23081

A Wargaming új MMO játéka
-
Hogy számoljam ki? Mi a képlet? Mesélj még! -
Lokker #6613 Van mellette más is vagy csak a hajós? WoT vagy WoWp -
StrikeFor #6612 pénz nélkül(és ha nem CV vel játszol ) T8 tól úgyis játszhatatlan lesz -
DantesHUN #6611 Na az jó lesz. -
StrikeFor #6610 számold már ki.......külföldi oldalon simán megveszik 200 euróért is -
Lokker #6609 Ezen jót mosolyogtam. :) -
Mennyit kérsz érte? Megveszem csak azért, hogy ne sírj itt minden nap!
Szerk.: Most látom az árat, légyszi ne poénkodj amikor iszok, mert majdnem megfulladtam. 40k
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.31. 16:01:58 -
StrikeFor #6607 egy CV ben egy ilyen kör ennek a 3x-a XP ben és pénzben............elég volt
priviben keressen meg akinek kell 40000 HUF
van egy Atalanta, Beta Arkansas, 28 nap Prémium rajta -
StrikeFor #6606 ehhez nekem elfogyott a türelmem........
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.31. 15:58:53 -
StrikeFor #6605 szerintem eladom az accountom a picsába -
StrikeFor #6604 a dupla körrel amiben kiszedtem /STOCK/ IOWA-val 2 hajót....és nyertük,prém accounttal szereztem 9800 silver hasznot :D :D :D :D :D -
DantesHUN #6603 Na mi van? Ma is kezded a menetrend szerinti hisztit? -
StrikeFor #6602 300 ezres DMg kör.....6700-as Xp..........ez a WG hülye nem hiszem el,hogy ezt így hagyják működni -
StrikeFor #6601 Papedipupi BB átlag 1000XP
CV átlag 3500XP
Istenem b+ -
seepheeerd #6600 Vásárolni, vásárolni, vásárolni :D -
seepheeerd #6599 Reggel óta 1 anyahajó és az mindig a másik csapatban. És ilyenkor több rombolót is kapnak....
Ez ám a súlyozás! :))))))))))))))) -
StrikeFor #6598 magyarra fordítva: nem veszel új fedélzetet,motort,célzóberendezést semmit,mert pénzed nem lesz................sőt pár játék alatt 0-ra teszed az eddigi pénzed is -
StrikeFor #6597 gratu!
na fasza csak -175k egy kör :) elmegy anyukájába a WG :) -
seepheeerd #6596 Kb. egy hete kerestek magyarításhoz angolul tudó jelentkezőket fészbúkon, azóta semmi hír.,.. -
Jacktor #6595 Hivatalosan biztos hogy nem a közeljövőben, viszont készül már egy hasonló "mod"... -
Plata #6594 Srácok nem tudjátok mikor lesz magyar nyelv a játékhoz?Készül már?
Ha igen kb hol tart vagy mikor lesz kész? -
Nekem már megvan :P -
Hát azzal nincs is mit kezdeni. 2 szinttel nagyobbak jobb tűzgyorsaság. Max. egy mákos citadella találattal tudnád őket kiszedni de ahhoz is lehet közelebb kellene kerülni vele az meg nem egyszerű. -
seepheeerd #6591 Pfff... és van 2 millióm :)
Grat! -
seepheeerd #6590 Nem azt mondom hogy nem lehetett citadella, de ismerve a Colorado szórását három sorozatból három citadella, akkora távolságon (miközben mozgok) enyhén szólva is súrolja a nehezen hihető határt. -
Ezzel nagyon nem lehet mit csinálni. Én ott ülök egy Myogi-ban, és kb. hozzászólni nem tudok a csatához. Az ellenfél Cleavelandjai három-négy sorozatból rommá lőnek, és közben talán elérek 2-3 találatot. Komolyan mondom vicc... -
Jacktor #6588 Vagy messziről így ütött át:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Közelről meg nem tudta átütni az övpáncélt. -
Bár csak találgatok de van erre is magyarázat. Amit Ximix is írt, hogy vízvonal alatti átütés. Szerintem a 13km-ről leadott lövésnél ez történhetett, közelről meg lehet csak az oldaladat lőtte és semmit sem tudott elérni. -
Igen megnyugtattatok most. :D -
StrikeFor #6585 GRATS!
4000 az IOWA :D -
DantesHUN #6584 Miért, melyiket nehéz most eltalálni? A nehezebb a dologban az ,hogy rendesen sebző lövéssel eltalálni. -
A két német BB nem lesz egy leány álom túlzsúfolt a fedélzet és ez miatt túl nagy célfelület, nagyon könnyű lesz eltalálni szerintem. -
DantesHUN #6582 Amúgy meg: jó legyen neked igazad, és hátha jó lesz. Hátha jó ötlet. De a WG-t ismerve, az eddigi tapasztalatok alapján nem lesz jó. És nem WG ellenes duma. Csak sok év a WoT-ban. -
Na ma viszont tényleg nem lehet nyerni. Clevelandel már nem tudom hányadik csatámat bukom 10 legalább. Csinálok 6 kill-t és nem elég. A csapat kb az első 2 percben elhullik. Wg játék én így imádlak. -
DantesHUN #6580 De nem mondtam hogy minden rossz amit a WG csinál. De ez konkrétan hülyeség, és a WoT-ban is megcsinálták többször. Valamit kimondtak, hogy ez alapján lesz, ez a koncepció, majd hopp hirtelen eszükbe jutott, hogy mégse. A következetesség nem igazán jellemző rájuk.
És a WG már nem elősször játssza el itt sem ezt.
Ott volt a Kitakami. Betették. Közben mondták csak rombolók csinálhatnak füstöt. Ez egy alapvető dolog volt. Majd, hirtelen ezt is megváltoztatták, ja akkor hát mégis tudjon Kitakami is füstöt csinálni. Mert nem elég a 40 torpedó amit egyszerre ki lő. Majd rá jöttek hogy ez így szar az egész, és túl OP hajó, és kivették az egészet a francba. Na ennek sok értelme volt.
Ugyanez lesz majd ebből is. Amúgy meg: egyik csatahajónak se kell torpedó. A Tirpitz-nek se. Meg aztán, ha kap torpedókat: hogy állítják be? Ha nagyobb hatótávot kapnak( sebzésre biztos lesz 18-20 ezer körüli) akkor túl erős hajó lesz. Ha kis hatótávot állítanak be, akkor meg felesleges az egész eleve. Na akkor a balance megint feldől. Ha aztán a többi csatahajó is kapna, még jobban dőlne, az amúgy sem tökéletes egyensúly.
Jó hát persze kísérletezni lehet, és kell is, próbaképp bekerülhet, de ahogy a Kitakami esetében, ott is egyből lehetett tudni, ez így hülyeség lesz.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.31. 12:27:47 -
seepheeerd #6579 Tegnap háromszor lőtt rám egy stock Colorado 13km-ről, mindhárom citadell volt. Aztán 3km-ről meg semmit nem tudott elérni, kilőttem a francba (miután egy sziget mögött fél HP-ra visszatekertem magam).
Erre azt mondom: fairy tale.... vagy valami más.
(25k a North Carolináig :)) -
Rue East #6578 Ha nem mondták, hogy ez a koncepció, akkor azt miért kellene betartaniuk? Értem én, hogy gonosz WG, minden rossz amit csinál, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Arról nem beszélve, hogy ha tényleg ez is volt a koncepció, lehet hogy változott és majd lesznek a csatahajókon is torpedóvető csövek idővel. -
seepheeerd #6577 Az az AP lesz szerintem, HE pillanatgyújtós. -
DantesHUN #6576 Nem tudom, hogy konkrétan mondták-e, de eddig úgy volt: csatahajón nincs torpedó, hiába volt a valóságban. Ha ez a koncepció, akkor tartsák már be minden csatahajónál. Össze-vissza beszélünk WG logika. -
Rue East #6575 Amúgy mondták, hogy a többi csatahajón nem lesz?
A fix csövek teljesen értelmetlenek lennének itt a játékban (is). Százból egyszer, mikor olyan közelharcba keveredsz, akkor lehet pont megtudnál valakit torpedózni véletlen.
Viszont a forgatható állványos megoldásnak szerintem lehet létjogosultsága. Mondjuk tudsz ezzel is védekezni a közel jövő cirkálók, rombolók ellen.