World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes kérdések, persze ez csak összeesküvés, semmi valóságalapja nincs, VÉLETLENÜL lett szar a sebzés pont a prémiumhajók megjelenésével egy időben... A WoT-ban is VÉLETLENÜL nem lehetett semmivel kilőni mondjuk egy prémium harckocsit, ha szemtől szemben harcoltál vele, mindegy volt, hogy papíron simán át kellett volna ütni, mindegy volt, hogy hol lőtted meg, de ő persze elbontott, ehhez is semmi köze nem volt annak, hogy ő pénzért vette a harckocsit, te meg semmit nem fizettél be a játékba soha... Ahogy egyes járműveket se azért nerfeltek folyton (pl a Foch155), mert a sok prémiumos szart reggelire megették és nem tudtak mit kezdeni velük. Egy kis sírás a WG-nek és lám, csökken a látótáv, csökken az átütés, a sebzés, így már bírnak vele a prémcsik is...
Mivel ez is WG játék, egy veterán wotosnak a szeme se rebben, ha nincs átütés, eltűnik a lövedék, eltűnik a hajó, szar az MM, durván szar az MM, beteg módon szar az MM, agyhalott a saját csapat, miközben szemben csupa "top admirális" van, ezeket már megszoktam. De az, hogy egyik napról a másikra teljesen használhatatlanná és élvezhetetlenné teszik a játékot, mert POFÁTLANUL kis sebzéseket adnak a csatahajóknak (tudom hogy más hajókat is érint, de én csatahajózom leginkább...), mert zsinórban egymás után 200 alatti sorozatokat lőni 410 mm ágyúkkal az BŐVEN kimeríti a pofátlanság fogalmát, na emiatt tartom undorítónak az egész bandát "odafönt".
Az meg, hogy erősen olyan szaga van az egésznek, hogy mindezt a fizetősök érdekében teszik, különösen visszataszító, mert akkor ne hirdessék ingyenes játéknak, hanem legyen fizetős és játsszon vele az, aki fizet érte, így nincs probléma, van bevétel. Csak akkor persze meg kéne normálisan csinálni, mert ha mindenki fizet érte, akkor nem lehet simliskedni, meg kicseszni egy-egy csoporttal, meg beszólni a panaszkodóknak, hogy "ne játssz vele"...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.17. 16:51:33
Amúgy fasza, romboló speciál. De jó lesz egy kis torpedó spam. Már úgy hiányzott.
Tudja valaki, hogy ha én most vásárolok akciós kikötőt a valódi pénzen vett aranyból, vagy piaszterből vagy miből, akkor a plusz hajóhely megmarad a nyílt bétában is, vagy csak visszakapom az árát? Gondolom elbukni 100%-ban csak nem fogjuk.
peace
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyszerűen vannak olyan napok, hogy mind1 mit csinálok, mindegy hány ezer ütközet van bennem és hány évi tankos, repülős tapasztalat, akkor is rommá lőnek és semmi sem jön össze! Ilyenkor erővel kell visszafognom magam, nehogy szétfejeljem a monitort, vagy hogy ne töröljem a játékot. Máskor meg egyszerűen mindent bead, minden összejön és szétlőtt, lezuhant elsüllyedt roncsok mutatják az ösvényt amerre jártam.
Szóval, van, hogy bezúznám, felrúgnám az egész játékot mindenestül és van, hogy az eredményeimmel büszkén posztolom szét a fórumokat.
A WG-s fejlesztők ezt hívják Random Generátornak. Néha halára idegesít, néha fülig ér a szám.
Ezek a játékok egyszerűen ilyenek. Sőt, talán éppen ettől jók.
Ezért is tette bele a WG a MOD-ok hivatalos támogatását a WoT-ba. Pl. anno a WoT zárt bétájában még nem volt ilyen támogatás.
A csalás pedig a Wot-ban is tiltott.
Ez az Aimbot csak megmutatja, hogy hová kell célozni, hogy eltaláld az ellenséget. Csak akkor hatékony, ha a célhajó nem változtat a sebességén és irányán. A csalás része abban van, hogy egy egyenletesen, mozgó ellenfelet azonnal eltalál és megspórolja azt az 1-2 sorozatot, ami pl. nekem, normál játékosnak kell, hogy belőjem a célt.
Szóval szerintem csalás, mert előnyt ad.
De ha rombolóval játszol és folyamatosan manőverezel, irányt változtatsz, akkor a vérpistikék 15 km távolságból a hajukra kenhetik az aimbotjukat.
Ennek ellenére bosszantó dolog, hogy már van ilyen mod.
Sebaj. A béta arra is jó, hogy ezt a sok sz.rt begyűjtse és a végleges verzióra kigyomlálja a WG.
Ilyen dolgokat meg még letölteni se akarok, persze, ki tudja milyen víruros cuccot raktak fel valami orosz hackerek...de ettől még lehet tényleg működik, de ha működik, a WG legalábbis hivatalosan biztos ban-olni fog érte, pláne ha élesben megy a dolog, igaz a WoT-nál se igazán érnek utol minden csalót, de hivatalosan azért tilos az ilyesmi.
A keresőbe meg csak be kellett írni: WoWs Aimbot
Izumo mint IX-es csatahajó, Gondolom valami tervrajz hajót neveztek el így. (Number 13 class?) És hogy az Amagai még mindig ott van...nem értem, na mindegy.
Hordozók:
Hosho
Zuiho
Ryujo
Hiryu
Zuikaku
Taiho
Hakuryu ( ez megint valami kitalált hajó lesz?)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
És tudod én is lőttem már ki rombolót igen nagy távolságról, pedig nem is csalok, csak óriási mázlim volt.
Persze az is igaz, néha úgy találnak el egyes ellenfelek...nagyon érdekes, vagy óriási mázlijuk és olyan sasszemük van, és gyakorlatilag előre tudják merre fogok fordulni...ami kicsit hihetetlen...de azért még se tartom valószínűnek a csalást.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.17. 10:05:49
Az, hogy a WG-s srácok ilyen csalást építenek a játékba....hmmm....elgondolkodtató. A dolog nem kizárt. Ruszkikról bármit el tudok képzelni.
De abban is biztos vagyok, hogy ha létezik is ilyen csalás szerver oldalról, az tuti, hogy a WG-s arcoknak nem érdekük, hogy tömegesen elterjedjen. Ez ugyanis élvezhetetlenné tenné a játékot és így a játékosok tömeges elvesztéséhez vezetne. Ez utóbbi, pedig súlyos bevétel kieséssel járna együtt. Belegondolva, hogy az elmúlt években mennyi lóvét ölhettek már ebbe a projektbe.....szerintem minden erővel azon vannak, hogy minél élvezhetőbb legyen a játék a nagyközönség számára és így minél nagyobb bevételt hozzon a konyhára.
De ne feledjük, hogy ez még egy Béta verzió! Ezer sebből vérzik még. Úgy látszik nem csak a sebzés-sérülés modell kiforratlan, hanem a csaló MOD-ok kiszűrése is. Még évek, amíg rendbe rakják, és akkor sem lesz tökéletes (lásd a WoT esetét).
Én a magam részéről már annak is örülök, hogy ilyen gyönyörű 3D-s hajómodellekkel szórakozhatok.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Azt pontosan nem értem, hogy egy AimBot, milyen segítséget nyújt a tanulásban, mikor ez egyértelműen jogosulatlan előnyt biztosít az adott játékosnak.
Saját tapasztalatból írom, ha rombolóval játszom és kiszúr egy másik romboló, 15 km távolságból is kilő egy csatahajó, holott folyamatosan manőverezek a rombolóval. gyakorlatilag egyetlen hajó hosszt sem teszek meg egyenes vonalban. A Cirkálók és rombolók pedig folyamatos tüzelés mellett gyakorlatilag minden lövésükkel eltalálnak.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.04.17. 00:09:04
Mindenesetre megvolt az abszolút negatív sebzésrekordom is, Cleveland, találat: 59 sebzés! Ha már ekkora szar az egész, nézzük a jó oldalát. Ki tud felmutatni ennél kevesebbet? 😊

Saját tapasztalatból tudom, hogy az alkotás élménye semmihez sem fogható!
Gratulálok!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az biztos, hogy a tengeri aknák rendesen megbolygatnák a játékot.
Hallott erről mostanában valaki? Vagy ez az ötlet már teljesen el van vetve?
Szerintem a WoT-n "edződött" játékosok jelentős része pár csata után ott is hagyná és ráakasztaná a játékra, hogy az szar.
Már így is olvasok olyanokat, hogy szar a WoWs, mert lassúak hajók, nem akarnak fordulni, nem lehet velük csiki-csukizni, nem lehet velük állóhelyben harcolni, stb.
TW: Napoleon gameplay
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amaginak első lövésnél beütöttem egy 20k-s találatot. utána csak ilyen 5000reket vertem bele. közbe javította magát stb. engem szintén soroztak 2szer is a halál széléről javítottam magam vissza. Na mindegy párhuzamosan haladtunk közbe nekem kerülnöm kellet egy jéghegy mögé. amikor jöttem mögüle láttam hogy az Amagi neki rongyolt egy jéghegynek így megállt. gyorsan lelassítok. és becélzom. eleresztetem rá 2 sorozatot is. mire mind2őben volt crit hit. így a 2. találatnál felrobbant.
Erre jön a beírás noob iam bot. report
meg a sok destro időnként saját maguk ellen nyomják a torpedot körbevesznek 1 csatahajót 4 irányból indítják a torpedót de arra már nem gondolnak hogy ha nem talál be akkor a túloldalt belefut a sajátjába
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Így nem hiszem, hogy zavarja őket a sok új "vérpistike" aki most ismerkedik a játékkal.
Persze lehet, hogy szeretnének egyedül hajókázni, hogy ne zavarja őket a sok idióta csapattárs akik csak összevissza nyomkodják a gombokat.