22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#6063 Az eszedbe se jutott hogy azért nem írnak ide mert nem kíváncsiak a sírásra? Míg nem jöttetek ide rinyálni még technikai dolgokról is szó volt....
hol van pl. Cifu?
Kitúrták a normális kommentelőket/ beszélgetőket a rinyálásokkal.
WoT topikba elég volt ezeket átélni
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 12:11:35 -
StrikeFor #6062 legalább van mit olvasni :) mert a topik amúgy full üres............ -
Plata #6061 Jah,hát T8 csatahajóval ilyen keveset sebezni tényleg gáz.Nekem a 4-es szintű többet sebez. -
Scharnhorst #6060 Néha már én sem értem, hogy miért jó ennyit rinyálni. Ha nem tetszik a játék vagy ennyi bajod van vele akkor ne játssz. Ha meg játszani akarsz fogadd el a feltételeket. Ha problémád van a játékkal kapcsolatban és építő jellegű kritikád van akkor kérlek fáradj a hivatalos fórum megfelelő topicjába, hogy a fejlesztőkhöz is eljusson. Egyéb esetben kérném, hogy fejezd be a felesleges kommentelést, mert minden harmadik komment a tied és csak a sírás található meg benne. -
seepheeerd #6059 North Carolina -
Plata #6058 Mi a bánat az a Norca? -
csonttika72 #6057 Nagyon ritkán írok ide, inkább csak olvasok, de már én is unom amit látok (tisztelet a kivételnek). De ha neked csak ennyi az átlag dmg akkor tényleg magadban keresd a hibát. Nekem a Wyoming-al van 32627..., nem sok, de javulok
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2015.07.22. 11:48:47 -
#6056 Nem szabtam meg semmit, olvasd el újra amit írtam. -
StrikeFor #6055 offolok? nem a hegyi kerékpározásról írtam.......nem tudom neked mennyivel van bármennyivel is több jogod megszabni azt,hogy ki mit írjon le a játékkal kapcsolatban? nem vágom
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.22. 11:30:36 -
StrikeFor #6054 ez nyílvánvaló a 750+ játékommal,hogy még mindig sík hülye vagyok :D -
#6053 Vagy te vagy a béna és 5ből 1x nem neked kell a helyzeteket megoldani?
Mindegy, változtass a hozzá állásodon vagy meg beszélhetjük a moderátor topikba a későbbiekben hogy offolsz.
Vagy tényleg megcsinálom azt a nyamvadt szobát, ott nyugodtan lehet őrjöngeni. -
#6052 Nemcsak mission-ben ad, annak elvileg semmi köze hozzá. Ott többnyire szabad XP-t, kreditet ad.
Kitüntetést (achievement) úgy érhetsz el, ha valamilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Pl: összeütközéssel megsemmisítesz egy ellenséges hajót és túléled. Vagy egyetlen sorozattal megsemmisítesz egy ellenséges hajót úgy, hogy legalább 50% HP veszteséget okoztál neki.
Van még rengeteg. A Dokkban profile fülre (felül), aztán az achievements-re (bal oldalt) kattintva megnézheted mik vannak eddig és mi a feltétel a megszerzésükhöz.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 11:20:22 -
StrikeFor #6051 mert reménykedek,hogy 5 ből 1x nem szopat meg :D és akkor élvezetes és szórakoztató -
#6050 +1 -
#6049 Minek játszol vele ? -
StrikeFor #6048 ehelyett inkább megnézhetnéd a #6012-t és rájöhetnél ,hogy valami nagyon nincs rendben a játékkal -
#6047 1. lépés: köpd le monitort miközben szidod a randomot HOGY CSAK TÉGED szúrt ki magának és baszogat
2. lépés: töröld le a játékot
3. lépés: köszönjük -
StrikeFor #6046 szóval még hogy nincs random meg SCRIPTELT sebzés??? mit is írtam tegnap az első meccsemre??? nézzétek csak meg! és nézzétek meg a mai első meccsem
NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel :D :D mi ez?????????? miről beszélgessünk ha nem erről? kinek adjam ki a dühöm? hívjam fel a barátnőmet,hugomat anyámat? azt hittem mi itt együtt érzünk legalább
-
herminamezo54 #6045 hello mindenkinek hulye kerdes de kituntetest csak a mission -ban ad a jatek? mert miota alig jatszok a kulodetesbe nuku kituntetes valaszokat koszonom eredmenyes jatekot -
#6044 Én támogatom! Jó ötlet. Legalább megtisztulna a topic. -
#6043 A PvP meg a PvE statokat külön kezeli. Az a pár Coop csata pedig össz-vissz 1 volt és azt se számolja bele.
Én open betában kezdtem a játékot. Valószínűleg, aki már CBT-ben is CV-vel volt annak sokkal könnyebb, pláne ha
húzza a hajókat ezerrel, ezzel kihasználva az MM hibáit.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 07:02:09 -
#6042 A prohardver mintájára csinálni egy OFF topikot ahol kilehet ereszteni a fáradt gőzt a hivatalosban meg a házigazda vagy modi segítségével maradni a témánál. -
Ry0K3N #6041 Nem hiszem hogy el nem lehet összehozni annyit prémiummal mikor a kemény 22 meccsem alatt stockként szarakodtam vele meg bevittem pár coop csatába mert elfelejtettem átállítani. -
Myke28 #6040 Üdv!
Nem olyan rég játszom a játékkal de sajnos igazat kell adnom a kollégának. Ez így ebben a formában 1 rakás sz@r. Ma 3 csatát mentem csatahajóval 1x cv szedett ki 12 torpedóval mentem kb 3 km-t, 2x a kis fasz destroyerek szakaszban láthatatlanul 8-10 km-ről nyilt vizen (füst nélkül)nem látom őket és fossák rám a torpedókat. Legalább lenne torpedóvédelem vagy a valami de így siralmas.Nem akarok flamet csak kikivánkozott belőlem. Jó éjt.
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.07.21. 22:50:39 -
#6039 Elfelejted, hogy főleg CV-vel játszom és nekem sincs annyi az átlagom. Közel 50%-os győzelmi aránnyal 4 CV-vel 1082. A legjobb átlag is 1300-as. -
#6038 Elszomorító, hogy ezt te így gondolod... Persze ez az én játékélményemet nem befolyásolja, én még tudom élvezni a játékot és csak addig játszom valamivel, amíg az szórakoztat, hiszen ezért játék. -
zsupeti #6037 Fuso
Adatlap szerint a fejlesztett lőtáv max 14,5km.De!
Meglett a B hajótest,és csodálkozom hogy alapon 19,6km.
Ezt nem értem. -
#6036 Én anno, a wot-ra qrva sokat költöttem. prémen felül több prém tank, meg plusz gold. Ennek ellenére, sokszor kifejezetten szopatott, főleg, amikor már csak pár nap maradt a prém tagságból. Ergo, erre a játékra, hiába tetszik, egy darabig egy garast se leszek hajlandó költeni... -
#6035 Adja ki magát persze, de ezt miért kell másik X számú embernek elolvasni egy fórumon? Nyitok egy dühöngő szobát, oda lehet menni sírni dühöngeni, itt meg maradjon meg már az értelmesebb kommentelgetés... -
Dagohun74 #6034 Rosszul tudod.... ami nem kinai az a hamisitvány. -
StrikeFor #6033 geccó még a logót is lekopyzták :D -
Dewri #6032 Nagy kár, hogy full kínai a weboldal, még regelni is esélytelen rajta... -
Dagohun74 #6031 Nem WoWs de hangulatos kis video.
Naval battle -
Dewri #6030 Örülj neki. Amúgy nem vettél valamikor prémium hajót, aranyat, vagy prémium napot itt, vagy a wotban? Mert én soha semmit. Lehet hogy ezért van sokkal több fosadék köröm, de ez is csak egy összeesküvés, a wg-nél ez nem így megy...
Egyébként jót tesz az embernek, ha kiírja magából a bánatát, számos pszichológiai cikk szól erről...:) És nem játszom napi szinten ugyanúgy a játékkal, van hogy napokig el se indítom egy-egy szemét nap után (pl most tegnap délután 3 óta...). Elszomorító, hogy itt egy játék, amilyenből nincs ezer másik a játékpiacon és nem lehet vele játszani normálisan, mert az agyatlan készítők elbarmolják...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.21. 18:45:19 -
#6029 Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Nekem még sohasem volt egész napig tartó veretlenségi szériám sem itt sem pedig WoT-ban. Sőt ezeket a problémákat sem így élem meg mint ti, teljesen feleslegesnek tartom telesírni egy ilyen fórumot hasztalanul. Probléma abban van, hogy 100 síró hsz-re jut egy értelmes. Ti nem a bugokat írjátok be, hanem azt, hogy melyik kör hogyan sikerült aztán meg itt anyáztok. Mégis minek? Jobb lesz ettől a játék, hogy itt szidom a WG-t? NEM, nem lesz jobb. Ha nekem ennyire nem tetszik egy játék, akkor a múltban is mindig otthagytam mert idegesített és ez így már nem szórakozás de sohasem álltam le napi szinten szidni a játékot és napról napra ugyanúgy játszani vele.
-
Kronos79 #6028 Jingles épp ma rakott fel egy videót. A videó alatti leírásban ott vannak a gombok. Ott szerepel egy mászkálós kamera nézet is. Úgy lehet nézni más hajókat is, de mindig a hajó után kell mozgatni a kamerát. -
Ry0K3N #6027 Aztán mi értelme fehívni a figyelmet hogy x-y bugos? Szerinted wg törődik vele? Wot óta le sem szarják senkinek sem a véleményét, ötletét, tanácsait. Majd akkor lesz valami javítva vagy változtatva ha azt a WG úgy látja jónak vagy amikor jólesik a bevételnek. Tudja itt mindenki nagyon jól ott hogy mennek a dolgok. -
Dewri #6026 Na de ha egyszer ez így van. Tényleg randomgenerátor... És mivel bosszantja, hát kiírja... Miért randomgenerátor? Ha nem az lenne, akkor csak jó körös posztok lennének... És aki wotozott, az tudhatja, hogy a wg hozzáállása sajnos szintén elég kritikán aluli sokmindenhez, főleg a panaszokhoz, tehát mindegy, hogy itt panaszkodunk, vagy náluk...
Viszont korábban voltak "vérre menő" viták egymással, azok már nincsenek jó ideje. Szerintem az egymás közti személyeskedésnek nincs helye egy fórumban, a játék szidása, jó/rossz élmények kiírása, megosztása simán elfér... -
#6025 Más az hogy felhívod af igyelmed bugra stb és más ez
StrikeFor
TuskoMobile
meg még sorolhatnám
nyílt béta előtt deka ilyesmi hozzá szólás nem volt. ment akkor is a panasz rá, nem azt mondom ,de ami itt megy pár napja kritikán aluli -
Dewri #6024 Néztél már wotos és war thunderes fórumokat? Merthogy ott is csak ez megy... Egyébként van itt azért más is, akadnak kérdések, válaszok, egyéb linkek.
Amúgy meg ha egész nap nincs egy nyertes csatád, illetve folyamatosan fos köröket mész, akkor milyen "értelmes, építő hozzászólást" tudsz ide írni a játékkal kapcsolatban? Hiszen ha egy bugra hívod fel a figyelmet, az sírás. Ha játékmenetre panaszkodsz, az is. Jó kört se osszunk meg, mert az nem való ide. Akkor mit írjunk? Hogy mikor jön ki egy újabb patch és az mit tartalmaz? Ezt leírja a hivatalos oldal... Egy hibáktól nyüzsgő, 80%-ban szopás játékmenetű játékról nemigen lehet értelmesen írni, anyázva annál inkább...
Persze vannak "megmondóemberek", akik még a hivatalos fórum hivatalos sírós topikjába (mert ilyen is van pl a wotban) is beszólnak, hogy minek sírnak az emberek, nem kell játszani ha csak a sírás megy. Nos, fórumozni sem kell...