841
-
#400 enyém sem halt meg még soha, aztán lassan 20as vagyok:D -
sirdond #399 4 óra után feléled
de eddig még nem ölték meg egyszer sem? :D -
HM #398 Ha lezúzzák a general-omat akkor mi van? -
#397 Nem áll semmiből, visszabontani mindent és legalább nem nulláról kezded, hanem teli raktárral :) -
sirdond #396 nem tudom, én elég összevisszának érzem az építkezésem és jobbra tudnám csinálni a gazdaságot,mint most
a 18as szint is megvan pár nap alatt -
#395 Ezért miért kellene újrakezdeni másik szerón? -
sirdond #394 na ez jó hír
akkor lehet érdemes lenne újrakezdeni egy másik szerveren -
#393 Jövőhéttől mehetünk kalandokra!
gúgli translate, a főoldalról:
The adventures to come!
Next week is a lot to be changed on the servers. Therefore, please read the following carefully:
On Monday, July 4th, we are the world 6 - Midsummer city to switch to the new server and client. We then monitor closely this world and if everything goes well, we are on regular Wartungstag, on Tuesday the 5th Change in July, all worlds to the new architecture.
On Wednesday the 6th July, we then perform accurate analysis and measurements, and if these are ok, we are on Thursday the 7th July, the company again by the network server to unlock the adventure.
We'll keep you here as always in the loop and by the middle of next week even more accurate information about the adventures set in the forum.
Your "Online Settlers' Techy -
#392 Nem tűnt fel. -
#391 rendszeresen -
#390 Nektek is vacakol a cset ablak, nem tudok kereskedni sem !? -
#389 Münzent hogy érdemes szerezni? -
HM #388 Tényleg nem tudnak támadni... egyből lemészárolódtak és ennyi... -
sirdond #387 na,hazaértem a pár napos nyaralából. minden bánya kifogyott,de legalább tele a raktár :D -
#386 Igen mert a kutyák a pacisok megfelelői, első körben ők fognak támadnia magas kezdeményezés miatt és az alacsonyabb HPju egységet ütik előbb
igy amikor már különböző kezdeményezési értékkel rendelkező egységek vannak, már el kell kezdeni "taktikázni". Mert pl ha a kutya levágja a nyilasaidat azok már nem tudnak majd támadni, amikor az ö körük jönne, ha jól vettem ki a német wikiből
Mondjuk ezt egyszerűen megtudod cáfolni mert gondolom te már harcoltál így hamarosan én is mert már csak a boss van a 9-es szektoromban xD -
HM #385 Szimulátorban is úgy jön ki h több nyilas hullik el. -
HM #384 Ez addig volt jó amíg nincsenek kutyák...
Bár még csak 1 ilyen bázist támadtam meg, de ott egyből a nyilasokra ugrottak a dögök. -
#383 A nyilasnak majd akkor lesz értelme ha lesznek tornyok mert ott bónuszt kap a leírása alapján. Én amúgy annyi kardost viszek ami felveszi a sebzést és a többi az íjász, nagyobbat sebeznek, általában ők csinálják ki az ellent -
HM #382 Adom is el a maradék nyilakat (alig drágábban mint amennyi kemény léc kijönne) -
#381 Szerintem sem sokat. -
HM #380 hmmm.. az íjász semmit sem ér :D -
#379 Sikeresen elkerültem mindig a kész embert de most 14 perc 23 másodpercet ír ki szóval nem változott, marad 15 perc -
#378 Na, küldtem pár embernek baráti meghívót, aki nem kapott annak nem találtam meg a nevét.
Vezeto a nevem. -
HM #377 Áhhh ez a kereskedelem nevetséges...
Csak kicsit kell ésszel csinálni és egyből ellehet adni mindent. És még így is durván áron alul tudok venni.... -
#376 6 perc múlva kiderül akkor lesz kész egy emberkém és megtudom nézni mennyiről indul -
HM #375 lvl2 rathause-nál nem termelődnek gyorsabban az emberek? -
#374 Oltári baromságnak tartom a fakitermelésnél az erdészek/favágók arányát, a Settlers-ek offline verzióiban nekem arra kellett inkább ügyelni hogy az erdész ne csináljon dzsungelt a pályából, itt meg a szomszédaimnál figyelek olyan tarvágásokat hogy csuhaj (bár lehet hogy én spilázom túl az újratelepítés fontosságát:)). -
#373 Én kereskedéssel és a provientlag. átváltással jutottam az upgr. nyers nagyobbik hányadához. 6 fűrész képtelen annyi lbh lenyomásához hogy elfogadható sebességgel lehessen upgrade-elni. Az élelmiszer termelést forszírozom, a birodalmi etetés nagyon hatékonnyá tesz mindent, ráadásul a kenyér meg a hal elégé keresett kereskedelmi cikk is, sőt a fázistermékekre (gabona, liszt) is lehet jó ajánlatokat tenni. -
#372 Én amúgy most azon gondolkozok, hogy a kő és puha fa kitermelést egy az egyben megszüntetem, csak a favágókat tartom meg a faszén miatt. Kereskedéssel pikk pakk össze lehet szedni azt a minimális mennyiséget ebből a két nyersiből ami esetleg építkezésekhez kell a későbbiekben bányára, kútra, gabona földre -
#371 a cseten bizgeráltak valamit meg a üzenet küldésen, mást nagyon nem irtak a főoldalon -
#370 Valaki összefoglalná hogy mi történt ma? -
#369 Már most meguntam a játékot. Multi része 0.
Majd ha egymás mellett lesznek a játékosok települései, akkor szóljatok, addig szvsz gyengus -
#368 fejleszd a házakat -
#367 Találtam egy újabb harc szimulátort, ezzel azt is meglehet nézni mennyi katonával kellene támadni az ideális győzelemhez
http://www.siedler-online-wiki.de/kampfsimulator/ -
#366 ha te vágsz le egy ilyet akkor kapsz 8-at, gondolom majd ha lesz kaland rendszer ott tudsz csaatarozni, vagy player vs playernel -
HM #365 Akkor ez az az XP(EP) ami a szintlépéshez szükséges?
Magasabb ilyen pontú nem ad több EP-t egy harc után. -
#364 Erfahrungspunkte für getötete Einheit : 8
8 Zikszpét kapsz ha levágsz egyet
Initiative: Hoch
Magas a kezdeményezése, hamerab üt mint a normal egység (pl a kődobáló és alap rablók), ha a célpont kezdeményezése kisebb, akkor nem tud visszaütni
legalábbis ezt olvastam vhol xD -
HM #363 Érdekes ez a lvl20 Reiterei.
Ráviszem az egeret és olyan hosszú a szöveg, hogy nem látszik mit tud... nc
Rákerestem máshol:
Lebenspunkte : 5 (Hitpoints)
Trefferpunkte bei Angriff : min 5 - 10 max
Eddig ok, de ezek mik:
Erfahrungspunkte für getötete Einheit : 8
Initiative: Hoch
Ismét egy drága de legalább gyenge egység. (Mellesleg még mindig emberhiánnyal küszködök, pedig már párezer kenyeret elköltöttem....erre jó lenne valami megoldás) -
#362 elvileg igen -
HM #361 Akkor egymás melletti tábornál mehet a támadás csak útközben ne legyen semmi?