841
-
#240 ehh :(
nekem meg már csak 3 épitési engedélyem van....
igaz holnap meglesz az uj szektor (lehet hogy még ma) de akkor is kicsit át kéne szervezni az egészet hogy hatékonyabb legyen... -
sirdond #239 sikeres elbasztam egy upgradet egy low fűrésztelepre :/
raktár helyett véletlenül arra kattintottam és csak az upgrade elkezdése után vettem észre.
kár,hogy nem lehet cancel-elni az upgradet -
#238 Kereskedőházat épített-é már valaki? Piac van vagy kétoldalú az üzlet, cserés vagy van pénz-mérce?
-
#237 Én Naraxel néven vagyok, egy pár embert már meghívtam. -
#236 Kőszi:) -
#235 Karc az avatárom neve -
sirdond #234 ez még csak béta,szóval gyűjtsük a tapasztalatokat a hivatalos megjelenésig :P -
#233 Igen, hasonló következtetésre jutottam én is, a fejlesztéseket már direkt így csinálom -
HM #232 Még 4 szabad helyem van. (utolsó +10 után nem fejlesztek, majd ha elfogy a terület csak akkor)
Egyébként rossz taktikával építkezünk. :( (én főleg a lakóházaknál hibáztam nagyot) A lényeg az lenne (szerintem) hogy a raktárhoz közel kell építkezni, de úgy h mindenből csak 1 legyen közel. PL: 4faszénkészítőből 1 közvetlenül a raktár mellé, a többi távol és így különböző épületekből körbeépíteni. (Majd időval szépen sorban a legtávolabbító kezdve lerombolni ill a legközelebbit fejleszteni.) -
sirdond #231 tényleg,köszi -
#230 Kattints alul a sok freund hinzufügen gombra és be kell pötyögni a nevét
vagy baloldalt a kétkisemberralakésegypluszjel gombra szintén ehhez
vagy írd be a neved és felveszünk -
#229 Hogyan lehet barátokat felvenni. A Goldenau welt 5-ön vagyok. -
#228 rákattintasz a delikviens avatárjára alul és a besuchen (látogatni)
már megvan igen -
sirdond #227 hogy lehet benézni a másikhoz?
neked már megvan a 4. terület? -
#226 HM te mennyire vagy beépítve, hány házat tudsz még lerakni, ahogy nézem a birodalmad jó szellős az enyémhez képest. XP tekintetében meg kb egy szinten vagyunk (2113 van nekem). Nem ilyen "ki a nagyobb Jani" miatt kérdem, csak érdekel télleg, hogy én csinálok vmit rosszul, vagy csak te tartod alacsonyabb szinten a termelésed.
Bár lehet csak az a különbség, nálam nagyobb előnyt élvezett a kő és deszka termelés, mint a fegyver. -
#225 bocs , lagerhouse-t akartam írni. -
#224 proviantlager-t ha upgradeled az is ad +400 raktár helyet és nem vészes az up.szóval szerintem azt is érdemes felnyomni. -
#223 Kösz, még csak három hónapja tanulom a németet (részben hobbiból), ezzel még nem találkoztam. A mai nyelvtankönyvek elég elavultak. -
sirdond #222 nem tudom, szerintem a gyártóépületeket nem érdemes uppolni, mert a gyártási sebesség nem változik,csak a mennyiség nő a duplájára. de ez ugyanaz,mintha két ugyanolyan épületed lenne, csak olcsóbb nyersanyagokból.
ugyanez a házaknál is, csak ad 10+ parasztot az upp, de sokkal drágábban,mintha csak egy új házat építenél.
szóval szerintem uppolni a raktárat érdmes (az viszont rohadt drága),meg a nyersanyag gyűjtő helyeket.
esetleg a proviantlager-t,de annak meg nem látom sok értelmét.
-
#221 Lassan lesz forrás az 1 és 2 kat. épületek upgradejére, Ti milyen kategóriában vagy technológiai sorban javasoljátok elkezdeni lup-okat. Nekem úgy tűnik hogy ételneművel vagyok mindig lemaradva pedig 3 pék a saját technológiai hátterével nyomja a bucit, de a szakik mindent felszívnak halas-szemcsák jellegű etetéssel. -
#220 A felderítő mukit folyamatosan küldöm kincskeresésre, eddig 3-ból mindig hozott ezt-azt. Érdemes esetleg beruházni még egy felderítőre? Mennyire kell az arany a 17-es szinttől kezdve egyéb dolgokra. Azt látom hogy a 3-as kategóriás épületek upgrade-jére arany kell, de gondolom előbb-utóbb sajátulagos-bányászatilag is termelhető lesz arany. Ugyanilyen felhasználási kérdésem az "ékkövekre" (edelstein) vonatkozóan: eddig a tanulószakaszon nyomott nekem a kalapos-ember 125 db-ot és látom ez az igazi "játékpénz" (már amit a fejlesztők-üzemeltetők is annak tartanak a "most vegyen 4000-et 25 EUR-ért" reklámjukban). Érdemes tartalékolni mert nagyon ritkán illetve "a sörre félretett euróm terhére" (inkább sörre költöm majd úgyis:)) lehet szerezni, vagy használjuk egészséggel? Edelstein-t szvsz. gyűjtök emeddig az épületslot utalványt meg nem tudom venni (10 épület+). -
HM #219 Többi elveszik? -
Bitumaru #218 Csak 80-at fog berakni. -
HM #217 Szerintetek mi lesz ha 720 aranyhoz hozzáadok 400at? (max800 raktár melett) -
#216 Magyarra fordított szerepjátékokban meg szinte mindenhol TP (Tapasztalati Pont) az XP :) -
#215 ErfahrungsPunkte
hogy pontosak legyünk xD -
#214 Basszus, kösz.
Ha XP-t írtak volna... :D -
sirdond #213 Experience Point
az avatarod alatt lévő zöld csík.
a szöveg pedig azt jelenti,hogy támadj meg egy rablótábort,hogy EP-t szerezz. vagy valami iylesmi -
#212 Besiegt feindliche Einheiten im Räuberlager, um EP zu gewinnen.
Ez mit jelent. Igazából EP-vel van gondom, lövésem nincs hogy minek a rövidítése. -
Bitumaru #211 No remélem reggel mire felkelek tele lesz a raktáram mindenféle földi jóval. -
#210 nincsmit, te voltál a szerencsés akin kiprobáltam hogy megy ez:) -
sirdond #209 16. szint a tutorial vége. onnantól már minden szinten cska úgy fejlődsz, ha elég EP-t gyűjtesz csatákból, nincsenek külön feladatok,amiért kapni lehet :( -
HM #208 Viszont a trükk a keményfás rendszernél h nagyon lassan dolgoznak a fűrésztelepen... -
#207 Nem területet kell elfoglalni, hanem harcolással kell elérned a 17-es szintet. Mellékhatásként a 8 as szektort simán eltudod foglalni mire 17 leszel :)
A következő küldetés szintén a fejlődj harcokkal lesz... -
#206 Én már régóta küzdök vele, lehet nagyon ráfeküdtem a termelésre.
Ahogy jön össze a szükséges nyersi egy épület fejlesztésére, már nyomatom is és rombolom a másik lvl1 est az épületből, hogy újabb kemény fa termelőt/márvány bányát építhessek -
#205 16-os szinten az a küldetés, hogy el kell valamilyen területet foglalni. Ez melyik is pontosan? Az első támadáson már túl vagyok. -
#204 lvl 17, végre:))!! Ráment egy rakás recruit:((!! -
HM #203 És ilyen csúnya dolgon még senki nem gondolkodott: +1 buff acc. (nagoyn nézik h valaki cheater?)
A lakóhelyes kérdésre kösz. Ez jó hír. -
#202 Horisz köszönöm a buffot :)
Nyomjuk a hozzászólásokat, hogy meglegyen az 500, és akkor berakhatunk faja skint is xD -
#201 Amig van lakóhelyük addig újra lesz telepes a halott katonák helyett