Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#457 Viszont van egy csomó OSX-es SG-s, aki örülni fog neki :) -
#456 használtál már windowson safarit? félő, hogy közel sem annyira jó böngésző itt mint osx -en :) -
#455 -cs
+zs
:D -
#454 Komolyan mondom Te inkább vagy varácsló mint a hendrik plotter ;)
-
#453 Készül a Safari port is, már a chat elrejtése működik. :) -
#452 Ilyesmikkel kapcsolatban ha feltűnik még, az ottani moderátori topicban szóljatok, és javítom - ne ezt szemeteljük össze vele. Köszi! -
#451 Itt is rosszul van betéve a font tag, a topik címe okozza, Opera pedig nem képes lekezelni. Egyedüli megoldás ha egy modi átírja és tesz bele lezárótaget. -
#450 Nekem ilyet sikerült összehozni. :)
-
#449 *használható legyen -
#448 Igen a fórum főoldalán lévő kiemelésre gondolok, hogy a topik kategóriákat narancssárgával jelölte.
Sajnálom, hogy nem lehet megoldani, pedig jó kis funkció :)
#446: Persze csak mire összeszüttyögi a kiegészítőket utána addigra már Operával rég böngészek. :D És kell belőle nem kevés, hogy használható lenne. -
#447 nekem is gyorsan indul, de mire észheztér (vagyis használhatóvá válik, egyáltalán reagál vmire/betölti a kezdőoldalt) eltelik legalább 20-30 másodperc -
#446 érdekes, nekem a chrome a leggyorsabban elindulo program win indulasnal is, tele exttel is. -
#445 Zseniális ez a cucc. -
#444 az remek lenne! :)
köszi! -
#443 Igazából lehetne, a contentscriptek szinte 100%-ig újrahasznosítható. Csak a beállítópanelt és társait kellene átalakítani. Anno cSuwwival együtt kezdtünk el dolgozni az ext-en, aztán mindkettőnknek más dolga akadt, azóta nem beszéltem vele hogy esetleg bevállalná-e.
Majd ránézek hogy milyen is egy FF Ext, ha nem olyan nagy meló akkor lehet bevállalom valamikor. Ez az Opera port is meglepően gyorsan ment. -
#442 épp most vagyok túl egy ff-chrome-opera-ff huzavonán... chrome remek böngésző, de nálam 30 sec mire észhez tér első indulásnál, mindössze egy adblock és az sg kieg. volt fent, de ezek nélkül is ezt csinálta... az opera pedig elkezdett belassulni, kifagyogatni, félig-meddig betölteni a weboldalakat...stb. -
#441 Ha nincs olyan fontos elem az FF-ben számodra, ami nem pótolható-kiváltható más böngészőben, akkor itt az ideje váltani :) -
#440 kár, hogy ff -re nem lehet ilyen "copypaste" módszerrel átportolni ezt az extensiont :( -
#439 nagyon sütemény! :) lassan szerintem felküldheted a hivatalos extensionok közé, onnan már az automata frissítés is problémamentes lesz -
#438 Listaelemekre gondolsz? Azt ki is vettem, azt tényleg sehogy sem lehet megoldani. Még képnek (IMG tag) lehet adni base64-es adatot string formában, de ott háttérképet kellene használni, annak már nem lehet. -
#437 Ehhez képest igen gyorsan sikerült tweakelni az egészet (a kat. kiemelést kivéve). :) -
#436 Mivel látszólag szinte minden gond nélkül megy, készítettem egy csomagolt verziót is. Jobb felső sarokban az Opera linkra kattintva tölthető le. -
#435 Teljesen szét van tweakelve az egész. :D Mindenre lehet megoldást találni, csak jó lenne ha nem nekem kellene ezzel foglakoznom, hanem az Operás srácok kezdenének magukkal valamit, mert ez így irtó kevés és rossz. -
#434 Hoppá, most nézem, hogy rendes X-et kapott a válaszmező, ezekszerint ezt is megoldottad valahogy. :) -
#433 A kategóriák kiemeléséhez esetleg annyi megoldható, hogy a font legyen narancssárga? (A karikához kellene gondolom a képkezelés az ext apiba) -
#432 Blokkok átrendezése is működik. Alaposan még nem teszteltem le, ez még a Chrome verzióban is csak egy béta feature. -
#431 Javítva egy csomó más hibával egyetemben. -
#430 Használhatatlan ez a DragonFly, még azt sem tudom megnézni benne hogy milyen kódolással küldi az adatot a szerver. Valószínűleg latin2-vel, JS meg UTF-8-at használ, ez lehet a baj. -
#429 oda meg regisztrálni kell, hogy beledumáljak :( -
#428 Hibákat, feature kéréseket ide. El fogom felejteni őket az a baj. Nyugodtan írjatok ide bármit, legfeljebb lezárom ha érvénytelen. :D -
ba32107 #427 Ehhez mit szóltok? -
#426 Még nem tudom mi lehet a baja. -
#425 Köszi. :)
A Magyar Foci topicot kifelejtettem. :)
Még egy varázslat?:))) -
#424 csiribi-csiribá :)
#408-nál a kódolás elkeveredése? -
#423 Lezárnád a barca és a real madrid topicban is?:) -
#422 Topic szerkesztésénél nem volt, most raktam. Ezért zártam mindig le a <font>-okat is a foci topicokban, úgy illendő. -
#421 Én úgy láttam hogy alapból van benne. Legalábbis a kategórialistánál az értelmezett forrásban le volt zárva. -
#420 Megoldottam, raktam a két topic nevének végére egy-egy </b>-t, és máris rendben vannak :) -
#419 Az egyedi listaelemekhez is kép kellene? -
#418 Igen csak nem látszódott, de mostmár tökéletes. :)