World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tier 5 hajóval nehéz csatát találni.
Van 600 valamennyi játékos de abból csak 38 várakozik csatára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 12:27:15

Na megyek mindennel egy-egy kört, meglássuk most milyen a harci helyzet.
Az AP, mivel NINCS PÁNCÉLZAT A JÁTÉKBAN össze-vissza értelmetlenül sebez. Teljesen random, bár feltekerték a random sebzés lehetőségét. Többször sebez mint eddig.
Cirkálóval közelről érdemes AP-vel lőni, mondjuk 5-8 km távolságból, és tier szinttől is függ persze. Csatahajóval AP-vel érdemes lőni csatahajókra, és cirkálókra.

Hordozóra és rombolóra HE-vel érdemes lőni.
Igen közben felkúszott a szám.

A szerver szerint 560-an vannak jelenleg
Én is kihúztam a lvl 4-es hordózott free-ből. De most valahogy nem ment vele a játék. He vagy AP? Nekem a He jött be jobban crusier-rel lévén hogy sikerült modul sérülést és kigyújtani többször az AP valahogy összevissza sebzett nekem. Vélemény?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Az első csatám csúfos véget ért,benyomtam c-pontra autopilótát,jött telefon,és csak azt láttam szétlőnek.

És van öszvissz 40 játékos,kifejlesztettem free xp-ből az 5-ös amcsi destroyert,kipróbálnám de nincs játékos.
Azannya,13 kilóméterről 5.5 kilóméterre nerfelték a torpedókat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 11:59:14

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Honnan tudom letölteni a játékot, mert lehet én vagyok a hülye de sehol se találom(pl a hivatalos oldalon se mint a WoT-nál). Segítségeteket előre is köszönöm!!!
Nem igazán. Direkt levették minden sebességét, és minden sokkal lassabb, és nehezen irányíthatóbb lett.
Mostantól napi 24 órában élnek a szerverek. Szóval, hajrá.
Nekem gond nélkül lejött háttérbe közben meg citiztem.
Nos egy bajom van a játékkal nagyon pontosak a hajók. Lassabban fordulnak és sokkal nehezebb kikerülni a lövéseket. Ráadásul a hordozók repülői meg hol reagálnak a parancsra hol nem. Hogyha meg kiadom a parancsot menj ide még 1 órát várnak mire elindulnak.
Remélem a mai verzió a 0.3.0 orvosolja.

Maala
launcher jobb felso sarkaban settings, torrentet kinyomtad? Nekem ugy gyorsabb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Caliph
én is elinditottam itthagyom hogy majd megoldja de kinyirja a netet 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Válts át európaira.Nekem eddig kb 500 mb-ot patchelt,állandóan lehal,és a netem is elmegy tőle.<#vigyor>
Szokásos WG minőség.

Nekem még mindig ezt írja ki én AMERIKAI szerveren vagyok .

See you next time!

Dear Player,

Thank you for participating in the recrent weekend test event. Unfortunately, this round of testing is now over. Please follow our Facebook, Twitter, and other News channels to keep an eye out for any information about further rounds of testing and World of Warships updates.

Action Stations!
Igazad van,reggel hat után néztem még nem volt semmi,most néztem és már jön is le.

Caliph
hivatalosan csak a mai naptól lesz béta ne aggódj,majd este ráérsz aggódni ha ma se kapsz emailt 😄

na én most csekkoltam a honlapot,membes page/download game alatt ott a kliens. Tegnap még nem volt,csak a januári hétvégén voltam bent szal ha még nem kaptatok hamarosan ti is fogtok 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.12. 09:32:51

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A hiv. fórumon azt írták( már ha igaz amit írtak véletlenül) az alfa tesztelőkön kívül mindenkinek új kilenst kell letöltenie. Én ezzel próbálkoznék. És minden alfa és hétvégi tesztelő autmatikusan bekerült.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.12. 09:06:20
Maala
Az csak újra leszedi a klienst, amivel még nem tudsz belépni. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én még mindig nem tudok letölteni semmilyen klienst.
Félek engem kihagytak a bétából,pedig nagyon vártam.

Automatikusan frissít 5109,01 Mb-ot. Ez mit jelent?

angelus1991ster.blogspot.hu

De elvileg ez már CBT és nem Weekend test event. Szóval remélem nem tévedek. 😄
Nekem is.

See you next time!

Dear Player,

Thank you for participating in the recrent weekend test event. Unfortunately, this round of testing is now over. Please follow our Facebook, Twitter, and other News channels to keep an eye out for any information about further rounds of testing and World of Warships updates.

Action Stations!

Nekem ezt íja ki ha le akarnám tölteni.
Caliph
az a 2 hétvége verziószáma igen 😊 nekem is az van. volt 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Maala
Na, viszont azt írja ki, hogy régebbi verziójú a kliens, mint a szerveré. Sadly. 0.2.3.78675
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 21:06:36

viszont csatát találni......

Maala
Nekem azzal frissített. Igaz, az tán az első hétvégés kliens volt. Ha volt 2 is!? -.-

nekem sima World of warships lett a neve, nem weekend WoWs. A fene se érti.

Vannak akiknek mégis működik állítólag. Fene érti.
Azt felejsd el. Nyugodtan uninstall-d.

Szerintem most elég nagy a fejetlenség/kavarodás a WoWs-nél. Csak tisztázódik minden holnapra. Nekem a feltelepített hétvégi verzió pl nem frissít, de nem is írja hogy elavult verzió.
Maala
A feltelepített launchert, vagy a telepítőt indítsd el, aztán majd felfrissíti...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 20:48:07

Hát nem is érdemes. Az Aurora...én nem értem. Tényleg ennyire fos volt ez a orosz hajó? Vagy csak hogy levették minden hajó sebességét, ettől lett ilyen kiherélten nyomorék? Olyan lassan fordul, hogy nem lehet célba venni az ellenfelet. Pff.

Ami jó prém hajó.

Kitakami. De az szerintem buziknak való. Torpedó spamm-elő troll hajó. Amúgy vicces, és érdemes lehet rá beruházni.

Atlanta, na ez tényleg jó, kicsit sebez, alacsony lőtáv, de fordulékony( volt, biztos elcseszték) és nagyon sok , nagyon gyorsan töltő ágyúja van, folyamatos tűz alatt lehet vele tartani a célpontot.
mondjuk pont nem tudok semmit venni a goldbol semmire nem elég. 😊 De az aurora-t akkor se 😊

De hogy semmi nem stimmel abból amit mondanak. Se az idő, se az ki lehet béta teszter, se az hogy lehet jelentkezni, se az mikor indul a CBT, de ahogy látom az se, hogy mennyi free Xp-t és goldot osztanak.
Caliph
tudom,de nekem nem ajánlotta fel a klienst még. bár én csak a második weekendre jutottam be , ha te az elsőn voltál akkor azért lehet csúszás hogy először azokat engedik be

Azért keményen 300 vannak a szerveren.

Aki weekendes volt az automatikusan bekerul a CBT-re. Legalábbis azt irták. csak sima weekendes voltam. bejelntkeztem a fooldalon erre felajánlotta a letoltést lejott a beta cliens, mondom belépek mi bajom lehet erre beengedett. Nem volt semmi hajom, viszont volt 2.7 Millom + 78K free xp és 1200 drazsé vagy mi a gold itt.

bocs csak angol bill. van itthon beállitva.

Holnapra biztos kiderül mi lesz. Amúgy az oldalon se látok a cbt-s cikk után semmit és abban se semmit.
Caliph
hmm nekem weekend teszterként még nem ajánlott fel az új klienst,honlapon sem...
email sem jött
remélem nem felejtettek el 😄

Maala
Elvileg nem, ki kell hozzá valami jelentkezést tölteni.

Szedi, 51xx MB.

Egyáltalán bejutok cbt-re ha már voltam a legutolsó hétvégi teszten? Sajnos nincs már meg az e-mail és a telepítő se. Az oldalon bejelentkeztem de ott game downloadnál aszondja majd legközelebb ez a hajó már elúszott.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.03.11. 19:34:47
A hív fórumon írták, nem is fog. Újra le kell tölteni.
Maala
Laptopon frissít nekem a hétvégi verzió, most átrakom az asztalira a BW telepítőt, hátha menni fog.

Nekem nem frissít a hétvégi verzió így ergó nem is tudok belépni. Szóval marad a holnapi napra a dolog.
Amúgy aki teheti próbálja ki az Aurora-t. Most nem tudom,, ha a valóságban is ennyire rossz volt minden orosz hajó, nem csoda hogy elverték őket ennyire Csuzimánál. A leglassabb, legrosszabbul forduló, leg manőverezhetetlenebb hajó az Aurora, mellé kicsi a lőtáv. Oké, nagyon sok ágyúja van. De ennyire semmi sem lassú, és nem fordul rosszul. Többet vártam egy elvileg cirkálótól.
Nem mondom, hogy baj, hogy mégis mától lehet már belépni, de akkor minek mondják hogy márc. 12? Mi lenne ha egy időpontot, betartanának? Orosz munkatempó. Amikor én dolgoztam azért lebasztak ha 2 percet eltértem.