22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • nomiss
    az hogy lehet tier4 cv röl 2 adag torpedó bombázó száll fel én meg 1 et tudok csaok kiküldeni , minden maxon van....
    illetve hogy lehet olyan nézetet amikor kilövik az ágyugolyót és azt nézzük ahogy repül ?
  • Plata
    Bakker,South Carolinaval Yubari-t 1 sorozattal kilőttem.
  • Palinko
    óhh, eddig nem állítottam semmit, de köszi a tippet, ezek után figyelek majd rá.
  • StrikeFor
    nekem a RAm a kedvencem,de a North Caliig esélytelen :D
  • seepheeerd
    Azért látszik, hogy csatahajó :)

• seepheeerd
    És nem bannoltak? :)

Megvan a New Mexico 2 hajótest, bedob az új térképre, bal szélre. MINDENKI elindul jobbra. Mit thetetk, én is, de olyan lassú vagyok, hogy utolérnek és lezúznak. (ellenfélnek volt CV-je is, mint rendesen) So fuck you winrate :)
  • TuskoMobile
    kb ilyen kéne legyen 120+találat az jó

• seepheeerd
    Jobb felső sarokban ott a Co-op felirat :) Állítsd át Random Battle-re.
  • Scharnhorst
    PVE módban játszol nem PVP módban.
  • StrikeFor
    ehhh ez marha kevés
  • Palinko
    Nem vágom hogy kapok ilyen kevés xp-t, régen kaptam 400 at most még annyit sem pedig jó köröm volt

• TuskoMobile
    ma vmi van a levegőben :) jó körök jönnek bár lehet kezdek hozzászokni mert idáig inkább a csapattársakat süllyesztettem el véletlen xD
    1ső körömben 3at is mert mindig arra tébláboltak:D

• seepheeerd
    Nyugi, csak egy lépcsőfok a Kongo felé :)

(Az pedig egy lépcsőfok a Yamato felé :))
  • seepheeerd
    Ez szép!:)

• Dewri
    Hát igen, a Kawachi után nagy érvágás a 3 torony, ráadásul hátul van 2, elöl 1, mert a japók nyilván farral előre szerettek csatahajóval harcolni... Mindenesetre meneküléskor mondjuk jól jön... Gyorsan el kell jutni a Fusohoz, ez a megoldás...:)
  • Dewri
    Itt nem is lehet bekapcsolni egyelőre, külön hekkelni kell, hogy működjön... De utána működik. Nem olyan kifinomult, mint a wotban (pl nem lehet tekerni benne a sebességet), de felvételt csinálni utólag egy jó csatáról pont megfelel. Akkor nincs az, "hogy basszus de qrva jó kör volt és nem vettem föl"...:)
  • Matusy
    Vkinek van vmi pozitív tapasztalata a myogi-val? Ez a hajó egyszerűen szörnyű. Az űgyúi nagyon széthordanak, lassan tölt, nincs légvédelme... Ja és a 3 ágyút is igen kevésnek érzem, mert amikor neadj isten el is találok vmit, akkor se sebez kb semmit. Cserébe legalább kevesett lő de azt is lassan.
  • StrikeFor
    mákos kör

de még ilyenekkel is Horror lesz a kövi hajó 90 ezrét összekubikolni

• StrikeFor
    kicsit kecsegség a textura glitches játékot felrakni YT-ra............meg ennyi nézővel arra ösztökélni a kis gyerekeket,hogy csaljanak
  • TuskoMobile
    fejlődőképes vagyok végre bejött a taktika juss át és öld meg a hordozót xD+ útközben dd-t is persze

• seepheeerd
    Tolom :)
    (Asszem a radart meg a hajtást lespórolom...
  • Palinko
    nem értem mi van a játékkal, tegnap játszottam full screenben, ablakban, fekve, állva mindenhogy. ma pedig olyan tetű lassan tölt, hogy általában már több mint fél meccs lemegy még én be spawnolok a térképre. fogalmam nincs ezt hogy lehetne megoldani, mikor tegnap simán úgy spawnolt, hogy még számolt vissza az óra.
  • ximix #4761
    :D jó hogy írod a játék hevében nem is foglalkoztam vele csak nyomogattam a csata gombot és sóhajtoztam milyen kevés ez a 8v8 a napi küldi milyen faja, mert ott többen vagyunk, de most eset le hogy én a PVE-t tolom ezerrel. Mikor volt egy üzi valamikor a játék elején, hogy elérhető valamilyen csata mód nem foglalkoztam vele most, hogy linkeltétek ezeket a ügyi srácokat néztem hogy a srácnak 1 csatája volt PVE a többi PVP, még mondom is magamban milyen lehet az a PVE kipróbálnám (facepalm) süllyedek
    Gyors futottam egy csatát hát kicsit feljebb került a léc rögtön.
  • Mnemomic
    pve-ben botok ellen mész. pvpben elvileg nem :) bár néha elnézve a csapatot akkor meg nálad vannak a botok :)
  • nomiss
    hát nekem is , de mi a különbbség pvp és pve között , azt láto hogy külön számolja a ratinget a kettö fajta közöt... fel lehet szintezni igy szép lassan úgy hogy egy pvp mecset nem megy az ember ha jól látom
  • Plata
    Videó?Replay?Hm az fix nincs mert szerintem be sincs kapcsolva,WoT-ban sincs.
  • Mnemomic
    nekem ma is meg tegnap is alig sikerült nyernem úgyhogy 85 csatával 48% wr körül jelenleg.
  • ximix #4756
    https://www.youtube.com/results?filters=month&search_query=world+of+warships+damage&lclk=month
  • DantesHUN
    Én meg olyat néznék meg, hogy lehet 100 .ezreket sebezni csatahajóval.
  • nomiss
    sracok ti milxen win raten vagytok mennyi csataval ?
  • Dewri
    Videó? Megnézném.
  • Plata
    Háát ez egy érdekes csata volt.
  • ximix #4751
    Nem véletlen valami .com klienst szedtél le ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbáld meg csak a pár megás Warship eu-s launchert szedd le kezdje el telepíteni (megcsinálja a wows könyvtárat) ezután leállítod, majd másold át a mostaniból az Update mappát és indítsd el ha szerencsénk van ellenőrzés után elfogadja és csak a kevés sallangot tölti le hozzá vagy fordítva a mostaniba másold át az eu-s launchert majd indítsd el és hátha lesz valami, ha nem jó akkor leszeded az eu-t ha egyáltalán ez a baj.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.04. 16:12:31
  • Plata
    Löhet.
  • XenHai
    Már mindent próbáltam..
    Egyébként furcsa ,hogy csak ennél a játéknál van ilyen gondom..
  • ximix #4748
    Én is egy S.Carolina-val haladtam orral a másik S.Carolina felé aki oldalt volt, durr egyik lövedék elé a másik meg mögé óóóóó mondom persze 6,5Km-ről ennyi, mérgembe eleresztettem a másik toronyból is az AP malacokat és BUMM kb1/3hp-ról eldurrant.
  • StrikeFor
    nem neked írtam:p hanem Seepheerd-nek, T6-on.............
  • Dewri
    Vereségre jó az. Győzelemre szerintem lett volna 200. Olyan 120-150 nettóra tippelném. De ilyen kört menni nem mindig lehet. És ez csak hármas szint. Nagy hajó, nagy bevétel...:)
  • StrikeFor
    már csak 80 ilyen meccs és megveszed a kövi hajót :D

a pénz amit kaptál botrányosan kevés
  • Scharnhorst
    Egyetlen szerencsém, hogy a végéig békén hagytak és tudtam lőni eleget. Mert azért valljuk be, hogy eleve 59 találatot elérni csatahajóval nem könnyű és akkor még hány lövésem ment mellé. A két citadella találat azért jelentősen megdobja a dolgot a maga 22 ezer sebzésével. A többi lövés meg a 800, 1100 és 2300 hármasból való sebzések összege.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.04. 15:32:16