2420

Fejlesztői változatok:

Két fejlesztői ág létezik: Master, Nightly. Ezeket hívjuk branchoknak. A Master mindig az alaposan letesztelt, hiba nélküli változatot takarja.
A Nightly-ban találjátok mindig a legfrissebb verziót, ami sok újdonságot hoz magával, azonban sok hibát is tartalmazhat. Mindenki saját belátása szerint válassza a neki kellőt. Ha nem fontos hogy azonnal hozzájuss a legújabb funkciókhoz akkor a Master-t válaszd. Ha nem tudsz várni, akkor a Nightly is nagy valószínűséggel használható.

Telepítés:

A fejlesztői változatok telepítési útmutatóját a GitHub README fájljában találjátok. Az Chrome, Opera és Safari verzió állományára elég duplán kattintani, a böngészők felismerik és automatikusan telepítik a bővítményt.A Firefox verziónál az XPI állományt rá kell húzni a böngésző ablakára, majd ezután települ az is.

Egyéb megjegyzések:

A Chrome és Opera verziók automatikusan frissülnek, amennyiben az Extension Gallery-ből lettek letöltve. A Safari verziót kézzel kell frissíteni.

Firefox támogatás

A Firefox JetPack extension fejlesztői környezetében található számos hiba miatt a Firefox port fejlesztése fellett függesztve. A jövőben - ha változás történik - a port újra elérhető lesz. A régi verzió továbbra is elérhető akinek szüksége lenne rá.

SG Tools
  • Ability
    Már kész, csak ki kellene adnom. :D
  • Dean Winchester
    tudom , tisztában vagyok vele h meg kéne látnom de nem találom..
    videó beszúrása meg folyamatban van ugye?
  • Ability
    Ki lehet kapcsolni egyébként.
  • Dean Winchester
    ezek szerint nem működik a formázás eltávolítása..
    de mondom azért is jeleztem ezt a hibát mert az újítás előtt ilyen probléma nem jelentkezett! Mind1 akkor ezzel élünk együtt :)
  • Dean Winchester
    néha benyom egy <div> per div kombót is , azt nem is csinálok semmit :D
    na proba a formázás eltávolítására :( ha mükszik akkor köszi mert nekem nem is jutott eszembe ,hogy ezt így is meglehet oldani)
    (csak eddig még nem volt ez az új textbox addig ilyen probléma nem volt).
    <ul class="itemDescription uniqueOptions" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 3px; padding-bottom: 5px; padding-left: 20px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; border-right-style: solid; border-right-width: 1px; border-right-color: rgb(255, 255, 255); width: 180px; "><li style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; "><span class="eventIdentifier" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 20px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; zoom: 1; ">Maccabi Hashikma Chen v Beitar Kfar Saba ShlomiMérkőzés nyereményszorzók<li class="selection itemDescription first" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; width: 180px; "><span class="name" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; width: 126px; float: left; ">Maccabi Hashikma Chen3.60Lehetséges nyeremény <span class="amountValue" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">0 HUF
  • Ability
    Beillesztésnél az editorban? Ez a webkites böngészők (Chrome, Safari) sajátossága, hogy nem csak szövegként szúrja be a kódot, hanem megtartja a másolt tartalom formázását is. Sokat nem lehet vele kezdeni, a fenti gomboknál van egy formázás eltávolítása gomb, azzal lehet próbálkozni. De ha képeket is beszúr és társai, akkor azt manuálisan neked kell kiszedni belőle.
  • Dean Winchester
    például ezt kéne látni ->

szövegként kéne látnom a fenti képet de ezt rakja be ha kijelölöm ->>>>

<div class="userItems" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><ul class="userItems" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; color: rgb(0, 0, 0); clear: both; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; width: 272px; "><li class="basketItem betState-None even lastAdded Single" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; border-bottom-style: solid; border-bottom-width: 1px; border-bottom-color: rgb(255, 255, 255); position: relative; "><ul class="itemDescription uniqueOptions" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 2px; padding-right: 3px; padding-bottom: 5px; padding-left: 20px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; border-right-style: solid; border-right-width: 1px; border-right-color: rgb(255, 255, 255); width: 180px; "><li style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; "><span class="eventIdentifier" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 20px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; zoom: 1; ">Hapoel Kfar Shelem v Hapel MarmurekMérkőzés nyereményszorzók<li class="selection itemDescription first" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; font-weight: bold; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; width: 180px; "><span class="name" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; width: 126px; float: left; ">Hapoel Kfar Shelem1.142Lehetséges nyeremény <span class="amountValue" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">0 HUF<input type="image" name="remove" class="remove" alt="Visszavon" title="Visszavon" src="http://hu.sportingbet.com/s/images/ui/remove.gif" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; position: absolute; right: 73px; top: 3px; "><div class="amount" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: -1px; padding-top: 1px; padding-right: 1px; padding-bottom: 5px; padding-left: 1px; position: absolute; right: 0px; text-align: center; width: 66px; border-left-style: solid; border-left-width: 1px; border-left-color: rgb(255, 255, 255); top: 15px; "><label for="amount-0" class="amount" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; display: block; ">1 fogadás @<div class="suggestedItems" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><ul class="totals" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; text-align: left; "><li style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 20px; list-style-type: none; list-style-position: initial; list-style-image: initial; border-bottom-style: solid; border-bottom-width: 1px; border-bottom-color: rgb(255, 255, 255); overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; "><span class="title" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-weight: bold; float: left; ">Összes tét:<span class="amountValue" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">0 HUF<span class="title" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-weight: bold; float: left; "><span class="totalPayout" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt)<span class="totalPotentialPayout total" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 5px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; float: right; white-space: nowrap; "><span class="amountValue" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">0 HUF
  • Dean Winchester
    Hibajelentés

Mi a hibajelenség? Jellemezd a problémádat!
    hozzászólás érdekesen jelenik meg a válasz erre gombra klikkelés után (esetleg ha kijelölök egy adott területet pl. szrt-s oldalon a fogadás résznél akkor sok kóddal rakja be a cuccost amiből nem lehet kiszedni h mit is kéne tartalmaznia. Azelőtt ha kijelöltem a részt akkor szövegként simán betetette.

Mi lenne az elvárható működés, minek kellett volna történnie?
    normál formázatlan hozzászólás

Hogyan lehet reprodukálni a hibát? Milyen események között jelentkezik?
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103 - fogadás topicban pl.

Milyen releváns beállítási lehetőségek mellett jelentkezik a hiba?

Milyen böngészőt és melyik bővítményt használod? Verziószámokat is írj!
    chrome 14.0.835.163 m
  • Borg
    Olyankor mi van, ha nem akarja az elrendezésemet megjegyezni a főoldalon?
    Eddig jó volt, de most hiába rendezem, egy frissités után visszaáll alapra...
  • Borg
    Bug: Ha kikeresek egy topikban valami szóval egy hozzászólást, akkor a válasz erre gombra nincs odaúszó szövegdoboz... csak fent lehet választ írni a találati hsz-ekre :)
  • Ability
    Jó ötlet, ez eszembe sem jutott.
  • Malakai
    Annyival próbálkozhatsz, hogy az oldal elhagyáskor (unload) vigyelmezteti a felhasználót, ha az mégis megy, akkor elöbb visszaállítja az eredeti sessiont. Persze ilyenkor is előferdülhetnek galibák, tehát kényes dolog.
  • Ability
    User/Pass tárolás helyett esetleg tudok játszani a sütikkel, ez most jutott eszembe. A session ID kevésbé kényes adat, azt le tudom kérdezni, eltárolom egy változóban, majd cserélgetem egy randommal amikor lekéri a dolgokat. Ezzel is csak az a baj hogy lesz egy átmeneti időszak amikor kiléptetve lesz a felhasználó. Ha pont ekkor lépne be egy topikba akkor pedig helyre sem tudom állítani a munkamenetet. Szóval ez is felejtős igazából. Legjobb megoldás még mindig egy külső szerver bevonása.
  • Ability
    Másik lehetőség hogy egy külső szervert használok proxyként. Azt meg tudnám csinálni hogy a saját céges szerverre írok egy PHP scriptet ami lekérdezi a topik forrását és visszaadja. Cross-domain sem probléma. Annyi vele a probléma hogy nem akarok ilyen terhelést rólni a szerverre. Kb 500 felhasználója van a bővítménynek, elég az ha csak 2 topikot betenne mindenki, azokat is frissíteni pár percente.... sok kérelmet és terhelést generálna.
  • Ability
    Ezek nem is lényegesek, a kamu felhasználó egyfajta proxyként működne. Annyi a gond vele, hogy egyszerre egy munkameneted lehet, szóval ahhoz hogy ez működjön előbb ki kellene léptetni a felhasználót, belépni a kamuval, majd amikor megvan az adat akkor visszaléptetni az eredetivel. Ennyi erővel akkor lehetne úgy is hogy simán kiléptet, lekérdezi a topik forrását, majd vissza. De ehhez meg az kellene hogy az Ext eltárolja a user/pass kombót amit annyira nem szorgalmazok.
  • [HUN]FaTaL
    És a kamu felhasználó profilja honnan fogja tudni, hogy:

- mik a te kedvenceid
    - melyiket mikor látogattad
  • Jim Morrison
    mi lenne ha csinálnál egy kamu felhasználót és azon keresztül néznéd meg hogy jött e neki új? (nemtom lehet e, ötlet)
  • Ability
    Volt tervben egy üzenetközpontnak nevezett fícsőr, csak nem tudom hogyan valósítsam meg. A nagy probléma hogy én le tudom kérdezni ezt az infót, de ha kedvencbe van téve a téma akkor nem fogja mutatni az új hozzászólásokat. Gyakorlatilag ugyan az játszódik le ilyenkor mintha normálisan belépnél egy topikba: az SG frissíti az utolsó látogatás időpontját és minden addigi új üzenetet "olvasottnak jelöl".
  • hungary27
    Olyat lehetne hogy a fórum főoldalon kijelölné azokat a topikokat ahol az én hozzászólásomra írtak?
  • wollnerd #879
    És talán 100.000 külföldi nem is fogja tudni hogy mi az a SG fórum. :D
  • Ability
    A Softpedia megtalálta a bővítményt és kietette az Operás verziót. Link. Nem tudom ez miért jó nekik, de nem tiltakozom. :D
  • Jim Morrison
    és tényleg :D bocsi... hát igen, most már kijelenthetjük hogy igazi sg fórumozó vagyok... :D (Most is alig vettem észre)
  • [HUN]FaTaL
    Ott van bal alul a bezár gomb, bár tényleg lehetne körülötte valami keret. :)
  • Ability
    Bal alul van bezár gomb.
  • Jim Morrison
    Hibajelentés

Nem tudok kilépni a hibajelentésből :D

Esc gombra vagy az elsötétült területre nyomva eltűnik ez a hülyibiztos cuccos

Megnyomod a Hibajelentést

*

chrome 12 / back gombot nem akartam nyomni + teszt
  • Narxis
    :DDD
  • Dzsini
    Azt ugye tudod, hogy az SG-n ez felhívás keringőre? :)
  • Ability
    Na kész, minden megy. Ezt már senki nem tudja elrontani, hülyebiztosra csináltam. :D
  • Ability
    Hibajelentés

teszt

teszt2

teszt3

teszt4

teszt5
  • Ability
    Ja, escapelem az escapelést. :D
  • Malakai
    Jaham, érthető, dupla escape kellett? :)
  • Ability
    Hibajelentés

A lap aljára görgetve a betöltött következő oldalon nincsenek letiltó gombok.

A betöltött lapon is jelenjenek meg a letiltó gombok.

Bármely topikban a lap aljára görgetve a betöltött következő oldalon.

autoload_next_page

Safari current stable; Ext current stable
  • Ability
    Az új verzió hamarosan megjelenik, abban már benne lesz. Egyébként a BB kódok működnek a WYSIWYG editorral is, manuálisan be tudod tenni. Vagy letiltod a WYSIWYG editort ideiglenesen az új verzióig.
  • Ability
    A probléma hogy maga a beszúrt JS kódot barmolja el az SG. Tehát én hibába írok \n-t, amikor betölt a lap már a forráskódban is csak annyi lesz hogy "n". De megoldottam amúgy azóta, mindjárt beteszem az új verziót.
  • Malakai
    Megy az, \n-et kell hozzáadni csak és kész, előbb kipróbáltam firebug-ban legalábbis.
    Tehát CR nem kell szerintem, elég az NL. :)
  • Hegi90
    ööö videót hogy tudok beszúrni?
  • MerlinW
    És ha minden sort document.write()-al írsz? Elvileg minden write új sort kezd.
  • Ability
    Eltűnik az oldal és egy select doboz marad a helyén? :D A bővítményben van a hiba, nightlyban már javítva van. WYSIWYG editorral megy. Vagy ha kikapcsolod az overlay válaszerre opciót.

BR nem jó, mert ugye \r\n kellene (remélem nem szűri ki a backslash-t). BR-t beírja karakterként, nem értelmezi, gondolom átküldik a htmlspecialchars() függvényen.
  • MerlinW
    <br> ?:)

Egyébként nem működik a "válasz erre" ebben a topikban. (Chrome 13)
  • Ability
    Olyat akartam, de nem tudok beszúrni soremelést, mert az SG kiszűri a backslash karaktert.