Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
amugy ha épitek egy raktárt, azzal nö a kapacitás is, vagy csak logisztikai jelentösége van?
Sokkal jobb lenne, ha olyasmi lenne mint a Travian, hogy tényleg egymás mellé pakolja a játékosokat... Ez így nekem olyan, mint egy átlagos, egyéni játék...
Am. jó lesz, ha angol lesz
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
A bajom most az hogy megakadtam a 8.szinten. :/
Egyelõre nagyon átláthatatlan így ikonok alapján tájékozódva.
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
a haverokkal mit lehet kezdeni? és gondolom világot nem lehet utólag választani legalábbis sehol sem találtam..nekem sikerült Mittsommerstadt-ba regelnem..késõn vettem észre az sg-s topicot 😄
ott van minden épület mellett hogy miböl mit csinál, nem kell hozzá nyelvtudás😊
csak inditanák már el a szervereket... meddig tart a leállás?
A halál csupán a kezdet...
nincs chrome-om,így nem tudom biztosra, csak mintha láttam volna ilyet spannál.
na mindegy, azért kipróbálom
Ezeknek a mocskos böngészõs játékoknak csak az a hátrányuk hogy rettentõ sok idõ kell mindenre.
Írnak valami Firefox plugint is ami angollá teszi, meg is találtam, tavaly decemberben jelent meg . Azóta se sikerült angol nyelvet készíteni hozzá ? :/ Meg kár, hogy Operám van 😊
ingame név: Beton
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Az enyém: Bituman 😊
Amúgy képrõl eléggé tetszetõs, és ma teljesen rám jött a Settlershetnék, de ma már nem kezdek neki tanulgatni és honlapra talán el is múlik. 😊
Érdemes kipróbálni, igazán szórakoztató kis game.
Több infó: Die Siedler Online
Gameplay videó:
Ingame képek:
siedler01
siedler02
siedler03