22410
A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #6023 :S magamról akartam egy srác átküldte az övét..na mindegy :) -
Dewri #6022 A replay csak a te szemszögedet mutatja, mivel a te csatádról készül. Nem lehet más hajókra mászkálni benne. De ha felveszed a kapcsolatot az adott csatában szereplő játékosokkal, hogy küldjék át neked erről a csatáról a replay-t, akkor minden hajóról végig tudod nézni...:) -
#6021 +1 -
#6020 nekem jobban bejön igy videón is mint ez. figyelni fogom mi lesz belőle:) -
StrikeFor #6019 kipróbálja valaki a NORCA-t? :) -
StrikeFor #6018 jaja kb :D :D
de amúgy a poén az,hogy be is találok / he nem nyírnak ki :D/ és semmi nem történik :D
aztán másik meccsen meg lövök 80-90 ezret :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.21. 13:35:57 -
Ry0K3N #6017 ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #6016 Mint ahogy wotba is itt is csak ugyanazt tudom mondani ne számolj statisztikát 50 meccs alatt mert totál felesleges.
Simán hozható vele az az átlag.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.21. 13:05:12 -
Dagohun74 #6015 De valahol azért jobban megvan csinálva mint a mostani rendszer. Ráadásul elférnek benne a tengók is és nem annyira OP-ok mint ahogy itt sokan féltek tőle. Pedig csak egy kínai utánzat. Vagy a túl sok gomb az 1, 2, 3, 4 (fegyverzett váltás) már megerőltető lent volna? ÁÁ mind1 csak érdekesség miatt linkeltem ne csak a sírás menjen. peace
-
StrikeFor #6014 kövi meccs 3 hit 4200 dmg...... kinyírtak devastating-el :D
édes Istenem ez a játék b+!!!!!!!!! MI a francért van ilyen foku random benne???????????????????????????????????????????????? NEM LEHET ÉRTELMESEN JÁTSZANI MERT AZ EGÉSZ EGY RANDOMGENERÁTOR!
lehet veszek 2 dobókockát jobban szórakozom -
StrikeFor #6013 kövi meccs..........85k dmg.....köszönöm a random lófaxnak
-
StrikeFor #6012 22 HIT 38k DMg....ebből volt 1 citadella 13200-ért tehát 1180-as sebzés átlag :D :D NORCA Tier7 :D -
seepheeerd #6011 New Mexico, 529hp... full salvo, 4 találat, 529 hp :) -
#6010 ezt a csatahajó arty tüzérség nézetet itt is be akarták hozni a kezdetek kezdetén de aztán változtattak a jelenlegire
a másodlagos tüzérség meg a tengeralattjáró meg tisztára battlestation szerűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.07.21. 11:22:37 -
Dagohun74 #6009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos szerintem kb. így kellene működnie a Wows-nek.
Csatahajó
Külön kezelhető a fegyverzet, külömböző lőszerek, a javítás nem egy gomb és minden hanem külön, van tengeralattjáró is a legénység nem csak a kapitányból áll. Ezt kellene jó angol tudással belinkelni a WG-nek hogy tetszik látni meg lehet ezt így is csinálni. Természetesen nem azt mondom hogy jobb csak más, összetettebb de mégis marad árkád és nem szimulátor. -
seepheeerd #6008 Ha lesz normális szakasz/század, ahol összeszokott játékosok játszanak, na az lesz az igazi... -
seepheeerd #6007 Bezzeg akaratlanul engedi... köszi, erről már hallottam, megkeresem! -
zsupeti #6006 Így van Jeff!
Ez nem a KillBill ahol egyedül szétütöd az ellent.Néha előfordul,hogy van jobb,ügyesebb,taktikusabb csapat nálunk is.Ezt be kell nyelni,tanulni hibáinkból és a köv csatánál alkalmazni.
Nem mondom vannak bosszantó dolgok,de a többieket is ugyan úgy érinti.
Jelenleg egy alap Fuso-t húzok és valami iszonyat szar,de csak addig amíg ki nem fullozom.Kongo után visszalépés lesz még így is,de ez is egy lépcső amit meg kell mászni. -
#6005 Kapcsold ki az automatikus ütközés elkerülés akármit a settingsben. -
#6004 A statisztikád azt mondja, hogy eddig ez volt a rekord XP, amit összehoztál CV-vel és az átlagod 1 106 XP körönként (CV-vel).
Nem azt mondom, hogy nem lenne mit változtatni a CV ágon (főleg a Japánon) de ne túlozzuk már el mikor ott a hivatalos
oldalon a statisztika és mindenki láthatja mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.21. 08:51:13 -
#6003 Katasztrófa, ami itt megy. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy napi szinten többször is, itt kell szidni a játékot. Fórumnak nem erről kellene szólnia szerintem, de nem is nagyon tudok olyan fórumot, ahol az a legfontosabb közölnivaló, hogy milyen kört ment és mindenki hülye csak ő a helikopter. Lehet bennem van a hiba de én szívesebben látnám az értelmes, építő hozzászólásokat mint azt, hogy a játékot szándékosan úgy írták meg, hogy velem kicsesszen... Ez itt a helyi Mónika show. -
StrikeFor #6002 na összehoztam :D a WOWS parancsikonnal indult nem media playerrel :D
válthatok másik hajókra a visszanézésnél? -
Ry0K3N #6001 Prémmel simán. Az átlag 1500 biztos megvan. Szerintem több is mert becsúszhat 1-2 blamás kör de a legtöbbjén kaszál az ember. -
StrikeFor #6000 2500Xp ért én vért izzadok T7 en.................CV T4 en 2500 akat szed? :D -
StrikeFor #5999 hátőő létrejött a mappa,de nem indul el a felvétel :S -
Ry0K3N #5998 Retardált opé szar ez az egész ág. Teljesen pre nerf WoT arty életérzésem van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.20. 22:32:53 -
StrikeFor #5997 a hegyeket hogyan lövik át? ott mennek a hegy túloldalán közvetlenül erre a sztratosférába fellövi a skulót ami betalál.... -
StrikeFor #5996 12 HIt 14000 sebzés NORCA :D :D imádom ezt a fos Wargaminget..........a cruiserek meg 4-8 másodpercenként basszák rám a 3-4000 ket
kilőttem 24 repülőt ,de így is kinyírt a CV
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.20. 22:23:32 -
Dewri #5995 Replay
Utána ugyanúgy mint a wotban, kilépsz a játékból, rákattintasz a replay file-ra és elindul. -
StrikeFor #5994 hogyan lehet replayt megnézni? -
seepheeerd #5993 Fuso beláll keresztbe a falba, ismert trükk... neki akarok menni, alulról jövök, tolom balra a kormányt, erre a hajóm kifordul: JOBBRA. -
Dewri #5992 Ja, elég jól küldi.:) -
kissssss #5991 ezt a gyereket nem Ragnaernek kéne hívni hanem inkább citadellának :DD -
seepheeerd #5990 ... és még mindig nincs egy nyert meccs ma... -
Dewri #5989 Ragnaer kolléga újabb beteg kört ment az Amagival, ezúttal 47 találatból 154342 sebzés, 5 citadel, 2 kill, csak AP!
-
Dewri #5988 Valahol ki kell írni a bánatunkat... Ez mondjuk a játékot is minősíti, hiszen ha nem lenne probléma, nem lenne sírás, csak örömködés... -
#5987 nyílt béta előtt 2-3 héttel kerültem ide, napi szinten bejöttem olvasni, és hát kritikán aluli ami itt megy ahhoz képest
Régi szép idők :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.20. 20:05:43 -
TiborTamas #5986 Nem gondoltam, hogy itt még nagyobb sírás lesz, mint a WoT topicban... -
seepheeerd #5985 Még mindig nyeretlen... hihetetlen mik vannak... már csak röhögök kínomban. -
StrikeFor #5984 elméletileg nem a KILL a lényeg hanem a kiosztott sebzés............
más kérdés,hogy néha felülsz a szopó reollerra pl. most 12 HIT-re sebeztem 13500-at :D North CArolina-val :D :D ugye nem kell ecsetelnem egyetlen kurva torpedó sebez ennyit krit nélkül és ezzel még célozni is kell és X-et sem nyomhatom a célratartás automatikáért