SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
áh, én eddig a mastert szedtem le, de akkor a develop kell:)
Ability
Kézzel és ügyelj arra hogy ezek egyelõre a develop branchban vannak, tehát elõször felül át kell váltanod rá, utána menni a download gombra.
immovable
Google Chrome 12.0.742.100
Jim Morrison
kezzel (letoltod megint)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
magától frissül, vagy kézzel kell frissíteni?
Ability
Neked is a localStorage szarakszik. Ez nem tudom miért van, ez a hiba direkt nincs is lekezelve sehogy, mert soha semmilyen körülmények között nem kellene jelentkeznie. Milyen Chrome verziót használsz egyébként? Stabil kiadás?
Ability
Új fícsõr: animált visszaidézõ script ("válasz XY üzenetére"). Szerintem rámegyek majd az ilyen általános, meglévõ funkciókra és adok nekik egy kis szépséget, esztétikát. Develop branch.
én is sg miatt váltottam chrome-ra...
szkriptes topikban minden böngészõnél befagyott 1-2 másodpercre viszont chrome-ban nem! Emelett sokkal jobb , gyorsabb böngészõ mint bármelyik és ez mellé jön ,hogy ez az sg-s kiegészítõ elkészült hozzá amire egyszerûen szavakat nehéz találni!

merlin.: ja , faszás nagyon ez is!
immovable
Uncaught TypeError: Cannot read property 'chat_hide' of undefined chrome-extension://kcffefphbgapiihnhiakeepplghihicf/js/content.js:326
Jim Morrison
<#eljen><#nevetes1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Most az SG miatt használjam a Chrome-ot? Hát jó... :D
MerlinW
Így csináltam meg magamnak egyelõre:)

$('.std0').find('b').css('color', '#ffffff');
$('.std0').find('b').css('background-color', '#6c9ff7');
$('.std0').find('b').css('padding', '2px');

[merlinw.org]

<#worship>
azt azért nem értem ,hogy ti itt és a többiek akik a szkripteket is készítik pár nap alatt rohadt sok jó és pozitív kiegészítõt tudtok készíteni akkor az sg atyja ezeket miért nem készítette már el réges régen , esetleg rakta be a fórum motorjába? :S
jAsOn VoOrHeEs
Persze, helyreáll magától ha mondjuk ismét a fórum fõoldalára mutató linkre kattintok, meg ma talán az elsõ alkalom volt, hogy ez elõfordult. Csak gondoltam beteszem a képet, mert már tegnap is kérted valakitõl. :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Ability
Új fícsõr: jobb felsõ sarokba kitesz egy gombot ami az oldal tetejére görget. Develop branch.
Ability
Valamiért nem éri el a localStorage adatait. Helyreállt magától? Mert ez valami specifikus hiba, amit én nem tudok reprodukálni és mûködnie is kellene minden esetben.
jAsOn VoOrHeEs
Az imént az egyik topikból visszaléptem a fõoldalra - úgy, hogy még volt két másik topikban is olvasatlan üzenet -, és a Kedvenceim menü nem volt összecsukódva, valamint a chat ablak sem volt kikapcsolva.

Íme, amit a konzol ekkor mutatott:

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

köszönöm szépen!
Ability
Felül van egy "Switch Branches (2)" menüpont. Kettõ branch van, a master a stabil kiadás, a developban vannak viszont az újtások, amik talán még instabilak. Olyan ez mint a Chrome kiadási mintája, van stabil és van dev kiadás. Ez is hasonló, a masterbe csak akkor kerülnek be az újítások ha nincs hátra semmilyen ismert hiba.

Szóval ha mindig a legújabbat akarod, akkor azt a develop branchban találod. Át kell rá váltani, és utána menni a download gombra.
MerlinW
Jaja, annyi. Eddig ha eljutott az elsõ hsz-ig, alátöltötte a legfrissebb oldalt.

[merlinw.org]

FZoleee
hopp, most már jó, pedig esküszöm, hogy a developot töltöttem le :D
ha ilyen újítás van akkor én csak a fenti linket töltöttem le mindig aztán az egészet szépen benyomtam a chrome-ba és kész! Szóval nem ezt kell csinálni?
Ability
Mármint hol és miért és mit kell megállítani? Most még hozzáadtam annyit hogy figyelni mekkora a max oldalszám és nem próbál meg azon túl is betölteni cuccot.
Ability
Biztos a develop branchot töltötted le? Github almenü elsõ eleménél kell átváltani rá, alapból a masteren állsz. Illetve a beállításokban bepipáldtad a megfelelõ rublikát?
FZoleee
nekem valahogy nem tölti be :D
MerlinW
Ez is klassz, de az elsõ hsz-nél meg kéne állítani:)

[merlinw.org]

Ability
Ú fícsõr: a lap aljára érve automatikusan betölti a következõ oldal kommentjeit. Develop branch.
MerlinW
Jó ez köszi, innen már én is tudom bütykölni:)

[merlinw.org]

Ability
Frissítve a develop branchban, most jól ki lettek emelve. :)
Ability
Felkerült crx formátumban a legújabb verzió. Githubon a letöltések alatt találjátok.
Ability
1.: lehetséges, kérdés van-e rá igény. Én annyira nem sok értelmét látom.
2.: ez is megoldható, de szerintem erre sincs igény. Hiába én építettem az egész kócerájt, belátom hogy sokakat nem érdekel.

Az itt a dilemma hogy nem akarok 1-2 ember kedvéért betenni olyan funkciót amit a többség nem használ. Nekem is véges az idõm, inkább olyanra koncentrálnék ami közhasznú.
Ability
http://cl.ly/28022N2O2b3l443f0C1K

Egy ilyen felment a develop branchba. Hááát, képen még jól néz ki, élõben annyira nem szívlelem. Jobbat nem tudok kitalálni, ez is passatgt ötlete volt. :D
akyyy
-Olyat lehet hogy egyes topikokat amiknél nincs új üzenet mégis mutassa a kedvenceknél?
-A szavazó topik kérdését kitenni a fõoldalra, szavazásig, amikor meg már szavaztunk eltünne. persze uj kérdésnél ujra elõjönne.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
Lehetne egy olyan kérés, hogy egy crxet is feltölts mindig?:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
A két hibát javítottam, felment a master branchba. A többit meg már leírták helyettem. :)
[HUN]FaTaL
Igen, ezt. Profilbeállításaidnál tudod letiltani (nem a kiegészítõben, hanem az sg-n). Nekem is ki van kapcsolva.

[HUN]FaTaL
Ne. Ezt a topicokban kéne megoldani, úgy, ahogy a tdu2 topicban is van.

Mit tilthatok le a beállításokban? Ha a chatre gondolsz, akkor szerintem félreértjük egymást... Én erre gondoltam.
Ability
Azt a beállításokban letilthetod. Többire ránézek.
Két bugreport:
1. Kijelentkezett állapotban a bõvítmény a "Népszerû témák" menüt húzza össze az akkor még nem létezõ kedvencek helyett.
2. A fórum keresõjének használata után a "Mehet" gomb alá húz egy piros vonalat(mint amilyet az olvasott-olvasatlan üzenetek határán van).

Nem nagy hibák, nem is zavaróak, de gondoltam csak beírom.

Ui.: Feature-nek esetleg lehetne kérni a jobb alsó Facebook-szerû chat eltüntetését?
MerlinW
SG kék, SG narancs, gyakorlatilag mindegy, csak elkülönöljön:) Esetleg kaphatna egy bordert vagy háttérszínt. Ezt a szépérzékedre bízom:)

[merlinw.org]

nem kell letiltani , akinek nem tetszik a cicomázott topik az ne nézzen be... - mellesleg a designes topikokba is mostmár simán belehet tenni választogombokat , szóval hülyeség szerintem
Rage47
nekem nem szükséges
Ability
Lentebb valaki írta, hogy jó lenne letiltani az egyedi topik cicomázást. Sajnos erre opciót nem lehet csinálni, az extension nem tudja menet közben behúzni a CSS-t, kizárólag elõre definiálni lehet a manifest.json állományban. Tehát vagy lesz (és akkor mindenkinél) vagy nem, beállítási lehetõséget nem lehet csinálni hozzá. Kérdés: legyen vagy ne?
Jim Morrison
van valami bongeszo, ami felvesz makrokat. egyszer kiprobaltam, felvettem, hogy hogyan jelentkezek be, utana mar csak ra kellett nyomnom a makro lefuttatasara es belogolt. igaz, szinte ugyanolyan gyors volt mint en, de kevesebbet hasznaltam a kurzort :D

Ability
Milyenre gondoltál?

#75: szerveroldali részbe nem tud beleszólni az extension, ez ellen semmit sem lehet tenni.
setuh
Sziasztok!
Egy olyan bovitmenyt nem lehetne csinalni h ne jelentkezzen ki folyton?:P

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

MerlinW
Kedvenceknél a fórumkategóriák címeit (TV, Mozi, Játékosok fóruma, stb) átszínezhetnénk a jobb átláthatóság érdekében?:)

[merlinw.org]

Ability
Amikor nem megy: jobb klikk egy üres területen -> inspect element. Bal alsó sarokban a második ikonra katt, feljön a konzol. Ott ír valami hibát?
immovable
<#idiota>