World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez a Main Battery Modification 2 nagyon jó, +10 loading time és +15% aiming time. Haver fel rakta a Nagatora és tényleg működik. 34 másodperc helyett 38 másodperc lett a töltési idő. Azért az komoly, hogy ront a hajóm. 😄 Végülis úgy működik ahogy írták, ez a kurva hard core játékosoknak van akik annyira jók, hogy nekik már hátrány kell. Na jó az aiming timera ad +15%-ot, csak épp nem tudom az itt micsoda, ezért azt se tudom, hogy az a jobb ha kisebb vagy ha nagyobb.
Igazán megjelenhetne a fejlesztések hatása az adatlapon is.
Én az amerikai BB-kre leszek kíváncsi. Azokon a látványosabbak a modernizációk. A háború végi Colorado felépítménye teljesen más mint a koraié.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.23. 17:45:18
Az is érdekelne, hogy lehet az, hogy amerre én megyek, arra megy MINDEN ellenség. New Dawn pálya, elindulok balra, 2 perc után feltűnik kb 12 ellenséges hajó, mind balra megy és mind engem lő. A Star Wars végén, mikor a Halálcsillagot lőtték ki és berepültek X-Winggel, na az nem nézett ki olyan durván, amilyen zárótüzet toltak rám, fél perc múlva süllyedtem is. 3 csatával később ugyanez a pálya, okulva az előzőből most direkt jobbra mentem el, 2 perc után kb 10 hajó jobbra, mind engem lő...
Az eddigi játék alapján nyilvánvalóvá vált, hogy semmi értelme ma már tovább játszani. Ezen se lepődök meg, a wg sajnos így működik, egyik nap isten körök, másik nap esélytelen kínlódás, akármit is csinálsz és közben végig nem érted mi a picsa van, mert ugye ugyanezzel a hajóval mented az isten köröket, akkor mégis mi változott?? Mondjuk ebből is látszik, hogy nem gyengén manipulált az egész, mert ha a játékosokon múlna, akkor nem lenne ilyen szélsőségesen jó vagy szar egy-egy nap... Na mindegy... Nézek valami filmet, mondjuk a Yamato-t.😊
Mondjuk saját HP-mat én is leszoktam lőni, 60k alatt ritkán vagyok,(például legutóbb is , azért mert véget ér a csata, befoglalták a bázisokat, olyan gyorsan, szinte lőni se lehetett semmire) és elsüllyeszteni se nagyon szoktak. De a 100k körüli ritkán jön össze.
Meg a másik, szóval ha lesz páncélzat, sok hajó sokkal kevesebbet fog sebezni, főleg a gyorstüzelő cirkálók, hiába a nagy DPM, nem fog minden lövésük átütni. Most nem azért, de Cleavland-el lőttem 80k felettit. Ami irreálisan sok.
A Nagato meg azért lesz visszaesés, mert hát ágyú is kevesebb, de ez még nem baj, mert lehet vele sebezni, de a lőtávja is kisebb valamiért. Az Amagié is kisebb. Legalábbis régebben így volt. Az kellemetlen, amikor 10.000-ret beléd vágnak, de te még nem tudod lőni.
Az elrontott manőverről , és hogy kiestek a hátsó tornyai meg jutott eszembe, ha berkül a francia ág valamikor..Dunkerque? Richelieu ? Eleve nem is lesz hátsó tornyuk. Nagyon viccesek lesznek.
A japán tier7 amit említettem, az a Mogami. És azon bizony 5x3 db 203 mm ágyú van, csak ki kell fejleszteni... Utána végig 5x2x203, majd a tier10 4x3x203. USA vonalon viszont tier8-tól 3x3x203. Viszont a tier10 sokkal gyorsabban lő, mint a japán.
Én most csatahajózok. Hát elég érdekes. Majdnem minden csatában meglövöm a saját HP-mat Fuso-val. Zsinórban 3 csatám volt 100k feletti sebzéses. Mondjuk a lövedékek átlag sebzése még mindig csak 2500 körül van.
De vannak jó pillanatok: Nagatot 21 km-ről outrangeltem, három sortűzzel veszített 25k HP-t. Full HP-s Kongo-val párbajozok úgy hogy 30k HP-m van és megnyerem 17k-val, elrontott egy manővert és 2 percre kiestek a hátsó tornyai, volt hogy 2,5 km-ről kőttük egymást. Aztán ugyanebben a csatában még két kb fél HP-s Myogit szétszedek.
Furcsa módon csatahajó még nem süllyesztett el. Mindig a nagyobb DPM-es cirkálok.
Már csak 2300 xp a Nagatoig. Az adatai alapján erős visszaesés lesz a Fusohoz képest.
Mellesleg iszonyat ronda ez az Izumo nevű japán tier 9 BB. 😄
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.22. 22:41:06
Köszöntem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont. Domination modot nem lehetne kikapcsolni?
hOgy ennyire senki ne tudja mit kellene csinálni. És meccsek felében azon vagyok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.04.22. 22:19:32
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Viszont a hetes japán cirkáló elég beteg, 5x3 db 203 mm ágyúval dupla tűzereje van mint a Pensacolának, ezt az első körben meg is tanultam hamar...
Kiszedünk 1 BB-t mielőtt bárkire lőni tudna.
Azután én 1 másik BB életének 80 %-át levakarom.
És úgy vesztünk, hogy esély sincs.
Mi a szart csinálnak mások?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Csinálhatnának olyan játékmódot, ahol nincs kör, csak 20 perced van lenyomni az ellenfelet!! Vagy adhatnának instant kitiltást annak, aki akkor foglal, mikor még bőven megvan a saját csapata fele és idő is van rengeteg... Vagy valami, mert ez már elég idegesítő.
És egyébként nem, nem a szórásbeállítás a gond. Sokszor ki lett beszélve, hogy páncél és sebzés nincs rendbe téve.
Gondolok itt ilyen re hogy csak aoorra heyét találod el a tetjének a szélét éép a sarkát találd el ez mind olyan felület ami csak 800 as sebzést ér.
a nagyobb sebzések nálam ott kezdődnek, hogy a közepébe oldalába tetejébe talál ilyenkor jön a 4-8000 er és amikor átüti akkor jön a 16000, másrészt elnézést kérek programozó lévén nekem mást jelent a szórás, de utána le is írtam "random intervallumok között". Itt gondoltam a szórást intervallumon belül hogy hova esik a random szám 1-10 közötti intervallum szórása hogy 1 es vagy a 10-es felé húz jobban a random szám.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
De amúgy igen, a csatahajó AP gránátja át megy a rombolón...nincs azzal semmi gond, ha nem aktivál a gránát, nem robban, és csak keresztül fut rajta. De jelenleg van hogy épp az ellenkezője történik, és egy AP gránáttól felrobban. Inkább ez az utóbbi a furcsa. Épp az kéne, könnyű páncélzatú célpontok ellen HE-t kelljen lőni.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.22. 18:36:43
A másik dolog a random. A sebzésnél! Nem a szórásnál. Igen, a szórásnál, ott is van biztos egy random érték , nincs is vele gond. De a sebzés, és az ahhoz tartozó random faktor, egy teljesen külön téma.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Ha már valóság: a Tigris 1000+ méterről gond nélkül eltalálta a célt, a wotban 400 méterről mellélő simán. Szerintem a valóságban se nagyon lőttek mellé ezek a hajók mondjuk 10 km-ről, vagy azon belülről. Tehát a felhasználók pontosság iránti hisztije igenis indokolt, mert elvárható lenne, hogy amire ránézek, azt meg is lövöm 5-10 km-ről, illetve a tankosban szaros 400 méterekről... Főleg olyan játékban, ahol nincs időjárás, szél, hullámzás, tehát semmi komoly szimuláció, ami magyarázná a szánalmas szórást.
És a világon senki nem tudja elmagyarázni, hogy hogyan tud lepattanni 10 mm páncélról, amit egy puskagolyó is átüt, egy harckocsi lövedéke, ahogy itt a hajósban se meséljük be, hogy "mert az AP átmegy a rombolón". Ja, csak éppen a csatahajó lövedéke akkora, mint a fél romboló, tehát ha átmegy, az nem egy fél centis lyukat hagy, pláne ha sorozat, szóval nem igazán kéne vidáman rohangálnia a rombolónak, de a cirkálónak se egy vagy több sorozat után szerintem, minimum vízbetörést, vagy valami modulsérülést elvárnék AP átmenés esetén is.
Nézzünk meg egy csatahajós dokumentumfilmet: a tengerek urai voltak, a legyőzhetetlenséget szimbolizálták, lényegében a repülők gyilkolták le őket, meg a torpedók. Nem az volt, hogy egy 410 mm ágyúval felszerelt, 100ezer tonnás acélmonstrum sorozata megkarcolta a cirkáló/romboló oldalán a festéket, aztán halomra lőtték, amíg újratöltött... Kicsit tehát mindenképp el van mászva a sebzés, a páncélzat meg hab a tortán. Nekem mondjuk nincs gondom a páncéllal, mert ilyen hatalmas életerőkkel azért lehet hatékonynak lenni páncél nélkül is, HA normálisan sebez a hajó... De azért tényleg nem ártana egy tier10 Yamato-ra tenni valami vasat, mert az is röhej, hogy bármi szétlövi jelenleg.
Még béta a játék, ezért bizakodok, de sírni azért sírok én is időnként. Dantes vesszőparipája a páncél, az enyém a sebzés...😊
Régen:
Valóságba. Ha ellőt az ágyú a másik hajóig nem volt számozás, hogy úú na most csak 400at sebzet úú most csak 200at máskor meg 23-15 ezret. Volt a kőkorszaki találmány a távcső amivel néztek a hajót amit lőnek. jelentették, hogy talált, mert látták hogy robban a golyó vagy nagy robbanás volt. De kb ha távolról lőtték egymást akkor csak azt látták hogy ég és füstöl, vagy nagyot robban. nem szórakoztak ilyenek kell, hogy na 800at lőtt bele. addig lőtték még el nem süllyedt vagy harc képtelené nem vált.
Most:
Hiper csúcs szuper követők vannak még talán a rakétákba is beépítik a jeleadót, hogy talált, nem talált gps-el bemérik lézer célzó anyám tyúkja. és nagyon azt várjátok el itt is, hogy ugyan úgy mutasson ha te rácélzol elvárod hogy találjon, ha tlál elvárod hogy lövedékenként 80-9000 ret verjen bele. De ez nem így működik.
és még mielőtt dantes megint rákezd, hogy de páncélzat. ha lesz hanem lesz, a jelenlegi rendszer azt szimulálja, ami régen volt. maximum a szórást kell beálítani mely random intervallumok között játszódjon minden.
Ha jól láttam 10x3 cső.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 17:29:32
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De tényleg. Nekem sincs ismerősöm aki játszik, de sikerült szakasztársat találni, így néha be tudunk menni ketten is. Nem mondom, hogy simán lehozzuk a csatákat, de azért nyilván egész más fíling, ha kommunikálva, egymást fedezve, egy célpontot lőve haladunk, bár gondolom nem kell ezt magyarázni veterán játékosoknak...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.22. 15:43:47
Amúgy tényleg kellemetlen szokott lenni, hogy úgy néz ki ugyan az a célpontunk, minden repülő arra tart, és Pistike otthagy letolt gatyával, mert mást látott.
+ írtam is valamelyik nap, kipróbáltam a 2 vadászos megoldást. nincs ellenfélnél hordozó.
Köv körben 2 torpedós voltam egyedül a csapatban hordozó.
Ellenfél szó szerint ledarált a vadászokkal.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.04.22. 15:39:18
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.22. 15:39:11
Az egy dolog, hogy ha mellélövök, vagy rosszul helyezkedek, vagy bármit elcseszek ÉN, akkor bukta van. De hogy azért bukjak, mert, mint jelen csatában is, a JÁTÉK nem adja a sebzést és EMIATT halok meg, pedig bőven erősebb vagyok, eltalálom a célt, megvan hozzá az ágyú is?? Amikor abszolút egy nyomorult random számon bukik el a meccs, és semmi köze a hajóhoz, a legénységhez, a játékoshoz, na ez a legrosszabb! És amikor ez már lényegében 10ből 8x így megy (pl wot...), akkor lesz elég...
De mindegy, ettől függetlenül izgalmas kör volt, a végén sajnáltam is, hogy nem vettem fel videóra.
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.22. 15:33:46
Nézd meg középen a neved mellett jobbra milyen típusú csatát játszol, mert alapból "standard battle" van beállítva, aztán egy bizonyos szint után lehet átmenni "random battle" módba, ahol már emberek ellen mész és egyáltalán nem egyformák a hajók, viszont a tépé és a kredit is a sokszorosa a standardban kapottnak! A váltás nem automatikus, neked kell átkattintani randomra.
Tudom, mert a wot után én is csodálkoztam, hogy hogyan lehetséges teljesen egyforma hajókkal játszani mindkét oldalon, milyen király itt az MM, pedig WG játék ez is, lám így is meg lehetne oldani. De nem, csak a standard battle volt az oka...
míg a japónak van 6,és a fejlesztett modullal 10 re nő 😄 izé...
és ott a japó 6os cruiser,alapból 10 km
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Volt olyan meccs, ahol figyeltem a csapattárs hordozóra, együtt mozogtunk, egyből kiszedtünk 1 BB-t, majd úgy hogy össze se beszéltünk mentünk az ellenfél hordozóira.
Ha vadász jött, akkor a mi 1-1 vadászunk egyből szétkapta.
Lehet keresni kellene szakasztársat, most úgyis csak hordozóval játszok.
De amit leginkább megszívtatok, hogy az ellenfélnek a cruiserei magasabb szintűek voltak, és főként japán. eleve tud lőni és torpedót eregetni. 3 aoba meg 2 penacoda szinte meg zabálták a hajóitokat.
Nálatok a 2 cleavlend, omaha, atlanta az is ütős páros lett volna főleg a 2 romboló támogatással, de valami nagyon félre sikeredett ott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én maradtam egyedül a végére, egyetlen sorozat kellett a Kongonak, szintén egyetlen sorozattal kilőhető volt a cirkáló, a rombolójuk is. A Kongo bement egy sziget mögé, a cirkálóról pedig 2 sorozat se tudta levinni a pár ezer hp-ját (romboló szintén kapta a kemény 160 sebzést...), így persze hárman ki tudtak nyírni. Továbbra is képtelenség csatahajóval normálisan játszani, mert amikor ilyen kevésen múlik minden, és simán tudnám nyerni, akkor adja a 300-500-900 sebzéseket, miközben engem 3 hajó lő szarrá. Röhej...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.21. 23:05:33
Akkor majd SOON kiderül.