22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • TuskoMobile
    vót már? xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 21:11:50
  • TuskoMobile
    3:15

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 20:56:43
  • seepheeerd
    Hogy könnyebben eltaláljanak (bár azzal nem volt gond) :)
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.06. 20:43:59
  • DantesHUN
    És miért mentél neki egy szigetnek?
  • seepheeerd
    Úgy kb 3 perc után, amikor 5:0-ra vittek, a hajóm HP-jából 70% odavolt, akkor nekimentem a szigetnek, aztán írtam nekik hogy ok, akkor én most leparkoltam és kilogolok, jelentsenek ha akarnak. Ez nevetséges...
  • seepheeerd
    Hát ez az... nem tud 11-est rúgni :)
  • DantesHUN
    Miért nem nyerte meg a Lexington? Pedig hát mint tudjuk ügye...
  • Jeffjohnson
    Igen, látszik is a képen, hogy hova rakja meg mondja is, hogy nem élesednek ha túl közel dobod le.
  • seepheeerd
    Ezt:

Elvesztettük:
  • ximix #5054
    Gondolom lehetséges, itt mutogatják azt is, de pontos távolságot itt sem mondanak vagy mutatnak.
  • ximix #5053
    Nekem meg 5Mb, de a muter megnéz valami vidiót előfordul, hogy röccenek egy kettőt, de a sávszélesség nagysága még nem garancia semmire attól még lehet sok csomagod elveszik valahol az éterben és ezáltal lemaradsz információkról a játékban.
  • seepheeerd
    A CV OP-hoz még annyit, hogy a légvédelem igencsak megnehezíti a CV-k dolgát, mert ha lőnek a gépekre (vadászok vagy hajó légvédelem), akkor "szétrebbennek", nem tartják az alakzatot és sugárirányban spriccelnek a torpedók, ezeket már jóval könnyebb kerülgetni.
  • seepheeerd
    Ez így nem igaz a repülőknél, mivel manuális dobásnál gyakorlatilag akárhova teheted a zöld sávot.
  • seepheeerd
    Én is úgy gondoltam hogy a következő az anyahajó ág lesz majd (az Iowa után :)).

Hát az baromi bosszantó, főleg akkor, amikor épp eltűnik, rálövök, a következő pillanatban pedig előkerül :(
  • Jeffjohnson
    Pedig repcsinél ha az alját túl közel teszed akkor tuti nem sebez ott jobban rá kell hagyni. Később élesedik a repcsi torpedó mint a normál.
  • Eagle16
    Holnap kipróbálom ,köszi.
  • ikarus44
    A grafika környékén már én is szimatoltam, meg a többiek is azt mondták, de nem azzal volt a baj, mert miután mindent minimumra vettem azután is ezt csinálta. a géppel sem gondolnám hogy lenne a baj, mert ennél magasabb gépigényű játékot is futtat, ill. a nettel sem mert valaki írta hogy az ő 10mbit/s-es netével is gond nélkül megy nekem meg 15-ös van.
  • ximix #5046
    A minimális táv destroyer-nél a zöld sáv kezdete gondolom repcsinél sincs másképp.
  • ximix #5045
    Valszeg WOWS EU mert, 80ping-nél több lenne az amerikai szeró.
    Én az alaplaphoz kaptam egy cfosspeed-et játéknál feltolom a prioritást legmagasabbra így ha adat küldés-fogadáskor a játék van az első helyen ha háttérben nyitva is van valami olyan oldal, alkalmazás ami neten néha kommunikál. Biztos van több alkalmazás ilyenre, de mivel ez adott volt, nem keresgéltem újakat.
  • Master91
    foglalt egy DD, és én 3.5 km-re voltam tőle, és folyamatosan eltűnt (nem volt már füst se)

azt hittem agy görcsöt kapok

de hát még béta ugye
  • Jeffjohnson
    Én Amcsi hordozókkal játszok és mivel a manuális dobás nincs skálázva ezért nem nagyon tudom mennyi az a minimum távolság de az biztos ha túl közel dobom, akkor tutira nem robban. Bár ezt azért igazán elárulhatnák. Ahogy látom az embereknek inkább a Japán hordozókkal van bajuk mivel azok nagyobb tűzerővel rendelkeznek hajók ellen. Meglátjuk mit csinálnak velük engem jobban zavarnak a kis távolságban eltünedező DD-k. Nem tudom a WoT-tól minek kellett átvenni a láthatósági rendszert.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.06. 19:10:29
  • seepheeerd
    Ez tényleg fura.... mintha a feldolgozás rendben menne (mert találatokat jelez), a megjelenítés viszont késik. Haljon meg a lovam, ha tudom mi okozza, de a grafika környéként szimatolnék.
  • seepheeerd
    X-szel tudod a kijelölést megszüntetni és másik hajóra váltani
  • seepheeerd
    Mai első győztes (saját CV megtorpedózott, aztán írta hogy sajnálja, még tanulja a dolgot, de legalább a Kongo is kapott egyet, amelyikkel épp birkóztam :)):
  • seepheeerd
    Én is így tudom ahogy írod, az 1.5km-t a WG fórumon olvastam, de lehet hogy nem friss a dolog, mivel ahogy látom a videókon, gyakorlatilag két hajó hosszról dobálják. Az tény, hogy találkoztam már olyannal, amikor tényleg nem robbantak.
  • TuskoMobile
    "Jogos. De a tengeralattjárókat nem lehetne a játékban észlelni. A repülőéket sok km-ről meg látod. Ellenben ha a tengeralattjárókat lehetne észlelni a víz alatt is, akkor akár lehetnének is, csak úgy meg mi értelmük volna?"

Erre volt a hordozó kitalálva repülőkkel derítették fel a német u-boat-okat
    Tök jó volna pedig mindenkinek megvolna a saját feladata így ennek a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köcsögládának
    semmi dolga nincs csak szarrá torpedó spemmelni a játékot
    szánt szándékkal ezért rakták így bele meg megint műholdnézetből párkattintással hogy könnyű legyen
  • Eagle16
    Elkezdtem én is. Érdeklődnék, hogy vajon miért nem működik a célpont kijelölés. Jobb gombra van állítva, de rombolóval ha megyek, akkor mindig csak az automatikusan kiválasztott célpontot tudom lőni, azaz arra adja meg a torpedó ideális útvonalát. És nem tudok célpontot váltani, így ha mondjuk ketten vannak, a második sorozatot már csak úgy saccra tudom ellőni.

Próbáltam középső gombra rakni, azzal sem csinál semmit. Az egérnek még van két extra gombja, azokat meg nem is érzékeli...

Eddig ez az egy problémám van, amcsi ágon haladok, Tier 4-es csatahajó és cirkáló most lett meg.
  • Jeffjohnson
    Zuhanóbombázóként nem igazán zavarja őket semmilyen akadály, víz volt alattuk ezért el tudták dobni de ez nekem sem tetszik lehetne realisztikusabb is.
    A 1,5km-re meg írhatnál hivatalos forrást mert én mindenhol csak találgatást látok és csak annyi a biztos, hogy a Japán torpedók hamarabb élesednek mint az Amcsi társaik.

@StrikeFor

Pontosítsuk már a dolgot, mivel is van neked problémád? Mert Amcsi CV tier 9 ig nem kap 2 TB-t (nézz utána nyugodtan).
    Vagy az lenne a gond, hogy 8000 hp-t leszed ha eltalál 3 torpedó? Számolj utána, hogy egy DD mekkora sebzést oszt ha tier-6-on ugyanennyi torpedó találatot bevisz.
  • ikarus44
    Nézd meg: (Az alacsony FPS, és a lagg jelző, a videó miatt van, ált stabilan 50 FPS körül gond nélkül szokta vinni)
  • ximix #5034
    ? a játékon belül a bal felső sarokban mit írnak a szervernél?
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 18:32:02
  • ikarus44
    Nekem nem a BB-kel van a gond, hanem azzal, hogy nem tudok játszani, mert valamiért késik a kép. Nem is kicsivel.
  • seepheeerd
    Ja, egy pillanatra elvillant előttem is az upgrade.
    De már megint 4 perc fölött jár a timer, érdekes, szidják a BB-ket és szinte csak az van, a korábbi CA rush után:.
    3CV/35BB/20CA/9DD
  • ximix #5031
    három és
    "Baj van a részeg tengerésszel,
    Baj van a részeg tengerésszel,
    Baj van a részeg tengerésszel,
    Minden áldott reggel."

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 18:14:27
  • ikarus44
    Olvastam, jött le egy kis javítás, gondoltam megpróbálom megint: Hát nem. De ez már hihetetlen hogy csak nekem van ilyen problémám...
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.06. 18:10:53
  • Plata
    Nekem az volt a baj,hogy az ellenség felé néztem,nem a csapattársak felé,lehet ha egyből arra nézek kikerülhetek párat,de így tökre telibe.
  • sadface #5028
    az első eset megtörtént velem is.. hiába ment a full fék, kanyar még így is elkaptam egyet...

btw aki akar felvehet... kezdő vagyok, de talán annyira nem szörnyű :D
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.06. 18:06:01
  • Plata
    Elment a kedvem mára a játéktól,egymás után két csatában csapattársak basztak ki velem.
    Tökre örültem egyszerre két kilövésnek tényleg fordultam volna rá harmadikra,erre elkezd visítani a játék hogy torpedók,nézek ellenség felől sehol semmi,erre mögöttem majdnem 4 kilóméterre csapattárs rám nyomta az összes torpedóját,és már semmi esélyem nem volt.Következőben meg belém jön idióta cruiser és rajtam keresztül akar lőni.
  • [NST]Cifu
    A Top Ships az, hogy melyik hajóval érted el a legtöbb killt. te például a Tenryu-val csináltad eddig a legtöbbet.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.06. 18:01:45
  • DantesHUN
    Mondjuk ma én is nagyon nyomi voltam. Bassz, bénáztam olyanokat. Ez egy ilyen nap. Hőség van.
  • StrikeFor
    köszönöm ,épp belekezdtem :D de akkor már nem kell :P

hihetetlen amúgy,hogy vannak még mindig olyan srácok akik mintha kajak másik játékkal tolnák :)

Jeffjohnson küldhetem MAIlben a WG-nek,hogy nem is robbantak a torpedók ,mert nektek sosem robbannak ? :D