SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
PÜ ment.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hol van ez a szûrõ amit szerkeszteni kell?
De küldheted is, köszi 😊
[HUN]FaTaL
Megnyitod szövegesen a hufiltert, kimásolod a szûrõket és kihagyod amelyik a gondot okozza. Chromeban más megoldás nincs, nem lehet egyesével tiltogatni, mint FFben.

Vagy elküldöm priviben a szûrõlistámat, ha kell, mert én már megcsináltam ezt.

És van már valami megoldás rá? Vagy nem is dolgoznak rajta?
precision
át kell rakni a keresõmezõt felülre szerintem

Bazinga!

hmmm... ezt én is már akartam írni
max egy gombocskát odatenni , hogy töltse be a köv. oldalt és csak klikkre töltené be?
nemtudom ezt hogyan lehet megoldani
precision
apró észrevétel...

a lap aljára érve az új oldal betöltése funkció bekapcsolása mellett kissé nehézkes (akarom mondani lehetetlen) használni a topik alján lévõ keresõt, mivel mindig betölti az új oldalt és ugrik egyet az egész oldal

Bazinga!

akyyy
Nem lehetne, hogy ha van olvasatlan uzenet topikokba, akkor az olvasatlan üzenetekre ugráés müködjön az újabb elrendezésben is?:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

köszi, rendben!
Ability
Javítani fogom, csak nem sok szabadidõm van.
Narxis
Na ez jó ötlet!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jAsOn VoOrHeEs
Ötlet: Ha tiltólistán szereplõ személytõl érkezik elsõnek új üzenet egy topikba, akkor ne jelezze ki pirossal, hogy 1 új olvasatlan üzenet érkezett.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

akkor ezt nemtudjátok javítani?
ha topicon belül vagyok és ráklikkelek az x új üzenetre akkor rendesen lássam az egész oldal tartalmát és ne csak azt a pár üzenetet majd a 2.oldalt adja be ?
[HUN]FaTaL
Hufilter probléma, st változtatott valamelyik diven.

[HUN]FaTaL
Mert nem az adblockkal van probléma, hanem a hufilterrel.

Használd helyette a listámat, ha kell priviben elküldöm a linket.

NIncs másik ext.

SG ext, abp ext, és máris itt a hiba.
Jim Morrison
lehet másik ext kavar be :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Amíg nem tudom reprodukálni a hibát addig nehezen fogom tudni javítani. Nem szabadna ilyennek elõfordulnia, nem is értem az egészet.
Semmi baja a téma neveknek a plugin nélkül, sõt, pluginnel is megjelennek, ha szét vannak bontva a favoritok. Csak össszecsukva, amikor az új üzeneteseket mutatja, akkor nem látszanak. Szóval...
precision
ez szerintem nem bug, mert amikor még firefoxot használtam, és adblock plus -t, írtam is a mi kellene sg -nek topikba, hogy miért tûntek el a téma neveim a kedvencekbõl, és akkor mondták, hogy az adblock miatt

szal ez úgymond szerveroldali dolog, nem hiszem, hogy a script ki tudná javítani

Bazinga!

Nade ezt a bugot csak el lehetne kerülni valahogy az SG.HU bõvítményben is...
precision
gondolom az nem véletlenül van neki odatéve 😊

fehérlistára kell rakni sg.hu -t, és manuálisan kell felülrõl eltüntetni a bannert egy bal klikkel az adblock ikonon és könnyû szûrõ létrehozása

Bazinga!

jAsOn VoOrHeEs
A szûrõk közül vedd ki a pipát a Magyar szûrõk elõl.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

MerlinW
Hmm. Nekem is a béta van és mûködik.

[merlinw.org]

Leszedtem az adblockot, és felraktam az adblock plus bétát, és azzal is ugyanez a jelenség.
Összecsukva nincsenek kiemelt témakörök, szétnyitva vannak...
Megvan a hiba. Az adblock okozza a bugot. Ha az OFF, akkor megjelennek a a kiemelt témakörök.
Kérdés hogy mit kell állítani ahhoz, hogy jó legyen..
MerlinW
Ugye, hogy ugye?😊

[merlinw.org]

jaj most nézem ez a merlin féle kiemelést is belehet állítani!
sokkal jobb,szebb így az egész!
yaya
MerlinW
Ezt akkor csinálja, mikor bent vagy egy topikban, érkezik egy új hsz, megjelenik az értesítõ, majd akkor, arra rákattintasz.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Apró, esztétikai javaslat:

Kedvencknél a nincs olvasatlan topik helyett a nincs olvasatlan téma valahogy szerintem jobb lenne, illetve, ha a betûtípus ugyanolyan lenne, mint a topiccímeké.

Apróság csak 😊

Most megtettem. Cache törlés, uninstall, ujrainditás, minden volt.
Csak kibontva látszanak a topik címkék továbbra is, "csak olvasatlan üzenettel rendelkezõ favok" nézetben nem.
Amúgy 12-es, legfrissebb verzió. A többi funkció jól mûködik.
MerlinW
Ha még nem tetted volna meg, távolítsd el a bõvítmények menübõl, töröld a nightly/developer/nem tömörített változatokat, indítsd újra a böngészõt és telepítsd a plugint megint. Ürítsd a cache-t, frissítsd az oldalt.

Chrome 12, vagy Chromium 14-et használsz?

[merlinw.org]

Semmi hatása nincs.
MerlinW
Bõvítményeknél nyomj egy újratöltést, hátha.

[merlinw.org]

Hm.. most feltettem a rendes installos verziót, és ez a merlinw féle kiemelés nem mûködik... pedig cégnél is feltettem, és ott jó. Itt meg a kategóriák kiemelt kiírása csak akkor jelenik meg, ha kibontom a kedvencek listáját. Ha csak az új hozzászólásosakat listáztatom, akkor nincsenek kiemelt kategóriacímek... vagy ennek most hogy kéne mûködnie?
precision
értem... akkor ez nem valami jó ötlet 😊

Bazinga!

Ability
Egyesével kellene betölteni az összes oldalt és azon átmennie a parsernak ami elég erõforrásigényes és lassú folyamat. Ugye nem lehet az SG-rõl közvetlenül lekérdezni a saját hozzászólásokat, szóval marad a "betöltök mindent és azt szûröm" megoldás ami nem igazán hatékony.
[HUN]FaTaL
Szerintem ezt maximum úgy lehetne, hogy a többit elrejti, az pedig elég lasssú. Ezt az SG-nek kéne megoldania adatbázis szinten.

precision
az megoldható lenne ezzel a scripttel, hogy ki lehessen listázni egy topikban a saját hozzászólásaidat?
nem létfontosságú, csak érdeklõdöm 😊

Bazinga!

az automatik települõs cucc van fennt!
Ez a bug nálam is szokott lenni, mikor megjelenik a sárga üzenet hogy x új üzenet jelent meg és rámegyek, úgy tölti újra az oldalt, mintha csak az az x üzenet lenne a legfrissebb oldal ( például a humiariban szinte mindig elõfordul ).
Legfrissebb stabil verzió egyébként.

Ability
A mostani nightly verzió?
néha ilyen bug elõfordul... ez volt a második alkalom

de ez akkor történik mikor üzit irok ! viszont ha frissítek akkor eltünik, nem nagy gond szóval nincs gáz csak gondoltam jelzem
Ability
Nightlyban van egy nagyon kezdetleges, hibáktól nyüzsgõ blokkrendezõ fícsõr. A fórum fõoldalon a blokkokat lehet átrendezni, elrejteni, becsukni, stb.
Jim Morrison
akkor jó 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
épp most raktam fel 😊 akartam is írni, hogy találtam megoldást 😊
mûködik is!

Bazinga!

Jim Morrison
szerintem ezt próbáld ki.

precision
amúgy meg le a kalappal a készítõ(k) elõtt, nagyon komoly ez a kiegészítõ
fényévekkel megnöveli a fórum használhatóságát... 😊

thx! 😊

(már csak az kéne, hogy a chrome ne jegyezze meg az elõzményeket és/vagy kilépéskor automatice törölje azt)

Bazinga!

precision
na, mondom én, hogy megjegyzi az elõzményeket, manuálisan kell törölni, ha szeretném... 😛

Bazinga!