SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Nálam nincs ilyen probléma, mindig jól mutatja, pedig elhiheted hogy figyelek az ilyenekre. Próbáld ki stabil Chrome alatt is. 😊
Ability
Kiadtam egy új verziót, további hibajavításokat tartalmat. CRX is készült.
jAsOn VoOrHeEs
Mondjuk lehet, hogy nem éppen a 14-es beta Chrome-ot kellett volna telepítenem. <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy eltûnnek azok a fórumkategória nevek, amelyeken belül új üzenet érkezik? Csak azután jelenik meg újra, ha azon a kategórián belül megnézem az összes új üzenetet tartalmazó topikot.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Fasza lett 😊

Esetleg a hsz megjelölésnél az nem járható út, hogy a szöveg alatti terület színe van kicsit valami fakó színre, vagy más szürkeárnyalatra átszínezve? Hogy jobban szembetûnõ legyen.
Rage47
szupcsi
Ability
Masterbe is bekerültek az újdonságok. Próbáltam mindent letesztelni, nem maradt hátra ismert hiba, annyira visszatartani meg nem akarom a fejlesztéseket, szóval beolvasztásra kerültek. Készült új CRX változat is.
FZoleee
újratelepítettem és most jó, de azt nem lehetne megoldani, hogy ne ilyen lassan menjen le?
Ability
Elvileg középre kellene raknia magát, ellentétben a régi megoldással ahol az oldal tetejére görgetett.
FZoleee
az új hozzászóláshoz való ugrás bugos, nekem csak görget egy kicsit lefele, akkor is, ha mondjuk 20 db új van
Ability
Develop branchba beolvasztva a legújabb fejlesztések. Ma hibajavító nap volt, elvileg minden ismert hibát javítottam, szóval hamarosan jöhet a következõ stabil kiadás.
Ability
Holnap ránézek, köszi az infót. Addig is ha letiltod a kiemelést akkor szerintem menni fog hiba nélkül minden más.
Ha nem kiemeltre megy, akkor jó a válasz erre, csak a jelölttel van gond 😊
Naja, nem irta ide se, hogy mire ment a válasz 😊
Fasza, bár kicsit még bugzik 😊
Ha jelölt üzenetre akarok választ írni, akkor a jelölés rácsúszik a logóra, és a válasz overlay is lejjebb áll meg, nem közvetlenül a hsz alatt 😊
Esetleg lehetne valami markánsabb kiemelés is, ezt még nem olyan könnyû észrevenni 😊
Ability
Na látod, még a komment leírása közben is egy bug jelentkezett. Nem mindig jelöli be hogy melyik kommentre válaszolsz, ilyenkor úgy kezeli az SG mintha csak úgy válasz nélkül küldted volna. 😄
Ability
CRX csak stabil kiadásokból születik. Legalábbis ez a terv. A mostani újdonságok még túl frissek hogy kiadjam csak úgy, nem tudni mennyi hiba van bennük. Ez a mostani CRX csak kipróbálás végett született.

Mindenki másnak: új branch született Nightly néven. Mostantól ebbe kerül bele az aktuális nap munkája, ez mindig frissülni fog. Develop fogja a stabilnak jelölt releaseeket takarni. A Master pedig mindig a stabil, hibamenetes, letesztelt, tuti jól mûködõ verzió.
Le a kalappal, nagyszerû amit csinálsz és az hogy ilyen gyorsan! <#worship>
Annyit észrevettem, hogy a .crx az régebbi verzióból lehet, vagy csak nekem nem mûködött rendesen, mert "csak" az alap funkciókat tartalmazza.
Persze miután a kicsomagoltat becsomagoltam minden rendben volt

Ability
Na bugzik a válaszerre overlay textarea. Ez Borgnak ment a komment kiemelõs posztra.
Ability
Kész, develop branch.
Solten
alap

Saor Alba

esetleg azt nem lehet megoldani ,hogy az összes lehetõség alapból belegyen pipálva? (mert most mindig letöltöm és újra rakom akkor mindet pipálni kell és szerintem itt a többség az összeset használni fogja 😊 Nem kell szidni csak egy kérés/kérdés akart lenni
LeonSilver
Ez jó kicsomizva is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ability
Megoldható, tetszik is az ötlet. Szerintem ez lesz a következõ amin dolgozni fogok.
12.0.742.100 - chrome verzió
na ez nálam is így van!
ha 4 új üzenet van akkor a 3. alá rakja be a piros vonalat...
Egy ötlet ha már itt járok: Nem lehet esetleg megszínezni, vagy valahogy kiemelni azokat a kommenteket a topikban, egyrészt amiket én írtam, másrészt (más színnel) amiket válaszként nekem címeztek? Sokkal áttekinthetõbb lenne szerintem.
Köszi, faszán mûködik <#eljen>
Ability
Kész, feltöltve develop branchba.
LeonSilver
Úgy tûnik egyelõre, hogy a csomagolt jó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem teljesen jól mûködik a csomagolatlan. Elõbb eltávolítottam az elõzõ verziót,aztán ment neki az új developer, semmi baja.

Viszont a válaszolós overlay ablakban meg lehetne oldani, hogy a kurzor egybõl a szövegmezõbe ugorjon? Tehát egybõl gépelni lehessen, ne kelljen még belekattintani.
Ability
A csomagol verzióval is ez a helyzet? Fatalnak megoldotta ha jól vettem ki. Github letöltéseknél van egy csomagolt verzió is. CRX a kiterjesztése.
Ability
Ismert bug, rajta van a listámon.
Ability
Egyszer talán igen, de a közeljövõben nem hiszem. Ha fogom portolni valamire egyszer, akkor az az Opera lesz.
[HUN]FaTaL
Nincs kedved portolni a kieget Operára?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Nálam jól mûködik.

[merlinw.org]

FZoleee
ha az sg azt jelzi, hogy 2 új üzenet van, akkor miért rakja be a bõvítmény a piros vonalt az 1. után?
LeonSilver
Nekem ez az új nem mindig töltõdik be vagy mi. Olyankor kell nyomnom egy "oldal ujratöltése"-t, hogy mûködjön. A régebbivel nem volt ilyen gond(om).

de annyira nem vészes szerintem
Rage47
ja a bezárás zavaróbb
megnyitás nemtom... az egész jó😊
Ability
Melyik része? A bezárás még nem végleges, ott én is sokkalom a dolgot.
Rage47
esetleg lehetne gyorsabb az effekt
Jim Morrison
nagyon zsear !<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Felment a javított overlay commentbox cuccos.
Ability
fghgjkghk
finomnak tûnik
Ability
Na ezt az overlay cuccot még ne használjátok mert bugos. Újraírom az egészet, ami most van azt a régi extbõl loptam ki. 😄
Ability
Teszt.
Ability
Új fícsõr: válaszerre gombra kattintva nem dob az oldal tetejére, helyette kiemeli a megválaszolandó kommentet és alulról felcsúszik egy overlay textarea.
Rage47
az oldal tetejére görgetõ gomb sztem lehetne gyorsabb