22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • seepheeerd
    Mai első győztes (saját CV megtorpedózott, aztán írta hogy sajnálja, még tanulja a dolgot, de legalább a Kongo is kapott egyet, amelyikkel épp birkóztam :)):
  • seepheeerd
    Én is így tudom ahogy írod, az 1.5km-t a WG fórumon olvastam, de lehet hogy nem friss a dolog, mivel ahogy látom a videókon, gyakorlatilag két hajó hosszról dobálják. Az tény, hogy találkoztam már olyannal, amikor tényleg nem robbantak.
  • TuskoMobile
    "Jogos. De a tengeralattjárókat nem lehetne a játékban észlelni. A repülőéket sok km-ről meg látod. Ellenben ha a tengeralattjárókat lehetne észlelni a víz alatt is, akkor akár lehetnének is, csak úgy meg mi értelmük volna?"

Erre volt a hordozó kitalálva repülőkkel derítették fel a német u-boat-okat
    Tök jó volna pedig mindenkinek megvolna a saját feladata így ennek a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köcsögládának
    semmi dolga nincs csak szarrá torpedó spemmelni a játékot
    szánt szándékkal ezért rakták így bele meg megint műholdnézetből párkattintással hogy könnyű legyen
  • Eagle16
    Elkezdtem én is. Érdeklődnék, hogy vajon miért nem működik a célpont kijelölés. Jobb gombra van állítva, de rombolóval ha megyek, akkor mindig csak az automatikusan kiválasztott célpontot tudom lőni, azaz arra adja meg a torpedó ideális útvonalát. És nem tudok célpontot váltani, így ha mondjuk ketten vannak, a második sorozatot már csak úgy saccra tudom ellőni.

Próbáltam középső gombra rakni, azzal sem csinál semmit. Az egérnek még van két extra gombja, azokat meg nem is érzékeli...

Eddig ez az egy problémám van, amcsi ágon haladok, Tier 4-es csatahajó és cirkáló most lett meg.
  • Jeffjohnson
    Zuhanóbombázóként nem igazán zavarja őket semmilyen akadály, víz volt alattuk ezért el tudták dobni de ez nekem sem tetszik lehetne realisztikusabb is.
    A 1,5km-re meg írhatnál hivatalos forrást mert én mindenhol csak találgatást látok és csak annyi a biztos, hogy a Japán torpedók hamarabb élesednek mint az Amcsi társaik.

@StrikeFor

Pontosítsuk már a dolgot, mivel is van neked problémád? Mert Amcsi CV tier 9 ig nem kap 2 TB-t (nézz utána nyugodtan).
    Vagy az lenne a gond, hogy 8000 hp-t leszed ha eltalál 3 torpedó? Számolj utána, hogy egy DD mekkora sebzést oszt ha tier-6-on ugyanennyi torpedó találatot bevisz.
  • ikarus44
    Nézd meg: (Az alacsony FPS, és a lagg jelző, a videó miatt van, ált stabilan 50 FPS körül gond nélkül szokta vinni)
  • ximix #5034
    ? a játékon belül a bal felső sarokban mit írnak a szervernél?
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 18:32:02
  • ikarus44
    Nekem nem a BB-kel van a gond, hanem azzal, hogy nem tudok játszani, mert valamiért késik a kép. Nem is kicsivel.
  • seepheeerd
    Ja, egy pillanatra elvillant előttem is az upgrade.
    De már megint 4 perc fölött jár a timer, érdekes, szidják a BB-ket és szinte csak az van, a korábbi CA rush után:.
    3CV/35BB/20CA/9DD
  • ximix #5031
    három és
    "Baj van a részeg tengerésszel,
    Baj van a részeg tengerésszel,
    Baj van a részeg tengerésszel,
    Minden áldott reggel."

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 18:14:27
  • ikarus44
    Olvastam, jött le egy kis javítás, gondoltam megpróbálom megint: Hát nem. De ez már hihetetlen hogy csak nekem van ilyen problémám...
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.06. 18:10:53
  • Plata
    Nekem az volt a baj,hogy az ellenség felé néztem,nem a csapattársak felé,lehet ha egyből arra nézek kikerülhetek párat,de így tökre telibe.
  • sadface #5028
    az első eset megtörtént velem is.. hiába ment a full fék, kanyar még így is elkaptam egyet...

btw aki akar felvehet... kezdő vagyok, de talán annyira nem szörnyű :D
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.06. 18:06:01
  • Plata
    Elment a kedvem mára a játéktól,egymás után két csatában csapattársak basztak ki velem.
    Tökre örültem egyszerre két kilövésnek tényleg fordultam volna rá harmadikra,erre elkezd visítani a játék hogy torpedók,nézek ellenség felől sehol semmi,erre mögöttem majdnem 4 kilóméterre csapattárs rám nyomta az összes torpedóját,és már semmi esélyem nem volt.Következőben meg belém jön idióta cruiser és rajtam keresztül akar lőni.
  • [NST]Cifu
    A Top Ships az, hogy melyik hajóval érted el a legtöbb killt. te például a Tenryu-val csináltad eddig a legtöbbet.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.06. 18:01:45
  • DantesHUN
    Mondjuk ma én is nagyon nyomi voltam. Bassz, bénáztam olyanokat. Ez egy ilyen nap. Hőség van.
  • StrikeFor
    köszönöm ,épp belekezdtem :D de akkor már nem kell :P

hihetetlen amúgy,hogy vannak még mindig olyan srácok akik mintha kajak másik játékkal tolnák :)

Jeffjohnson küldhetem MAIlben a WG-nek,hogy nem is robbantak a torpedók ,mert nektek sosem robbannak ? :D
  • Master91
    http://worldofwarships.eu/community/accounts/500173915-/
    Én lennék
    65 csatából 3x haltam meg torpedó által lol :O
    Viszont top shipsbe tier3-masokat ír mikor már tegnap óta 4-essel megyek
  • sadface #5022

látom nem csak én fogtam ki a nyomikat :D
  • seepheeerd
    Két dolgot:
    - a torpedóknak kell 1.5km az élesítéshez, tehát ha közelebbről dobják le, akkor nem robbannak
    - A torpedóvetők zuhanóbombázóként üzemelnek (a sziget miatt nem vethettek volna abból az irányból)
  • Plata
    Bazz,csata elején egyből szerzek két kill-t,mennék harmadikra erre csapattárs telibe nyom torpedóval.
  • Jeffjohnson
    Normális replay funkció van már a játékban vagy még mindig valamelyik .xml-t kell átírni?
  • Jeffjohnson
    Több mint 1km-re állt a hegytől egy helyben? Mégis mit akarsz ezzel bizonyítani? Hogy egy álló hajót el lehet találni?
    Másik képhez meg annyit, hogy 8000 HP-d volt bármi jön leszed téged. 4 torpedó van a képen nem csillagban keresztben ledobva, ha így 90 fokban el tudnak kapni, akkor gratula, az a te hibád. Játszanod kellene CV-vel és akkor látnád, hogy nem olyan ez ahogyan te azt elképzeled.
  • DantesHUN
    Semmi baja. Tier 1-ben PVE-ben mentél. Szerk: ja megtaláltad
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.06. 17:29:09
  • [NST]Cifu
    Szvsz rossz a statisztika. Én meg akkor egyből Tier II.-vel kezdtem volna? Holott csak az alap japán Tier I. cirkálóval kb. 10 csatám volt, e szerint meg összesen volt 11...

Szerk.
    Most látom, hogy azok a Co-opban vannak, ezek szerint az elején PvE nyomtam. :)
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.06. 17:27:45
  • StrikeFor
    ettől függetlenül nem jön ki a T9-10....látod te is mennyi XP kell egyetlen hajóhoz.......
  • DantesHUN
    Csak annyi, hogy érdekes, hogy kiakadtál azon ,hogy vannak akik máris tier 9-10-ben vannak. Te meg egyből t 5-ös csatahajóval kezdtél. Tudom én, free Xp meg minden. De szóval na.
  • StrikeFor
    mi az érdekes benne?

ne tereld a témát hiába mész szembe a gépekkel azok ugyanúgy telibe vernek torpokkal ha akarnak és 600-en dobják vízre ha a fejed tetejére állsz akkor is
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.06. 17:21:40
  • DantesHUN
    http://worldofwarships.eu/community/accounts/501194804-/#!ships_pvp

Ez amúgy te profilod? Hm, igen érdekes.
  • StrikeFor
    és a T7-es CV 5 killel zárta a meccset............
  • StrikeFor
    és a vitát lezárandó egy 600m-es a végére! a hegynek haladtam párhuzamosan onnan jöttek a repcsik.... nyomtam egy 90 fokos balost mikor 3-4 km körül voltak,ezáltal szembe kerültem a repülőkkel elméletileg,de mivel a CV irányítója sem volt hülye így ez annyit ért mint halottnak a csók. Hellószia

• sadface #5009
    Amcsi ágon szeretném a hordozókat vagy a csatahajókat.. Sokkal jobban tetszik, mint a japán társaik, ráadásul már tier 4-en vagyok. Japán hajókkal kb még nem is játszottam.

Én is pont ezzel tolom most, egyszerűen szörnyű. Talán ha rányomsz valami fejlesztést, mondjuk még nem néztem.
  • StrikeFor
    kidobtak engem is 700 méterről dobták le a torpedót
  • DantesHUN
    Nem tudom, másoknak mi a tapasztalata, de mintha a US csatahajók jobban fordultak volna korábban. A Wyoming, alig alig mozdul. Iszonyat nehezen lehet vele fordulni, pedig eddig épp az ellentettje volt igaz, lassúak, de jól fordulnak
  • StrikeFor
    tessék pont a ledobás pillanata 1km-ről....egy torp kivételével az összes betalált.....még a hegy sem segített a carriernek mivel kibaxott ZUHANÓBOMBÁZÓK a torperek........kár,hogy RL az összes szarrá törne a vízre eséskor...,de ez egy játék

ui: lehet manőverezni :D igaz talán 2-3at el tudott volna kerülni

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.06. 16:42:11
  • Dewri
    Nekem nem tetszene. Ebben a játékban gyakorlatilag soha nem szabad megállni a hajóval, nem arról szól mint sokaknak a wot, hogy az első bokorba beülünk és aki elmegy a bokor előtt, azt jól oldalba lőjjük.... Tehát kerülgetni kell a szigeteket, a csapattársakat, figyelni az érkező lövedékekre, a torpedókra vízen és égen, a repcsikre, közben célozni, lőni. Ezek mellett nem igazán férne már bele mondjuk a légvédelem is, mert jobbra harcolok valamivel, de balról jönnek a gépek, akkor hogyan megyek át a légvédelmi ágyúkra, miközben csinálom mindazt amit korábban említettem és a főágyúval is kéne dolgozni, közben megjelenik egy romboló, kéne lőni arra is... Már ez is sok egy embernek. A valóságban külön jól képzett személyzet volt vezetni, lőni (tornyonként külön kezelők ráadásul), taktikázni, nem egy egérrel és pár billentyűvel kellett mindent megoldani egy időben egy embernek... És a valóságban persze volt csapatjáték is, bízhattál a társak támogatásában, itt meg leginkább abban bízhatsz, hogy vagy neked mennek, vagy le is torpedóznak a sajátjaid...
  • StrikeFor
    Critical meg a Citadell HIT arány nem rossz

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.06. 16:20:30
  • StrikeFor
    szivesen célozgatnék valami extra célkereszttel a másdolagossal ill. az AA-val! még nagyobb FUN lehetne
  • Dewri
    Én sírtam már ezekért is...:)

Egyébként valóban lehetne jobb hatásfokú a másodlagos fegyverzet éppúgy, mint a légvédelem! Mivel igencsak sok múlik ezek működésén, főleg magasabb szinteken, nem ártana, ha tényleg valódi veszélyt jelentenének, mert akkor jobban meggondolná az ellenfél is a támadást. Most elveszít 1-2 gépet, annyit megér, vagy a romboló is simán bemegy 5 km alá, mert bevállal pár vicces találatot egy tuti torpedósorozatért... Nem mondom, hogy adják ezeket is a játékosok kezébe, mert az már aztán tényleg durva lenne, de igenis legyen hatékonyabb!
  • Dewri
    A wg-nél sosem volt gond az, hogy nem érsz oda sehova: Maus, E100, T92...:) A tengeralattjárók védhetnék a bázist, bár akkor még annyian se mennének be a körbe, mint most, minden kör döntetlennel zárulna... Ettől függetlenül nekem nem hiányoznak egyáltalán, eszükbe se jusson!! Hozzanak inkább több nemzetet, sok hajót, mellékágakat, stb!