2420

Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.

SG Tools
  • tommygear
    válasz erre-kor se ugrik a kurzor a szövegdobozra, huhhh elég bugos még :\
  • tommygear
    max félkövér amit beírtál
  • Terence007
    Aha
  • Terence007
    Színezett szöveg.
  • kifli
    A szekesztőbe még növeli, majd kicsibe szinezetlenül küldi el.

(csak hogy pontos legyen a bugreport)

viszont ha nem meglévő szöveget akarok méretezni, hanem beállítom előre, akkor működik

aaaaa

• tommygear
    színezett szövegnél nem lehet betűméretet növelni
  • precision
    szerintem meg így ! :D
  • MerlinW
    Videó beszúrást és spoiler gombot is kérünk:)
  • tommygear
    szmájli beszúrásnál vmi nem jó, berakok pl 6db-ot és lehagyja a felét
  • Ability
    ... és mostantól a fórumon mindenki félkövérrel fog írni.
  • N o N a m e
  • tommygear
    jóféle
    ezt már nevezem
    seggpisa
    wilting smile ki lett hagyva :((
  • akyyy
    ez nagoynjó
  • Ability
    Na most az ilyen TDU topikokkal nem tudok mit kezdeni. Ott is fut valamilyen script, módosítja a DOM-ot, lehetetlen az összes ilyet "központilag" javítani. Eltérő topikok, eltérő scriptek, eltérő "környezet", nem lehet mit kezdeni vele, maximum ha egyesével nekiállok és mindegyiket külön kivételenként kezelem. Az egész bővítmény a DOM-ra támaszkodik, ha valamilyen más külső script manipulálja azt, akkor én sokat nem tehetek ellene.
  • [HUN]FaTaL
    Ott az overlay textarea is (sima, nem WISYWYG) bugos, a mehet stb. gombok elcsúsznak.
  • wollnerd #762
    Ja, tényleg. nem találtam mert nem tudom görgetni a beállítások ablakot...

Csak akkor, mikor kicsinyítettem a (böngésző) nézetet...
  • wollnerd #761
    Nem jelenítette meg a képet...
    Sztem az a képbeszúrás gomb bugos... nyomom a beszúrást és nem látom hogy mintha be lett volna szúrva...
    Na, leírtam a képszúrás kódját hogy megjelenjen.

• Ability
    Van rá opció. Hibára ránézek.
  • wollnerd #759
    A dizájnos textarena-s topicban a WYSIWYG editor bugos. Pl. A TDU2 topikban.

Legyen funkció az editor ki-bekapcsolására! Nekem az alap is jó.
  • Ability
    Holnap megcsinálom a videó beszúrást és a tab-ra mehetre ugrást.
  • ProGabe #757
    faszányos ez a text-box ficsőr, de jó lenne, ha tabnál a mehetne ugrana, nem a smileykra. ezt anno kisírtuk St-től is! :D

áááá, és megint lenyitottam a smileykat
  • N o N a m e
    ez tök király lett! de videó beszúrás gomb lesz-e? :D
  • precision
    szmájlik is jók :) bár kicsit lassúcska a gifek mozgása, de annyi baj legyen

viszont a *wilting* -et nem találom benne :( legjobb szmájli :D

• Rage47
  • Gurren
    annyit mondjuk még lehetne változtatni, hogy az editorban az éppen aktív beállítások ki legyenek valahogy emelve, mondjuk más színű háttérrel.

amúgy gecyjó, de komolyan.
  • FZoleee
    ja, jó lenne, nekem sincs ott
  • precision
    egy videó beszúrása bekerülhetne az editorba? vagy a textarea alatti videó beszúrása gomb vissza kerülhetne, az is megteszi (legalábbis nálam eltűnt, FF alatt)
  • precision
    félkövér
    HATOS

közép és zöld
    link

hogy ez mekkora királyság! :)
  • Piloss
    nekem az üzenet elküldése után nem változik meg a betű mérete, ha esetleg az alaptól eltérő méretet választok

a hsz szerkesztésekor még jó, de elküldés után olyan mintha nem módosítottam volna
  • Ability
    Kint van az 1.1-es változat, benne a WYSIWYG editorral. Minden böngészőhöz készült új csomag. A Chrome Webstoreból telepített változat majd frissít magától hamarosan, vagy manuálisan az Extension oldalon a Developer módban találtok erre egy gombot. A többi böngészőhöz készült csomagot manuálisan kell frissíteni, egyelőre még nem hagyták jóvá a beküldött példányt az Extension Gallery-ben.
  • wollnerd #747
    igen, nem lehet. Nem is kék a szöveg és aláhúzott!
  • Borg
    Lássuk
  • Ability
    Jó hír a Chrome felhasználóknak. Nagyon primitív, favágó módszerekkel ugyan, de sikerült működésre bírnom a WYSIWYG editort, szóval minden jel arra mutat hogy a Chrome-osok is megkapják.
  • Ability
    Nem értem a hibát. Kicsit pontosabban fogalmazd meg pls, mert elolvastam vagy 3x és nem sikerült felfognom. Tehát nem lehet kattintani a linkre?
  • wollnerd #743
    Frissítettem mégis firefox 6-osra, kipróbáltam.
    Újabb hiba: mikor kattintok a "Válasz 'XXXX' üzenetére (#xxx)" akkor a link-szöveget nem linknek nézi. Pl. a Válasz 'tommygear' üzenetére (#736)
    Szóltam. :)
  • Ability
    Megpróbálok majd utána járni, elég egzotikus hibának tűnik. :D
  • Ability
    Beletettem, köv kiadással érkezik majd.
  • KranaZoli #740
    OK, közben ráleltem, így ki is vettem a hsz-emből.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem elég egyértelmű. :)

Beállítások -> Topic -> Overlay kommentmező
  • KranaZoli #738
    "Szóval majd ez is javítva lesz hamarosan valahogy. "

Köszi!

Ja, ill. 125%-os DPI mellett (vagy mert használom a NoSquint-ot is) a beállítások nem minden "tabfüle" fér el függőlegesen, csak ha F11-el maximalizálom a Fox-ot.