SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szkriptes topikban minden böngészõnél befagyott 1-2 másodpercre viszont chrome-ban nem! Emelett sokkal jobb , gyorsabb böngészõ mint bármelyik és ez mellé jön ,hogy ez az sg-s kiegészítõ elkészült hozzá amire egyszerûen szavakat nehéz találni!
merlin.: ja , faszás nagyon ez is!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
$('.std0').find('b').css('color', '#ffffff');
$('.std0').find('b').css('background-color', '#6c9ff7');
$('.std0').find('b').css('padding', '2px');

[merlinw.org]
azt azért nem értem ,hogy ti itt és a többiek akik a szkripteket is készítik pár nap alatt rohadt sok jó és pozitív kiegészítõt tudtok készíteni akkor az sg atyja ezeket miért nem készítette már el réges régen , esetleg rakta be a fórum motorjába? :S
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Íme, amit a konzol ekkor mutatott:
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szóval ha mindig a legújabbat akarod, akkor azt a develop branchban találod. Át kell rá váltani, és utána menni a download gombra.
[merlinw.org]
2.: ez is megoldható, de szerintem erre sincs igény. Hiába én építettem az egész kócerájt, belátom hogy sokakat nem érdekel.
Az itt a dilemma hogy nem akarok 1-2 ember kedvéért betenni olyan funkciót amit a többség nem használ. Nekem is véges az idõm, inkább olyanra koncentrálnék ami közhasznú.
Egy ilyen felment a develop branchba. Hááát, képen még jól néz ki, élõben annyira nem szívlelem. Jobbat nem tudok kitalálni, ez is passatgt ötlete volt. :D
-A szavazó topik kérdését kitenni a fõoldalra, szavazásig, amikor meg már szavaztunk eltünne. persze uj kérdésnél ujra elõjönne.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
1. Kijelentkezett állapotban a bõvítmény a "Népszerû témák" menüt húzza össze az akkor még nem létezõ kedvencek helyett.
2. A fórum keresõjének használata után a "Mehet" gomb alá húz egy piros vonalat(mint amilyet az olvasott-olvasatlan üzenetek határán van).
Nem nagy hibák, nem is zavaróak, de gondoltam csak beírom.
Ui.: Feature-nek esetleg lehetne kérni a jobb alsó Facebook-szerû chat eltüntetését?
[merlinw.org]
#75: szerveroldali részbe nem tud beleszólni az extension, ez ellen semmit sem lehet tenni.
Egy olyan bovitmenyt nem lehetne csinalni h ne jelentkezzen ki folyton?:P
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
[merlinw.org]