World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Remélhetőleg - és valószínűleg is - ez a játék életképesebb lesz a WoWp-nél.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Utoljára szerkesztette: Awakening, 2015.04.27. 19:56:03
Addig jó ez a játék amíg be nem hozzák a klánokat ide is, onnantól csakis a sértődés, fikázás megy majd egymás felé. Jó magyar szokás szerint.
Sot akar majd szakaszolhatnank is. Legvedelmi cirkalokat preferalom egyelore. Imadom ahogy potyognak az egrol a tuzlabdak. :D
A Closed Beta ban szerzett tapasztalati pontok pénzek stb.... elvesznek ha nyílt bétára fog át állni a játék?
Ha valaki vesz egy Pre-order "csomagot" akkor ugyan úgy el fognak veszni a felhalmozott tapasztalati pontok és hajók?
Gondolom az arany és a prémium hajó megmarad.
BattleTag: kabel15#2672
Ha megsemmisül a hajó akkor most is akadályt szolgál amíg el nem süllyed. mert ha kilőnek egy csatahajót mondjuk és te megpróbálsz át menni rajta mind addig nem fog menni, amíg el nem merült. hogy sekély vízben megmard-e szerintem igen. Hülyén nézne ki a tervezőktől, ha ott is elmerülne.
amúgy jelöltek meg időpontot hogy mikor lesz? mert azt én nem találtam.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Az új pálya már érdekesebb lehet a sekély tengerrészekkel, ahol csak könnyű, kis merülésű hajók tudnak áthaladni. A kérdés az, hogy mi lesz, ha egy nagy merülésű hajóval 30 csomós sebességgel belerongyolok egy ilyen részbe. Ott ragadok a meccs végéig? Mesterséges segédlettel jelölve lesz valahogy a sekély víz, vagy csak a tenger színe lesz ott más? Vagy a sok egyéb mellett most már erre is figyelnem kell? Majd a hajóorrba küldök egy matrózt madzaggal és mérőónnal, hogy szaladjon már vissza a hídra, ha gáz van. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak megoldják a szigetveszély jelöléssel. Ha pedig egy kis merülésű hajó el lesz süllyesztve a sekély részben, akkor ugyanúgy elmerül, mint a mély tengerben, vagy normálisan ki fog látszódni a felépítménye süllyedés után? Ha igen, akkor ez akadály lesz a többi hajónak (pl. mint a WoT-ban a roncs tankok)?
Persze kíváncsi vagyok az új kibalanszolt AP és HE lőszerek gyakorlati hatására is. Meg persze a sok szép új hajóra. Megint lesz mit nézegetni. :) A code zászlókat viszont nem várom. Olyan bazárinak látszik tőle a hajó. Tényleg, a zászlók játék közben is látszódni fognak, vagy csak a kikötőben?
És bár nekem csak 1 T10 tankom van,mert többit eladtam,de sok tankom van,tippre olyan 25 körül van a garázsban,főleg t8.és van pár prém is.Sőt voltam olyan hülye hogy WoWp-ben is vettem prémet.<#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.26. 22:23:52
Szerintem megér ennyit, nagyon hangulatos és izgalmas játék, (számos hibája ellenére) szórakoztatóbb, mint a mostani tankos kínálat. Nem érdemes kizárólag videók alapján ítélkezni, mert játszani és nézni egyáltalán nem ugyanaz a fíling. Persze én könnyen beszélek, mert ide bejutottam kóddal, de a WT GF 6ezrét befizettem anno, mert már nem bírtam kivárni az open bétát és az első pár hónapban nem is bántam meg.
Ha mégis sok ez az összeg, akkor vadászni kell a WoWs témájú twitch élő adásokat, ott szoktak kulcsot osztogatni, illetve Phelan és cleverland élő adásaiban is adnak kódot időnként a youtube-on.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.26. 20:57:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.26. 18:26:37
Gondolkodom egy vételen.
De mivel nem fejtette ki nem is értem mit akart ezzel mondani. Ha nagyon akarja megmagyarázza privátban vagy skypeon.
Ha a WoWs-ban úgy csinálnák meg a távolságmérést, mint a valóságban az nem lenne annyira bonyolult, csak felesleges. :)
A hajókon valódi mérés volt. Nagy vonalakban úgy működött, hogy a távolságmérő két prizmája két képet alkotott (egyet-egyet), ami keresztül ment az objektíven, és egy kompenzátorral lehetett állítani szögeit. Ami azért volt fontos, mert az okuláréba bekerült mind a két kép. Az egyik megoldásnál a két kép egymás mellett volt és addig kellett állítani a kompenzátoron, amíg a két egymás mellett lévő kép ugyanolyan éles nem lett azt hiszem angolba ez a coincidence rangefinder (bár lehet fordítva lesz a két megnevezés). A másik angolban a stereoscopic rangefinder, abban különbözik az előzőtől, hogy a két kép nem egymás mellett, hanem egymáson volt, és úgy kellett beállítani hogy a két kép tökéletesen fedje egymást ekkor egyetlen éles képet láttak (a szem ugyanez). A távolságmérő bázistávolsága (prizmák közti távolság) fix érték ez, a kompenzátor szögállásából így már a derékszögű háromszög segítségével meg lehet határozni a távolságot. Aztán gondolom ezeket is továbbfejlesztették, hogy kényelmesebbek és egyszerűbben használhatók legyenek.
A lényeg, hogy végül (kiszámolva, táblázatból kinézve vagy sokkal később akár digitálisan kijelezve) kaptak egy számot hogy 2,5 km-re van a célpont. Ugyanezt kiírja a WoWs is, csak nem kell a kép élességével szórakoznunk. :D
Szerintem így elsőre nem is rossz a célzás. A végtelenül primitív és kiábrándító a WoT-os megoldás, az itt nem különösebben zavaró. A lövedékek 10-15 de akár 20 másodpercig is repülnek mire becsapódnak, ezért figyelembe kell venni a hajók egymáshoz viszonyított sebességét, irányát.
Arra kíváncsi leszek mennyire lesz eltérő a különböző csőemelkedések miatti repülési idő. Jó lenne ha mondjuk 20 km-re egy 45°-os (pl US BB 16"-es löveg) csőemelkedésnél ne ugyanannyi ideig repüljön a lövedék mint egy 30°-os (mondjuk brit 15"-es löveg) csőemelkedésnél. A Navy Fieldben a 45°-os lövegekkel kicsit nehezebb volt célozni, mint a brit/német 30°-osokkal, örülnék ha ez itt is előjönne.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.25. 17:19:47