Die Siedler Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Ahoj! világos, köszi.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Tojást milyen épülettel, telepessel, technikával lehet szerezni? Egyszerû árunak jelzi ki a raktárakban, de nem tudok rájönni hogyan lehet ilyet begyûjteni.

Harbonah
Ha levered a fõ tábort (rójberhauptmánnnnnnn) akkor kapod meg a területet

A termelés belövéséhez a legegyszerûbb ha megnézed a details fület, ott látszik munkafolyamatra lebontva mennyi ideig tart a termelés. Az elsõ sor a raktár munkahely, a második a munkahely, termelõ hely közti út hossz/vagy elõkészületek, A 3. sor pedig maga a termelés ideje. majd megint vissza a munkahelyre/ vagy utómunka,takarítás, végül beszállítás a raktárba

ebbõl könnyen kilehet számolni mihez mennyi kell, pl egy pék ~3 perc alatt süt kenyeret, míg a malom ~6 perc alatt öröl búzát >> két malom kell egy pékhez, a farmer viszont ~12 percig arat > 4 farmer kell hogy legyen elég búza 1 pékhez

1 mezõben van 200 búza 1 óra alatt 20 kalászt hoz el 4 farmer (60/12*4), akkor egy gabonamezõ tehát kitart 10 órára a 4 farmernak, utána újra kell építeni

ha sikerül elcsípni, akkor a nyersanyag kitermelõ helyeket a összeomlás elõtt érdemes lebontani, és akkor kinyerhetõ egy kis nyersi belõlük, ha összeomlanak akkor már nem

A határ nem fog eltolódni csak piros helyett kékek lesznek a határkövek. Ehhez asszem építeni kell egy raktárat az adott területen.

Sipocz
Köszi!
Az épület slot-tokról vmi?
Levertem 2 banditatábort, hogyan foglalhatom el a területüket? A határ nem tolódik ki magától.

Heló!
Hát a 2 erdész+1 favágó+1fûrészmalom nálam is így mûködik plusz azt is megtudtuk hogy egy földhöz minimum 2 farm jó ha társul.
A proviantlager 3.fül cserélgetés, pl 150 deszka + 150 kõ = 50 szerszám.

Sipocz
Üdv!
(már bétában is nagyon tetszik😊)
Jól látom-é, hogy az épület upgrade-ek nem foglalnak épület slot-ot?
Az épület slot-ok száma hogyan növelhetõ?
A proviantlager-ban a harmadik tab-on lévõ dolgokat nem igazán értem.
Van valakinek kiszámítgatott technológia-sor egyenszilárdság táblázata (pl.: deszkagyártáshoz-> 2 erdész+1 favágó+1fûrészmalom) ?

Motoroj
Kösz, akkor ezt érdemes használni.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Harbonah
Egy mezõre több farmer is megy nálam pl egy mezõre jár 6 farmer

Harbonah
30 percen keresztül duplázza a termelés hatékonyságát

Motoroj
A Fischteller mire való?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Láma!
fogalmam sincs... amugy most néztem ujra, legközelebbi zoom, plusz 3, ennyinél kiirja, de én ennél távolabbrol nézem...😄

lol
épp most akartam mondani,hogy nálam se írja ki 😄
de miért csak a legközelebbi zoomnál?

How much can you take,before you snap?

Láma!
jolvan bazz, de firefox-ban ha nem a legközelebbi, vagy egyel távolabbi zoom van, akkor nálam semmi nem jelenik meg... szal nem kiröhögni😄

Jó ég! 😄 Rákattintasz <#nevetes1>

Fenrir
Jelöld ki a házat, ne a mezõt. Akkor írja, hogy a mezõn mennyi anyag van még. Így írja ki a halakat a vízben, a bányában az ércet meg a fákat az erdõben.

A halál csupán a kezdet...

Láma!
honnan látod mennyi van rajta?:o

Láma!
ejj, akkor ezen modositani kell😊

én is úgy csináltam elsõre hogy egy farm és 4 mezõ köré
de csak az egyik mezõrõl csökkent a cucc..a többi maradt 200on
lepakoltam még 2 farmot így 4-bõl 3 fogyott és kezdett felhalmozódni a raktárban a gabona 😊
Láma!
ööööö nem egy farm mellé több mezö? ugy lenne értelme... a valos játékban is mindig 3-4 mezöt nyomatott egyszerre a csávó... nekem most van 9 mezöm meg 4 farmom😄

amikor volt "questként" akkor ízt írta,hogy 1 mezõ mellé 2 vagy több farm kell. ha jól emlékszem

Magasabb szinten ez is bûvül nem? (lvl16 - max75)
1 farm 1 mezõ ha minden igaz
10-et kapunk egy elfoglalt szektorért..vagy 650 kristály 10 ilyen engedély kicsit lehúzós 😄
Láma!
egy farm hány buzamezöt tud leghatékonyabban betakaritani vajon?

a felsõ sorban a paraszt mellett a ház

mert,ha elfogy az építési terv (baugenehmigungen)

Hogy micsoda? ez hol van?
azért ez még mindig csak egy böngészõs játék és nem egy anno 1404 pl 😊

így van, a fák helyére nem tudsz építeni. különben honnan tudnál fát kivágni késõbb?
lagerhaus egy új területre és akkor tudsz építkezni.
de csak csínján az épületekkel, mert,ha elfogy az építési terv (baugenehmigungen) akkor gondolom nem lehet majd új építményeket felhúzni

Fenrir
Azt mondjuk hiányolom, hogy a begyûjtõ házaknak nem lehet beállítani területet, hogy hol dolgozzanak. Gondolom mindig a legközelebbire mennek rá.

Gondolom a fáknak is fix helyük van mint a bányáknak 😊
Az egyik kõbányát kiürítettem elküldtem felfedezni a csókát és ugyanoda talált egy újat 😊
Fenrir
Azt értem, de nem szeretnék oda fákat ültetni mert kell a hely a további épületeknek.

A Nadelholzforsthütte azaz a faültetõ azért van hogy a csonkok helyére új fákat ültessen. Kicsit szarul van megoldva mert ahol van egy 1-es szintû favágó oda kell egy 2-es szintû faültetõ aki folyamatosan újraültet.

Nekem 24/1 😄 Viszont a gazdaságom most dübörög. (esti baki ellenére is)

Egyébként lehetõség volt 1 upgradere, ti mit fejlesztettetek?
Köv szinten leeht majd venni még1 generalt(200gold). Nem érné meg jobban a felfedezõre gyûjteni(800g)?
Fenrir
A facsonkokkal az erdõirtás helyén mit lehet csinálni? Semmit sem lehet a helyükre építeni és nem jöttem rá, hogy mivel lehetne kiszedni õket.

Torzonborz
31 , 16 kardos és 15 íjász. elsõ célpont 20 fõs tábor . az a baj hogy mindenbõl kevés van 😄 kevés a szabad katonának képezhetõ settlers , kevés a sör , kevés íj van stb. szóval gyártok mindent amit csak tudok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mennyi katonád van?

Én is inkább gyûjtögetek aztán megindulok. Nem akarok még 1et sem veszteni.
amúgy egy kicsit bugyutának érzem ezt a harcrendszert.
én támadok elõször és semmi elõnnyel nem jár. hiába ölöm meg az ellenséget az elsõ körben, mert ugyanúgy teljes létszámmal támad.
szerintem ezen javítani kellene

Torzonborz
persze ez így van . most gyûjtöm a seregem aztán szépen belevágok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nekem már van egy új területem, és felén áll az ep csík
jelenleg elbuktam majdnem az összes gyalogost,így várni kell még ki tudok új katonákat képezni

Láma!
a settlerst sosem azért szerettük mert pörgött mint az állat😊))

Torzonborz
jahm , most itt elakadtam.feladat szerint területet kéne foglalnom . dél keletre egy provincia megvan de így még nincs teljesítve. északit elfoglalni gyk lehetetlen amíg nincsenek erõsebb katonáim. a keleti még okés lenne da az meg nagyon lassan lesz meg 😞

Igen igen 😄
Aki tud vegyen fel friend-nek az új nevem immár Goldenaun: HUN-Bitu

Harbonah
És ahogy elnézem mind kitartóan tobzódunk 16-os szinten xD

Láma!
igen goldenau.

Fenrir
Ezek szerint igen.

No akkor melyik szerón vagytok a legtöbben? Goldenau?

Fenrir
Nah, regisztráltam arra a szerverre.

Láma!
áhhá😊

igy már világos, köszi, de elöttem meg is válaszolták😊

Fenrir
Béta fázisok közötti teljes törlés?