22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#6143 Maradj T5-ben és nem lesz ilyen probléma :) -
StrikeFor #6142 új rekord NORCA -val reggeli KV melllé...csak egy a probléma...az a 220k az valami vicc??? ebből lejön a festékre,lőszerre,repairra/nem haltam/ 132k :D tehát egy ilyen körrel kerestem 90 ezret...LOOOLOLOLOLOL thx WG
-
StrikeFor #6141 azt szokd meg,hogy a hajó nem úgy kanyarodik mint egy autó az NFS-ben...nyomod balra akkor a kormánylapát szép lassan elkezd fordulni és a hajótest meg csak ezután kezd el abba az irányba mozogni......tudod "úszik a vízen" :) majd ráérzel,nincs semmi baj azzal az irányítással ja és jó pár másodperccel előbb járjon az agyad és a kezed,hogy merre akarsz kanyarodni! :) -
herminamezo54 #6140 koszonom sikerult jo vadaszatot -
#6139 4-esnél vagyok BB japánon és borzasztó a szórása sokszor -
#6138 Controls fül alatt van egy gomb az alapbeállításoknak, a "Default". Én azzal kísérleteznék.
Más.
Igentiszteltkollégák; érdemes rombolózni? Ha igen, melyik ágon? Azt látom, hogy eleinte a japó torpedók hatótávolsága jelentősen nagyobb. -
herminamezo54 #6137 hello mindenkinek valaki segitsen gyorsan kerem el allitottam az iranyitast es teljesen vezethetetlen lett a hajo ha jobbra nyomom megy korbe alig lehet vissza allitani az iranyt ugyan ez balra eddig picit jobbra picit balra ha fordulni akartam erosebben es hosszabban nyomtam az iranyt esha lovok megy ossze vissza help koszi elorre is -
#6136 Utálom mikor eloltom és megint égek.... -
#6135 Nem kicsit bosszant, hogy mindenki fossa most a HE lövedéket...... szerintem most megint átestek a ló túlsó oldalára. -
StrikeFor #6134 90k -ra prém account T7 Win-re 225 ezer....kilőttek így lejön ebből 145k tehát semmit nem kerestem szinte :D -
Bellator #6133 Az még lemaradt, hogy a sebzésem 124.391 dm volt. -
Bellator #6132 Gondoltam megnézem mennyit lehet keresni most a Yubari-val. Kemény kis csata volt de a végösszegen meglepődtem kicsit. Ez a rekordom eddig :)
-
Lebowski #6131 Ja ezeket a részeket már felfedeztem, de azért köszönöm :) -
Dewri #6130 Igen, alapbeállítás. Az emberek elleni mód csak a kettes felhasználói szinttől válik elérhetővé, egyes szinten csak botok ellen lehet menni és utána nem vált át magától. A felhasználói szintek a bal felső sarokban, a neved mellett láthatók (egy szám), ha oda kattintasz, meg lehet nézni milyen szinten milyen juttatásokat ad a játék (xp, kredit, zászló, stb). Bővebben:
-
Lebowski #6129 Basssssszus. Akkor ezért voltak ennyire buták :) Most felraktam a laptopra is és valószínű az alapbeállítás a coop sajnos.
Köszönöm :)
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2015.07.23. 17:59:22 -
StrikeFor #6128 NORCA B deck javítás: 147000 :D :D oké köszi WG! RL lóvé nélkül soha nem lesz IOWA vétel! KÖSZI -
Dewri #6127 Az Alienware is kínál invite kódokat, jelenleg még 8267 kódjuk van, ami mellé ez is jár:
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
-
Scharnhorst #6126 Mert PVE azaz botok ellen játszottál, nem PVP-t azaz emberek ellen. -
Dewri #6125 Az a baj, hogy nem rendes csatákat mész, hanem botok ellen játszol. Ez a Co-op játékmód. A kikötőben fönt középen van a Battle gomb, attól jobbra ott a játékmód. A Co-op az alapbeállítás, botok ellen. A Random battle az emberek elleni játék. Kattintsd át és máris több lesz a bevétel! -
Lebowski #6124 Sziasztok!
Nem igazán értem, hogy miért csak ennyi xp-t kaptam ezért a csatáért. Másfeles szorzóval 620 egy nyertes körért?? Ez teljesen normális? 48 csatát mentem eddig, és nem ezt a tendenciát vettem észre, csak ezért nem értem.
képek: 1 2 3
-
tutyimutyi2 #6123 szerintem azok már elfogytak, nézd a hír dátumát: March 24, 2015 -
Malarki #6122 Kösz mindkettőtöknek -
#6121 én ezt találtam,7 nap premium és 1000 gold új eu accountra. mivel a tankossal osztva van az account ez elvileg a hajósnál is megjelenik. -
#6120 Szerintem vannak még wotos invite kódok amik talán még prémiumot is adnak, de nem biztos. Elvileg közös acc van szóval itt is lenne prémiumod velük. Keress olyant. -
Malarki #6119 Itt nincs valami invite kód vagy ilyesmi a kezdőknek? Most vágnék bele, jó lenne valami kis kezdő löket. -
#6118 Igaz, hogy meglévő (már persze ha valahol még épen létezik) hajót, de PONTOSAN lemásolni, tervajzok nélkül, régi rossz minőségű fényképek, festmények alapján általában. Mondjuk a 6 hónap még így is sok, de azért...
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.07.23. 10:37:56 -
#6117 Is there any chance of seeing some beautiful ships from countries that only had a few capital ships? Such as the French Richelieu, Dunkerque, or the Italian Littorio? – Sylentlight
Danny:Sure, is possible, though it may not be that easy and fast. Ships are very difficult to produce :(. It could take up to 6 months of total manpower to produce a Battleship for example. But we are trying our best to deliver as much and as interesting content as possible.
6 hónap? Nem gondoltam volna. Lehet rossz példa de moba játékokban havonta jönnek ki új karakterek, itt meg egy meglévő hajót kell lemásolni. -
#6116 "Carrier play is noted to be strong, but not always dominant.
In a match with 2 team of good players the carriers end up in more of a supporting role as the players are always watching for the planes and supporting each other
The majority of "unfair" situations is either a combination of MM with carriers at top tier, or ships being caught out on their own (so are naturally easy/prime targets).
With Cruisers supporting Battleships, planes drop from the sky like rain.
As players advance up the tech tree the carrier advantage it's as strong. (Ask any carrier player who gets close to a Montana or Iowa)
I've said it quite a few times already and I'll probably have to keep on saying it till it happens. Carriers and all ships are being monitored statistically for things like damage done etc. We can see trends in the server stats long before players notice trends on a personal level. Player feedback is important however it will never be the sole deciding factor on in-game changes."
WG staff írta ezt.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.23. 08:50:59 -
csonttika72 #6115 Köszi! -
aru #6114 Köszönöm a kódot és a választ. :) -
#6113 Szóval csak tekerni kell. Ez megnyugtat. :)
Na hja, a szivarok is mennek úgy öt kilóig kilenc helyett talán? -
Dewri #6112 A St. Louis után nyilván van némi visszalépés, 14 ágyú helyett talán feleannyit ad alap hajótesttel... Az igazi majd fejlesztett testtel és ágyúkkal lesz, akkor már ez is fosni fogja a lőszert. A torpedókat meg végszükség esetén érdemes használni, ha nagyon közel jött valami, pl egy romboló, vagy másik cirkáló. Legalábbis én nem szórakozok távolra a torpedókkal, mert ahhoz oldalt kell fordulni és a Phoenix nem egy életerős hajó... -
Dewri #6111 Én úgy láttam nem veszi figyelembe, ha nem csinálod, tehát ha újat akarsz, akkor teljesíteni kell. Nekem a repülők lelövéséből volt 3 féle feladat, de nem tudtam megcsinálni hetekig, aztán megvettem a hordozót... -
#6110 Itt lehet kis bónuszkódot szerezni ismét. Még van több mint 10000db. Egy accountra elvileg csak 1x lehet aktiválni.
Alienware bónusz kód -
#6109 Imádtam a St. Louist, valahogy nagyon élveztem az egész "gunship"-koncepciót.
Most átvettem a Phoenix sluszkulcsait, egyelőre egy kört volt időm menni vele, de kissé mintha keserű szájízt hagyott volna. Első és szubjektív beütésre, mintha kaptam volna valamit, ami olyan, mint egy IJN cirkáló, csak sz*rabb. -
aru #6108 A napi küldetéseket lehet skipelni valahogy, hogy adja a következőt? Vagy X idő múlva ha látja a rendszer, hogy nem teljesültek akkor adja a következőt? Nekem mostanra feltorlódtak a torpedósok, olyan hajóval a büdös életbe nem fogok menni....
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.22. 21:27:25 -
StrikeFor #6107 4 lövés 4 Citadell 2 kill 96k dmg..........imádom random Istent :D -
StrikeFor #6106 és megint saját hibámból olyan csapatba kerültem ahol lövés nélkül 8 perc alatt elfoglalták a bázist összesen 2illetve 1 ember halt és vége lett a körnek......300xp................bolondok ezek? -
seepheeerd #6105 Én is kimaxoltam egy Sámsont, élvezet vele menni. Se anyahajó, se III-asnál nagyobb hajó :)
(Bár sok a kopasz, kétszer lőttek ki eddig indulás után pár másodperccel :)) -
StrikeFor #6104 ez a faceroll nem a BB play :)
mellesleg érdkes ,hogy 5!!! találattal amihez még in game beépített gyári célzás segítő is van ilyen eredményt érsz el....aztán beülsz a BB-be és szoppedli :) persze,.hogy nem tetszik a CV-s DD-s, Cruiseres topikolóknak,hogy "lázadozunk meg sírunk" mivel ha mi is normálisan sebeznénk mint ők borulna az XP dömping és örömjáték a számukraű