World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az van írva hogy az AP sebez max 12000ret kb a he meg 4000ret kb. dupla ágyúm van, ha leadok az egyikkel egy lövést és mind a kettő betalál APpal akkor 24000 dmgnek kellene mínuszban lennie nem?
,,Armour: Many testers voiced concern that armour played an insufficient role in the game. Having studied the feedback and compiled the damage statistics, we decided to make a slight change to the armour calculation—now it takes into account the plating and construction steel. This provides a moderate defense boost for a number of cruisers and battleship"
Hát ez alapján ez csak kis változás lesz. Nem az igazi, de talán lehet reménykedni, elindulnak egy jó úton ,és lassan megcsinálják.
Nekem a töltési idővel nincs bajom, a csatahajókkal nem ez a gond. És a lőszereknél, bár az jó hogy a HE hasznosabb lesz kis hajók ellen, de inkább az kéne, hogy egyrészt páncélzat, másrészt sebzést normálisan beállítani, azaz például nagy kaliberű AP lőszer menjen át robbanás nélkül a kis rombolón, illetve a kis romboló AP lőszere meg NE üsse át a csatahajót.
Nem rossz ötlet HP vissza töltés a cirkálóknak, bár ha van hajó ami nem szorul rá az Des Moines. Akinek azzal se megy...
De hurrá hurrá! A Kitakami kap füst generátort. Aki nem ismeri azt a hajót, az egy cirkáló ami kis millió torpedót lő ki. Egyszerre. De legalább már látni se lehet. És prémium hajó.<#falbav>#falbav>
A zászlós cucc érdekes, jól hangzik.
Összeségében ígéretes, nagyon ígéretes, ha...a páncélzatból lassan tényleg az lesz amit várunk. Akkor jó lesz. De ha az nem lesz jó, akkor<#duhos2>#duhos2>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Hell Girl, 2015.04.20. 22:10:33
Meg hát az egyes hajótípusokra vannak specifikus képességek (torpedós cuccok, repülős cuccok), aki olyan hajókkal játszik, annak gondolom azt is érdemes lehet húzni. Előbb-utóbb mind meglesz úgyis, csak pontok kérdése.
Kipróbáltam a 2 vadász, 1 bombázó beállítást. Ellenfélnél nem volt hordozó.
Azonnal visszaváltok, ez így nem móka.
Köv körben egyedül voltam 2 hordozó ellen, és mind2 torpedókkal volt felszerelve. <#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De nem csak ez a játék ilyen, a GTA5-ben pl van olyan videó, ahol issza az ember a bort, csak éppen nem látszik a pohár a kezében. És az vadiúj, agyonreklámozott, fizetős, nem béta játék...
Egyébként meg a zárt béta simán magyarázat bármire, pláne ha WG...:)
A 'nyílt óceán' pályát is kaptam egyszer, de ott a wotos gyökerek lehettek többségben, mert foglalás miatt buktuk, még mindig sok a retardált, aki nem harcolni jár be, hanem ülni a körben. Pedig fej-fej mellett haladt a két csapat, bármi lehetett volna, idő is volt bőven. Azon a pályán csak úgy engedném a játékot, hogy 1 bázis van, akkor talán már muszáj lenne harcolni a győzelemhez...
Hogy negatív élmény is legyen, egy Kongo 14 km-ről, hátulról lőtt belém 34ezer sebzést egy sorozattal, miközben távolodtam tőle és pont a hajó fara volt csak felé, tehát a legkisebb keresztmetszetet látta. Természetesen mondani se kell, hogy cirkálót én így eltalálni nem nagyon tudok csatahajóval, nemhogy agyonsebezni ilyen pozícióban, ráadásul Kongoval nekem 20ezer sebzés volt a rekordom. 30ezernek a környékén nem voltam...
Na mindegy, a csúcson kell abbahagyni, ki is léptem gyorsan, mielőtt átfordul negatívba a széria...:)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
de wotban csak 10 arany.
Nem volt egy rossz kör :D

Utána meg engem lőtt ki Clevelandből 1 sorozattal másik cruiser,20k-s lövése is volt.Nekem miért 80-260 közt sebez?
ha piaszterért veszed le megmarad és ingyen átrakhatod másra
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.19. 19:37:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
kissssss: elsődleges szempont az volt, hogy kipróbálhassam a játékot. Több pénzt nem akarok addig rákölteni, amíg kiderül, hogy tetszik-e.