SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hibajelenség továbbra is mutatkozik. Valami nagyon nem klappol nálam, mert sokszor van hogy abszolút nem is oda ugrik vissza, ahol az utolsó üzenet volt.
Sütiket és a gyorsítótárat töröltem, de semmi javulás.
Mondjatok már egy Chrome verziót, amivel nektek tökéletesen mûködik! 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
de smiley beszuras rossz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt raktam fel
ha saját válaszomra válaszolok és klikk a smile-ra majd beakarom tenni akkor eltünik és az egész oldal beszürkül
Esetleg a hsz megjelölésnél az nem járható út, hogy a szöveg alatti terület színe van kicsit valami fakó színre, vagy más szürkeárnyalatra átszínezve? Hogy jobban szembetûnõ legyen.
Ha jelölt üzenetre akarok választ írni, akkor a jelölés rácsúszik a logóra, és a válasz overlay is lejjebb áll meg, nem közvetlenül a hsz alatt 😊
Esetleg lehetne valami markánsabb kiemelés is, ezt még nem olyan könnyû észrevenni 😊
Mindenki másnak: új branch született Nightly néven. Mostantól ebbe kerül bele az aktuális nap munkája, ez mindig frissülni fog. Develop fogja a stabilnak jelölt releaseeket takarni. A Master pedig mindig a stabil, hibamenetes, letesztelt, tuti jól mûködõ verzió.
Annyit észrevettem, hogy a .crx az régebbi verzióból lehet, vagy csak nekem nem mûködött rendesen, mert "csak" az alap funkciókat tartalmazza.
Persze miután a kicsomagoltat becsomagoltam minden rendben volt
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ha 4 új üzenet van akkor a 3. alá rakja be a piros vonalat...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont a válaszolós overlay ablakban meg lehetne oldani, hogy a kurzor egybõl a szövegmezõbe ugorjon? Tehát egybõl gépelni lehessen, ne kelljen még belekattintani.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/