22427
A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #5120 Hát igen, előbb-utóbb elérkezik a győztes csata, csak addigra az ember már olyan ideges, hogy alapból 20%-on teljesít :) Hogy idézzem VanDaal örökzöldjét (itt is aktuális úgy tűnik):
WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás, és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek, és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép, és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.
-
#5119 Amíg az emberek a CV-k miatt sírnak nem hiszem, hogy sokat változtatnának rajta. Pedig az elején örültem, hogy itt nem lesz buta láthatósági rendszer de hiába. -
#5118 Én nem hiszem, hogy bármilyen szándékosság lenne ebben. Számos olyan játékkal játszottam, ahol volt MM és mindegyiknél előfordult jobb-rosszabb sorozat és még csak eszembe se jutott szándékosságot feltételezni. Inkább azt mondom ha vesztettünk az vagy az én vagy a csapattársaim hibája (egy-két extrém esetet leszámítva).
Mivel két csapat van és ha két külön kimenetelt (győzelem, vereség) vesszük számításba, egy ilyen rendszer megvalósíthatatlan lenne, mivel majdnem mindig új emberekkel kerülünk össze. Ha az előző csata eredményei alapján sorsolna össze állhatnánk sorba napestig, nem beszélve arról, hogy mi van ha csapatba megyünk és haver az előzőt nyerte én meg vesztettem. MM-nek vannak hibái tény de, hogy szándékosan nézné azt, hogy mennyit és mikor nyerek, abban én nem tudok hinni. -
#5117 DD-nek valóban túlzás ez az álca, de hát csak béta, REMÉLEM wg időben orvosolja ezt, mert ez eddig kegyetlen -
Dewri #5116 Én is megszívtam rendesen, gondoltam majd zúzok Kawachival ahogy illik, rápakoltam néhány zászlót is, hogy még több xp/kredit jöjjön, szorzós körre majd de jó lesz, erre a tegnap leírt 810-es sorozatokat adta és csúnya bukta lett. Pont a megpakolt, szorzós hajó. Annyira VÉLETLEN ez is...
Mint az olyan körök, amiket itt másoknál is látok, hogy 100 kill, 5 millió kredit, 10ezer xp és így vereség... Ha meg olyan fos kört megyek, hogy lőni nem tudok senkire, az szinte mindig győzelem, főleg ha szorzós is lenne... A legszebb pedig ezek kombinálása, mikor mondjuk 4 gyönyörű kör lesz bukta és az ötödik, ami full trágya, na abból jön ki a szorzó... Ilyenkor nem szoktam ideges lenni, nyilván nem is csuklik az anyukája és egyéb rokonsága az összes létező orosz programozónak, fejlesztőnek és úgy általában minden utolsó kis kávéfőző gyakornokocskának, akinek bármilyen formában köze van a játékhoz és a wargaminghez...:) -
Dewri #5115 De ez csak az ellenfélnél működik. Ha én játszom rombolóval, engem már 5-6 km-ről mindenki lő, mint a gép. Még amikor füstöt használok, akkor is lőnek tovább, pedig az ellenfél rombolóját nem igazán látni a füstben...
Ettől függetlenül van külön kapitányi képzettség, ami elég sokat javít az észlelhetőségi értékeken minden hajótípusnál. Mellé még az álcafestés, meg nem lődöz mint a hülyék, szemből eléggé keskeny, tehát van benne logika, hogy közel tud jönni, de nyílt vízen akkor is nevetséges, ott azért látni kéne messziről, mert nincsenek tereptárgyak... -
aru #5114 A leg alapabb hiba a WG láthatósági rendszere. Ez durván visszafogja a csatahajókat és cirkálókat, és előtérbe helyezi a rombolókat amivel simán még 3 km-re is láthatatlan tudsz maradni. A t5 csatahajóm mellett előszeretettel bukkanak fel 2-3 szintel nagyobb rombolók a semmiből és egy-egy sor torpedóval 100%-ról kiszednek. Láttam ilyet már hordozóval is... szépen átmentek a teljes flotta között láthatatlanul.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.07. 15:11:08 -
Jacktor #5113 0-ás nekem is volt, épp a t3 BB-vel a minap. Amúgy ironikus hogy hogy jött össze... kirakott a pálya legbaloldalára és mire befordultam jobbra, már jött is a torpedós repcsi balról. Na, azzal elkezdtem forgolódni, de mivel egyedül voltam bal oldalon, így senki nem tudott segíteni AA-val... tettem vagy 2 teljes kört (nem is tudta ledobni normálisan a torpikat), de mire mehettem volna tovább jobbra, már odaértek az ellen cirkálók és rommá lőttek :) -
DantesHUN #5112 Hát nem túl sok az átlagsebzése az biztos. De pont tegnap nekem is volt egy szinte nullás köröm, mert a lassú Wyoming-al senkit nem tudtam lőni, mire lőtávolba kerültem, minden ellenfelet kilőttek. Más irányba nem mehettem, arra nem volt senki. Szóval, az ilyen igencsak lerontja a statokat. -
Jacktor #5111 "mi az érdekes benne?"
Mondjuk azon is megakadt a szemem hogy t3-as BB-vel nagyobb az átlagsebzésem mint Neked a t5/6-ossal... Nem farokmégetés, csak fura... oké, magasabb tier, biztos több a CV és mindig téged torpedóznak ki... csak már kurva unalmas állandóan ezt olvasni (szerintem mást sem érdekel már régen)... -
#5110 Ráértem megkerestem (hol máshol lenne, valamiért rosszul emlékeztem és mintha wot-ban jobban ellett volna dugva: ) C:/Games/World_of_WarShip/res/texts/ru/LC_MESSAGES/global.mo
-
DantesHUN #5109 Bassz, nekem annyi sok szézezer XP kell a tier 8-as csatahajóig, ki se tudom számolni. Hogy tudtuk ennyire sietni? Vagy mindenki free XP-t vállt? Még a Wyoming se fullos, messze. -
#5108 Nekem még 94 ezer xp kell a North Carolinához. -
seepheeerd #5107 Ha mondjuk hozna 3-5000XP-et...
(Mert az volt az első hajó, amivel élvezet volt játszani, na de addig még 70k kell a Colorado-hoz és meg sem merem nézni azt, hogy azzal mennyi a NC :)) -
#5106 Kisebb javítások. Semmi extra. -
Scharnhorst #5105 Felrakott nekem most valami 2,5 megás micropatchet. Valaki látott róla valami infót? -
#5104 Naja, nem egy olcsó mulatság de a kényelemnek ára van, ahogy mondani szokták :). -
seepheeerd #5103 Plusz az Atago vagy Atlanta :) -
#5102 Free XP ha jól számoltam olyan 9-10 ezer aranyba fáj ennyi Free XP.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.07. 12:05:58 -
#5101 hogy ugrotta át? -
#5100 Sajna nem tudom. Fordítást mi mindig egy excel-hez hasonló formátumba kaptuk, sohasem turkáltunk a játék fájlokban. Ha megtalálod, akkor szólj mert engem is érdekelne, hátha van közte 1-2 hasznos dolog. -
seepheeerd #5099 Talán itt?
http://www.wows.hu/index.php/item/92-0-4-0-verziovaltas-penteken -
seepheeerd #5098 Na, megvolt az első pink a csapatban :D -
#5097 Régen dolgoztál a WoT magyarításán ha jól emlékszem, nem tudod véletlen a WoWS-ban merre vannak a tippek amiket a csatára várakozáskor legalul ajánlgat. -
seepheeerd #5096 Tegnap beszélgettem egy North Carolinás sráccal, megkérdeztem mennyit szívott a Coloradoval. Azt mondta, semmit. Átugrotta.
Így könnyű! :) -
#5095 Rosszul gondolod, amióta OBT, azóta cirka kétszer 4 órát toltam bele, van 12 PvE és 31 PvP csatám.
A játék amúgy a maga módján szórakoztató, és mivel freemium (vagy Pay2Win, kinek hogy), így ingyenes időtöltésnek, kikapcsolódásnak nem rossz. Csak persze vannak hibái, és mivel elviekben béta státuszban van, amelynek a célja pont az, hogy a játék hibáit fedje fel, érthető okokból rá is mutatnak erre az emberek. -
#5094 Tegnap 3 menetet tettem bele :) Először egy St Louissal mentem, a szigetek közül előbukkant 3 romboló, aztán csak győztem kerülgetni a torpedóikat, társaim persze valami sziget mögött buliztak. A másodikban volt velünk egy hordozó is. Jól sikerült másodikként halt meg és egy repülőt sem láttam :) De a harmadik az gyilkos volt, a nagyoktól tanulva elindultam a III-as BB-mel. Még alap :) a végére ketten maradtunk egy másik csatahajóval. Kibukkant a sziget mögül, de a tornyaim kurva lassan álltak célra, ő leadott egy teljes sorozatot én pedig két lövést. Mindketten találtunk én süllyedtem neki maradt 300 pont életereje :) Bassz :) -
Lokker #5093 Akinek nem inge... -
#5092 Naponta 20 percet tolok ebbe a fosba. -
Lokker #5091 Látom sikerült megérteni mire céloztam. Felőlem kritizálja. De gondolom te is napi szinten tolod a "fos" játékokat. -
jó ez jó ez. -
#5089 Igen, de sokan nem így lennének vele és menne a sírás, hogy miért várnak 5 percig, lásd anno War Thunder, ott is nevetségesen sok volt a várakozási idő bizonyos szinteken, bizonyos játékmódban.
Persze itt is kell változtatni az MM-en és be kellene szabályozni, hogy ha egyik oldalon van CV, akkor a másikon is legyen és ne a többi hajóhoz, hanem egymáshoz igazítsa a szintet, bár CV-nél, akkora különbségek vannak szintenként, hogy egyforma setup esetén a kisebb szintű játékosnak egyszerűen nincs esélye, segítség nélkül. -
#5088 45 ezer emberből nem hiszem, hogy ilyen partikat lehet csak összehozni. Inkább várok 5 percet mint, hogy 1 perc alatt ilyen szarságokat hozzon össze a rendszer. -
#5087 Sokáig keresgélt mielőtt elkezdődött a csata? Mert gondolom én, magas szinten még nincs sok játékos és az MM úgy lehet beállítva, ha X ideig nem talál megfelelő csapatot, akkor összerakja azt, ami van. Blizzard-nál legalábbis így megy az MM, igaz ott a limit asszem 5-6 perc.
A legjobb MM sem tud mit kezdeni azzal, ha nincs elég játékos. Ezzel nem védeni akarom őket. Gondolom itt a prioritás az MM-ben azon van, hogy minél hamarabb kerülj csatába nem azon, hogy egyforma legyen a 2 csapat szintje.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.07. 09:29:57 -
aru #5086 Gondolom az volt a győztes akinél a jobb destroyerek voltak. Túl OP az a játékba! Dobsz rá egy festést és ,ég 3 km-ről sem látnak meg... 2-3 torpedó eltalál amikor megjelenik melletted 2 km-re és instant halál.
És az, hogy kötelező vele játszani, majd telehányni mindent?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.07. 04:12:58 -
#5085 hehe. jó volt. mi nem rég hagytuk abba. közben meglett a New York -
#5084 Talán elő van írva az EULA-ban, hogy aki játszik a játékkal, az nem kritizálhatja a játék hibáit? -
Lokker #5082
A remény hal meg utoljára meg a CV
---------------------------------------------------------------------
IchBenQ #5071
Most mentem egy 1170-es kört Pheonix-el 104 találat (2kör óta fullos) így már oké, hasonlít a Lajcsira lőtávon belül van a cél akkor nyomva kell tartani a bal egérgombot és manőverezni. -
Lokker #5082 Sose értem ezeket az embereket. Fos a játék de naponta beletol 3-4 órát és közben tolja ide a sok sírást, hogy így fos, úgy szar. -
#5081 A mai CV témához egy ki csemege. Kb fél órás csata. Mondanom sem kell ugye, hogy ki volt a győztes...
Ez meg tegnapi és itt sem mi győztünk....