22410
A Wargaming új MMO játéka
-
nomiss #4783 az hogy lehet tier4 cv röl 2 adag torpedó bombázó száll fel én meg 1 et tudok csaok kiküldeni , minden maxon van....
illetve hogy lehet olyan nézetet amikor kilövik az ágyugolyót és azt nézzük ahogy repül ? -
Plata #4782 Bakker,South Carolinaval Yubari-t 1 sorozattal kilőttem. -
#4781 óhh, eddig nem állítottam semmit, de köszi a tippet, ezek után figyelek majd rá. -
StrikeFor #4780 nekem a RAm a kedvencem,de a North Caliig esélytelen :D -
seepheeerd #4779 Azért látszik, hogy csatahajó :)
-
seepheeerd #4778 És nem bannoltak? :)
Megvan a New Mexico 2 hajótest, bedob az új térképre, bal szélre. MINDENKI elindul jobbra. Mit thetetk, én is, de olyan lassú vagyok, hogy utolérnek és lezúznak. (ellenfélnek volt CV-je is, mint rendesen) So fuck you winrate :) -
TuskoMobile #4777 kb ilyen kéne legyen 120+találat az jó
-
seepheeerd #4776 Jobb felső sarokban ott a Co-op felirat :) Állítsd át Random Battle-re. -
Scharnhorst #4775 PVE módban játszol nem PVP módban. -
StrikeFor #4774 ehhh ez marha kevés -
#4773 Nem vágom hogy kapok ilyen kevés xp-t, régen kaptam 400 at most még annyit sem pedig jó köröm volt
-
TuskoMobile #4772 ma vmi van a levegőben :) jó körök jönnek bár lehet kezdek hozzászokni mert idáig inkább a csapattársakat süllyesztettem el véletlen xD
1ső körömben 3at is mert mindig arra tébláboltak:D
-
seepheeerd #4771 Nyugi, csak egy lépcsőfok a Kongo felé :)
(Az pedig egy lépcsőfok a Yamato felé :)) -
seepheeerd #4770 Ez szép!:)
-
Dewri #4769 Hát igen, a Kawachi után nagy érvágás a 3 torony, ráadásul hátul van 2, elöl 1, mert a japók nyilván farral előre szerettek csatahajóval harcolni... Mindenesetre meneküléskor mondjuk jól jön... Gyorsan el kell jutni a Fusohoz, ez a megoldás...:) -
Dewri #4768 Itt nem is lehet bekapcsolni egyelőre, külön hekkelni kell, hogy működjön... De utána működik. Nem olyan kifinomult, mint a wotban (pl nem lehet tekerni benne a sebességet), de felvételt csinálni utólag egy jó csatáról pont megfelel. Akkor nincs az, "hogy basszus de qrva jó kör volt és nem vettem föl"...:) -
Matusy #4767 Vkinek van vmi pozitív tapasztalata a myogi-val? Ez a hajó egyszerűen szörnyű. Az űgyúi nagyon széthordanak, lassan tölt, nincs légvédelme... Ja és a 3 ágyút is igen kevésnek érzem, mert amikor neadj isten el is találok vmit, akkor se sebez kb semmit. Cserébe legalább kevesett lő de azt is lassan. -
StrikeFor #4766 mákos kör
de még ilyenekkel is Horror lesz a kövi hajó 90 ezrét összekubikolni
-
StrikeFor #4765 kicsit kecsegség a textura glitches játékot felrakni YT-ra............meg ennyi nézővel arra ösztökélni a kis gyerekeket,hogy csaljanak -
TuskoMobile #4764 fejlődőképes vagyok végre bejött a taktika juss át és öld meg a hordozót xD+ útközben dd-t is persze
-
seepheeerd #4763 Tolom :)
(Asszem a radart meg a hajtást lespórolom... -
#4762 nem értem mi van a játékkal, tegnap játszottam full screenben, ablakban, fekve, állva mindenhogy. ma pedig olyan tetű lassan tölt, hogy általában már több mint fél meccs lemegy még én be spawnolok a térképre. fogalmam nincs ezt hogy lehetne megoldani, mikor tegnap simán úgy spawnolt, hogy még számolt vissza az óra. -
#4761 :D jó hogy írod a játék hevében nem is foglalkoztam vele csak nyomogattam a csata gombot és sóhajtoztam milyen kevés ez a 8v8 a napi küldi milyen faja, mert ott többen vagyunk, de most eset le hogy én a PVE-t tolom ezerrel. Mikor volt egy üzi valamikor a játék elején, hogy elérhető valamilyen csata mód nem foglalkoztam vele most, hogy linkeltétek ezeket a ügyi srácokat néztem hogy a srácnak 1 csatája volt PVE a többi PVP, még mondom is magamban milyen lehet az a PVE kipróbálnám (facepalm) süllyedek
Gyors futottam egy csatát hát kicsit feljebb került a léc rögtön. -
#4760 pve-ben botok ellen mész. pvpben elvileg nem :) bár néha elnézve a csapatot akkor meg nálad vannak a botok :) -
nomiss #4759 hát nekem is , de mi a különbbség pvp és pve között , azt láto hogy külön számolja a ratinget a kettö fajta közöt... fel lehet szintezni igy szép lassan úgy hogy egy pvp mecset nem megy az ember ha jól látom -
Plata #4758 Videó?Replay?Hm az fix nincs mert szerintem be sincs kapcsolva,WoT-ban sincs. -
#4757 nekem ma is meg tegnap is alig sikerült nyernem úgyhogy 85 csatával 48% wr körül jelenleg. -
#4756 https://www.youtube.com/results?filters=month&search_query=world+of+warships+damage&lclk=month -
DantesHUN #4755 Én meg olyat néznék meg, hogy lehet 100 .ezreket sebezni csatahajóval. -
nomiss #4754 sracok ti milxen win raten vagytok mennyi csataval ? -
Dewri #4753 Videó? Megnézném. -
Plata #4752 Háát ez egy érdekes csata volt.
-
#4751 Nem véletlen valami .com klienst szedtél le ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próbáld meg csak a pár megás Warship eu-s launchert szedd le kezdje el telepíteni (megcsinálja a wows könyvtárat) ezután leállítod, majd másold át a mostaniból az Update mappát és indítsd el ha szerencsénk van ellenőrzés után elfogadja és csak a kevés sallangot tölti le hozzá vagy fordítva a mostaniba másold át az eu-s launchert majd indítsd el és hátha lesz valami, ha nem jó akkor leszeded az eu-t ha egyáltalán ez a baj.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.04. 16:12:31 -
Plata #4750 Löhet. -
#4749 Már mindent próbáltam..
Egyébként furcsa ,hogy csak ennél a játéknál van ilyen gondom.. -
#4748 Én is egy S.Carolina-val haladtam orral a másik S.Carolina felé aki oldalt volt, durr egyik lövedék elé a másik meg mögé óóóóó mondom persze 6,5Km-ről ennyi, mérgembe eleresztettem a másik toronyból is az AP malacokat és BUMM kb1/3hp-ról eldurrant. -
StrikeFor #4747 nem neked írtam:p hanem Seepheerd-nek, T6-on............. -
Dewri #4746 Vereségre jó az. Győzelemre szerintem lett volna 200. Olyan 120-150 nettóra tippelném. De ilyen kört menni nem mindig lehet. És ez csak hármas szint. Nagy hajó, nagy bevétel...:) -
StrikeFor #4745 már csak 80 ilyen meccs és megveszed a kövi hajót :D
a pénz amit kaptál botrányosan kevés -
Scharnhorst #4744 Egyetlen szerencsém, hogy a végéig békén hagytak és tudtam lőni eleget. Mert azért valljuk be, hogy eleve 59 találatot elérni csatahajóval nem könnyű és akkor még hány lövésem ment mellé. A két citadella találat azért jelentősen megdobja a dolgot a maga 22 ezer sebzésével. A többi lövés meg a 800, 1100 és 2300 hármasból való sebzések összege.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.04. 15:32:16