22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #4863 Nektek nem lagol a szerver?Nekem olyan lagok voltak hogy inkább át mentem WoT-ozni. -
Ry0K3N #4862 kezdődik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádom a BB-ket, főleg a dél karolinákat. A többsége lesz az új generáció WN8:400 E100 stronk tenkje.
De nem baj talán mire tier 10-ig eljut megtanulja hogy nem nyaljuk a sziget oldalát BB-vel. -
#4861 Már várom a Kínai ágat
-
#4860 Ja ezt én is írtam már :) mondjuk utolsó meccsekre picit változott a véleményem fullosan annyira nem vészes. -
seepheeerd #4859 Hallottál már az Iowa osztályról? -
#4858 Ez ilyen, amikor nyílt béta lesz egy játék mindig akadnak olyanok akik már előre tudják merre induljanak a fejlesztési fán egy kis pénzzel megtolva a szekeret , ezáltal a csatákban mindig topp tier-ek lesznek majd mikor a többiek felérik az alap vassakkal addigra ő fullosan, skillekel várja a csatákat., majd mikor felérnek a komolyabb játékosok addigra keresnek más ágat vagy új gamét.
A WG lépése erre a WoT-ból kiindulva asz lesz szerintem, hogy a hordozok maradnak így csak felemelik az xp a ki fejlesztésükhöz, mint pl az arty-nál .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 15:22:54 -
Scharnhorst #4857 @JethroHUN: alacsony tier alapján ne ítélkezz ... A Cleveland és a Des Moines a saját tierbe annyira OP járgányok, mint anno a WoT-ban a KV volt.
@Dewri: Tegnap a streamjében találkozott egy Midway-el és akkor már nem volt akkora pro játékos. Az egyetlen előnye a srácnak hogy végig úgy húzta prém fiókkal gyorsan a hordozóját hogy számottevő azonos tierű járgány nem volt ellenfélként. Aztán a végén találkozott egy azonos tierű amerikai hordozóval egyből gondban volt. -
#4856 Pont most "kergetünk" egy Cleveland-et 2 Wyoming-el, azért ez na ........gyorsabb nembaj majd ledurrantatjuk messziről ja hogy nagyobb a lőtávja is hát van ilyen -
#4855 Amerikai nemzet minek van egyáltalán a játékban... St. Louise ami fasza. Minden más akkor hulladék, hogy nem igaz. -
Dewri #4854 Gondolj a Cleveland-re! Mondogasd magadban: Cleveland, Cleveland, Cleveland...:) -
seepheeerd #4853 Hát ez az... zoomolt, célzott, lőtt és az egyik az ellenfél hajója előtt csapódott be, a másik pedig mögötte. :) -
DantesHUN #4852 Nagyon. Lehet hagyom is francba, ezek nagyon gyatrák. -
Dewri #4851 Én mondom, hogy a Phoenix/Omaha szenvedős...:) -
Dewri #4850 Nem azért, de aki 2 km-ről 2x is mellélő, ott nem a játékkal van gond...:) Zoomnál már betölti a monitort a hajótest, mit lehet ott mellélőni? -
DantesHUN #4849 Hogy a Phoenix mennyire egy ócska hajó. Alapból oldalanként három semmit nem sebző ágyú. Basszus, HE-vel lövök, de ez soha fel nem gyújt semmit. Soha. mInden más cirkáló képes erre, de ez nem. -
seepheeerd #4848 Tudja a farom... nekem sosem volt gondom ilyesmivel, de egy fickó beírt, hogy 2km-ről egyik elé ment, másik mögé, erre válaszolt az egyik fejlesztő(?), hogy közelről nem célszerű zoomolni, és ezalatt 5km-t értett.
Ha a tapasztalat más, az jó :) -
DantesHUN #4847 Inkább arról lehet szó, ha nagyon közel van a célpont, pontosabban lehet normál nézetben célozni, mint ,,periszkóp"' nézetben. -
Plata #4846 Szerintem marhaság.Még csak South Carolina vagy mi a túró csatahajóm van,de szerintem akkor is pontos. -
Dewri #4845 5 km alatt már tökmindegy a szórás... 20 km-nél jobban zavar... -
#4844 Ehhez kéne többet tudni a gépedről. RAM pl mennyi ? -
seepheeerd #4843 Egyelőre ezt adták, nem tudom mi a nyű miatt nem rakják be maguk. Csak egy menüpontba kerülne a settings-nél. -
seepheeerd #4842 Urak, turkálva a WG fórumon beleszaladtam egy megjegyzésbe, miszerint 5km alatt ne használjunk zoom-ot csatahajónál, mert megnő a szórás...
Még nem volt időm tesztelni... -
seepheeerd #4841 Aha, erről találtam meg a videjóját :) -
#4840 Hivatalos replay mode mikor kerül be a játékba? Vagy ez a mókolás lenne a "hivatalos"?
-
DantesHUN #4839 Miért mindig hozzám kerülnek azok az idióták akik egy helyben álnnak? Beáll egy sziget mögé, néha kitolat, és ennyi. -
Dewri #4838 Hát nem csatahajóval...:) -
DantesHUN #4837 Hát ez az. Már 10-es szinten van. Ami nem véletlen. Hogy jutott el odáig máris? -
Dewri #4836 Na ja, de a srác 10es szinten adta az élőadást. Nem voltak 15 fős csapatok, de nem tier3 kezdők ellen játszott... -
Dewri #4835 Én tovább szoktam vinni, elég gyorsan eléri újra a 100%-ot, hamarabb, mint az új a 4 skillt. -
DantesHUN #4834 Amúgy ti tovább vinnétek a kapitányt? A t3-as hajóban már 4 skill-je van. Érdemes tovább vinni, vagy újat képezni a köv. hajóban? -
DantesHUN #4833 Vedd figyelembe, hogy azért most sok a tapasztalatlan játékos, illetve alacsony szintű gyenge légvédelmű hajó. Akinek már van hordozója most arathat. Később egy kiegyensúlyozottabb lesz. Másrészről: meg egy dolog látni ,hogy valaki hogy csinálja és egy másik dolog utána csinálni. Az kicsit nehezebb. Hidd csak el, hordozóval is tud rohadt nehéz lenni. Nagyon sokszor nem annyi hogy oda kattintok. zöld sáv, és meg van egy hajó. Sokszor olyan ellenfeleket kapsz, hogy mindent kikerülnek. -
Dewri #4832 Szerintem pedig szar... A St. Louis és a Cleveland között a Phoenix és az Omaha iszonyat gyenge eresztés... Bár van akinek bejönnek... Játssz óvatosabban, abszolút kerüld el a csatahajókat és a nálad erősebb cirkálókat is. Kizárólag a rombolókat és a saját szintedet vadászd, de őket se közelharcban. Így talán javul a helyzet, bár erősen csapatfüggő is sokszor egy meccs, Omahával biztosan nem hozod le egyedül... -
Dewri #4831 Én ránéztem tegnap az élőadásra mikor játszott, azért írtam hogy könnyű a játék. Profi, ez látszott, mert nagyon gyorsan mászkált a térképen, meg gyorsan kattintgatott, tudta mit csinál. De akkor is csak annyit csinált, hogy kijelölte a zöld sávot a hajók útjában és már le is dobták a gépek, általában az összes betalált, pont mikor láttam. Közben beállt a hajójával 2 sziget közé, meg elkerülte az ellenfél vadászgépeit egyszer. Míg néztem, 3 hajót szedett le csak így simán, hogy odatette a gépeket, ahol mutatta a zöld sáv... Szerintem mondjuk 3 St. Louis össztüze elől csatahajóval menekülni, közben lesni az eget, a rombolókat, elkerülni a szigeteket és ezalatt még vissza is támadni nagyságrendekkel izgalmasabb és durvább meló, mint amit ő csinál... Ha nem undorodnék ettől a fajta játéknézettől és érdekelne a stat, biztos csak ilyen szarban ülnék. Nem véletlenül ilyen a gyerek statja, más hajóval esélye nem lenne 90% fölött lennie... -
#4830 Na megfogadtam, hogy itt nem fog érdekelni a wr meg egyéb stat de azért az felbassza az agyamat, hogy ma az Omahaval 9/9 vereség, tegnap is 6/1 győzelem vele. Nem érzem, hogy én lennék ennyire béna, de ha még így is van, akkor se kellene állandóan veszíteni. A hajót sem érzem ennyire szarnak azért. -
zsupeti #4829 Bocs hogy itt kérdezek ilyet.
Adott az alaplapom amibe AMD Athlon X2 7750 ketyeg.Döcögve de elfut a gépen a játék,igaz a random csatánál már néha beszaggat pláne ha többen vagyunk kis területen, de a 8v8 esetén még nem jön elő.
Ha lecserélném egy AMD Phenom Quad-Core 9650,esélyes hogy simábban futna el a játék?
-
DantesHUN #4828 Tessék. Rögtön első csata. Nulla hordozó volt. Mégis iszonyat szívás. Elindultam az egyik irányba, többiek után. S. Carolina-val. Mire oda értem, mind meghalt. Rakás cirkáló, gyújtott fel, amikbe én persze nem tudok sebezni. Meg két tucat torpedót lőttek rám. Menekültem, de felgyújtottak. Ennyi. -
#4827 ja nekem is kedvencem a sok kis romboló aki eltűnik a fenébe, nem mint ha nem lenne éppen elég nehéz eltalálni emígy is a legkisebb célpont és leggyorsabb is egyben... meg ugye ha átmegy a gyenge oldalamra egy örökkévalóságnak tűnik még átáll a 4 ágyú főleg a hátsó 2, mert nem 360 fokban forgatható és az a kis rész ahol nem nagyon hiányzik mert majdnem teljes kört meg kell tennie a másik oldalig.
ja a St Louist élveztem pár csatáig, de nagyon OP, 14 ágyújával, szerencsére gyorsan túl lehet haladni jobb ez nekem is, mert nem csak vaktában kell lövöldöznöm, az ellenfeleknek meg főleg. -
DantesHUN #4826 Ez nem egészen így van. Nem vagyok hordozó mániás, továbbra is csatahajókkal mennék legszívesebben,-wipe óta el se jutottam hordozókig- ha játszatóak lennének. De ettől függetlenül, hordozóval nem annyi ,hogy jaj de könnyű a térkép széléről kattintgatni. Jó, az igaz, van hogy így van, de ugyanennyiszer van olyan is, hogy rohadt nehéz. Nagyok sok mindentől függ.
Mellesleg, csatahajóval eddig se a hordozókkal volt baj. Egy St. Louis ezerszer bosszantóbb. Felgyújt, felgyújt, felgyújt pluszban sebez 10.000-ret, én meg újra se töltöttem még. Vagy a teljesen láthatatlan romboló. Az a kedvencem. 10 km-en belül teljesen nyílt tenger, nem csinál füstöt, de nem látni. A repülőket legalább látni az égen. De egy rombolót hogy nem látni? Mi takarja el, egy hullám? Egy delfin? A levegő? Vagy van valami álcázó technológia, ilyet láttam a Csillagkapuban anno...
Bár már láttam eltűnő csatahajót is, persze. Többször 10. ezer tonnás hajó csak úgy eltűnik.
Igaz, itt volt például tegnap egy játékos stat-ja, öt kill átlagban? Hordozóval? Hogy a faszba? 5 killhez, kelljen mondjuk 5 támadást csatánként, hol van arra idő? Legtöbbször, 2-3 támadásra van idő, és vége. Igaz, egy támadással is lehet akár két hajót is elsüllyeszteni, de az nehéz, vagy irtó mázli kell hozzá. Ráadásul amcsi hordozókkal ment ennyit, ami azért nehezebb, mert kevesebb osztaguk van egyszerre, mint a japánoknak. Oké, most sok a kezdő játékos. Sok az alacsony szintű hajó, amin légvédelem sincs. Oké, ez a gyerek überprofiistencsászár. Akkor is hogy csinálja? -
#4825 mind két hozzászólásoddal nagyon és mélyen egyet értek, a csapat társakat szinte ki lehetne küszöbölni ha legalább 3-an összegyűlnénk és úgy játszanánk, bár annyi még nincs a játékban, hogy legalább egymás mellé spawnolná a szakaszban játszókat :D -
Dewri #4824 Azt ígérték, hogy nem...