World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már nagyon várom a teszt hétvégét.ha lesz.
A rombolókat kirpróbálván: de a rombolók azok. Kicsit olyan ez, mint a WOt-ban az arty. Már persze abszolút nem hasonlít, a hasonlóság az, hogy a WoT-ban az arty, iszonyatosan random függő. Van hogy brutális sebzést lehet összeszedni három kattintással, van hogy akkorákat lő mellé ,hogy öröm nézni. Ebben a tekintetben ilyen a romboló: van hogy brutális, van hogy nagy nulla.
Kicsit bővebben. Például kredit és XP termelésre brutálisan jó egy romboló. Egy hordozóval 75.000 sebzésre alig ad XP-t és kreditet. Csatahajóval, 40-50 ezer sebzés, az semmire se elég. Ugyanis, ezek nagy hp-val rendelkező hajók, és a saját hpj-uk legalább másfél-kétszeresét kellene lesebezni, hogy ne negatív legyen a mérleg, de egy jó körhöz, inkább háromszorosat(hm, Wot-ban sebezd le legalább a hp-d háromszorosát, mondjuk 8-as nehéz tankkal...). Míg a rombolónak kevés hp-je van, ellenben akár 2 torpedó találattal is elérheti a kellő sebzést. Egy repülőgépek torpedói meg sokkal kevesebbet sebeznek, lassaban is lehet újra bevetni őket, és ezzel együtt sokkal többet kéne velük sebezni. ,,apró" gond az egyensúly terén, szerencsére a hordozókat nerfelni fogják...mert ezek Wg-s fiúk.
Na a rombolóra. Azért messze nem olyan könnyű ám velük. Pláne, ha mozgékony, gyors tüzelő cirkálókba, fut bele az ember. Ellenben elbambuló csatahajó, hordozó ellen, na ott aztán aratás van. Tele lehet őket torpedózni, és dől a kredit, dől az xp.
Maga a harc rombolóval, szintén nagyon szerencse függő. Az a baj, torpedóval célozni, messzire hát én nem tudok. Nem tudom más tud-e, mindenesetre, a netre felkerült videókon, példáiul 3-4 km-ről lő telibe az illető, viszont gyakran 6-8-ról kéne célba találni. Nagy távolságon ez úgy néz ki: szerencse. Legutolsó csatámban: üldöz két cirkáló, füstöt nyomok, nem is látom őket, a vak világba ellövöm a torpedókat, dupla találat. Na mégegyszer: ismét dupla.
Vakon, véletlenszerűen a saját hp-m három és félszeresét sebeztem le! Na ez kicsit durva. Míg máskor elég közelről is úgy el lehet hibázni...emiatt mondom ,hogy ha a szerencse melléd áll, akkor a romboló irgalmatlanul OP. Ha nem...akkor úgy is tök mindegy mi van. És az is biztos, jó pár hajó egyszerűen védekezni sem tud ellened ha rombolóval vagy. Ami szintén nem túl fair. Például a másodlagos tüzérség hatótávja sokkal kissebb mint az én torpedóimnak és ágyúimnak hatótávolsága. Na most ha egy csatahajó fő tüzérsége épp rossz irányba néz, mire megfordulnak a lövegtornyok, mire betölt..új jó másfél percig akadály nélkül célba lőhetek rá, mert a másodlagosokkal meg nem ér el. Hát ez elég vicces.
Viszont azért legalább a rombolók marha sérülékenyek. Hordozóknak például bombázókkal érdemes támadni rájuk.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Lesz nyílt hétvége?<#wink>#wink>
-játékmechanika rendbetétele, páncél, sebzés, modulok, legénység, stb vagy
-új hajók, és grafikai emelek?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Repülőssel nem sokat játszottam bétában,nem jött be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.24. 09:08:34
Szóval türelem, itt is lesz majd 1-2 jó év, na abban az időablakban kell majd rongyosra játszani 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Általában kis cirkálóval,vagy mittomén mivel rohangáltam.Azzal aminek csak 1-2 ágyúja van sok torpedó és megy mint a mérgezett egér.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.23. 08:47:10
Valamelyik verzióban egyszer volt már páncélzat a hajókon. Lehet, hogy épp abból a verzióból készült az a videó, amikor a Yamatoval játszik egy játékos. Ott az AP is rendesen sebez. Illetve javítottak már valamennyit a BB-k másodlagos tüzérségén is. Ezekből tapasztaltál valamit? Mondjuk ha CV-vel mentél és nem BB-vel akkor olyan sokat nem vehettél észre belőle.
Ez a vízbetöréses dolog korábban meg volt valósítva valamilyen szinten? Mert állítólag már jó ideje elvetették ezt a dolgot. Nem tudom mennyire kidolgozottak a modulok és a kárelhárítás, de a hsz-ek alapján ebben vannak a leginkább elmaradva. Pedig pont ez lenne a lényeg, mert így tényleg csak a HP számít, míg egy hajón annyi mindent szét lehetett lőni.
Hajókról nem nagyon kérdezgettem. Legalábbis a játékbeliekről nem, csak a valósakról. Amiről tudomást szereztem:
- Elvileg nem rég adtak le ship tree javaslatokat a brit ágra. Ismerős a King George V-t csak tier 7-be rakta, mint a Nelson-t. A KGV-ből feltételezem a Vanguard, Lion ág fejleszthető ki, a Nelsonból meg majd a L3, N3 véle korábbi BB-k.
- Egyenlőre szerepel az angol ágban a Malta CV is. Ez lehet, hogy csak nekem fontos, mert a brit CV-k a kedvenceim a lapostetejűek közül.
- Az US tier 10 CV az Essex lesz. Lehet ez csak nekem meglepetés, mert én eddig abban a hitben éltem, hogy a Midway-osztály lesz a tier 10. De az túl erős. Még nincs teljesen elvetve, de egyenlőre nem kerül be.
Újabb és újabb elkeserítő baromságokat lehet ebben felfedezni.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.02.22. 12:14:22
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.02.22. 11:42:57
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.02.21. 20:16:01
A WoWp sem teszt sem végleges verzióban nem tudott lekötni 10 percig sem.
Páncél-átütés-sebzés. Ahogy most van, rémes.
Részletesebb modul kidolgozás.
Legjobb hordozó jelenleg: Lexington. Gyors, jól manőverezhető. Ki lehet vele kerülni a torpedókat, lassabb csatahajókat. Igen erős légvédelme van, ledarálja a támadó gépek felét. És, fura mód, kicsit jobban bírja a torpedó találatokat is. ( pár ember szerint a hiv. fórumról ez azért mert a Lexington-nak a torpedó védelmi rendszere...és kidolgozták a játékban...szerintem meg a faszt. A Lex. esetében a random százalék kicsit kedvezőbbre van állítva, nincs ebbe semmi kidolgozás). Strapabíró, gyors, agilis, erős légvédelem.
Des Moines. Na ez ám a troll hajó. 6 másodperces töltés? Mire az első sortűz célba ér, lövi a másodikat! Iszonyat gyors, iszonyat gyorsan lő szét bármit. Brutális. De a tűzgyorsaságtól eltekintve semmi jó nincs benne, de ezzel a tűzgyorsasággal? A 7-8-9-es USA cirkálók mind egyformák. Csak a HP különbözik, meglehetősen vackok. Mert a japán vetélytársakon több torony, + torpedók is vannak, és kicsit gyorsabbak, jobban manőverezhetőek. Na de tier X-ben a Des Moines, brutális.
A botok olyan bénák ,hogy neki mennek minden szigetnek. A kezdő körben tolatni kezdenek. De az emberek lazán felülmúlják. Csávó beakadt két sziget közé, és onnan 15 perc alatt se bírt kimenni. Még egy bot is képes rá...hihetetlen.
Van egy játékmód, ahol három bázist kell elfoglalni. Ha valamelyik bázist megszerzi a csapat percenként kapunk pontokat, illetve hajó kilövésért /elveszítésért is ad, vagy von le. Aki eléri az 1000 pontot, nyer. Aha. Szinte soha, a három bázisból, egyhez se megy senki foglalni. Könyörgök, kérlek, foglaljátok, vagy legalább lassítsátok az ellenfél foglalását...nem.
Egy másik eset, csávó nekem jön a csatahajójával, és tol. Írok neki, hahó, hé, ne tolj. Nem bírtam ki manőverezni, kisebb hajóval voltam, csak tolt magaelőtt. Erre mi van? Még belém is lő. Nem direkt, ellenfélre lőtt, csak nem tűnt föl neki, hogy ott vagyok az ágyúi előtt, és nem bírok mozdulni, mert ő tol maga előtt.
Aztán, egy másik csávókám meglátja, az ellenfelet, már lövi is torpedókat, a baj csak az ellenfél hatástávon kívül , én viszont közvetlenül mellette vagyok...így engem talál telibe. Jaj de cukor.
Olyan csatát rak össze az MM, hogy eleve több hajó van a másik oldalon, ráadásul leginkább csatahajók. Hordozóval folyamatosan igyekszem őket támadni, persze veszítünk. Kit szidnak folyamatosan? Engem, mert nem lőttem le a csatahajókról felszálló felderítőgépeket. Igen..tényleg ezen múlik a csata. Nem is a bomba és torpedó támadásokon...nem. (amúgy azért nem tettem, mert a felderítő a saját hajója körül köröz, ha oda beküldöm a vadászaimat, ledarálja a hajó légvédelme)
És mind ez azért érdekes, mert ők azok akik véleményezik jelenleg a játékot. Ők azok akik szerint nem kell olyan hogy betörő víz a hajótestbe, mert az túl bonyolult! Ő rájuk hallgatnak a jelek szerint a fejlesztők. Tényleg így van, feltűnt jó pár a fórumon nagyon aktív, állandóan mindent véleményező alak, akik valójában olyan borzalmasan bénák, a fórumon írtják milyen jó, milyen szuper a játék, nem kell semmit bonyolítani rajta!!! és csatában neki megy egy szigetnek, vagy a csapattársát lövi véletlenül, egymásba ütköznek, eltéved a nyílt vizen, stb.
( lejárt a szerk idő )
Utoljára szerkesztette: zolikatm, 2015.02.07. 22:49:32
Első pár találat és hajócsavar, főlöveg sérülés. Elkezdem a javítást. Amint megnyomom az "R" betűt, jön a következő találat és tüzet okoz legalább 2 helyszínen... Égek több, mint egy percig, mivel "elhasználtam" a javítást.
Próbáltam párszor és ezért is furcsa, hogy ha hajtás hiba miatt állok "az nagy Világóceánon", akkor mint egy boxzsák, nyelem a találatokat. Egy sem gyújt ki. Egészen addig, amíg nem nyomok egy javítást valamelyik modulra... Utána adott a 60-90 sec "várakozás" lángoló fedélzettel... Érdekes...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.07. 13:01:03
Hogy van-e eredménye, hát nos egyrészt ha a tesztelők többségnek meg más tetszik, akkor ügye többség véleménye számít. Egyrészt Másrészt, a WG valahogy nem arról híres, hogy oda figyel, és hallgat a játékosokra, bár voltak dolgok amiket a WoT-ban is megcsináltak de csak akkor ha látták, ezt a fizető képes többségnek fontos! Csak ha pénz látnak belőle. Csak azért mert sokan kérik, azt leszarják
aki meg a wargaming ígéreteiben hisz 2015-ben hát az meg is érdemli...... no offense de azért ennyire naivak ne legyetek már a wowp látványos seggelése után elég nyilvánvaló volt hogy a wows is hasonló utat fog bejárni részben a fejlesztőcsapat miatt részben a játékosok igénytelensége miatt.
hááát persze pl a fizika is milyen faszántosan működött rögtön az elején, tök realisztikus volt mikor nekihajtottam a hegyoldalnak a tankkal az meg felbaktatott mint a ragasztóval bekent hegyi kecske.....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Abban lehet valami ,hogy a legtöbb tesztelő rokon/WG fan. Ez megmagyarázna pár dolgot.
A segítség jól jönne. Ha részedről rendben, elküldöm privátban a szöveget. (bele veszek több dogot is, sok jó dolgot javasoltak az ide írok)Aztán továbbítom nekik