22410
A Wargaming új MMO játéka
-
SzocsA #6183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Noooob team".
Tök jó, hogy itt is segíts itt, segíts ott. mire odaérek meghal mindenki.....
-
seepheeerd #6182 Így van, ahogy mondod!
Csak a zártban anyahajóztam, régen volt :) -
seepheeerd #6181 Jobbra a középső logótól kiválasztod a co-op módot, akkor botok ellen harcolsz. Random battle pedig játékosok ellen. -
TiborTamas #6180 Pont ezt írtam, csak lehet kicsit nyakatekerten sikerült megfogalmazni. :) Az automata célzásnál alapból is széttartó alakú a torpedósáv, ha nem lövik a gépeidet, míg manuálisnál majdnem párhuzamos.
GaBika6: A Battle gomb mellett jobb oldalt tudod kiválasztani, Co-op Battle néven fut. (De a játék kezdetén alapból az van beállítva, mert 1-es felhasználói szinttel csak az elérhető.) Ilyenkor a csapattársaid ugyanúgy emberek, csak az ellenfelek lesznek botok. -
Ry0K3N #6179 Uramisten
Ráadásul mindhárom kill a tiéd. Ez kész. -
#6178 Botok ellen hogy lehet nyomni? Csak botok vannak akkor játékban? Vagy vegyes csapat van multiban? -
seepheeerd #6177 Nekem manuálisnál is széttartott, ha lőttek rám, igaz az még a zárt bétában volt. -
TiborTamas #6176 Célzás közben tartsd lenyomva az Alt gombot a manuális célzáshoz, ha eddig nem tetted. Annál lesz majdnem párhuzamos alakú, kivéve a seepheerd által leírt esetben, azaz lövik a gépeidet. -
seepheeerd #6175 :)
Pár napja ha jól emlékszem New Mexico, 645HP, teljes salvo, 8-ból kiírja hogy 6 hit, a hajó pedig megy tovább, 645HP-vel...
Megemlítettem, valaki írta hogy biztos lepattanók. Persz, full lőtáv, majdnem függőleges becsapódások, lepattannak :D -
seepheeerd #6174 Ha a hajó légvédelem (vagy vadászok) támadnak, azok "szétzavarják" a század gépeit és ezért legyező... -
NiceScream #6173 Üdv!
Srácok, egy kis segítség kellene nekem.
Eljutottam a repcsihordozókig, csak nem értem, hogy nekem ez az izé miért nem ilyen.
Amikor én jelölöm ki a célt, akkor nekem ilyen legyező alakú lesz ez a bigyó... miért?
Ezen a képen szinte párhuzamos ....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #6172 OMFG :D -
#6171 Ilyen nincs, baszki, botok leradírozták a komplett csapatomat. Én megtérek, komolyan. Ezt nem lehet überelni.
StrikeFor #6170 7km-ről 8x eltaláltam salvóval egy IOWA-t AP-vel 0-a DMG :D :D -
StrikeFor #6169 persze kempel az összes,mert fosik,hogy ellenséget lát....aztán a nagy kempelésben meg szarrá lövik,mert T8 ba is úgy jutott el,hogy sose volt töke harcolni...persze,hogy nem tud semmit felmutatni -
StrikeFor #6168 hehehe -
StrikeFor #6167 :D:D -
Ry0K3N #6166 Már a sok retardált eljutott ter 8 ba? :/ Ez valahol nagyon elszomorító.
Oh lemásfélszereztem a majdnem stock CV-t. Vadászok vannak rajta fejlesztve. "Nagyon" megerőltető volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6165 Könnyedebb téma:
-
Dewri #6164 Lejjebb is vannak ilyen klasszis csapatösszeállítások, de tier8-ban különösen szégyen. És akkor ne sírd tele a fórumot, ha mondjuk ilyen az egész napod... -
#6163 Szerintem az majd valami nagyobb frissítéssel együtt jön. -
Scharnhorst #6162 Ki 8 citadellát lő, citadella találat által vész el. Franc vinné el a Coloradót. :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kissssss #6161 azért ez már tényleg a legalja.... igazán megerőltethetnék magukat az emberek, főleg tier 8 környékén. -
StrikeFor #6160 meg találatot is kb :D -
kissssss #6159 ezt most jól látom? az egész csapatban csak te szereztél killt? -
StrikeFor #6158 őőőő ezek ,hogyan vállogatták szét ? :D
Adjunktus #6157 Igen,próbáltam.Újraindítottam a gépet,próbáltam csak a sima exe-vel indítani.De csak ezt adja ki mindig.Nem lehet az gáz,hogy a WOT a C meghajtón vezt meg a D-re raktam fel? -
seepheeerd #6156 Indítottad újra? Néha (nálam win 10 frissítéskor) az első próbára írja ezt, azután indul rendesen. -
Adjunktus #6155 Jó napot! Letöltöttem a játékot.Indításnál aszongya má nekem,hogy az exe belépési pontja nem található bla bla.No ez mi a bánat,lenne?Tud valaki valmi tanácsot adni? -
seepheeerd #6154 Ne tudom balanszról miért nincs szó.
Szerintük minden okés.. -
StrikeFor #6153 biztos véletlen,hogy amióta MAXOS a hajó érdekes módon jönnek a cit HIT-ek 4-5-6 osával....ez egy 120k-s meccs
#6152 Nem egy nagy eresztés. Jöhetne már egy nagyobb frissítés. -
StrikeFor #6151 sry -
#6150 Mi lenne ha ezeket a szép nagy képeket spoilerbe raknád? Van külön gomb is rá. -
StrikeFor #6149 NEEED!!!! :D -
StrikeFor #6148 a 6. nak maradt 1800 hp ja :(
-
seepheeerd #6147 Tirpitz! -
StrikeFor #6146 de az a lényeg,hogy a CV playerek jól szórakoznak minden meccsen,minden fasza, jön az XP, pénz, acsik.....
ez kb egy 5000xp-s 400 ezres kör a kis ügyesnek..természetesen karcolás nélkül megúszta javítás sincs
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.24. 10:32:51 -
#6145 Mennyi sebzésre adta a 210k-t? -
StrikeFor #6144 hát ott még több probléma van :D
az ééetben nem lesz 15 millióm az ALAP IOWA-ra :D