Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
A termelés belövéséhez a legegyszerûbb ha megnézed a details fület, ott látszik munkafolyamatra lebontva mennyi ideig tart a termelés. Az elsõ sor a raktár munkahely, a második a munkahely, termelõ hely közti út hossz/vagy elõkészületek, A 3. sor pedig maga a termelés ideje. majd megint vissza a munkahelyre/ vagy utómunka,takarítás, végül beszállítás a raktárba
ebbõl könnyen kilehet számolni mihez mennyi kell, pl egy pék ~3 perc alatt süt kenyeret, míg a malom ~6 perc alatt öröl búzát >> két malom kell egy pékhez, a farmer viszont ~12 percig arat > 4 farmer kell hogy legyen elég búza 1 pékhez
1 mezõben van 200 búza 1 óra alatt 20 kalászt hoz el 4 farmer (60/12*4), akkor egy gabonamezõ tehát kitart 10 órára a 4 farmernak, utána újra kell építeni
ha sikerül elcsípni, akkor a nyersanyag kitermelõ helyeket a összeomlás elõtt érdemes lebontani, és akkor kinyerhetõ egy kis nyersi belõlük, ha összeomlanak akkor már nem
Az épület slot-tokról vmi?
Levertem 2 banditatábort, hogyan foglalhatom el a területüket? A határ nem tolódik ki magától.
Hát a 2 erdész+1 favágó+1fûrészmalom nálam is így mûködik plusz azt is megtudtuk hogy egy földhöz minimum 2 farm jó ha társul.
A proviantlager 3.fül cserélgetés, pl 150 deszka + 150 kõ = 50 szerszám.
(már bétában is nagyon tetszik😊)
Jól látom-é, hogy az épület upgrade-ek nem foglalnak épület slot-ot?
Az épület slot-ok száma hogyan növelhetõ?
A proviantlager-ban a harmadik tab-on lévõ dolgokat nem igazán értem.
Van valakinek kiszámítgatott technológia-sor egyenszilárdság táblázata (pl.: deszkagyártáshoz-> 2 erdész+1 favágó+1fûrészmalom) ?
épp most akartam mondani,hogy nálam se írja ki 😄
de miért csak a legközelebbi zoomnál?
How much can you take,before you snap?
A halál csupán a kezdet...
de csak az egyik mezõrõl csökkent a cucc..a többi maradt 200on
lepakoltam még 2 farmot így 4-bõl 3 fogyott és kezdett felhalmozódni a raktárban a gabona 😊
Hogy micsoda? ez hol van?
lagerhaus egy új területre és akkor tudsz építkezni.
de csak csínján az épületekkel, mert,ha elfogy az építési terv (baugenehmigungen) akkor gondolom nem lehet majd új építményeket felhúzni
Az egyik kõbányát kiürítettem elküldtem felfedezni a csókát és ugyanoda talált egy újat 😊
Egyébként lehetõség volt 1 upgradere, ti mit fejlesztettetek?
Köv szinten leeht majd venni még1 generalt(200gold). Nem érné meg jobban a felfedezõre gyûjteni(800g)?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Én is inkább gyûjtögetek aztán megindulok. Nem akarok még 1et sem veszteni.
én támadok elõször és semmi elõnnyel nem jár. hiába ölöm meg az ellenséget az elsõ körben, mert ugyanúgy teljes létszámmal támad.
szerintem ezen javítani kellene
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
jelenleg elbuktam majdnem az összes gyalogost,így várni kell még ki tudok új katonákat képezni
Aki tud vegyen fel friend-nek az új nevem immár Goldenaun: HUN-Bitu