SG.hu bővítmény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem ez ismert hiba.

Kéne egy bugreport, ahol jelölve vannak az észlelt hibák, illetve az is ha már javítva van.

Fogtam egy bugot: ugrás az utolsó üzenethez be van kapcsolva, és az elõbb úgy töltötte be a topikot, hogy az üzenetjelzõ csík alatti tartalmat nem töltötte be.

Jim Morrison
sajnos az a valósziinû :/ azért iirj bele egy csomó sor bullshitet hadd szenvedjenek <#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Gondolom a kódot nézik.
Jim Morrison
es akkor majd regisztralnak ide es szepen leellenorzik? vagy csak megvizsgaljak a kodot? :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ability
Mivel hogy egyesével bevizsgálják a bõvítményeket és kikötötték hogy pontosan azt kell tudnia ami fel van tüntve a leírásban, így nem árt ha van angol leírás is hozzá. :D
[HUN]FaTaL
Ja értem. :)

Az angol kötelezõ? Mert mintha láttam volna már kieget orosz leírással (igaz volt külön angol verzió is).

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Majd akarom, csak egyelõre körülményes. Van egy szép hosszú lista a kritériumokról, nem mindegyiknek felelek meg. :D Kellene ikonokat gyártani, képmentéseket, normális angol nyelvû leírás, stb, stb.
[HUN]FaTaL
Az operás verziót nem akarod feltölteni a hivatalos oldalra? Egyszerûbb a telepítés meg a frissítés is és talán több emberhez eljut. :)

Ability
Kész a Safari port is, megy benne minden. :)
precision
Sejtettem amúgy, az iTunes is elég tré windowson, egyszer viszont volt szerencsém kipróbálni osx -en és hát ég és föld a különbség... :)
hát akkor várok, hátha lesz firefox -os verzió az ext -bõl :)

Bazinga!

Ability
Általában az Apple szoftverei Windowson elég trehányak szoktak lenni. Nem használják a natív GUI toolkitet, nem reszponzív a felületük, nálam konkrétan kerregtette a vinyót. Igazából magam miatt is csinálom a Safari portot, mert azt használom, és akkor már csak részesüljek én is a saját fejlesztésembõl. :) Na meg elég sok OSX-es felhasználó van az SG-n, köztük sokan Safarit használnak, mert OSX alatt teljesen korrekt kis böngészõ, sok fícsõrrel ami Windows alatt nincs.
edios
gyorsan megkukkantottam a chrome-os bõvítményt.

hasznos, jól meg van csinálva, grat!<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

precision
ja persze, az egyértelmû :) most nézem, mintha szemrehányó lenne a kérdésem, pedig pusztán érdeklõdõ jellegû, hogy érdemes e kipróbálnom windowson a safarit :)

Bazinga!

Dzsini
Viszont van egy csomó OSX-es SG-s, aki örülni fog neki :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
használtál már windowson safarit? félõ, hogy közel sem annyira jó böngészõ itt mint osx -en :)

Bazinga!

LeonSilver
-cs
+zs
:D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Komolyan mondom Te inkább vagy varácsló mint a hendrik plotter ;)
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ability
Készül a Safari port is, már a chat elrejtése mûködik. :)
Dzsini
Ilyesmikkel kapcsolatban ha feltûnik még, az ottani moderátori topicban szóljatok, és javítom - ne ezt szemeteljük össze vele. Köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Itt is rosszul van betéve a font tag, a topik címe okozza, Opera pedig nem képes lekezelni. Egyedüli megoldás ha egy modi átírja és tesz bele lezárótaget.
jAsOn VoOrHeEs
Nekem ilyet sikerült összehozni. :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[HUN]FaTaL
*használható legyen

[HUN]FaTaL
Igen a fórum fõoldalán lévõ kiemelésre gondolok, hogy a topik kategóriákat narancssárgával jelölte.

Sajnálom, hogy nem lehet megoldani, pedig jó kis funkció :)

#446: Persze csak mire összeszüttyögi a kiegészítõket utána addigra már Operával rég böngészek. :D És kell belõle nem kevés, hogy használható lenne.

precision
nekem is gyorsan indul, de mire észheztér (vagyis használhatóvá válik, egyáltalán reagál vmire/betölti a kezdõoldalt) eltelik legalább 20-30 másodperc

Bazinga!

Jim Morrison
érdekes, nekem a chrome a leggyorsabban elindulo program win indulasnal is, tele exttel is.

SötétBarom
Zseniális ez a cucc.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
az remek lenne! :)
köszi!

Bazinga!

Ability
Igazából lehetne, a contentscriptek szinte 100%-ig újrahasznosítható. Csak a beállítópanelt és társait kellene átalakítani. Anno cSuwwival együtt kezdtünk el dolgozni az ext-en, aztán mindkettõnknek más dolga akadt, azóta nem beszéltem vele hogy esetleg bevállalná-e.

Majd ránézek hogy milyen is egy FF Ext, ha nem olyan nagy meló akkor lehet bevállalom valamikor. Ez az Opera port is meglepõen gyorsan ment.
precision
épp most vagyok túl egy ff-chrome-opera-ff huzavonán... chrome remek böngészõ, de nálam 30 sec mire észhez tér elsõ indulásnál, mindössze egy adblock és az sg kieg. volt fent, de ezek nélkül is ezt csinálta... az opera pedig elkezdett belassulni, kifagyogatni, félig-meddig betölteni a weboldalakat...stb.

Bazinga!

Dzsini
Ha nincs olyan fontos elem az FF-ben számodra, ami nem pótolható-kiváltható más böngészõben, akkor itt az ideje váltani :)

precision
kár, hogy ff -re nem lehet ilyen "copypaste" módszerrel átportolni ezt az extensiont :(

Bazinga!

Dzsini
nagyon sütemény! :) lassan szerintem felküldheted a hivatalos extensionok közé, onnan már az automata frissítés is problémamentes lesz

Ability
Listaelemekre gondolsz? Azt ki is vettem, azt tényleg sehogy sem lehet megoldani. Még képnek (IMG tag) lehet adni base64-es adatot string formában, de ott háttérképet kellene használni, annak már nem lehet.
[HUN]FaTaL
Ehhez képest igen gyorsan sikerült tweakelni az egészet (a kat. kiemelést kivéve). :)

Ability
Mivel látszólag szinte minden gond nélkül megy, készítettem egy csomagolt verziót is. Jobb felsõ sarokban az Opera linkra kattintva tölthetõ le.
Ability
Teljesen szét van tweakelve az egész. :D Mindenre lehet megoldást találni, csak jó lenne ha nem nekem kellene ezzel foglakoznom, hanem az Operás srácok kezdenének magukkal valamit, mert ez így irtó kevés és rossz.
[HUN]FaTaL
Hoppá, most nézem, hogy rendes X-et kapott a válaszmezõ, ezekszerint ezt is megoldottad valahogy. :)

[HUN]FaTaL
A kategóriák kiemeléséhez esetleg annyi megoldható, hogy a font legyen narancssárga? (A karikához kellene gondolom a képkezelés az ext apiba)

Ability
Blokkok átrendezése is mûködik. Alaposan még nem teszteltem le, ez még a Chrome verzióban is csak egy béta feature.
Ability
Javítva egy csomó más hibával egyetemben.
Ability
Használhatatlan ez a DragonFly, még azt sem tudom megnézni benne hogy milyen kódolással küldi az adatot a szerver. Valószínûleg latin2-vel, JS meg UTF-8-at használ, ez lehet a baj.
Dzsini
oda meg regisztrálni kell, hogy beledumáljak :(

Ability
Hibákat, feature kéréseket ide. El fogom felejteni õket az a baj. Nyugodtan írjatok ide bármit, legfeljebb lezárom ha érvénytelen. :D
Ehhez mit szóltok?

Ability
Még nem tudom mi lehet a baja.
[HUN]FaTaL
Köszi. :)

A Magyar Foci topicot kifelejtettem. :)

Még egy varázslat?:)))

Dzsini
csiribi-csiribá :)

#408-nál a kódolás elkeveredése?

[HUN]FaTaL
Lezárnád a barca és a real madrid topicban is?:)

Dzsini
Topic szerkesztésénél nem volt, most raktam. Ezért zártam mindig le a <font>-okat is a foci topicokban, úgy illendõ.