22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Avenger93
    Bekapcsolásnál az említett sor fölé kell bemásolni (a többi sorból kiindulva) vagy tényleg abban a sorban elé?
  • TuskoMobile
    adjál neki xD
  • StrikeFor
    elküldöm a picsába thx :)
  • TuskoMobile
    csatahajózik miről beszélsz
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.18. 19:07:43
  • DantesHUN
    Lehet, de amibe belenéztem, az előbb, az meg nagy nullás volt. Ha nem szakaszban lenne, és nem ostoba ellenfelek ellen, lehet nem volna akkora istencsászárkirálygyilkos.
  • Dewri
    Előtte tolt egy 3 killes kört hordozóval...:)
  • Dewri
    Nálam sose volt emiatt fagyás. Amikor magát a replay-t játszom vissza, akkor főleg a végén, mikor a csata vége van, ott szokott néha fagyni. De a rendes játék nem fagy amiatt, hogy menti.
  • DantesHUN
    Belenéztem, és épp most, hiába vannak hárman platoon-ban, mind hárman Lexington-al, mégis azt láttam lángol, és szétlövik a seggét. Neki meg nulla kill. Na mivan? Neki se megy mindig olyan jól? Nahát.
  • Avenger93
    A replay bekapcsolás nem okoz már fagyásokat?
  • Dewri
    A CV-s gyilkológép ismét élőben játszik...

• PrasCo
    Két perccel ezelőtti móka:
    Myogi, 2 kill. Mindkettő romboló, mert míg a hülyegyerek a meggymagköpködőjével lövi a tíz kilométerre lévő Wyomingot, addig az orra előtt és a seggemben loholó rombolót nekem kell szétszednem a főtüzérséggel.
    aztán persze elpusztul körülőlem mindenki, marad egy marék HP-m, és az utolsó, patikaállapotú, a szalonból frissen kigördült ellenséges BB ujjgyakorlatként megadja a coup de grace-t, miközben a maradék öt-hat hajónk a pálya túlvégén öleli a szigeteket az üres vízben...
    DE! A Kuma még mindig hatalmas fun (is) tud lenni.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 18:46:30
  • Dewri
    Ötlet, viszonylag sok szabadidőmből kifolyólag:

Kapcsoljátok be a replay mentéseket!

Aztán játsszatok és küldjétek át nekem a replay file-okat az "atomistencsászár" körökről (a játék könyvtárában a replays mappába teszi őket a program, egy csata egy file)! Erre a címre jöhet a replay:

Olyanokra gondolok, amik kiemelkedően izgalmasak, pl sok kill (3+), sok sebzés (minimum a hajó hp-ja), izgalmas csata (közelharcok, szemét MM, de mégis kemény csata, torpedózás, manőverezések, stb, nem olyan, hogy állsz és összelősz 100ezer sebzést 20 km-ről...). Láttam itt jópár olyan screenshot-ot, amit szívesen megnéztem volna videón is (pl a Colorado vagy az Aoba!!!!)!!

Én megcsinálom a videót róluk és fölrakom a youtube csatornámra: , mint 'WoWs felhasználók csatái', a küldő játékosnevével a címben természetesen! Bármilyen hajó, bármilyen tierből jöhet, bár a hordozókat nem szeretem, de ha van velük nagyon jó kör, akkor egye fene...:)

Így rengeteg jó kis csatát lehet megnézni bármikor, esetleg tanulni is lehet belőlük. Nekem meg nő a nézettségem, mindenki jól jár...:D

Szóval aki gondolja, küldheti a fájlokat. Addig se idegeskedek a játékon, míg a videókat készítem...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 18:37:59
  • IchBenQ
    Komolyan ez a Phoenix elvette az egész játéktól a kedvem...
  • ximix #5850
    Ok, már működik valami buggancs volt akkor.
  • ximix #5849
    A minimap-nak van ki-be kapcsoló gombja ?
  • Dewri
    A St. Louis még mindig egy állat...:)

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 18:00:22
  • Dewri
    Hát igen, ma én is PvE-ben vettem ki a szorzót a Kawachiból, mert előtte mentem 2 kört, rommá szedtek, bukták, kaptam 460 xp-ket a szopásért, botok ellen meg kiszedtem 3 ellenfelet, sima győzelem, semmi idegbaj, 390 xp-t adott. Azért a +70 xp-ért nem éri meg szenvedni...
  • PrasCo
    Az én kedvencem (húzom a szám, hogy letöröltem a screenshotot, pedig zseniális), amikor a nyílttengeri pályán a populáció 70%-a azzal kezd, hogy derékszögbe elfordítja a tutajt. Gyakorlatilag száz métert nem tettek meg előre, az ellenfél nem látható, nemhogy lőtávon belül lenne...
    A teljes igazsághoz pedig még hozzátartozik az, hogy mivel _játszani_ szoktam, nem széttépetni magam a síkideggel, ezért botok ellen szoktam tolni. Így kerek a fenti kép.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 17:39:01
  • aru
    Ismerős érzés. Nálam is ez szokott lenni amikor csatahajóval megyek. Elindulunk 4-5-en egy irányba jön az ellenfél lövünk, és amikor szétnézek már egyedül vagyok azon az oldalon mindenki eliszkolt.
  • Master91
    előző csatát úgy buktam hogy egy (!!!!!!) destroyer befoglalt EGYEDÜL

szórtam rá a torpedókat de nem sikerült eltalálnom cv-vel.... senkinek se jutott eszébe oda menni nyakon verni őt
  • StrikeFor
    1000-1200-as körök,mert én is bukok mindent
  • StrikeFor
    pár játékkal előbb mentünk 6-an..jött 5 ellenfél...mondom fasza! adjunk nekik....egyet kiszedtem 4v5 zsííír lövöm a kövit azt is szépen leírtottam aztán mondom valami nem stimmel...túl sokan lőnek....körbenézek SEHOL SENKI!!!!!!!! AZ ÖSSZES PÖCS ott hagyott...............pofám leszakad
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.18. 17:06:21
  • StrikeFor
    teljesen igazad van! nagyon bosszantó ez! de már akkor is megfordulnak ha akár 1db ellenféllel több jön szembe.........szánalmas ,hogy ennyi fosógép van! annyi eszük nincs b+ ha nem harcolnak nem kapnak pontot...no meg mi a fasznak ül a gép elé ha nem csinál voltaképpen semmit...ennyi erővel kötögethetne is nagyobb haszna lenne
  • Dewri
    A mai tendencia az, hogy a retardált gyáva idióta saját csapat megindul 1 vagy 2 oldalon hátul körbe. SENKI nem indul előre, az ellenfél felé. Aztán ha a szélén netán jön valami szembe, már fordulnak is meg a picsába. Az ilyen barmok miért itt játszanak? Ott a Need For Speed, autós játék, van online része is, abban az a feladat, hogy megyünk mint a barom, menekülünk végig. Takarodjanak oda és játsszák azt!

Szinte minden körben az történik, hogy megyek előre egy kicsit, helyezkedek, megjelenik az ellenfél, harcba keveredek velük, lőnek 4-en, lőnek hatan, van rajtam 2-3 romboló, körbenézek és csak az üres tenger, pár sirály, hullámok a horizontig... És mindegy, hogy csatahajó, cirkáló, vagy romboló, akkor is ez van! Tök egyedül hagynak, mert meglátják az ellenséget!

Annyira nullák a játékosok, hogy képtelenség normális köröket menni! Hiába plusszosak a körök anyagilag, egyszerűen elmegy a kedvem az egésztől az ilyenek miatt, hogy harcolok egyszerre 4-6 ellenfél ellen, sebzek 4 milliót, kilövök párat mire kilőnek, de akkor is bukta lesz, mert egyedül nem lehet leverni 15 ellenfelet egy lomha csatahajóval... És bár a kemény körökre kapok azért viszonylag jó, de mégis undorító a folyamatos vereség, miközben tudom, hogy nem azért bukunk, mert szar az MM, tök simán lehetne nyerni, ha legalább rajtam kívül még 2-3 ember tudná, hogy milyen kurva játékkal játszik egyáltalán...:(

Soha nem értettem a wotban sem, hogy miért látszik az, hogy szemben tudnak foglalni, szemben tudnak együtt támadni, szemben el tudnak találni, nálunk meg mintha csupa "esőember" játszana. Vagy csak úgy érzem, mert ahogy látom, sokan panaszkodnak itt a fórumban szintén emiatt. De ezen a héten még egyszer nem volt olyan, hogy az én csapatom fölényesen nyert volna, mert annyira jók voltak, hogy az ellenfélnek nem volt esélye. Mindig vagy épphogy nyertünk, vagy bukta. Azért egy hét alatt párszor már csak illene normális csapatot is kapni még matematikailag is szerintem...
  • Master91

2 perc múlva léptem is ki. Amúgy is kibaszott OP az usa CV fighterei, erre berak 2-őt ellenem.....1 osztag fighter lezúzta az én repülőimet úgy , hogy 3-4 hajó lőtte még pluszba őket, vesztett olyan 15% hp-t.... már röppent is rá a torpedósaimra is, leszedte mind a kettőt.

Ez egy osztagnyi volt CSAK. Baszódjon meg a kibaszott MM. Mostanába mindig USA szart kapok 1-2 darabot....
  • Dewri
    Most akkor ez a füstölés hogy a bánatba működik???? Mert ha én nyomom, engem ugyanúgy szarrá lőnek 4en 4 oldalról. Ha ellenfél nyomja, akkor meg nem látok semmit!!!! Kicsit vicces azért....
  • StrikeFor
    75k :P
  • Avenger93
    A japán cirkálók sem rosszak, a Kuma nekem nagyon bejön eddig
  • Toweliee
    Köszi.
  • Trucker39
    Csak fejleszd ki de ne tedd rá fel.
  • Toweliee
    Az Omahára feltétlen fel kell rakni a C testet?
  • StrikeFor
    20k DMg re ennyit??? WTF?

• PrasCo
    Nna, tegnap összejött a Wyoming, és némi túlnyomott szarkazmussal élve már most előbbre tartok vele, mint a háromhetes Myogival...
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.18. 13:00:11
  • ximix #5830
    Akkor már nyomhatod is :)
  • kissssss
    általában mindig annak legnagyobb a "hangja" chaten aki a saját hülyesége miatt süllyed el rögtön az elején...
  • DantesHUN
    Na, legalább eljutottam tier V-be, meg van a New York.
  • Dewri
    Ki kell kapcsolni a chatet... Wotban nekem ki volt pont ezért. Azt mondjuk megcsinálhatnák végre, hogy legyen külön szakasz chat, a múltkor is mentünk haverral, írtam hogy mi legyen, erre még 2 magyar is bekapcsolódott, de csak a dumába, mert segíteni nem jöttek...

Kedvencem, mikor olyan pofázik, aki semmit nem csinált és már rég meghalt. A végén az ilyeneket föl szoktam jelenteni, ha az eredményeik rosszabbak mint másoké...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.18. 12:18:26
  • ikarus44
    küldtem privátot.
  • DantesHUN
    Én azt szeretem, amikor valaki önjelölt tábornok-itt admirális. Végig osztja a csapatot, mindenkinek fuck fuck fuck, meg noob meg idiot. Még ha igaza is van, akkor is, erre mi szükség van? Engem is felkúrnak ha hülyeséget csinálnak,. de minek a chat-en osztani az észt és mindenkit hülyézni? Pláne, hogy nem maga Nelson vagy Togo admirális reinkarnálódott az illetőben a statjai alapján. Igaz rombolóval jókat ment, de csatahajóval és hordozóval is elég gyenge, szóval akkor mire föl az a nagy észosztás, és mire föl idiótáz le mindenkit?

Jó hát ez a Wot-ban is mindig volt. Ott is annyi önjelölt Rommel meg Guderian volt...afaszommindbe.
  • Dewri
    Wg játék és hétvége van. Ha wotoztál, akkor nem kell többet mondanom...