SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
de emlékeim szerint én nem tudtam úgy beállítani, ahogyan leírtam... tehát, hogy ne mentsen semmilyen látogatott oldalt, elõzményt (vagy törölje kilépéskor, nekem 8 (manuálisan én is tudtam törölni, nekem nem az a célom :)), deviszont a cookie -kat ne törölje ki és mindehhez ne kelljen inkognitó módot használni, mert ugye abban a módban nem tárol cookie -kat
Bazinga!
Elõzmények, cookiek, stb: Motorháztetõ/Tartalombeállítások
Jelszavak mentése: Személyes dolgok menü.
Már tavaly is benne voltak ezek.
[merlinw.org]
http://goo.gl/gd6Zi5
chrome -ban meg azt nem szeretem, hogy nem lehet úgy beállítani, hogy ne jegyezze meg az elõzményeket, beírt jelszavakat...stb., viszont a cookie -kat ne törölje ki kilépéskor (inkognitó is kiesik emiatt)... ff -ben ez simán megoldható, még kiegészítõ sem kell hozzá
vagy ez változott már azóta? nemtom melyik chrome -ot próbáltam, kb 3-4 hónapja lehetett
Bazinga!
És már írta Ability, hogyha valamire portol, akkor Operára fog, de egyelõre nincs ideje.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bazinga!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
újratöltés
Chrome -> 12.0.742.112
SG Fórum+ - Verzió: 0.2.3
ui.: sok kérés-kérdés volt. A hibákat és a kért dolgok nagy részét majd beleteszem a bõvítménybe, csak mostanság kevesebb idõm van rá.
a kategóriák ki-be csukása megoldható?
Kúrva jó lesz azzal az sg, szerintem!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
0.2.3-mas verziójú SG+, 12.0.742.112-es Chrome
Kép
de a monoton hsz képe meg pont nem látszik sajna :)
csak gondoltam jelzem a hibát

na addig kikapcsolom, míg nem teljes, mert így most még zavaró :)
All hail the double x!