22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    3. 500xp-s kör..................szánalmas! meglátják az ellenfelet és megfordulnak............síííííírok
  • Dewri
    Megint játszik a CV-s gyerek. Épp nullára elpicsázzák a csapatát. Semmit nem tudott csinálni a Lexingtonnal, már az elején szétcsapták a hajóját, a repcsijeit meg elkapták a vadászok. Ezt mondtam az előbb, fos csapattal esélyed nincs, mindegy mekkora ász vagy.

De egyébként is mindegy a skill, mindegy hogy Iowa kísérget, akkor is elpicsáznak nullára, tier8 szinten, akármennyi csatával a hátad mögött, mert az ellenfél érdekes módon képes ledózerolni úgy, hogy senkit nem tudnak kilőni közülük, pedig ugyanolyan hajóik vannak. Ja, hogy ez wg játék, akkor nem szóltam... Vicc...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.19. 13:30:08
  • Dewri
    Ez azért van, mert a saját CV béna. Sajnos valamilyen oknál fogva 90%-ban az vehető észre, hogy a saját csapat agyhalott, az ellenfél meg nem. Emiatt van a legtöbb bukta. Ergo a saját CV is agyhalott, így nem basztatja az ellenfél CV-jét/repülőit, hanem igyekszik kidobni pár ellenséges hajót jó esetben, rossz esetben meg őt csapja ki az ellenfél CV...

Alapvetően ezért szopunk mi a hajókkal, mert az enemy CV nyugodtan ráér basztatni, senki nem lövi a gépeit (saját CV, saját cirkálók pl...), senki nem támadja a hajóját (saját CV, saját DD-k...). Az egyik "hogyan kerüljük el a CV torpedósait" videóban is úgy ment a srác BB-vel, hogy szakaszban haladt 2 cirkálóval, akik rommá lőtték a támadó gépeket mellette. Mondjuk a "valóságban" alig ér valamit az automata légvédelem, legalábbis a CBT-ben a Cleveland, Pensacola alig szedett le 2-3 gépet egy egy rajnál, még ha rányomtam a "szuper légvédelmet", akkor is... Ahogy a BB másodlagos tűz is mindenhova lő, csak a hajókra nem...

A csapatjáték teljes hiánya okozza a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegnagyobb problémát ebben az egész wg fosban... És ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Hiába a balansz, a sebzés, a páncél, a sebesség, ha az idióták állnak egy kupacban egy sziget mögött, akkor teljesen mindegy, hogy ki mivel játszik... Szerintem a hármas szakaszozás javíthat valami minimálisat az egészen: kizárólag és mindig hármas szakaszban kell játszani tier4-től, de tier5-től biztosan! Így a 15v1 felállás 15v3 lesz, egy fokkal jobb...
  • StrikeFor
    "Nálam semelyik másik hajóosztály nem fossa úgy az XP-t mint a carrier. Egyszerűen köszönőviszonyba sincsenek egymással, és akkor még meg sem kell erőltetnem magam hogy nagyon odafigyeljek rá." hát pontosan ennyi :(

• Ry0K3N
    Annyit tehetsz hogy nem játszol a játékkal és nem költesz rá amíg ki nem javítják. Van millió egy alternatíva amivel az ember el tudja baszni az idejét gép előtt.

Nálam semelyik másik hajóosztály nem fossa úgy az XP-t mint a carrier. Egyszerűen köszönőviszonyba sincsenek egymással, és akkor még meg sem kell erőltetnem magam hogy nagyon odafigyeljek rá.
  • StrikeFor
    milyen gyengéit? bombázóval ki kell gyújtani meg fordulásba kényszeríteni vagy csak szimplán V alakban indítani 2 adag torpedót 2 irányból......ennyi,nincs itt gyenge pont
  • zsupeti
    Pár napja vettem észre,hogy lényegesen kevesebben mennek csatahajóval,ellenben annál több a cirkáló.
  • StrikeFor
    nem tudom azok is mit néznek....nem hiszem el,hogy nem látják ezt a bődületes különbséget............tegnap amit valaki belinkelt T10-es CV-s "ISTENCSÁSZÁR" 3500-3700-as XP ÁTLAGOT!!! érted ÁTLAGBAN 3500!!!-ot hoz ,mert annyira nagyon ügyes.....BB vel meg Cruiserral meg olyan statja van mintha anyámat ültetném a gép elé játszani és akkor veri magát mekkora jó játékos
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.19. 12:41:21
  • Master91
    arra nem gondoltál hogy a BB-vel és a CC-vel jól megy a játék és nem panaszkodom róluk ugye ?

mellesleg bocsi hogy meg akarom ismerni a gyengéit hogy mikor rám jön az ellenfél CV-je milyen hibákra kényszerítsem hogy ne pusztuljak el...
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.19. 12:40:34
  • StrikeFor
    rámküld a 3 szinttel nagyobb 3 torpedós osztagot meg 2 bombázót és szarrá lő....ú de nagyon kurva ügyes embernek kell lenni ehez a teljesítményhez! annyira rohadt módon utálom,hogy nekem a kibebaszott RANDOM sebzésekre kell mantráznom,meg meditálnom,imádkoznom,csírkét áldoznom , a hülyegyerek meg kettőt klikkel és besebez 10-20 ezret kanyar nélkül és 3x annyi XP-t szednek átlagban mint te aki vért izzad egy szép meccsért!!!!!!!

undorító mocskos szar és bár tetszik 1-2 carrier ,de én nem azért játszom,mert az a legtáposabb !!!!!! ennyi meccsel ami nekem van már T10-es gépekkel mennek a CV noobok
  • Ry0K3N
    Ugyanazt mondanák wargamingnél erre mint wot esetében is: "VODKA hic i mean BETA!"
  • Dewri
    De ezt elvileg látnia kéne a fejlesztőknek is, hiszen ők monitorozzák a játékot. A balansz miatt nem lenne szabad óriási különbségeket megengedni...
  • Ry0K3N
    Minden játékban azzal játszik többség ami OP és nem kíván különösebb skillt.
  • StrikeFor
    hihetetlen,hogy ebben a fórumban is mindenki CV-s faceroller................
  • Master91
    Ritkán berak egyedüli hordozónak. Tegnap így csináltam 96 ezer dmg-et torpedóval és még 10-et süllyesztéssel.

Amikor 1v1-ezek akkor próbálom minél hamarabb megtalálni az ellenfél gépeit, és a másik oldalra vezényelem a torpedósaimat, messze az ő fighterétől.

Ha nem amerikai, akkor valszeg csak sassoljuk egymás fightereit, ha amcsi, akkor megpróbálom behúzni saját hajók fölé, de akkor is össze ver, nyugodt szívvel fogja beküldeni a fightereimre az övéit.

Gyorsabbak, jobban sebeznek és több hp-juk is van vagy nem tudom, de ha én ütöm őt 3 hajó fölött SE lesz semmi baja. 1-2 repülőt veszít azt szia. én meg az egész osztagot és legalább 1 torpedóst.
  • Dewri
    Nekem az nem világos, hogy mi van, ha mindkét oldalon van hordozó, tegyük fel 1-1 amcsi. Alap, hogy egymás gépeire fognak vadászni. A vadászok simán kinyírják a torpedósokat, pláne, hogy elég ráállítani a követést az ellenfélre és onnan már automatán levadásszák és üldözik. Ha ezt eljátsszák, akkor a hordozó máris kuka, maradnak vadászai, amikkel max felderítőket meg a másik vadászait tudja leszedni...

Ha meg előbb a vadászokra megy rá az ember, akkor a torpedósok szabadon irtanak, illetve az ellenséges vadászok ugyanúgy visszalőnek, 2esélyes a játszma. Ha elfogynak közben a vadászok, akkor nincs mivel leszedni a torpedósokat...

Olyan meg biztosan nincs, hogy csak én legyek egyedül hordozó, pedig pl ellenfélnél többször láttam olyat mikor csatahajóval megyek tier3-4 szinten, hogy szemben 1 hordozó, nálunk meg nincs.
  • Master91
    Ez miatt morgok már napok óta. Baromi erősek az amerikai vadászok, siralmas.
    Szerintem ha a skilleket is ki húznám, akkor is lenyomnának mint a szart...

Akkor kapok síró görcsöt mikor 2 amerikai CV van egyedül ellenem :D
  • StrikeFor
    rohatékok :P

• Jeffjohnson
    Parancsnoki képességek között van egy olyan (Dogfightig expert), ami bónuszt ad a vadászaid támadó képességhez, ha azok (utazó)sebessége kisebb mint az ellenségé. Magyarán IJN hordozóval ez fontos képesség lehet. Próbálni még nem próbáltam de lehet ez a megoldás a problémádra.
  • StrikeFor
    51k :D

hallod eskü kölcsönadom az accountom pár körre majd NORCA-val,hogy tudd nem szabad feladni :D

ekkora szopás a világon nincs mint amit ezzel a szennydarab hajóval kell leművelni a T8 ért! de most már látom a végét :) és ha beledöglök is akkor is kiütöm ezresével :D
  • StrikeFor
    nagyon szép gondolatok csak tudod a playerek 90% a nem így játszik
  • StrikeFor
    és ma is ülnek a sarokban és várják az ellenséget,hogy közel érjen egyetlen kurva métert nem hajlandó menni senki a rohadt mapen........ha meg jön az ellenség megfordulnak és elindulnak az ellenkező irányba...................ááááááááááááááááááááááááá
  • StrikeFor
    jó reggelt :D

2 hajót sikerült kinyírni

• sodor_5
    Sziasztok!
    Kezdőknek, mint nekem jól jön pár jó tanács, alaptaktika, hogy melyik pályán merre érdemes menni, erre csinált egy srác sorozatot angolul egyelőre három térképről: World of Warships - Donkey Map Tactics
    A többi témába vágó videója se rossz szerintem.
  • Dewri
    Volt a CBT-ben az az űrös csatázás, akkor adtak egy Yamatot. Iszonyatosan lassú volt, a magas szintű cirkálók szarrá szedték, kb olyan wotos TOGII fíling volt. Szóval 2-3 Des Moines ellen semmi esélyük nem lesz vélhetően...
  • zsupeti
    Na majd ez,úgy fél év múlva.Talán. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://youtu.be/H0C4YJJ0kDQ?t=9m6s

Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.07.19. 01:19:59
  • Dewri
    Vettem egy Langley-t, amcsi első hordozó, csak hogy bizonyítsam, hogy mennyire nulla játékért jár a sok xp...

Első csatában ismerkedtem még a felülettel, volt találatom, de nem volt nagy szám, 10600 sebzés, 2 torpedóból. Második körben már jobban ment, 24303 sebzés 5 torpedóból, 9056 sebzés süllyedésből, 17 repcsi kilőve. A harmadik körben egy Kongót telibevertem oldalról, elkaptam egy Tenryut is utána, 47700 sebzés 10 torpedóból, szintén 17 repcsi... Persze ezek csupán PvE meccsek, előbb itt begyakorlom, kifullozom a hajón az összes modult, aztán megyek majd át az emberek közé, az nyilván sokkal nehezebb lesz.

Végülis annyira nem egyszerű, mert mozogni kell a hajóval, hogy ne találjanak meg olyan könnyen, meg a vadászokkal el kell kapni az ellenfél torpedósait, a saját torpedósokkal el kell kerülni az ellenfél vadászait, illetve a hajók légvédelmét, ráadásul ha a hordozó nagyon messze van, akkor sokáig tart a hazarepülés-töltés-visszarepülés procedúra. Hasznos viszont, hogy a vadászokat be lehet állítani kísérőnek egy-egy hajóra.

Mindentől függetlenül sokkal könnyebb a villámgyors repcsikkel dolgozni, mint csatahajóval kinyírni több ellenfelet. Itt elsősorban a vadászokra kell figyelni, az a legfontosabb, de persze a saját hajó pozícióra is rá kell nézni időnként. Hajóval egyszerre 6 dologra muszáj figyelni állandóan monitorozva magunk körül a tájat (mozgás-szigetek/saját hülyék-ellenfél rombolók torpedói-ellenfél gépek torpedói-bejövő lövedékek-lövés/célzás). Hordozóval felülnézetből ez nem annyira bonyolult, és mutat mindent: a pontos irányokat vonallal, a torpedók ledobási körét, irányát, szórását. A hajókon meg lőhetsz szemre, aztán vagy jó vagy nem... A torpedóledobás garantált találat, ha be tudok menni olyan közel, manuális ledobásnál már nem igazán tudnak kikerülni.

De mint mondtam, ez PvE, ezért ezek az eredmények és tapasztalatok nem sokat érnek. Emberek ellen lesz érdekes, mert a botok ellen tolni vicc, ezek nem nagyon jutnak el a hajómig, az még szép lesz, ha majd a hajót lövik, bár akkor már nyilván mindegy is... És persze az MM lesz kérdés, mert szemből a hordozó vadászai szépen elpicsázzák a torpedósokat, és csak 2 adag gép van, utána csak lebegés megy a vízen. Ha más nem, majd belemegyek valakibe, azért is jár medál...:)
  • zsupeti
    Akkor már dörzsölöm is a tenyerem. :)

• kissssss
    :) more gun more fun :)
  • zsupeti
    Igen faszányos ez a Kongo.
    Fuso lesz olyan jó?
  • StrikeFor
    Squadban menni több XP?
  • StrikeFor
    63k
  • seepheeerd
    Én föladtam... erre ma dióban meghalt a wizzardom :D
  • StrikeFor
    ez a meglátom az ellenséget megfordulok faszság tönkrevágja az egész játékélményt.................kb 20 meccset mentem ma 15-16-ot buktam
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    ennek a féregnek BB-vel 1000-es átlaga van, Cruiserral 700-as!!!!!

és a mocskos CV vel meg 3500-as!!!!!!!!!!!!!!! ANYÁÁÁÁÁÁÁD

ennyit arról,hogy nem faceroll a CV játék
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.18. 21:01:26
  • Dewri
    Adott típusból valóban lehetne rekord. Pl a St. Louis fossa a lőszert, nekem volt már 150+ találatom is vele, azzal biztos lehetne rekord találati célt kitűzni.:) Phoenix-el ilyen kör amit írsz alapból világrekord...:)
  • TuskoMobile
    nekem sajna nem volt bekapcsolva de ahogy nézem pl: st.louissal 122 találatom átlagos a jók között és megnézve amit itt találtam nem lenne több szóval lehetne szűrni csak az epic csatákra meg nehézségekre külön is: pl: phoenix-el 80találat 25torpedó 180.000 sebzés
    stlouis-al meg 180 találat stb.. vagy mindig lenne rekorder kiemelve
  • StrikeFor
    15 perce megy a játék 3-3an haltunk a többiek olyan messze vannak egymástól,hogy már nem lesz több kill :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

NEM BIIROOOOOOM
  • Dewri
    A sor fölé, az végülis előtte van...:) Úgy mint a többi, jól gondolod.