza, vagy a Tirpitzre a Jamatóra vagy a Muszasira.
  • Palinko
    az is egy érzés, mikor jobbról és balról is torpedóz a cv. egyébként csinálhatnának tényleg valamit a torpedókkal, szerencsére nem üt mind át elárasztásig, de azért így is mind max sebzést okoz, hogy még 1 nem sült be az is biztos, pedig régen tutira nem robbant mind, vagy volt valami gyengesége, nagyon remélem, hogy valaki történelem és hadiipar ismerő leírja a gondolatait ezzel kapcsolatban.

egyébként CV-t is direkt vettem, hogy kipróbáljam milyen életérzés, hát ez nem igazán a legjobb, pont a lövöldözés élményét veszi el, mint valami stratégia, vagy moba lenne :( én is jobban örülnék ha kis térképen lehetne irányítani a hajót és repülni nekünk kéne vagy nem is tudom, ezen nagyon remélem változtatnak, sajna nem tudom elképzelni, hogy a CV ágakat kiveszik (
  • aru
    Járt már valaki úgy, hogy egy hajója 5 óra múlva sem jött ki egy csatából? Illetve úgy, hogy a hajókra nem kapja meg az XP-t amit a csata hoz?

Szerk:
    Megoldódott most, hogy legútöbb kilptem már a kikötőben volt és az összes XP megjelent a többi hajómon amit nem rakott rá.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.06. 01:52:56
  • Master91
    milyen szépen céloz a csávó 15km-re kapja be

én most léptem 4-es japó BB-el, eddig ugye ~12 km-kellett lövöldöznöm, ott elvoltam

de itt mikor már a scout képességet benyomom és 18-20km közt kell lőni hát ..... olvastam hogy egy ágyúval lőjjek, azután be kalibrálom magam, ez eddig oké, csak olyan szórásom van hogy sírok :D
  • StrikeFor
    sírok ez már nagy kedvencem volt
  • Master91

Gyönyörűűűűűű!
  • DantesHUN
    Üres duma hogy azért nem mert...jó. Ha nem teszed, te bajod, te fogsz szenvedni. Nem azért mondtam ,hogy játssz hordozóval, mert kiakarok baszni veled, hanem mert ez a legjobb segítség, így lehet megtanulni védekezni ellene.
    Most az jobb, hogy folyton szívsz meg idegeskedsz? Akkor szívj ,és idegeskedj.
  • DantesHUN
    https://www.youtube.com/watch?v=QcvvqUvars0

Tessék még egy videó. Szóval? Lehetetlen?
  • StrikeFor
    azért nem játszunk ,mert a CV játék egy stratégiai játék és nem hajó csata...............el van baszva nem ide való
  • DantesHUN
    https://www.youtube.com/watch?t=204&v=Xz1Pm7p-t0M

Tessék. Ez szerinted úgy mégis mi? Tekerj a 3. perc környékére. Meg lehet tenni? Mit látsz ezen a nyamvadt videón?
    Meg egyébként is, szerindted, gondolkodj már egy kicsit. Miért mondom ,hogy igenis ki lehet térni? Hazudok? Hülye vagyok? Az a szórakozásom ,hogy egy ostoba játékról találok ki valótlanságot, hogy téged idegesítselek?

Vagy esetleg netán, tényleg lehetséges a dolog? Most őszintén.

Ezt már eljátszottuk legutóbb is. Úgy tucatnyi ember magyarázta, hogy mit kell tenni. Nem én egyedül. Egy rakás ember leírta. Szerinted ők is hazudna? Hülyék? Vagy miért mondják? Nem azért mert képesek rá?

És könyörgöm, nem megsértődni meg veszekedni kell. És elhiszem, hogy nehéz megcsinálni. És igen, az is igaz nem mindig sikerül. Az is igaz, a japán magas szintű hordozók, ha nincs vadász-védelem, igen durvák. Lealáznak bármit. De ez minden nap, nem minden csatában van így.
    Van amikor ki lehet kerülni, van amikor nem lehet.

Igen, tudom ,pontosan tudom ,hogy van olyan is, hogy a repülőkkel utánad fordul. De ezt se lehet ám mindig megtenni. Van amikor igen, van amikor nem. Például ,ha sziget takarásában vagy, vagy a térkép szélén, nem tudnak torpedót ledobni, vagyis ledobni ledobják, ,de az tuti ,hog mellé megy.
    Vagy, ha van a közelben szövetséges vadászgép, vagy cirkáló erős AA-kal, lelövöldözik a repülőket, és nem tud telibe torpedózni.
    Mégegyszer: igen, van olyan, persze hogy van, nem lehet kivédeni.

Mellesleg, ha úgy 100 csatát beletennél hordozóba, meglátnád, hogy igazat beszélek. Miért nem csinálod? Meg egyik se csinálja, aki nyafog a hordozók miatt.
    Hidd már el nekem, tudod hogy tanultam meg, mik a jó trükkök egy hordozó ellen? Úgy, hogy én is mentem hordozóval, és láttam mit csinálnak mások ellenem! Így lehet a legjobban megtanulni valamit. De ez más hajókra is vonatkozik. Akkor tanulod meg ,hogy védekezz egy romboló ellen, ha mész rombolókkal, mert kiismered a gyengeségeit. Látod mit csinálnak mások.

De basszus, ha nem fogadod meg, amiket mondok, és csak tök feleslegesen koptatom a számat, és ismét jön a dühöngés meg a veszekedés, akkor most hagyjuk a picsába, és inkább nem szóltam semmit.

• ximix #4888
    A hordozók akkor lennének fanok ha bevonnák a WarPlaneseket is és valóban vezetnék a repcsiket is le és félszálas hordozóra várakozás az feltöltésre akkor benne lennék és asszem rekordot is döntenének egyből a játék piacon .
  • Dewri
    Nem fogják. Ahogy a wotból se szedik ki az artykat. Pedig annak idején még volt szó olyanról, hogy lesz olyan opció, ahol be lehet pipálni, hogy legyen arty a körben, vagy ne legyen... De persze nem lett ilyen opció, mert elég egyértelmű lett volna mit választ a 90%...
  • StrikeFor
    értem mit mondasz ,de a CV-t iránbyító játékos nem hülye...megvárja míg beforogsz és oda ereszti.......van 500 játékom nem szar bétás statokkal, nem hülye vagyok és tehetségtelen pusztán NEM TUDSZ TENNI ELLENE SEMMIT! comprende?
  • StrikeFor
    jó a kibaxott játék így meló után! volt 3-om HIT-em 1850!!!! DMg és szétbaxott egy ESSEX.......................TAKARTSÁK MÁR EL A PICSÁBA A CARRIEREKET!
  • Awakening
    hagyd dantest, nem vívunk szellemi párbajt fegyvertelenekkel.
  • Palinko
    lol ennyire szeretik a csatahajókat? akkor lehet elrontottam hogy én is arra gyúrok. azt hittem sokakat kiidegel majd a lassúság
  • DantesHUN
    Fejezd már ezt be. Nézz nyugodtan róla gameplay-t, és láss csodát, nahát vannak akik igenis képesek rá. Te nem tudod megcsinálni. És ne kezdj el őrjöngeni, meg dühöngeni, meg vitatkozni. Több ember ezerszer elmondta, mit kell csinálni. Ha nem fogadod meg, az a bajod. Nem mondom hogy könnyű. Azt se hogy mindig sikerül. De lehetséges. Ez nem én képzelem, nem vélemény, hanem tény. Mondom: keress ilyen gameplay videókat, és nézd meg. Vagy szerinted a videó manipuláció, csalás, hazugság?
  • Awakening
    Hogyne lenne, nem elég a csatákban, még stream-et is nézzünk róluk. Inkább egy másik topic kellene a hordozóknak...
  • seepheeerd
    Az olyan mint a 11-es: védeni nem lehet, csak szarul rúgni.
  • StrikeFor
    egy kibaxott nagy faceroll a CV gameplay...........volt itt is anno "nagytudású" hogy hogyan forogj,hogy elkerüld....szart se érsz vele! ha a CV akar akkor kiszed ennyi!
  • seepheeerd
    Persze... sőt, faszbúkon is nyílt magyar WoW oldal, tele van lelkes újoncokkal.
  • StrikeFor
    nagyobb lőtáv? az USA BB-k TIER 8 ig!!! nem lőnek 15km-re :D
  • seepheeerd
    Igen... úgy tűnik a fiatalság BB-re hajt... :)
  • ximix #4875
    Pl ezt most csináltam

elég jól látszik miből van kevés
  • ximix #4874
    Gondolom azért tanultak a WoT-os hibáikból, és az MM nem enged bizonyos típusból sokat egy csatába ezért várni kell ha valami hiányzik, és egy bizonyos időkorlát után dobja csak össze káosz meccset pl tegnap este 12vs14 ,de sikerült lehozni a Wájommal valami 169k guba utolsóként maradva volt izgalom rendesen :)
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 20:59:48
  • kabel15
    Lenne igény hordozó stream re?
  • seepheeerd
    Valszeg tier probléma.
  • DantesHUN
    Lehet még nincs ez beállítva. De amúgy mire várakoztat? Most mindig sokan vannak fent.
  • seepheeerd
    6:20 várakozás... mi az a "Random csatára nincs 5 percnél hosszabb várakozás"?
  • DantesHUN
    Igen, igen, mostantól egységesen 4 km lesz a lőtáv.
  • ximix #4868
    Nem , mert eleve úgy fognak kezdeni Tier4-től, hogy már égnek, és a lőtávot és a sebbegésüket nerfelik :)
  • DantesHUN
    Leveszik a csatahajók sebzését, és növelik az esélyüket a kigyulladásra.
  • seepheeerd
    Most léptem be, mini update érkezett, vajon mit balanszoltak? :)
  • kabel15
    Az érzés mikor a csata kezdete után 3 perccel csak az ellenfél hordozója és az én hordozóm a halott
  • seepheeerd
    Néha 2 millió fölött volt, egy csata szinte végig játszhatatlanná vált, de az utólsó kettőben ok.