22410
A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #5823 Reggel óta nincs egy nyertes meccs... -
seepheeerd #5822 Bankot robbantok :) -
#5821 Ez a menet volt a csúcs amióta játszom a játékkal. Egyszerűen legszívesebben jól agyonverném azt a fejlesztőt aki az MM fejlesztésével foglalatoskodik. Legalább többet nem adna ki szemetet a kezéből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.18. 09:44:24 -
#5820 Omaha, ha jól akartok szórakozni. Már sajnálom, hogy eladtam. Sajnos a Cleveland egyenlőre nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet.
Ennyi csatával ennyi kill-t összeszedni úgy, hogy még élvezetesek is a meccsek másik cirkálóval nem hiszem, hogy sikerülne nekem.
Csak ajánlani tudom, minden cirkáló kapitánynak.
-
Toweliee #5819 Köszi! -
TuskoMobile #5818 St. Louis ez a legjobb csak kár hogy nerfelték jobban tetszett az állandó 600 körüli kritikál xD
de ez amit biztosan megtartok -
Dewri #5817 Nem kötelező torpedózni, jók az ágyúi is, fejlesztve hatalmas a tűzgyorsasága! Menj PvE-ben botok ellen, az az 1-2ezer xp ott hamar összejön, ha meg már fullos, akkor mehetsz emberek ellen és akkor már gyilkol.:) -
Kotomicuki #5816 Tévedés! A "fejlesztők" célja az, hogy azt mond, hogy neked erre (a vergődésre) nincs időd, így valódi pénzt áldozol a "játékra", hogy azért mégiscsak kielégítsd a vágyad és megvedd a nagyobb hajót(/tankot/repülőt).
Nagy kár, hogy itt nagyon "fölösleges" a St. Louis fölé menni, annál jobb játékélmény úgyse igen lesz, vagy tényleg fölösleges azért szenvedni, mert egyre nagyobb csalódások érnek majd, ahogy az a wot-ban is volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.07.17. 22:32:39 -
StrikeFor #5815 nyomd meg az X-et! mutatja kb hova kell lőni............ -
IchBenQ #5814 Ma megszereztem a Phoenix hajót, de számomra valami iszonyatosan sz*r, nekem ez torpedózás nem az erősségem és nem is tetszik ,nem lehet valahogy átugrani vagy valami megoldást rá, ezzel az életbe nem szedek össze 17.000 xp-t. -
StrikeFor #5813 ez hány %-os HIT ?:D
kérdés: minek van 2ndry a BB ken egyáltalán? ja ez fejlesztett pontosságú 2ndry
-
StrikeFor #5812 Two Brothers map....elindultam a zerggel 6 player meg én...... mikor felbukkant 5 ellenfél mind a 6 megfordult visszafele................azok meg szétlőttek engem..........majd a megfordult ágyu nélküli illetve 50% ágyut használni képes menekülőket egyesével.............pofám leszakad -
StrikeFor #5811 és ezek miatt kapok 8-900 xp-t csatánként...............gyönyörű -
TuskoMobile #5810 taktikus hosszútávfutók
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.17. 21:06:22 -
StrikeFor #5809 meg 6.8 milliót a modulokra és 3 millát az upgrade re :D azaz összes 20 milliót :D -
StrikeFor #5808 Draw......7 illetve 6 hajó megmaradt...a játékosok nem harcolnak hanem kergetőznek 20 percig! KIK EZEK?????????? CBT ben nem volt ilyen ott harc volt -
Dewri #5807 Én úgy kalkulálok, hogy 3 millió alá nem megyek. Az az alja. Azon felül kell meglennie a fejlesztéseknek és a hajóknak. Tehát ha kell valami, akkor addig tolom, amíg meglesz. A wotban is mindig pénz és xp gondom volt, ezért itt most igyekszem jobban tartalékolni. Megtartottam a Kawachit és a St. Louist, mert ezekkel szép köröket lehet menni és még nincsenek beteg módon durva ellenfelek szemben. Ha meg rátolsz vagy kapsz prémium napot néha néha, amikor ráérsz 8-12 órát minimum beleölni a játékba, hogy meg is érje, akkor különösen jól jön a zsé. Itt nem csak a játékhoz kell stratégia, hanem a háttér előteremtéséhez is. És lélektani előnye is van. Ha alapból van 3 millád és úgy nincs pénzed a 7 millás hajóra, egész más a közérzeted, mint mikor 300ezred van és úgy nincs meg a 7 milla...:)
A wotban is a tier8 már csak viszi a pénzt, tier9-10 prémium nélkül teljesen esélytelen, full mínuszos körök, nem abból lesz meg egy-egy új tank, amit ezeken a szinteken keresel. Lejjebb kell menni, nyilván ez is a készítők célja, különben kiürülnének az alsóbb szintek egy idő után, így meg muszáj vagy visszamenni farmolni. Mondjuk szerintem itt nagyon durván irreálisak az árak, de ez van... -
Dewri #5806 Ja, Cleveland ellen 1v1 elég vicces. Mondjuk még nem találkoztam Cleveland-el, mióta láttam a videóban, hogy a gyenge pontja kicsit el van tolva. De mivel nagyon fordulékony és gyors, ezért 11 km-ről nemigen van esély elkapni. Arra gondolok, hogy ha 1v1 helyzet van, akkor rá kell menni. Úgyis HE-vel lő, azt meg lehet bírni egy darabig, ha nem telibe oldalról küldi és okosan használod a javítást (esetleg ezen a szinten már érdemes megvenni a fejlesztett javítást is). Aztán mondjuk 7 km alatt odaküldeni neki a citadellt.
Én is így szedtem le egy Clevelandet Myogival (a 4ből az egyiket, amik üldöztek...), pont kijött oldalról egy sziget mögül 7 km-ről, belebombáztam, 6ezer sebzéssel ki is lőttem, annyi hp-ja volt. NÉHA beadja a játék a sebzést, de sajnos elég nagy %-ban nem rajtad múlik, ezért nehéz a BB-vel, nem azért mert a BB szar, hanem mert a wg szemét... -
StrikeFor #5805 10 milliót tegyé félre :D :D -
seepheeerd #5804 Van: Cleveland 1v1. 3 sorozata a levegőben, 11km-ről. Folyamatosan. 10m-es szórás. én lövök 35mp-enként, van hogy 3! is talál. A sebzésről inkább ne is beszéljünk, citadella? Mi az?
Percek alatt lent az életem, közben bevittem 6k sebzést.
Halott ügy. -
seepheeerd #5803 Bemegyek, kilőnek kijövök... kb. minden 4-ben mi nyerünk és még életben is maradok. Ez mind ok. Csak a pénz fogy, egyre fogy...
Már kifejlesztettem a radart és az első hajótestet, de képtelenség megvenni, 400ezer és 500ezer között mozog a pénz... -
StrikeFor #5802 kérdezzünk meg valakit :D
-
#5801 WG-nél ezt már megszoktuk -
Dewri #5800 NA, ez erős azért! Nem idióták, csak szeretik ha fáj! :) -
Dewri #5799 A Myogi-s szenvedésem után el tudom képzelni, hogy tényleg szar a helyzet, ott tapasztaltam a mellélövő/fix 1000 sebző ágyúk "teljesítményét"... Akkor lehet, hogy a Colorado a tier7 Myogi-ja... Bár van aki tudott vele menni.
Más Colorado-s tapasztalat van esetleg valakinek? -
seepheeerd #5798 Én meg vettem egy rombolót hogy agyonüssem az időt, míg az a trágyarakás a víz alatt hűsöl.
(Aki BB-vel játszik, idióta) -
StrikeFor #5797 majd check back T8 után :) -
#5796 Valószínűleg nemsokára (lehet már van is) lesz minimap-ba karikák a DD körül, egy a repcsiknek, egy a hajóknak és a meló annyi lesz, hogy mindenkit tarts kint a körön kívül és láthatatlan leszel . Lőni nem jó, mert eltűnik az álcád és minden lövéssel fokozódik, inkább gyors távolodni.
Ami még érdekes, hogy egy hajó hamarább észrevesz egy repülőgéphez képest :) a valóságban ez pont fordítva van szerintem, de hát na. -
DantesHUN #5795 Ne sértődj meg, de valamit nem jól csinálsz csatahajókkal. Igen kevés az átlag sebzés. Nekem lényegesen több a tier IV-es Wyoming-al, és vannak akiknek sokkal több az enyémnél is. Persze tudom ,hogy van amikor nem jön ki a lépés, és szar az egész kör, de ez így akkor se túl jó eredmény. -
#5794 Uri Gelleres Iowa aki meghajlítja a vizet :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A baráti torpedóknál meghagyhatnák végig a zöld háromszögeket, függetlenül attól, hogy észlelési távon kívül esnek e valakinek. Elméletileg kommunikálnának a baráti egységek arról hogy épp kilőttünk x torpedót y irányba most arra felé ne ficánkoljatok. -
StrikeFor #5793 az a baj tudom hova kell lőni nem lövök annyira rosszul de ezek az ágyuk kotványosak :D
ja és a scriptelt 1240-el dunát rekeszthetnék :) -
DantesHUN #5792 De nem tartja fel. Az V. szintű amcsi vadászok lelőtték egyszerre anékül hogy kifogyott volna a lőszerük mind három szakaszt. Ha jól csinálja, gyakorlatilag folyamatos a légifölénye. -
StrikeFor #5791 bocs az előző anomáliáért itt egy normális Colorado kör :D
-
Dewri #5790 Tessék. És itt sírsz a Colorado miatt állandóan...:) -
StrikeFor #5789 NORCA-->103k :P -
TuskoMobile #5788 nagyjából jól van mert az meg már sok lenne ha még le is lőnéd miközben neked több torpedós egységed van
senki nem menne amcsival
japcsi gépnek annyi a feladata hogy csak feltartsa
és taktikusan kell támadni hogy próbálod elkerülni, másik oldalon támadsz
ez csata végéig kitarthat ha csak neki is annyi vádász egysége van mint neked 1
ha védekezőre áll be akkor persze szívás de még így is van esély elkerüléssel és sok feláldozással csata végéig gyűjtögetni a találatokat
ami viszont döntően befolyásol hogy milyen csapattársad van ha több hordozós a csata
ha nem mentek együtt nem segít akkor epic fail amikor a másik oldal viszont igen nagyon gyorsan leírtják az egységeket és a hordozódnál fő fogást ebédelnek -
StrikeFor #5787 RNG GOD shines upon me :)
ui: 9 db!!!!!!!!!!!!!! kibebaszott csapattárs 10 percig malmozott a bázis pontunkon....én nekimentem a lecsónak kiszedtem 1 BB-t meg egy Cruisert........kis ésszel és szerencsés lövéssel.............EKKOR!!!! indultak meg a nyomorékok............
ui2: ez amugy összesen 63000 sebzés....tehát eléggé gyengusz
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.17. 18:56:06 -
DantesHUN #5786 Valami nagyon durvák az amerikai vadászgépek. Az V-ös szintű egyetlen amerikai vadász osztag, az én összes japán gépemet lelőtte, nulla saját veszteség mellet. A vadászaim , oké gyengébbek, de egyetlen amerikai gépet nem tudtak lelőni. Ha az amerikai vadászok csak ránéznek a japán bombázókra, azonnal végük. Ezzel szemben, japán vadászokkal támadtam amerikai bombázókra...és lenyomták a vadászaimat. Jó, a bombázó gépeknél is van lövész, aki vissza lő, és védi a gépeket, de na. Valami elképesztően gyengék a japán gépek, ha amerikai vadászokkal kerülnek össze. -
Dewri #5785 Azért ami jól néz ki, az jól néz ki...
-
Dewri #5784 Hiába 10 km a hatótáv, ha onnan elengedem, eleve esélyes, hogy saját egység is belefordul az útjába akár figyelmetlenségből, akár mert éppen ezerrel harcol. És az ellenfél is elfordulhat ennyi idő alatt, nem igazán jellemző, hogy végig mindenki szépen egyenletesen, egy vonalban közlekedik...
Én nem vagyok elájulva az Isokaze 7 km távjától sem. Szinte soha nem sikerül úgy eltalálnom valamit, hogy 7 km-ről küldöm rá. Mindig simán kimanőverezik még a BB-k is. 4 km környékén már sokkal esélyesebb a találat, úgy már rombolót is szedtem le. Tehát végülis az amcsik is jók, hiszen mindenképp célszerű nagyon közelről torpedózni.
A legfontosabb a láthatóság észben tartása és azon kívül mozogni, illetve szigeteket kihasználva támadni, a füstöt is csak ésszel használni, mert elárulja hogy ott vagyok akkor is, ha amúgy még nem látnának. Ráadásul zavarja a csapattársak célzását, nagy kedvencem az agyatlanul füstölő saját DD: mikor végre lőtávba vánszorog a csatahajóm, eltűnik a cél miatta... Én az ágyúkat nem is használom rombolón, néha rombolók ellen odapörkölök közelharcban, de azon kívül nem látom értelmét hogy 120 mm-el lődözzek csatahajóra, messziről semmiképpen nem lövök rá senkire.