22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Kronos79
    Valaki írta a napokban, hogy ki lehet kapcsolni az automata ütközés elkerülést. Ezt hol is lehet megtenni?

Visszaszívtam. Megtaláltam.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.07.22. 17:36:04
  • Plata
    Egy jó kör nekem is jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.22. 17:17:37
  • StrikeFor
    egyetlen KILL-es VICTORY......egy agyhalott elfoglalta az ellenfél bázisát....a két lemming csapat pedig pont ellenkező irányba fordult amint meglátták egymást.......
  • Tono34
    Egy jó kör, csak kár, hogy a kevés hp-m miatt nem figyeltem, hogy lejár az idő... ez most csak 110e torpedó sebzés.

• Jacktor
    Murmansk + Zulu zászló.
  • PrasCo
    Kollegiális érdeklődés. Egyáltalán nem vagyok még olyan szinten, hogy pénzgondjaim legyenek, mégis:
    Mi a fejőstehén-hajótok? :)
  • Jacktor
    "NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel"
    Nem mindegy hogy a 27 lőszerrel:
    - milyen hajót lőttél? (citadella páncélvastagság)
    - milyen szögből lőtted?
    - milyen kaliberrel lőtted?
    E három tényező pontos hatásmechanizmusáról még nincs ugyan cikk, de már előrevetítették a tegnapi játékmenet cikkben.
    El kell fogadni, hogy ha nincs kritikus vagy citadella sebzés, akkor bizony vagy lepattansz vagy az alapsebzést viszed be. Illetve bármennyire is szórnak az ágyúk, erőltetni kell a vízvonal magasságába történő célzást, ugyanis ott a legnagyobb a citadella találat esélye (pláne amerikai BB-vel, aminek alacsonyabb a röppályája).
  • Malachit
    Forgás, mivel a halacskák, madarak és darazsak elől/felé fordulni kell és a padló gázzal gyorsulok megoldással úgyse érsz sokat :)
  • Dagohun74
    Én nem kaptam levelet, bár volt 300+ úgyhogy lehet hogy ki is töröltem. :) Pedig adtam volna nekik linket hogy a kis kínai copy már most jobbak a megoldásaik mint nekik.
  • Ry0K3N
    Kaptam én is, bár sok értelme nem volt.

szerk: most néztem meg e mailt megkaptam én is a másodikat :P

fordulás

Amikor lőnek rád tökmindegy mennyi a sebességed aki érti a dolgát úgyis jól ívben fog eltalálni. A legjobb életmentőnek eddig az bizonyult hogy hogy forogtam ki a lövedékek elől.
    Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:45:32
  • Master91
    Kaptam, nem töltöm ki, elsőt kitöltöttem, úgy is feneket törölnek vele (a játékról kapott vissza jelzésekkel tuti, a többi adat kurva hasznos lesz nekik továbbiakban)
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 14:42:51
  • Jeffjohnson
    DD-s játékosokat kérdezném, hogy mit érdemes upgrade-nek feltenni. +20% gyorsulás vagy +20% kormánylapát kitérítési sebesség (gyorsabb fordulás)?
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 14:33:45
  • Jeffjohnson
    Ti is kaptatok kérdőívet a WG-től? Én már a másodikat kapom. Leírtam benne, ami nem tetszik, elküldtem. Asszem ez a max., amit tenni lehet. Bár majd még akarok nyitni egy feedback topicot a hivatalos fórumon.
  • ximix #6090
    Szerintem, felül közvetlen a "Battle" gomb jobb oldalán nem választottad ki a PVP-t (piros) és még mindig a PVE-ben (CO OP-ban, zöld) játszol ahol a nevek így vannak írva az ellenfélnél :Pista:
  • Master91
    Röhejes ja.

Engem is felcseszett, 2 körön át nem sikerült semmi, nyomtam garázsba Alt-f4-et, probléma megoldva, le is nyugodtam hogy nem látom a játékot. Ilyen egyszerű, később jobb leszek.
  • Ry0K3N
    Én megértem mi a problémátok vele de leszarom. Én tudom ignorálni az ilyen hsz-eket.

Más:
    https://gfycat.com/FrayedEmbellishedBovine
    Ez a mod tökjó.

#6087 Valószínüleg wotos gold mint az én esetemben. 3 éve volt hogy én utoljára pénzt adtam a wargamingnek.

Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.22. 14:11:39
  • Scharnhorst
    A legviccesebb az egészben, hogy szidja a játékot, mint a bokrot, de persze közben ott figyel a prém account és pénzeli őket. :D :D Én amit utálok azzal nem játszanék, pláne nem fizetnék érte.
  • StrikeFor
    "különböző kitalált dolgokat" én nem ártottam neked te se tedd kérlek! köszönöm! nem találok ki dolgokat
  • Plata
    Olvass vissza,már alfa teszt óta írok ide.
  • Jeffjohnson
    Azért mert minden hsz ilyen, kivétel nélkül. Nem csak egyszer írja le, hanem non-stop ez megy.
    Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
  • Ry0K3N
    Ami nem érdekel én fogom és továbbgörgetek. Egyszerű és nagyszerű módszer. WoT topicba is működött.

Amelyik hsz tartalom nem érdekelt vagy már találkoztam hasonlóval egyszerűen ignorálom, nem tudom nektek ez miért ennyire nehéz.
  • Jeffjohnson
    Mert szerinted, jó mindennap ugyanazt a sírást hallgatni? Meg a különböző kitalált dolgokat? Meg, hogy a játék direkt vele szúr ki? Azt jó hallgatni?
    Mi legalább jót szeretnénk. Ő meg csak rinyálni értelmetlenül. Cinikusan köpködi a játékot. Ezt jó olvasni nap mint nap? Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy mi a problémám, problémánk ezzel?
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 13:49:36
  • Ry0K3N
    Mert a rinyálás miatti rinyálás ami most megy az aztán használ mi?

#6078 arra ott a lemilblog ha ilyesmiket akarok olvasni
    másoknak is ajánlom szeretettel
    0 köze van annak hogy a valóságban milyen voltak a hajók meg itt hogy működnek
  • StrikeFor
    bocsi majd játszom CV vel és együtt örülünk,hogy de frankó,hogy a toroedók vagy maxot vagy critet sebeztek-e :D
  • StrikeFor
    oké akkor hallgatom a témát amit feldobsz..,mert ezidáig azt se tudtam ki vagy,mert még egy betűt nem írtál,de flémelni azt flémelnél :)
  • Jeffjohnson
    Még mindig sokkal szívesebben olvasnék infókat hadihajókról, story-kat a történetükből, mint a te képtelen hozzászólásaidat, aminek 0 információtartalma van és mást se csinálsz csak alpári módon szidod a játékot, a fejlesztőket mindezt nem egyszer, hanem nap mint nap folyamatosan több hsz-en keresztül úgy, hogy tőled mást sem olvasni csak ezt. Erre nincs mentség! Ha nem érzed a kettő közötti értékbeli különbséget, akkor nagy baj van veled.
  • Plata
    Már meg bocsáss de az idióta rinyára sem vagyunk kíváncsiak amit te lenyomsz.
  • StrikeFor
    a haditechnikának amúgy mi köze a játékhoz? ,mert köszönőviszonyba sincsenek.....ha mást nem a hajók SKIN-jét kivéve :P
  • Jeffjohnson
    Ezekért a kitüntetésekért kapod a zászlókat, amik 1 csatára (ha több van belőlük többre), különböző bónuszokat adnak.

Például az egyik legjobb a:
    Confederate kitüntetés, ami +50 bónusz XP-t ad.
    Megszerezni viszont ezt a legnehezebb. Legalább 6 hajónak kell több mint 20% (normál) HP veszteséget okozó sebzést bevinni 1 csatában.
  • Dagohun74
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a jó hogy nyár van. Úgyhogy srácok irány a strandra vagy valahova el csak ne a gép előtt legyetek. Legalább megnyugodtok (legyen sok sör) aztán szeptembertől vissza a taposó malomba. És hátha változik addig a jó irányba a játék (amit erősen kétlek). Sajna így vagyok a WT és a WoWs-el az egyik egyre élvezhetetlenebb a másik meg ..... nos nem lett az én favoritom (pedig vártam WoWs-et).
  • Plata
    Kitüntetést minden csatában lehet szerezni,bár ha csak gép elleni csatákat mész ott lehet hogy nincs,de minden rendes pvp csatában jön kitüntetés,feltéve ha csinálsz valamit,mert ha nem csinálsz semmit,mire kapnál?
  • Jeffjohnson
    Így van. Jobb lenne inkább Cifu és a többi haditech guru írásait olvasni, mint annak a 3 embernek a nevetséges, gyerekes és már dögunalmas sírását hallgatni nap mint nap.

Ha valaki jelentkezik a 3 rinyagépen és társaikon kívül házigazdának, akkor azt támogatni fogom.
    Legyen off-topic, oda mehetnek dühöngeni, csata eredményt linkelni, itt meg megmaradnának a normális kommentek a többi meg mehet a kukába.
  • herminamezo54
    koszi a valaszt akkor nem sok kiemelkedot csinalok mert reg ota nincs -hero- majd alakul pedig probalok pontosan loni koszi
  • Plata
  • csonttika72
  • Scharnhorst
    Ha csak azt lehetne olvasni ami te írsz akkor szeretnék inkább vak lenni.

Én is hiányolom Cifut, davidb-t és a többi embert akik hasznos technikai jellegű szövegeket osztottak meg velünk.
  • StrikeFor
    sajnos nem az én hibám,hogy olyan majmokkal rak össze akik 15-20 percet ülnek a 4 bázisos map egyik bázisánál 8 an...engem meg a 2-3 másik értelmes gyereket lemészárolnak,mert mi harcolni megyünk.......
  • Győri Devi
    Én is támogatom az ötleted az off-topic kapcsán illetve kéne egy házigazda is aki rendbe tartja itt a helyzetet.
  • StrikeFor
    ettől függetlenül lehet írni...akar akar valamit az megkérdezi, elmeséli,leírja......senki nem baszogatta őket sőt én is örülök érdekességeket,más véleményt olvasgatni
  • csonttika72