SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Én úgy láttam hogy alapból van benne. Legalábbis a kategórialistánál az értelmezett forrásban le volt zárva.
Dzsini
Megoldottam, raktam a két topic nevének végére egy-egy </b>-t, és máris rendben vannak :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Az egyedi listaelemekhez is kép kellene?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Igen csak nem látszódott, de mostmár tökéletes. :)

[HUN]FaTaL
Na, valamiért cseszte lefrissíteni az elõzõ nightlyt. Most már jó. :) Ezekszerint oex telepítéskor megint a tegnapi oexet húzta be, valószínû az egyezõ verziószám miatt. :)

Ability
Jobb felsõ sarokban egy X betû amivel bezárod az overlay-t.
Nálam is ott az X

Ability
Na ez az a tipikus Opera hülyeség amivel nem tudok mit kezdeni. Õ valamiért úgy értelmezi a forrást, hogy az a B tag nincs lezárva, majd ebbe az elembe halmozza fel a további forrást. Nem tudom miért van, de ext nélkül is ezt csinálja.
[HUN]FaTaL
Ez furcsa, de gondolom ugyanaz lehet a háttérben, mint a színes fontoknál.

Más:

dzsani: Az overlay kommentjelzõre írtad, hogy kép helyett kéne lennie egy x-nek. De nálam nincs semmi. :O Mûködik? Mert akkor elkezdem megnézni mivan elrontva az opera configomban. Lehet reklámszûrõ tessékeli ki.

Javaslat: lehetne egy hasonló gomb, mint az oldal tetejére görgetõ, amely a fórum fõoldalára mutat. Én nem a vissza gombbal szoktam fõoldalra menni (hiszen az nem frissít), hanem felgörgetek, és mindig rá kell bökni az icipici fórum feliratra... eléggé idegesítõ.

Dzsini
Ami érdekes, hogy csak a Best of SG topicban volt új hozzászólás, az elõtte megjelenítettek között nem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
elcsíptem a másikat is, úgy néz ki akkor van baja, ha formázott topicnév van a listában (sport fórum moderátori topicja pl. vastaggal van szedve):

elraktam a fület, ha kell valami inspect-bõl szólj.

[HUN]FaTaL
Behúzza, appdata\local\opera\opera\widgets\

Dzsini
Az automata lapozó kicsit zûrös - egy JS popupban közölte velem, hogy "Megy", aztán ezt kaptam tõle:

[HUN]FaTaL
Pedig jó volt nekem tegnap úgy is. De ha nem megy akkor zippeld össze oex kiterjesztéssel aztán duplaklikk.

Dzsini
Meg kell tartani, én elraktam az Opera profilmappájába, oda tudom majd frissíteni alkalmanként.

Ability
Elvileg behúzza.
Dzsini
Azt én nem tudom, csak láttam, hogy kép - de akkor ilyen kis ikonokat te is base64-ezhetsz, nem? (párszáz byte egy ekkora képecske)

Az opera behúzza magának az extension fájljait, vagy meg kell õket tartani?

Értem köszi. A chattel kapcsolatban pedig annyit tudok mondani hogy vak vagyok :D

Ability
Hát õk sem képeket használnak, hanem base64-es forrás van benne, amit a böngészõ képes képpé konvertálni. Kb olyan ez mint amikor egy notepaddal megnyitsz egy képet és látod a szép kriszkrakszokat. :)
Dzsini
a makelinks tud kis képeket berakosgatni, nézd meg hogy csinálja.

Ability
Jobb klikk -> Inspect elemettel jöhet, hátha látok benne valami furcsaságot. Csak kicsit körülményes ez, mert a normál forráskódnak semmi hasznát nem veszem, az értelmezett forráskódot meg nem tudod kimásolni sajna.
Ability
Fõoldali chatról van szó, azt nem lehet kikapcsolni tudtommal. Az egyedi listaelemek és a blokkok átrendezése még nem mûködik, mert az Extension API nem teszi lehetõvé a képek beágyazását az extensiobõl. Nekem érkezõ kommenteknél is ez a helyzet, nem tudtam képet betenni, ezért most még csak két vonal van ott hogy lássam mûködik-e. Majd CSS-sel beteszek egy háromszöget oda, az még menni fog. Overlay kommentmezõnél az X is azért olyan csúnya, ott is képnek kellene lennie.
Dzsini
Jobb alsó chat =/= felsõ, közös chat.

Átrendezõ nálam sem mûködik (illetve kikapcsol minden mást - nem tudom hogy kellene kinéznie)

(build 1042, 12.00)

Dzsini
köszönöm, de most nem jelent meg - viszont készenlétben van a printscreen tool, ha újra elõfordulna :) (forráskódot is vágjak ki hozzá?)

Na, én is írok néhányy funkcióhoz kérdést / kommentet, stb-t:

Chat elrejtése - nem értem miért van. A beállításokban ki lehet kapcsolni. Ez miben más?
Egyedi listaelemek - ez nem látom, mire jó. Nálam semmi változás nincs ha bekapcsolom. Mit kéne látni?
Blokkok átrendezése, rejtése - ugyanaz mint az elõzõ pontnál, csak ha ezt bekapcsolom, akkor a többi mûködõ funkció se mûködik.

Overlay kommentmezõ - nekem itt szimpatikusabb lenne, ha overlay-es válaszolás helyett inkább olyasmi lenne, mint youtube-on. Ott helyben meg kéne jeleníteni a szövegmezõt (azonnal, semmi effekt nélkül). Nekem így jobban tetszene.
Nekem érkezõ üzenetek kiemelése - nálam a narancssárga nyilak helyett csak két vonal jelenik meg (--). Pedig ott van a kép a megfelelõ helyen.

A többi funkció remekül mûködik :) Nagyon frankó bõvítmény, köszi!

Bocs, tesztelek egyet: #389

Segítek:D

Dzsini
hogyne, amint lesz nem olvasott topicom :D

Ability
Képet tudsz dobni?
Dzsini
Elsõre rögtön: bekapcsoltam az új hozzászólásos topicok mutatását a kedvencekben, és az utána következõ részt (legújabb témák) beljebb kezdi, nem legkívülre pozicionálva.

Dzsini
Igen, közben sikerült :) köszönöm, majd szólok, ha valami feltûnik.

Ne csak a config.xml-t töltsd le, hanem minden fájlt, a megfelelõ mappaszerkezetben.

Ability
Mac-es Opera alatt nekem jó, ha a dock ikonra húzom szintén. Hivatalos oldalon is ezt írták, elvileg így kell. Opera 11.50 alatt nézem.
Dzsini
Hiába húzgálom az Extension Managerre, csak egy új fülön megnyitja az XML-t...

Ability
Az a baj hogy az Opera valamiért lezáratlan tagként könyveli el, és nem is korrigálja sehogy, az onnan következõ összes elemet ebbe a tagbe teszi bele helytelenül. Ha nem így tenne, akkor egyrészt nem lenne hiba, másrészt ki is tudnám venni a színezést. Félelmetes hogy az Opera mekkora ökörségeket csinál.
Ability
Most írtam bele a bannerba. :)
Jim Morrison
config.xml t behuzod.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jAsOn VoOrHeEs
A tiltólistánál majd meg tudnád azt oldani, hogy a tiltott felhasználók hozzászólásait ne vegye figyelembe új üzenet érkezésének jelzésekor?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sziasztok! Öhm, most akkor hogy is kell telepíteni az operás verziót? Vagy még nem publikus? :)

Ability
Jó hír: a többi scripttel nem volt sok baj, gyakorlatilag miden hiba nélkül megy, kivéve az egyedi listaelemek és a blokkok átrendezése. Ez utóbbi kettõnél képeket használnok, az Opera Extension API pedig nem teszi lehetõvég hogy az ext mappájából képeket húzzak be, szóval kérdéses a sorsuk. A többi funkció látszólag hiba nélkül jól megy, nem nagy érvágás ez a két fícsõr, de még próbákozom.
[HUN]FaTaL
Ha megoldható - bár valószínû nem - én azt sem bánom, ha kiveszed a színes topicneveket :D Engem amúgy is idegesít.

Ability
Figyelmeztetõ üzenet javítva. A színes topiknevekkel még nem tudom mit kezdjek. Mindkét hibát az Opera HTML parserja eredményezi, rosszul értelmezi a kódot, úgy kezeli mintha a font tag nem lenne lezárva és abba ágyazza bele jóformán az egész oldalt. :D

ui.: tiltólista is mûködik már.

Borg: fogom fejleszteni a Chrome verziót is, egyelõre most valamilyen perverz késztetést érzek arra hogy elkészüljön az Opera port is.
Jim Morrison
de van, csak egyenlõre ability a porttal foglalkozik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor a chrome plugint nincs is aki folytassa?
[HUN]FaTaL
Na akkor összefoglalva:

Ha nincs olvasatlan topic, akkor üres a lista (nincs errõl a kedvenceim alatt értesítés sem, mitn Chromeban).

Ha van olvasatlan topic, akkor az olvasatlanok között megjelennek a színes címmel ellátott topicok is, akkor is, ha azokban nincs új üzenet.

[HUN]FaTaL
Szerk.: Miután elolvastam az összes topicot, amiben új üzenet volt kivette azokat is.

[HUN]FaTaL
Köszi. :)

Majdnem jó, de valamit szarul kezelhet a scriptben mert 1-2 topic beragadt, nincs új üzenet mégis mutatja, ráadásul ha rákattintok akkor is két új üzenetet jelez (nem az sg, hanem a kieg), kirakja a piros vonalat is. Úgy látom, hogy azokban a topicokban van ez, ahol színes a topic neve (ennél a 2-nél konkrétan lila, a real meg a barca topicról van szó).

Meg ha nincs olvasatlan topic, akkor nem jelenik meg az üzenet, bár ez a legkevesebb. Pedig a scriptben benne van a kód, ha jól láttam.

Ability
Kész, nightlyban találjátok. Most már megy az olvasatlan kedvences fícsõr is.