Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez azt mondja hogy a további szintlépéseket a rablótáborok legyõzéséért kapod a tutorial véget ért
Támadd meg a táborokat és azért kapsz EP-t.
Egy kicsit bajba vagyok és a google fordító se segít. 😄
Lvl 16-on kapok egy questet miszerint:
Besiegt feindliche Einheiten im Räuberlager, um EP zu gewinnen.
Tipp: Erkundet die Sektoren im Nordwesten oder Südosten, um neue Räuberlager zu finden.
Na ebbõl nálam annyi jött le, hogy fedezzem fel a területeket. Ez sikerült is, de már nem tudom felfedezni az északkeleti részt akárhányszor küldöm a felderítõt, felhõs marad.
Lvl 16-on kapok egy questet miszerint:
Besiegt feindliche Einheiten im Räuberlager, um EP zu gewinnen.
Tipp: Erkundet die Sektoren im Nordwesten oder Südosten, um neue Räuberlager zu finden.
Na ebbõl nálam annyi jött le, hogy fedezzem fel a területeket. Ez sikerült is, de már nem tudom felfedezni az északkeleti részt akárhányszor küldöm a felderítõt, felhõs marad.
Egyébként így támadok:
1: 85 rekrut / 20 miliz / 95 Reiterei
2: 160 rekrut / 40 bogenschütze
és el tudok menni a maradék tábor melett.
1: 85 rekrut / 20 miliz / 95 Reiterei
2: 160 rekrut / 40 bogenschütze
és el tudok menni a maradék tábor melett.
szerintem csak rosszul vagta a videot
elõbb néztem meg a chuckos tábor ellenit ott a 3. hullámot írta 2. hullámnak a videóban a 2. hullámot meg nem számozta
elõbb néztem meg a chuckos tábor ellenit ott a 3. hullámot írta 2. hullámnak a videóban a 2. hullámot meg nem számozta
Itt külön támad de van egy olyan videó is ahol akkor küldi rá a 2-at amikor még az 1. nem fejezte be.
Ami egység szerepel a videóban azt már mind lehet csinálni 22-es szinten, két hullámba támad amúgy nem egyszerre
A hiba ott kezdõdik, amikor nem lehet olyan egységet csinálni, ami minimum metallgebiss -el is végezne.
Ha nem lenne jó a videóbeszúrás: http://www.youtube.com/watch?v=kuticrXi0HA
Ill láttam olyat, hogy egyszerre 2 sereget küld a táborra. Ilyenkor egyszerre is támadnak? vagy olyan mintha egymás után küldené?
Ha nem lenne jó a videóbeszúrás: http://www.youtube.com/watch?v=kuticrXi0HA
Ill láttam olyat, hogy egyszerre 2 sereget küld a táborra. Ilyenkor egyszerre is támadnak? vagy olyan mintha egymás után küldené?
én ezt használom
http://www.siedler-online-wiki.de/kampfsimulator/
beírod milyen egységek vannak a táborban, metallgebist bejelölöd
utána kipipálod jobb oldalt: "finde die optimalen angriefer"
bal oldalt a te egységeid beszürkülnek, de ki tudod pipálni azokat az egységeket, amelyikkel szeretnéd,hogy számoljon (pl csak miliz és rekruttal akarsz támadni,akkor csak azt a kettõt)
utána alul tudod nézni,hogy milyen kombinációk vannak és azoknál milyen veszteségek lehetnek
ha beállítod a wirtschaft anlegen-t is, akkor kiírja,hogy mennyi nyersanyagba kerül és az mennyi idõ után van meg neked
http://www.siedler-online-wiki.de/kampfsimulator/
beírod milyen egységek vannak a táborban, metallgebist bejelölöd
utána kipipálod jobb oldalt: "finde die optimalen angriefer"
bal oldalt a te egységeid beszürkülnek, de ki tudod pipálni azokat az egységeket, amelyikkel szeretnéd,hogy számoljon (pl csak miliz és rekruttal akarsz támadni,akkor csak azt a kettõt)
utána alul tudod nézni,hogy milyen kombinációk vannak és azoknál milyen veszteségek lehetnek
ha beállítod a wirtschaft anlegen-t is, akkor kiírja,hogy mennyi nyersanyagba kerül és az mennyi idõ után van meg neked
How much can you take,before you snap?
Írni akartam hogy a bányára ne tegyél mert nemsokára megy a kukába (300 arany haamr elfogy... de azért thx)
Akinek esetleg van kedve szimulálgatni és nem ismeri:
http://hallophp.de/dso_kampfsimulator/
vagy
http://sok.kann-helfen.de/
Meetall-os bázist milyen egységekkel lehetne lezúzni.
Bár most látom a DSO fórumon is írnak róla, aki tud németül utánanézhetne. 😄
Akinek esetleg van kedve szimulálgatni és nem ismeri:
http://hallophp.de/dso_kampfsimulator/
vagy
http://sok.kann-helfen.de/
Meetall-os bázist milyen egységekkel lehetne lezúzni.
Bár most látom a DSO fórumon is írnak róla, aki tud németül utánanézhetne. 😄
jah a két a halsra rakjál légyszi, én rakosgattam az arany termelésedre amint lement a épületeidrõl 😊
köszi,egyelõre még kihagyom, mert a 6. terülteten (a középsõ sáv keleti területe) még van gyengébb tábor és elõbb arra megyek
elvielg kérdeztem már korábban is és ha nem megyek el mellettük nem támadnak.
(Én középsõ után a hegy felõlit támadtam, most van hely(?) a maradék tábor és a hegy között a metall támadáshoz. )
(Én középsõ után a hegy felõlit támadtam, most van hely(?) a maradék tábor és a hegy között a metall támadáshoz. )
amúgy ahol metallgebiss van, elõtte a három tábor közül melyiket érdemes támadni elõször,hogy ne zavarjon be a többi?
pl ha a középsõt támadnám elõször, akkor keresztezné az északi tábor területét is?
pl ha a középsõt támadnám elõször, akkor keresztezné az északi tábor területét is?
Én is kezdtem már örülni hogy végre kiírja... (Elvileg még 2 buffal jövök neked nem? Másra nem kell csak arra amit írtál?)
ez egy jó kérdés 😄
próbáld ki egy katona + generálissal, hogy elfér e mellette
már megint furán csinálja a buffolást, egyszer kiírja hogy adtál buffot máskor nem..
próbáld ki egy katona + generálissal, hogy elfér e mellette
már megint furán csinálja a buffolást, egyszer kiírja hogy adtál buffot máskor nem..
Valami tipp hogyan gyõzzem le Metallgebiss -t?
Maradt még 1 lager, de elférnék mellette és megtámadhatom a hauptmann-t? Ha igen akkor érdemes? Hova lesz 1lagernyi EP?
Maradt még 1 lager, de elférnék mellette és megtámadhatom a hauptmann-t? Ha igen akkor érdemes? Hova lesz 1lagernyi EP?
Kisebb bug gyakran elofordul allitsad le es inditsad ujra aztan toltsed ujra a jatekot altalaban akkor elmulik
Az miért történik, hogy a felállított épület nem termel? Oda van írva hogy mibõl, mit csinál de alatta nem megy a csík. Pedig megvan hozzá minden alap. <#zavart2>#zavart2>
Esetleg van lehetõség arra, hogy máshová helyezzem az épületeket, ha már egyszer leraktam? Vagy csak lerombolással oldható meg?
Nem tudom lerombolni.
+1tip
Mivel az aranybánya drága:
Közel van a bánya a raktárhoz. Teremlési idõ: 12,4 perc (12p 24s) Akkor 2nap és 4óra alatt fogy ki.
Távol van :Teremlési idõ: 13p -> 2nap +17óra alatt fogy ki.
Így érdemes akkor építeni, amikor 2 nap múlva le tudod rombolni.
Mivel az aranybánya drága:
Közel van a bánya a raktárhoz. Teremlési idõ: 12,4 perc (12p 24s) Akkor 2nap és 4óra alatt fogy ki.
Távol van :Teremlési idõ: 13p -> 2nap +17óra alatt fogy ki.
Így érdemes akkor építeni, amikor 2 nap múlva le tudod rombolni.
azt akartam is kérdezni,hogy miért csináltad?
+tip
Ne húzzatok utat egyik szektorból a másikba úgy hogy az ellenséges területeken megy keresztül. <#zavart1>#zavart1>
Ne húzzatok utat egyik szektorból a másikba úgy hogy az ellenséges területeken megy keresztül. <#zavart1>#zavart1>
Erre, csak lusta voltam pontosan utánaszámolni. (+valamelyik oldalon nem találtam az egyik "arany" épületet)
na,akkor nem verem el minden szarra az aranyat 😄
2 óra alatt lehet 5 aranyérmét termelni egy pénz verdével, de ehhez kell kettõ aranyöntõ 4 aranybánya és kettõ szénbánya
egy aranybányából kinyerhetõ aranyércbõl 37,5 aranytallér gyártható
egy aranybányából kinyerhetõ aranyércbõl 37,5 aranytallér gyártható
Aranytermelésrõl mit tudsz?
Rekturen volt kéznél így vegyesben küldtem milizekkel. De hát a raufboldoknak is volt 9k HPjuk. A 3. kört én nyerem.
500.hsz 😛😛😛😛😛:
500.hsz 😛😛😛😛😛:
azt hiszem belépek a halbizniszbe 😄
40 kenyérbõl csinálok 400 halat
és a 400 halat simán el tudom adni 200-250 kenyérért, viszik,mint a cukrot 😄
40 kenyérbõl csinálok 400 halat
és a 400 halat simán el tudom adni 200-250 kenyérért, viszik,mint a cukrot 😄
Nem nagyon érdekel a szintlépés (Bár most a kalandrendszer miatt mégis...)
A +10hely számít.
A +10hely számít.
Újabb -200 <#csodalk>#csodalk> Remélem sok kincset rejt ez a tábor.
Jól fizet a hús?
Egy darabig lesz munkája a vadászoknak 😄 mindenhol msáhol kírtottama vadállományt 😄
Azt is megcsinálhatták már volna, hogy az ilyen különbözõ +tárgyat adó buffot stackeljék, és charge ként számolgasa, ne kelljen 30 szor megnyitnom a csillag menüt...
Azt is megcsinálhatták már volna, hogy az ilyen különbözõ +tárgyat adó buffot stackeljék, és charge ként számolgasa, ne kelljen 30 szor megnyitnom a csillag menüt...
vagy a csillagmenüben
Kattints a táborra és ott bal alul.
hol látom hogy mikor éled ujra a general? nekimentem az elsö kutyás tábornak 132 alap emberrel, és elszenvedtem az elsö vereséget😄
jó, nyilván, de legalább egy kis kedvezmény lenne 😄