World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tier 10-es csatahajók mind 55-65k tonnásak lesznek. Ráadásul a Montana lövegei ugyanazok mint az Iowaé, mind átütő erőben mind rombolóerőben. Ez a játékben is így lesz, szóval csak a +1 torony miatt lesz jobb mint az Iowa (meg ugy a +1 tierből származó RoF és pontosság miatt). Amikor kérdeztem, hogy lesz-e lehetőség felszerelni a Montanat dupla tornyos 18"/48-asokkal, azt a választ kaptam, hogy jelenleg nincs tervbe véve de nincs kizárva.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A következő ág orosz lesz. Már az Aurura mint prém hajó bent van. Utána a német. Mondjuk kurvára nem értem, miért nem az az angol. Eleve a dreadnought , és a sok legendás hajójuk( ha még valóságban nem is voltak pont olyanok) hát nem velük kezdeni? Olaszok...talán valamikor, de lehet soha. Belőlük nehéz egy komplett ágat összerakni.
Ütközés az úgy van: ha két ellenséges hajó ütközik, azonnal felrobban mind a kettő. A szokásos WG féle realitás, és logika mentén. <#falbav>#falbav>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azért ez egy kicsit megtévesztő, ilyeneket nem lehet a játékba. Hacsak nem meglepetés lesz, pl. lerobbanó jég olyan hullámot ver hogy felborítja a hajót. D egyébként hangulatos.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Január 24-25.Visszakerestem levelet.
Congratulations! You have been granted access to the World of Warships Beta Weekend and become a Closed Beta tester. You can now take command of a huge fleet, testing legendary vessels while honing your tactical skills in intense naval comba
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.10. 21:09:30
However, you will be automatically accepted to the World of Warships Closed Beta.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.10. 21:07:40
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Ja,és mondom két nap, és CBT!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 16:12:48
"Megnyugtatlak": a wot-ban sincs ez másként -> azt is erre a "szintre" szeretnék lerombolni, ahogy azt az utóbbi 1-1,5 év változásaiból leszűrhettük! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ittonrol irok angol bill.
Volt wipe. Mondjuk mindegy.
Azért valamit nem értek. Be tettek egy rakás új prémium hajót. Minden prém hajó 10. ezer gold. De max 9.500 goldot lehetett szerezni. WTF?! Ennek így mi az értelme? Így ki tudja a prémhajókat megvenni? Nem értem ezt a logikát.
Játékmenet.
A hajók sokkal lassabbak lettek, lassabban fordulnak. Elvileg nem, mégis az addig fürge hajó, most mintha melaszban mozogna. Fasza. Így nehezebb manőverezni, torpedót kikerülni, stb. Lövéseket elkerülni, eddig kitudtam fordulni távoli sortűzből, gyors hajóval, most meg se mozdul. Remek húzás.
A hordózókat ami úgy-ahogy működött, valamit elcsesztek. A repülők valahogy hülyébben működnek. Klassz.
A sebzés...érdekes. Most meg mintha mindenhogy sebezne az AP. Eddig az volt a bosszantó, hogy teljesen érthetetlen módón, hol sebzett hol nem. Most meg mintha sebezne. Csatahajóval AP-vel lőttem, alig páncélozott hajóra, nagyon távoli hajóra, nagyon ferde szögben álló hajóra, és mind sebzett. Eddig, ez nem így volt. A HE viszont alig sebzett, jóval kevesebbet mint eddig.
Átdolgozták a gazdaságot. A hordozóval még kevesebb XP-t lehet kapni, eddig is nevetséges volt , most még inkább. Viszont a credit hozamot felemelték jócskán! Igaz minden drágább is lett, de most meg a credit egész sok jön Nem baj, csak nem értem a logikájukat.
Szóval az baj, hogy csatahajóval, hordozóval mondjuk nem hagyatkozhatok ennyire a véletlenre és szerencsére, és hiába gürcölök sokat, akkor se ad túl sok XP-t és creditet. Ez velük szemben nem fair. Csak annyit mondok: 4-es szintű rombolóhoz kettő! illetve hat csata kellet hogy kimaxoljam. Kettő...hihetetlen.
Cirkálóknál, vagy 16. Csatahajónál vagy 8, hordozónál is 10 körül. Igaz ezeknél biztos több Xp-be kerül minden, de azért ez durva arány.
A zárt beta-ra bejutás nem lesz gond.
US csatahajók. Hát ehhez sok mindent nem lehet fűzni, nem nagy meglepetés.