Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. kat.épületek között van egy handelsgilde nevû épület. Ezt kell megépítened és innen kezdve tudsz csereberélni és ajánlatokat tenni a chat ablakok között.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
kivéve a lakóházaknak, meg az egyéb épületeknek (provientlager,kaszárnya,stb...)
How much can you take,before you snap?
csak az a lényeg hogy a gyártó épületek raktár közelében legyenek azt annyi...😊
meg nyilván az is jo ha a termelök ott vannak, mert a termelö emberke gyalogol az áruval a raktárba, ebbõl pedig következik hogy mindennek raktár közelében kell lennie😊
meg nyilván az is jo ha a termelök ott vannak, mert a termelö emberke gyalogol az áruval a raktárba, ebbõl pedig következik hogy mindennek raktár közelében kell lennie😊
Egyébként az elején azt hittem, van értelme mert egyikbõl a másikba viszik, de nem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Na igen, így elfogadom. 😊
Én az elejétõl próbálom úgy csinálni, bár nem mindig lehetséges, meg nem is volt minden az elejétõl elõre látható.
Én az elejétõl próbálom úgy csinálni, bár nem mindig lehetséges, meg nem is volt minden az elejétõl elõre látható.
150 Schlager
30 Wachund
20 Waldlaufer
Nemsokára megy a seregem a darálóba. 😄
30 Wachund
20 Waldlaufer
Nemsokára megy a seregem a darálóba. 😄
marhara erdekelt mar hogy mire jók a tojasok,( a forumbol meg a wikibõl nem derül ki semmi), mert mindig olyan dragak, a minap vetteem 30 at 50 aranyert kettõbl csinaltam 2 arany tallért mert mint kiderült erre jó, a maradékot elkezdtem arulni 1 tojas 10 arany 😄
valami önjelölt rendõr meg elkezdett irogatni 😄 tudom csúnya dolog de letojom ez úgyis csak egy béta 😛
valami önjelölt rendõr meg elkezdett irogatni 😄 tudom csúnya dolog de letojom ez úgyis csak egy béta 😛
miért? mi történt? 😄
A játék szempontjából semmi, de jobban szeretem úgy. Bár buffolásnál segíthet valamennyit. Meg jobban átlátható mibõl mennyid van
„meg egy helyre szervezem az összetartozó dolgokat”
Mi értelme?
Mi értelme?
Én is gondolkodtam már a bontáson, de sajnálom ha már 1x megépítettem. 😄
Közérdekû: szénbánya jóféle, keményfa nyilas brutális költségû+sok idõ. (Stufe 1: 16 Laubholzbäume / 24:00min / 1 Langbogen)
Közérdekû: szénbánya jóféle, keményfa nyilas brutális költségû+sok idõ. (Stufe 1: 16 Laubholzbäume / 24:00min / 1 Langbogen)
nem para, én most bontok mindent szinte, újra építem a gazdaságot, törekedve a minimális termelési idõkre, meg egy helyre szervezem az összetartozó dolgokat
meg épül közben a szalámi gyár, de ez a 4 combból 1 szalámi 12 perc alatt elkeserít Egy buffhoz meg 20 szalámi kell...
meg épül közben a szalámi gyár, de ez a 4 combból 1 szalámi 12 perc alatt elkeserít Egy buffhoz meg 20 szalámi kell...
Próbálok ráállni a bronzosokra. (+minimális vas ami lassan növekszik)
Egyébként thx a buffot majd holnap visszaadom de spórolok az anyaggal, mert az összeset emberre költöm.
Egyébként thx a buffot majd holnap visszaadom de spórolok az anyaggal, mert az összeset emberre költöm.
Látom, akkor te sem látod már h ki küldte.
Kereskedés eddig is +oltam, de ennyit még nem. 😄 Ma visszafogottabbak az emberek, de pl tegnap mindig egybõl betelt a várólista. 😄 (ill kevesebb nyersanyagom volt és 15perc alatt elfogyott)
Kereskedés eddig is +oltam, de ennyit még nem. 😄 Ma visszafogottabbak az emberek, de pl tegnap mindig egybõl betelt a várólista. 😄 (ill kevesebb nyersanyagom volt és 15perc alatt elfogyott)
(Aki már észrevette annak sry)
100 márványt eladok -> 200 kemény lécért
100 kemény lécet ----> 100 márványért (2x)
És így lett 3 üzlet alatt +100márvány ingyen. <#hehe>#hehe>
Kicsit finomítottam rajta(olcsóbban adom) h azért visszajárjanak a vevõk. 😄
100 márványt eladok -> 200 kemény lécért
100 kemény lécet ----> 100 márványért (2x)
És így lett 3 üzlet alatt +100márvány ingyen. <#hehe>#hehe>
Kicsit finomítottam rajta(olcsóbban adom) h azért visszajárjanak a vevõk. 😄
Nem, jobb annál.<#hehe>#hehe>
Nem tudom lelõjek e egy bizonyos "poént".... (ha megteszem kiszúrok magammal, de akkor is annyira "érdekes")
Hat az 1 és 9 es szektor legyakásához vettem bronzkardot és alap ijjat 10 arany/200 darab áron, nem tököltem a legyártással. A vasat már gyártani fogom mert az drága, vagy csak elkezdek máshogy kereskedni, mert perpill márványt és kemény fát cserélek kõre és puhafára, aztán átalakítom a proviantlagerben, kissé gyorsabb mintha termelném. Igazából mostanság nem nagyon foglalkoztam az épületekkel, pár meglévõt fejlesztettem. A Proviantlagert es a kaszarnyat huztam fel 3 as szintre.
A kutyas táborok ellenis talán hatékonyabb 200 bronzkardossal menni mint vaskardossal, ijasz ugye ott felejtõs, a retreier meg marha drága.
A buff télleg jó cucc ha 9 órásokat pakolgatunk egymásra, szinte folyamatosan buffban lehet lenni. Találtam valami német oldalt ami kifejezetten a buff "kereskedésre" lett kitalálva, majd megkeresem megint a linkjét mert melóban bukkantam rá de elfelejtetem elküldeni magamnak otthonra is 😄
A kutyas táborok ellenis talán hatékonyabb 200 bronzkardossal menni mint vaskardossal, ijasz ugye ott felejtõs, a retreier meg marha drága.
A buff télleg jó cucc ha 9 órásokat pakolgatunk egymásra, szinte folyamatosan buffban lehet lenni. Találtam valami német oldalt ami kifejezetten a buff "kereskedésre" lett kitalálva, majd megkeresem megint a linkjét mert melóban bukkantam rá de elfelejtetem elküldeni magamnak otthonra is 😄
Kösz
Te a fegyvereket is veszed?
© sirdond
Tudom. 1-2 kosarat és 1-2 szendvicset csinálok és ennyi... több mind embernek. (Ezért nem is romboltam felesleges tanyát.) De drága.
Buffot is csak azért említettem meg mert estére praktikus 6+3 órára tuningolni.
Te a fegyvereket is veszed?
© sirdond
Tudom. 1-2 kosarat és 1-2 szendvicset csinálok és ennyi... több mind embernek. (Ezért nem is romboltam felesleges tanyát.) De drága.
Buffot is csak azért említettem meg mert estére praktikus 6+3 órára tuningolni.
ha van kenyered,akkor embert is tudsz "csinálni" 😊
amúgy,ha valakinek buff kell szerintem írja be ide és aki fent van megcsinálja neki
amúgy,ha valakinek buff kell szerintem írja be ide és aki fent van megcsinálja neki
És miért nem jön levél h ki buffolt? (régebben jött, bitumaru-é még mindig megvan...)
50%-kal növeli az idõt, ha másra rakod
nekem még kell 100 zikszpé a szalámihoz, de nincs emberem katonát kepézni 😄
nekem még kell 100 zikszpé a szalámihoz, de nincs emberem katonát kepézni 😄
Akkor ha egymás buffoljuk tovább tart? Piknikes kosárral van jelentkezõ egymást segíteni? 😄
Hely van ..ember nincsen 😄 Kár h ezt nem lehet adni-venni.<#vigyor>#vigyor>
nálam már megy egy ideje a vaskard gyártás, de csak 1es szinten és még az is rengeteg szenet igényel
3 db 2-es szintû széntelep és 1 db 3as szintû tartja el a mostani gyáraimat.
majd ha meglesz a jobb alsó terület,akkor végre tudok szénbányát csinálni és beindulhat a nagyüzemû vas és acélgyártás 😄
3 db 2-es szintû széntelep és 1 db 3as szintû tartja el a mostani gyáraimat.
majd ha meglesz a jobb alsó terület,akkor végre tudok szénbányát csinálni és beindulhat a nagyüzemû vas és acélgyártás 😄
Ha ezzel támadsz akkor elsõ körben -60 íjász és ezek még visszatámadni sem tudnak. 😄
(legalább lesz settlers helyed <#vigyor4>#vigyor4>)
(legalább lesz settlers helyed <#vigyor4>#vigyor4>)
én mos tépitem ki a vaskardosat mert amikor már a masszivabb táboroknak fogok nekimenni, amin kutyák is vannak, félek nem lesz elég a rekrut...
mindig max létszámban támadok 140 rekrut 60 ijász, fejlesztettem a kaszárnyát, most lesz 3. szintü a bronzkard üzem, de kéne a vas kard, viszon iszonyat sokba kerül...:S
mindig max létszámban támadok 140 rekrut 60 ijász, fejlesztettem a kaszárnyát, most lesz 3. szintü a bronzkard üzem, de kéne a vas kard, viszon iszonyat sokba kerül...:S
Akkor megvan a taktika: Csak bronzkardokat csinálni! (de én már le nem rombolom a vaskard infrastruktúrámat, ill újra nem kezdeném)
én folyamatosan küldöm a táborokra 1-2-3 rekrut-tal,amíg nincs nagy seregem
így legalább kevesebbet kell megölni késõbb
így legalább kevesebbet kell megölni késõbb
4 óra után feléled
de eddig még nem ölték meg egyszer sem? 😄
de eddig még nem ölték meg egyszer sem? 😄
Ha lezúzzák a general-omat akkor mi van?
nem tudom, én elég összevisszának érzem az építkezésem és jobbra tudnám csinálni a gazdaságot,mint most
a 18as szint is megvan pár nap alatt
a 18as szint is megvan pár nap alatt
na ez jó hír
akkor lehet érdemes lenne újrakezdeni egy másik szerveren
akkor lehet érdemes lenne újrakezdeni egy másik szerveren
Jövõhéttõl mehetünk kalandokra!
gúgli translate, a fõoldalról:
The adventures to come!
Next week is a lot to be changed on the servers. Therefore, please read the following carefully:
On Monday, July 4th, we are the world 6 - Midsummer city to switch to the new server and client. We then monitor closely this world and if everything goes well, we are on regular Wartungstag, on Tuesday the 5th Change in July, all worlds to the new architecture.
On Wednesday the 6th July, we then perform accurate analysis and measurements, and if these are ok, we are on Thursday the 7th July, the company again by the network server to unlock the adventure.
We'll keep you here as always in the loop and by the middle of next week even more accurate information about the adventures set in the forum.
Your "Online Settlers' Techy
gúgli translate, a fõoldalról:
The adventures to come!
Next week is a lot to be changed on the servers. Therefore, please read the following carefully:
On Monday, July 4th, we are the world 6 - Midsummer city to switch to the new server and client. We then monitor closely this world and if everything goes well, we are on regular Wartungstag, on Tuesday the 5th Change in July, all worlds to the new architecture.
On Wednesday the 6th July, we then perform accurate analysis and measurements, and if these are ok, we are on Thursday the 7th July, the company again by the network server to unlock the adventure.
We'll keep you here as always in the loop and by the middle of next week even more accurate information about the adventures set in the forum.
Your "Online Settlers' Techy