22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#5983 nem tudom honnan kerültetek ide, de RIP fórumozás -
TuskoMobile #5982 kill lol ezt hogy nincs eszük a fejlesztőknek megcsinálni rendesen fps játékokban még elmegy mert ott egy bumm headshot és tényleg te ölöd meg
esetleg annak kéne adni vmit aki a legtöbbet sebzi %-osan és a killt meg elfelejteni mert az nagyon nagy kill hogy full hp-val oda bátorkodik valaki 1-et lőni -
StrikeFor #5981 vezetem a támadást jön velem 6!!! társ ! elfoglaljuk A-t, jön szembe IOWA,Izumo,Amagi,Colorado zimmzimmzimm beleverek 3om Citadellt az IOWA-ba 22k hp,ra lövöm ,kimanőverezem CV torpedóat 2 azért betalál...égek,dől a víz....aztán nézem kibaszottul lőnek minden irányból.......fordulok hátra....az ÖSSZES!! csapattársam takarodik az ellenkező irányba.....még hátrafele se lőnek..........Meghalok game over! faszát játszottam megint :S -
TuskoMobile #5980 áh köszi -
seepheeerd #5979 5 találat, aztán a semmiből 12 torpedó...
Nagyon undorító, hogy a DD-k így tudnak támadni... -
seepheeerd #5978 Kevesebb mint fele itt :D -
StrikeFor #5977 2700 XP 280k zseton és 76 ezret sebeztem SHEP -
#5976 Persze, arra azért nyomatékosan figyelek, hogy ha valaki fél percen keresztül sz*p egy majommal, akkor ne akasszam le előle az utolsó 18 hp-t. Sőt, olyan is megesett már, hogy - fogalmam sincs, milyen alapon, mivel ugyanolyan távolságra voltunk az ellenféltől - a csapattárs szólt, hogy az utolsó ellen "az övé." Mondtam, ok, nem fogok lőni - de meg is köszönte. -
Dagohun74 #5975 Megvan :)
Steel Ocean
Egy kis plusz a megfáradt WoWs-et játszoknak.
Steel Ocean
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.07.20. 17:55:04 -
Dewri #5974 Ha te szedted le a nagy részét, akkor nem gáz...:) -
#5973 Mondjuk ezen a ponton akár leírhatok egy vallomást is. :D
Amikor BB-vel mondjuk, citatel hit-tel jelentősen lerántom valakinek az életbiztosítás-kötési kilátásait, nem ritkán észreveszik ezt a rombolók, és rájönnek, mint a döglegyek a rohadt húsra. ...nem hibáztatom őket, olykor-olykor cirkálóval én is a kisHP-nak pörkölök oda, illetve igazuk is van olyan értelemben, hogy minél gyorsabban minél kevesebb cső marad az ellenoldalnál, annál jobb.
...de azért szeretem megtartani magamnak a trófeát, ezért szoktam olykor azt tenni, hogy bár a reteszeléskor még van - hasra ütök - négyezer HP az ellenséges hajón, a cirkálók pillanatok alatt lefelezik ezt, és csak akkor engedem ki a skulókat.
Tessék, írásba adtam, hogy én sem vagyok feddhetetlen, lovagias játékos. :] -
seepheeerd #5972 Hogy téged méminidg a másik csapatba rak... gyere szakaszolni :) -
StrikeFor #5971 nyugi mindjárt elfogy a pénzem és nem mehetek többet a NORCA val :D :D szopjon le a WG! ezek nem normálisak b+ -
Dagohun74 #5970 Nem tudom nem vagyok kinai. :) -
StrikeFor #5969 jaja dettó nekem is.....a NORCA nak elég lassuak a skulói még nem érzem rendesen.....nagyon messzire nem is lehet vele lőni hába a nagy távolság,mert olyan lassan megy a lövedék odébb megy a cél ha nem hülye :D -
seepheeerd #5968 Én is azt láttam eddig, hogy egyenként engedik el a lövéseket, youtube videókon... -
#5967 Na, ez hasznos infó. Igaz, eddig is folyamatosan összsortüzet használtam, kivéve, amikor HP miatt az már overkill lett volna; illetve nagyobb távolságokon egy klikkel belövök, az összes többit meg rádobom egyszerre. :)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.20. 17:38:42 -
seepheeerd #5966 A full-t... lehet, hogy a kilőtt csoportra számol szórást? -
seepheeerd #5965 Az ér, hogy reggel óta nem vagyok nyertes csapatban?
-
TuskoMobile #5964 akkor lesz pár wowféle játék is lol hogy mennyit gyártanak már futószalagon
és hol lehet megtalálni ezt a játékot? mert nem rossz
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:28:17 -
StrikeFor #5963 szekvenciálisat vagy a full salvot? -
Dagohun74 #5962 nem :P
De figyeld meg milyen egyszeruen megoldottak a tuzerseg es a masodlagos agyuk kulon kezeleset ja es pluszban az AA-t. Van benne tengeralattjaro is ennyi semmi tobb csak erdekeseg kedveert osztottam meg. A javitas se anni mint a WoW-ban hanem kulon lehet az egysegeket javitani.
Bocs az ekezet miatt lusta vagyok atallitani. -
TuskoMobile #5961 te kínai vagy?
most ez mi lesz tengeralattjáró? xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:14:34 -
#5960 Haver BB-vel a statisztika szerint 1 200-as köröket hoz. -
Dagohun74 #5959 Ez meg a Battleship csata :)
Battleship -
Dagohun74 #5958 Egy kis érdekesség. Ha már arcade tengeri csata.
WoWs kicsit másképp
van benne minden tengeralattjárotol a manuális AA-ig minden :) -
Dewri #5957 Hát csatahajóval nincs meg az 1200 átlag/kör, inkább 500 a divat jó esetben. Nem ájulok el a CV-től, mert ez a felülnézetes cucc nem jön be, csak mikor más hajóval vért izzadok egy jó körért, itt meg nem annyira, akkor elgondolkozok az élet értelmén...
Legkisebb szinten meg elég nehéz, mivel csak 1 vadász és 1 torpedós van, magasabb szinten több a gép, így pont a legkisebb szint nem épp a legkönnyebb, főleg magasabb (azaz több gépes) CV ellen...
A csapatjátékkal még hírből se találkoztam, nálam a segélykérésre se reagálnak, nemhogy bárki magától segítene... -
Dewri #5956 Itt az említett Langley kör. Első sorozat az ellenfél idióta egy helyben álló CV-je, ez mondjuk nem volt nagy szám... Aztán egy Myogi, jól látszik, hogy elfordul, de akkor csak kicsit jobbról kattintok és kész a korrigálás, 5 torpedót bekap a 6ból, olyan közel dobom mellé... Aztán a másik CV, ez már fordult mikor odaértem, nem kellett volna rádobni, ha fordulok egy kört inkább és újra rárepülök, akkor jobb lett volna, de hát a rutin még nem alakult ki nálam...:) Világos, hogy ha semmi nem zavarja a torpedósokat, akkor a lassú járműnek reszeltek...
-
#5955 CBT-ben mind1 mi volt mert itt most más a helyzet, jött egy nagy patch sok minden változott.
Átlag XP-m 1 200 szóval nincs itt csoda de aki azt hiszi felőlem menjen CV-vel. Csak ne 5-6 meccs után vonjon le messzemenő következtetéseket és pláne nem a legkisebb szinten.
Mellesleg ma könnyedén legyőztem a nálam 1el nagyobb szintű CV-t is mert volt nálunk csapatjáték, már a legelején szólt 1 Cleveland, hogy ha segítség kell repüljek felé. Ennyin múlik az egész, mindig az a csapat nyer, ahol több/jobb a csapatmunka. -
StrikeFor #5954 2 perces késéssel indultam játékba......látom az összes haver elindul nyugatnak ,de látom,hogy az összes ellenség is arrafele megy...mondom jól van b+ én nem megyek a zerggel majd a másik irányból lecsapom a végét egyedül flankelek............erre mi történik??? az ellenség ugyanolyan fósószar mint a mieink mikor meglátják őket elindulnak felém 8-an..........................elmennek a jóédes anyjukba már ezek a szánalmas fosógépek! nem hiszem el,hogy a komplett játékos állomány egy balfaszjóska! -
StrikeFor #5953 2 perces késéssel indultam játékba......látom az összes haver elindul nyugatnak ,de látom,hogy az összes ellenség is arrafele megy...mondom jól van b+ én nem megyek a zerggel majd a másik irányból lecsapom a végét egyedül flankelek............erre mi történik??? a kibaszott ellenség ugyanolyan fósószar mint a mieink mikor meglátják őket elindulnak felém 8-an..........................elmennek a jóédes anyjukba már ezek a szánalmas fosógépek! nem hiszem el,hogy a komplett játékos állomány egy balfaszjóska! -
seepheeerd #5952 Grat! :)
(Most olvastam, ha sorozatot lősz jobb a szórás, mintha tornyonként... :))) -
#5951 Kongo is jó ma egy Wyoming kijött elém olyan 7km-re egy sziget mögül fél hp-n....szerintem azóta is bánja :) -
Dewri #5950 Nekem a CBT-ben voltak jó köreim a Fuso-val. Egyel több tornyot kap, a lőtávját visszaveszik ugyan, de én soha nem a horizontról szoktam lődözni, ez csak azokat zavarja. Meg aki játszik az USA hajókkal, az már észre se veszi a fos lőtávot...:)
Egyébként lőttem szét Fuso-val Yamato-t a CBT-ben, 3-4 km közelharcban, több citadel hitet is kapott (5:06-nál 11ezres sebzés még távolról, aztán 9:00-nél indul az adok-kapok, 14ezres citadel, 9:18-nál 12ezres sebzés, 9:30-nál 11ezres citadel hit, majd kill). A Fuso kapott tőle egy 20ezres pofont ezalatt...
-
StrikeFor #5949 tegnap a lagban elbaxtam 10 meccset ,de máris +200 átlag Xp és +10k átlag sebzés a NORCA val :P -
StrikeFor #5948 teljesen jól látod konkrétan 3x annyi XP mint bármivel és amíg egy csatahajóval 3 killhez meg 50-80 ezres sebzéshez iszonyat mák kell addig ezt egy CV simán produkálja
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.20. 14:44:16 -
#5947 Fuso tényleg akkora nagy szám? A Kongo már bejön, el is találja a célpontokat fullosan szerintem megtartós lesz. A Fuso adatait néztem és sokkal kisebb a lő távja. Annak annyira nem örülök. -
Dewri #5946 Ezt az "erős légvédelmet" ismerem a CBT-ből, soha nem ért semmit. Lehet, hogy az is tipikus ellenfél skill, szemben működik, nálam semmit nem ér, 2-3 gép volt a legtöbb kilövésem Cleveland-Pensacola idején. Nem is értem a videókon az Iowa hogy tud kilőni annyi gépet, előre fogadnék nagyobb összegben, hogy nálam az Iowa is maximum ha 10et leszed majd, az már jó lesz. Sok az ilyen "VÉLETLEN" a csatáimban, de ezek szerint másoknál nem annyira...
Ahogy látom, a vadászok többet érnek, mert azok nélkül a torpedósok esélytelenek, ha figyel a CV. Jobb a 2 vadász, 1 torpedós konfig, mert a csapat és a másik CV úgyse segít semmit... Ha meg +tier CV van szemben, akkor pláne hajadra kenheted a torpedósokat. Mert szemben soha nem szobanövény a CV.. Már itt tier4-ben is, ha tier5 van szembe 2 vadásszal, nem jutok el a csatahajókhoz, még a vadászt is bedarálja, mivel gyorsabbak és erősebbek...
Azért hasonlítottam össze a CV-t más hajókkal mert korábban páran mondták, hogy nem OP kaszt, próbáljam csak ki, nehéz. Én tier4-ben vagyok a hajókkal meg ezzel is, 100 találatot a St. Louis hoz össze, a Phoenix előbb meghal... Később lehet, hogy alakul, de az a 100 találat is kemény harcok árán sikerül, nem pár kattintás... Ha a csatahajókat nézzük, a nevetséges sebzéseik mellé a 30 sec töltéssel, a fordulásokkal, ágyúk forgatásával sokkal többet vesztenek egy körben, mint a CV újratöltései. Nem egyszer volt már, hogy mire kijöttem az előző torpedók kerülgetéséből, a szigetek kerülgetéséből, a rombolók kerülgetéséből és becéloztam végre egy hajót, már jött újra a repcsi... -
Dewri #5945 Na ennyi mára. A szorzókat nem tudom megint kivenni. Wyoming ellen bejön a Fuso, ez egy dolog, ez wg... De 3 pont van, engem 6an lőnek a C-nél, kérek helpet, leszarják, menekülök, kicsapok egy cirkálót citadellel, mert király vagyok...:) Szóval hatan rajtam, ebből 1 romboló is. Közben a túloldalon megdöglik mindenki. Hogy a picsába, mikor hatan vannak rajtam??????????????????? 9 ember lezúz 14-et????? Kiszedtek, maradt 3 hajónk, ebből egy FULLOS CLEVELAND!!!!!!!!!! Minden bázis piros, a fullos Cleveland meg a pálya szélén körözget nehogy eltalálják!!!!!!!!!!!!! Szemben 3 fullos csatahajó (sok más egyéb mellett...), köztük a Fuso természetesen, hiszen a sok gyáva szar nem fog rálőni egy Fusora, mert akkor az visszalő és ez egy csatahajós játék, milyen dolog az, ha eltalálnak véletlenül és lemegy a festék a hajóról... Az összes feljelentésemet előttem ezekre a barmokra, csak a túlélő Myogit nem bántottam, mert neki elég baja van, láttam, hogy lőtt ő folyamatosan, de azzal a hajóval kár pazarolni a lőszert, mert csak drágább lesz a kör végén a javítás, többre menne, ha foglalásra játszana, ahhoz talán elég gyors is... -
#5944 Majd szólj ha USN-el elértél arra a szintre, hogy 3 torpedó bombázód van.... Segítek nem lesz olyan.
A másik az, hogy te tényleg komolyan gondolod azt, hogy összehasonlítod a találatokért kapott XP-t más class-al? Cruiserrel egy meccsen 100 találatot is el lehet érni. Itt meg ledobsz 6 torpedót és ha semmi se talál 0 sebzés és vagy 2-3 perc mire újra próbálkozhatsz.
6-os szinttől a Cleveland-nek olyan erős a légvédelme, hogy a közelébe sem érdemes menni + skill is van amitől teljesen megzavarodnak a gépek.