Fejlesztői változatok:
Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.
Telepítés:
A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.
Egyéb megjegyzések:
A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.
Firefox támogatás
A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.
SG Tools
-
#777 válasz erre-kor se ugrik a kurzor a szövegdobozra, huhhh elég bugos még :\ -
#776 max félkövér amit beírtál -
Terence007 #775 Aha -
Terence007 #774 Színezett szöveg. -
#773 A szekesztőbe még növeli, majd kicsibe szinezetlenül küldi el.
(csak hogy pontos legyen a bugreport)
viszont ha nem meglévő szöveget akarok méretezni, hanem beállítom előre, akkor működik
aaaaa
-
#772 színezett szövegnél nem lehet betűméretet növelni
-
#771 szerintem meg így ! :D
-
#770 Videó beszúrást és spoiler gombot is kérünk:) -
#769 szmájli beszúrásnál vmi nem jó, berakok pl 6db-ot és lehagyja a felét
-
#768 ... és mostantól a fórumon mindenki félkövérrel fog írni. -
#767 -
#766 jóféle
ezt már nevezem
seggpisa
wilting smile ki lett hagyva :(( -
#765 ez nagoynjó -
#764 Na most az ilyen TDU topikokkal nem tudok mit kezdeni. Ott is fut valamilyen script, módosítja a DOM-ot, lehetetlen az összes ilyet "központilag" javítani. Eltérő topikok, eltérő scriptek, eltérő "környezet", nem lehet mit kezdeni vele, maximum ha egyesével nekiállok és mindegyiket külön kivételenként kezelem. Az egész bővítmény a DOM-ra támaszkodik, ha valamilyen más külső script manipulálja azt, akkor én sokat nem tehetek ellene. -
#763 Ott az overlay textarea is (sima, nem WISYWYG) bugos, a mehet stb. gombok elcsúsznak. -
#762 Ja, tényleg. nem találtam mert nem tudom görgetni a beállítások ablakot...
Csak akkor, mikor kicsinyítettem a (böngésző) nézetet...
-
#761 Nem jelenítette meg a képet...
Sztem az a képbeszúrás gomb bugos... nyomom a beszúrást és nem látom hogy mintha be lett volna szúrva...
Na, leírtam a képszúrás kódját hogy megjelenjen.
-
#760 Van rá opció. Hibára ránézek. -
#759 A dizájnos textarena-s topicban a WYSIWYG editor bugos. Pl. A TDU2 topikban.
Legyen funkció az editor ki-bekapcsolására! Nekem az alap is jó.
-
#758 Holnap megcsinálom a videó beszúrást és a tab-ra mehetre ugrást. -
#757 faszányos ez a text-box ficsőr, de jó lenne, ha tabnál a mehetne ugrana, nem a smileykra. ezt anno kisírtuk St-től is! :D
áááá, és megint lenyitottam a smileykat
-
#756 ez tök király lett! de videó beszúrás gomb lesz-e? :D
-
#755 szmájlik is jók :) bár kicsit lassúcska a gifek mozgása, de annyi baj legyen
viszont a *wilting* -et nem találom benne :( legjobb szmájli :D
-
#754 -
#753 annyit mondjuk még lehetne változtatni, hogy az editorban az éppen aktív beállítások ki legyenek valahogy emelve, mondjuk más színű háttérrel.
amúgy gecyjó, de komolyan. -
#752 ja, jó lenne, nekem sincs ott -
#751 egy videó beszúrása bekerülhetne az editorba? vagy a textarea alatti videó beszúrása gomb vissza kerülhetne, az is megteszi (legalábbis nálam eltűnt, FF alatt)
-
#750 félkövér
HATOS
közép és zöld -
#749 nekem az üzenet elküldése után nem változik meg a betű mérete, ha esetleg az alaptól eltérő méretet választok
a hsz szerkesztésekor még jó, de elküldés után olyan mintha nem módosítottam volna -
#748 Kint van az 1.1-es változat, benne a WYSIWYG editorral. Minden böngészőhöz készült új csomag. A Chrome Webstoreból telepített változat majd frissít magától hamarosan, vagy manuálisan az Extension oldalon a Developer módban találtok erre egy gombot. A többi böngészőhöz készült csomagot manuálisan kell frissíteni, egyelőre még nem hagyták jóvá a beküldött példányt az Extension Gallery-ben. -
#747 igen, nem lehet. Nem is kék a szöveg és aláhúzott! -
Borg #746 Lássuk -
#745 Jó hír a Chrome felhasználóknak. Nagyon primitív, favágó módszerekkel ugyan, de sikerült működésre bírnom a WYSIWYG editort, szóval minden jel arra mutat hogy a Chrome-osok is megkapják. -
#744 Nem értem a hibát. Kicsit pontosabban fogalmazd meg pls, mert elolvastam vagy 3x és nem sikerült felfognom. Tehát nem lehet kattintani a linkre? -
#743 Frissítettem mégis firefox 6-osra, kipróbáltam.
Újabb hiba: mikor kattintok a "Válasz 'XXXX' üzenetére (#xxx)" akkor a link-szöveget nem linknek nézi. Pl. a Válasz 'tommygear' üzenetére (#736)
Szóltam. :) -
#742 Megpróbálok majd utána járni, elég egzotikus hibának tűnik. :D -
#741 Beletettem, köv kiadással érkezik majd. -
#740 OK, közben ráleltem, így ki is vettem a hsz-emből. -
#739 Szerintem elég egyértelmű. :)
Beállítások -> Topic -> Overlay kommentmező -
#738 "Szóval majd ez is javítva lesz hamarosan valahogy. "
Köszi!
Ja, ill. 125%-os DPI mellett (vagy mert használom a NoSquint-ot is) a beállítások nem minden "tabfüle" fér el függőlegesen, csak ha F11-el maximalizálom a Fox-ot.