SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Így, egy napi használat után nyugodtan mondhatom, hogy megszûnt az a hibajelenség. <#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

precision
ok, majd megpróbálom

de emlékeim szerint én nem tudtam úgy beállítani, ahogyan leírtam... tehát, hogy ne mentsen semmilyen látogatott oldalt, elõzményt (vagy törölje kilépéskor, nekem 8 (manuálisan én is tudtam törölni, nekem nem az a célom :)), deviszont a cookie -kat ne törölje ki és mindehhez ne kelljen inkognitó módot használni, mert ugye abban a módban nem tárol cookie -kat

Bazinga!

MerlinW
Hogy a fenébe ne lehetne?
Elõzmények, cookiek, stb: Motorháztetõ/Tartalombeállítások
Jelszavak mentése: Személyes dolgok menü.

Már tavaly is benne voltak ezek.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Nem tudom, Operát használok, mert a Chrome egy csomó dolgot nem tud kiegekkel sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
:(

chrome -ban meg azt nem szeretem, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy ne jegyezze meg az elõzményeket, beírt jelszavakat...stb., viszont a cookie -kat ne törölje ki kilépéskor (inkognitó is kiesik emiatt)... ff -ben ez simán megoldható, még kiegészítõ sem kell hozzá

vagy ez változott már azóta? nemtom melyik chrome -ot próbáltam, kb 3-4 hónapja lehetett

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Szerintem ebben css is van nem csak script, azt meg, akkor stylishhal kéne kombinálni, ezért van addon, viszont az FF addon fejlesztése teljesen más, mint a Chromé.

És már írta Ability, hogyha valamire portol, akkor Operára fog, de egyelõre nincs ideje.

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
jó lenne egy firefoxos verzió pl greasemonkey -ra megírva (ha jól tudom hasonlóan mûködnek a greasemonkey -s scriptek mint a chrome -os scriptek, már csak abból gondolom, hogy chrome pár greasemonkey -s scriptet tud kezelni)

Bazinga!

LeonSilver
Úgy tûnik, hogy megoldódott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ability
Itt van pár, lehet válogatni. Ez pl megy is az SG stílusához.
Szerintem a jelenlegiek mellé lehetne úsztatni valami ablaban újakat. Hogy milyet passz... nemtom hol lehet vmi gyûjtemény. Relaksnak volt régen asszem?
Ability
Majd számolj be róla hogy valóban megoldódott-e a gond azzal hogy néha nem tölt be az ext. :)
LeonSilver
Áááá de szuper!

Ability
Teljesen újak, vagy a régiek kicserélése? Linkeljetek valami szépet és akkor beteszem. :P
Ability
Tetszik az ötlet, szerintem majd beleteszem a napokban valamikor.
Ability
Masterbe beolvasztva a legújabb verzió. Webstoreba is fel lett töltve, hamarosan frissül mindenkinél aki onnan telepítette.
jAsOn VoOrHeEs
Ötlet: egy gombot elhelyezni valahová, ami az összes új üzenettel rendelkezõ topikot olvasottnak jelöli.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LeonSilver
Köszi! <#eljen>

Ötlet: Esetleg új szmájlik? Valahonnan, hozzáfûzhetõen. :)
Ability
3.0-ban (develop branch) már javítva van, de pár nap múlva frissülni fog a Webstore-os verzió is.
LeonSilver
Nekem csinál olyant, hogy nem tölti be a ezt a kiegészítõt vagy mifene csak akkor, ha rányomok egyet az "Az oldal újratöltése"-re.

újratöltés

Chrome -> 12.0.742.112
SG Fórum+ - Verzió: 0.2.3

MerlinW
Köszi a kiemelést:)

[merlinw.org]

Rage47
<#eljen>
Ability
Developba felmentek az újdonságok. Ha nem jelentkezik komoly hiba, akkor pár nap múlva stabil verzió születhet belõle.
Ability
Új fícsõr a nightlyban: említett kommentek beidézése. Ha valaki egy üzenetben csak annyit ír hogy "#1452" akkor a bõvímtény azt kattinthatóvá teszi, rákattinva pedig az üzenet alá becsúszik az említett komment. Olyasmi mint a válaszerre funkció, csak ez autómatikusan megkeresi az ilyen elemeket az üzenetekben.

ui.: sok kérés-kérdés volt. A hibákat és a kért dolgok nagy részét majd beleteszem a bõvítménybe, csak mostanság kevesebb idõm van rá.
mástól láttam ezt de ide elfér a javaslat szerintem!
a kategóriák ki-be csukása megoldható?
AZ üzenetközpont-rész várom már, de nagyon! :)
Kúrva jó lesz azzal az sg, szerintem!

nálam 10szer is bejön majd belehet zárni
Rage47
nálam okés
akyyy
nálam ez a topik nem jön be a bõvítménnyel :(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MerlinW
Ha véletlenül kétszer kattintok a "válasz erre" linkre, kétszer jön fel az overlay és a másodikat nem lehet bezárni.

[merlinw.org]

Igen, azt szedtem le. Most újratelepítés után mûködik rendesen. :)

Ability
Muszáj megkérdeznem: tuti a nightly-t tetted fel? Felül át kell váltani rá, utána menni a letöltésre. Ott pedig a zip vagy targz, mert a CRX a masterbõl van, azt beteszi mindenhova.
Pont most töröltem le az összes bõvítményt, és raktam újra fel a Nightly-ból a legfrissebbet, nincs lépcsõzetes komment, de még új beállítópanel sem. Szóval jön a Chrome újratelepítés :D

Ability
Próbáld már ki hogy letiltod az összes többi bõvítményt. Szerintem valami bekavar neki, jónak kellene lennie.
Nincs változás, ugyan úgy a régi megszokott módon mutatja a válaszokat.

Ability
A legújabb nightly builddal is ezt csinálja? Sok változás történt az elsõ verzióhoz képest.
Ability
Nightly branchban új beállítópanel.
A lépcsõzetes komment-megjelenítés csak nálam nem mûködik?
0.2.3-mas verziójú SG+, 12.0.742.112-es Chrome
Kép

Ability
Hát volt pár változtatás, de elvileg már a legelsõ verzióban sem volt ilyen hiba. De azért leszedheted az újat, most ment fel még1 frissítés.
várjál de azóta javítottál rajta valamit? mert én még az akkor kijött verzíót néztem csak! Azóta azt leszedtem és nem próbáltam , gondoltam megvárom még kijön a javítás
Ability
Nekem teljesen jónak tûnik. A fõ komment monotoné, az van szélen, a többi sorakozik bentebb és alább.
ebben!
de a monoton hsz képe meg pont nem látszik sajna :)
Ability
Kép alapján nekem jónak tûnik, de jobb lenne ha belinkelnéd hogy melyik topikban van ez.
igen de a két karikázott egyén hsz-nak beljebb kéne lennie és a mono hsz-nak kéne egész kint lenni sztem de mind1 , elhiszem ha te mondod :D
Ability
Nightlyban új verzió. Átdolgozott szálkezelés. Jelöli az új kommenteket is. Illetve van elõre és hátra gomb, amivel könnyen lehet ugrálni az új hsz-ek között. Hasznos hogy ha az új hsz-ek szét vannak tagolva az odalon, akkor nem kell keresgélni õket, nyomsz egy next-et és a következõre ugrik.
Ability
Én nem látok hibát benne. A két jelölt hozzászólás azonos szintre került, mivel azonos kommentre válaszoltak. A szinteken belüli sorrend is jó, idõrendbe van téve.
Ha beindul az üzenetközpontos rész és jól is megy, akkor nagyon felpörög itt sg-n az élet! :D

pl. monoton hsz-t kellett volna shep hsz elé tenni de ez nem történt meg...
csak gondoltam jelzem a hibát
Ability
BREAKING: rájöttem hogy miért szarakodott a localStorage egyeseknél. A domready fv. elõbb futott le minthogy az ext lekérdezhette volna a localStorage adatait. Erre elviekben sosem kerülhetett volna sor, elõbb kellene megkapnia az adatokat. Minden esetre a nightlyban már javítva van, stabil verziókba csak késõbb kerül bele, tesztelni kell ezt is.
pxxl
világos :) am nem is rossz egyelõre, barátkozni kell vele. csak tényleg kellene majd jelölni valahogy hogy mi az új üzenet :D
na addig kikapcsolom, míg nem teljes, mert így most még zavaró :)

All hail the double x!