Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
igy amikor már különbözõ kezdeményezési értékkel rendelkezõ egységek vannak, már el kell kezdeni "taktikázni". Mert pl ha a kutya levágja a nyilasaidat azok már nem tudnak majd támadni, amikor az ö körük jönne, ha jól vettem ki a német wikibõl
Mondjuk ezt egyszerûen megtudod cáfolni mert gondolom te már harcoltál így hamarosan én is mert már csak a boss van a 9-es szektoromban xD
Bár még csak 1 ilyen bázist támadtam meg, de ott egybõl a nyilasokra ugrottak a dögök.
Vezeto a nevem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Csak kicsit kell ésszel csinálni és egybõl ellehet adni mindent. És még így is durván áron alul tudok venni....
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Majd ha egymás mellett lesznek a játékosok települései, akkor szóljatok, addig szvsz gyengus
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitõl! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
http://www.siedler-online-wiki.de/kampfsimulator/
Magasabb ilyen pontú nem ad több EP-t egy harc után.
8 Zikszpét kapsz ha levágsz egyet
Initiative: Hoch
Magas a kezdeményezése, hamerab üt mint a normal egység (pl a kõdobáló és alap rablók), ha a célpont kezdeményezése kisebb, akkor nem tud visszaütni
legalábbis ezt olvastam vhol xD
Ráviszem az egeret és olyan hosszú a szöveg, hogy nem látszik mit tud... nc
Rákerestem máshol:
Lebenspunkte : 5 (Hitpoints)
Trefferpunkte bei Angriff : min 5 - 10 max
Eddig ok, de ezek mik:
Erfahrungspunkte für getötete Einheit : 8
Initiative: Hoch
Ismét egy drága de legalább gyenge egység. (Mellesleg még mindig emberhiánnyal küszködök, pedig már párezer kenyeret elköltöttem....erre jó lenne valami megoldás)
Mintha korábban írtátok volna ha közel mész hozzá akkor megtámadnak, de engem még nem támadtak, pedig már mentem el mellettük néha?
ugyanez a helyzet a keményfa-puhafa párossal...:D
itt bent van az oldal közepén egy táblázatban melyik szektorban mennyi lelõhely van
a 4 területeden asszem összesen 6 lelöhely van. szoval lehet hogy még fel nem fedezett 3at talált, küldd még öket, amig meg nem találják a régieket is.
de miért? milyen hülye szabály ez? komolyan mondom egyre idegesítõbb ez a játék...
én is jártam már igy, a 2. megszerzett területeden is van 2.
tényleg jó ez a kereskedõház! nem gyözöm cserélni a cuccokat:)
és minél tovább uppolom annál gyorsabban és több nyersanyag megy kárba. szerintem ennek nem így kellene lennie
ok,hogy a bánya nem végtelen, de ezt valahogy máshogy kellett volna megoldani
na mindegy
azért kérdezem,mert fölöslegesen nem uppolok egy bányát, ha utána le kell rombolni
ahogy néztem elég jól le lehet adni
amugy, igy hogy nincs arany utánpotlás, azt hiszem bedurvulok sima fa meg kö termelésben, és átváltogatom 250-esével. építeni ugysem fogok mert kevés az engedély, másra meg nem kell a deszka meg a kö.
az angebot amit kapsz
a kosten amit fizetsz érte
Angebot einstellennel készíthetsz új apróhirdetést, elég hülye biztos utána a kezelõ felület. 15 percig tudsz futtatni egy hirdetést, és 15 percig nem adhatsz fel újat
Ha valamit veszel akkor levélben értesít és egybõl megkapod a raktárba, szal legyen benne hely!
Sipocz: ilyen nincs