SG.hu bővítmény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudjátok, azt is midníg visszabassza a az írnok, amikor majdnem leesik, agy mi. 😄
Lenne itt is egy méret, ami után megint az elején kezdené. Ezt csinálhatná aki írja maga is, vagy a rendszer automatikusan és egy írógéppel, vagy annak ezzel a részével lenne jelölve. Na? <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
All hail the double x!
All hail the double x!
[merlinw.org]
alapból alulról felfelé növekszik a hsz szám. és meg tudod nézni a válasz XY üzenetére gombbal hogy kinek a hsz-re ment a válasz, és ezt alá rakja.
te most "kinyitottad" a válaszokat, és megfordult a sorrend. a lenyitott válaszoknál fentrõl lefelé nõ a hsz szám 😄 ez így elég érdekes, fõleg, ha egy oldallal régebbi kommentre válaszol valaki 😄 akkor is odarakja egy oldallal korábbra a friss választ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
inkább megnézem milyen xD
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://chrome.google.com/webstore/detail/kjjpmpppganmopmjbkkbkjgglglejnll
ebben a topikban nem.
ahogy betölt a második oldal, mindenki kap nyilat, aki válaszolt valakinek
All hail the double x!
All hail the double x!
Elsõ helyen talán a 4-es, és a +1 jöhetne, aztán a 2-es.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Fórum fõoldal auto-frissítése a háttérben, kinyerni a változásokat hogy pl a favlista mindig a legfrissebb állapotot mutassa. Ugyan ez mehet a topikokban is, nem töltené újra a teljes oldalt hanem mint a lapozó csak a friss kommenteket tenné be.
1.: Fórum fõoldal blokkok kezelése:
- Tetszõlegesen sorrendezhetõ, becsukható, teljesen eltüntethetõ blokkok. Például a születésnaposok. Ha valakinek nem kell a szülinapos blokk, akkor eltüntetheti nyomtalanul. Vagy ha valakinek sok kedvence van (és nem használja az extension üzivel rendelkezõ módját), akkor lazán megcsinálhatja hogy bal oldalon csak a kedvencei legyenek, jobb oldalra mehet minden más szemét.
2.: WYSIWYG kommentírós editor:
- Élõ elõnézettel lehetne kommentet írni, ha valaki félkövérre tesz egy szót akkor nem kell kódokkal szarakodni, kattint egyet, rögtön félkövér, rögtön elõnézettel mutatja. Nem lehet elrontani a makrókat, rögtön vizuális visszajelzést kap hogy hogyan is nézne ki a szövege. Erre saját scriptet biztos nem írok, egy TinyMCE-re gondoltam saját pluginokkal ( hogy a spoiler és társait is kezelni tudja). Egyetlen hátránya hogy nagy monstrum elhízott project, kicsit megfogná az oldal betöltését.
3.: lépcsõzetes komment elrendezés:
- hup.hu-hoz hasonlóan a megválaszolt üziket lépcsõzetesen, a parent komment alá tenném be. Vizuálisan átláthatóbb, jobban követhetõbb hogy melyik válasz kinek is érkezett. Hátránya hogy az oldalakra tagolás miatt mindig csak az aktuális oldal kommentjeit tudja rendezni, tehát ha betöltjük a köv oldalt akkor "újraindul" az egész nulláról. Ezt az ajaxos auto betöltõs funckcióval lehetne kompenzálni, megkerülni.
4.: üzenetkozpont: na ez komplex kis fejlesztés lenne, sok ötletem van hozzá.
a.: utolsó saját beküldött üzikrõl lista
b.: meghatározott utolsó X üzenet nyomkövetése, válaszok automatikus betöltése.
c.: a fav vagy megjelölt (külön listán) topikok monitorozása, új üzenetek automatikus betöltése a fõoldalra. Ez is frissítés nélkül mûködne, tehát ha úgyhagjátok a gépet akkor is mutatja és frissíti magát folyamatosan. A sávszélet zabálni fogja sok topik esetén, de ez remélhetõleg kezelhetõ mértékû lenne.
d.: megjelölt kommentek nyomkövetése (hasonló a fentiekhez csak nem topikot követhsz hanem meghatározott üzenteketek.
e.: többit már elfelejtettem, de ide még volt sok ötletem.
Megjegyzések: az üziközponttal egyetlen apró gond van: amint a script elkezdi nézegetni a topikokat, úgy az utolsó olvasatlan üzenet is magától frissül. Tehát ezt valahogy okosan, átgondoltan kell beletenni, mert különben a topikok mindig azt fogják mutatni hogy minden üzenetet elolvastál. Ennek elõfeltétele hogy a fõoldalt akkor nézni is kell, ne csak dísznek legyen, mert a kettõ kiüti egymást és ez ellen semmit sem lehet tenni.
Így most már minden jó, kivéve az utolsó olvasatlan üzenethez ugrást. Ahol mondjuk jön 3 új üzenet, és ebbõl az egyikbe képet is beszúrtak, ott sosem megy a megfelelõ helyre, mindig nekem kell még lejjebb görgetnem.
A korábbi verziókban úgy volt megoldva, hogy rögtön odaugrott, nem pedig görgetett. Az teljesen jól mûködött nálam. Egy ilyet nem tudnál esetleg külön feltölteni az új funkciókkal?
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez esetben elkerülhetõ lenne, hogy be kelljen nézni a topicba akkor is, ha csak sima komment jön. Még jobb lenne, ha csak azoknak a kommenteknek a számát írná ki, amiket nem címezve írnak. Így az ember kb sejti, h mekkora az egymás közötti kommunikáció és a sima témához szólás.
Amúgy bárhová írok és írnak a kommentemre üzenetet, akkor azt jelzi?
Láttam egy ilyen opciót....
A hibajelenség továbbra is mutatkozik. Valami nagyon nem klappol nálam, mert sokszor van hogy abszolút nem is oda ugrik vissza, ahol az utolsó üzenet volt.
Sütiket és a gyorsítótárat töröltem, de semmi javulás.
Mondjatok már egy Chrome verziót, amivel nektek tökéletesen mûködik! 😊
de smiley beszuras rossz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt raktam fel
ha saját válaszomra válaszolok és klikk a smile-ra majd beakarom tenni akkor eltünik és az egész oldal beszürkül