841
  • Láma!
    ehh :(

nekem meg már csak 3 épitési engedélyem van....

igaz holnap meglesz az uj szektor (lehet hogy még ma) de akkor is kicsit át kéne szervezni az egészet hogy hatékonyabb legyen...
  • sirdond
    sikeres elbasztam egy upgradet egy low fűrésztelepre :/
    raktár helyett véletlenül arra kattintottam és csak az upgrade elkezdése után vettem észre.
    kár,hogy nem lehet cancel-elni az upgradet
  • Sipocz
    Kereskedőházat épített-é már valaki? Piac van vagy kétoldalú az üzlet, cserés vagy van pénz-mérce?
  • Fenrir
    Én Naraxel néven vagyok, egy pár embert már meghívtam.
  • Sipocz
    Kőszi:)
  • Sipocz
    Karc az avatárom neve
  • sirdond
    ez még csak béta,szóval gyűjtsük a tapasztalatokat a hivatalos megjelenésig :P
  • Harbonah
    Igen, hasonló következtetésre jutottam én is, a fejlesztéseket már direkt így csinálom
  • HM
    Még 4 szabad helyem van. (utolsó +10 után nem fejlesztek, majd ha elfogy a terület csak akkor)

Egyébként rossz taktikával építkezünk. :( (én főleg a lakóházaknál hibáztam nagyot) A lényeg az lenne (szerintem) hogy a raktárhoz közel kell építkezni, de úgy h mindenből csak 1 legyen közel. PL: 4faszénkészítőből 1 közvetlenül a raktár mellé, a többi távol és így különböző épületekből körbeépíteni. (Majd időval szépen sorban a legtávolabbító kezdve lerombolni ill a legközelebbit fejleszteni.)
  • sirdond
    tényleg,köszi
  • Harbonah
    Kattints alul a sok freund hinzufügen gombra és be kell pötyögni a nevét

vagy baloldalt a kétkisemberralakésegypluszjel gombra szintén ehhez

vagy írd be a neved és felveszünk
  • Sipocz
    Hogyan lehet barátokat felvenni. A Goldenau welt 5-ön vagyok.
  • Harbonah
    rákattintasz a delikviens avatárjára alul és a besuchen (látogatni)

már megvan igen
  • sirdond
    hogy lehet benézni a másikhoz?

neked már megvan a 4. terület?
  • Harbonah
    HM te mennyire vagy beépítve, hány házat tudsz még lerakni, ahogy nézem a birodalmad jó szellős az enyémhez képest. XP tekintetében meg kb egy szinten vagyunk (2113 van nekem). Nem ilyen "ki a nagyobb Jani" miatt kérdem, csak érdekel télleg, hogy én csinálok vmit rosszul, vagy csak te tartod alacsonyabb szinten a termelésed.

Bár lehet csak az a különbség, nálam nagyobb előnyt élvezett a kő és deszka termelés, mint a fegyver.
  • Torzonborz
    bocs , lagerhouse-t akartam írni.
  • Torzonborz
    proviantlager-t ha upgradeled az is ad +400 raktár helyet és nem vészes az up.szóval szerintem azt is érdemes felnyomni.
  • Motoroj
    Kösz, még csak három hónapja tanulom a németet (részben hobbiból), ezzel még nem találkoztam. A mai nyelvtankönyvek elég elavultak.
  • sirdond
    nem tudom, szerintem a gyártóépületeket nem érdemes uppolni, mert a gyártási sebesség nem változik,csak a mennyiség nő a duplájára. de ez ugyanaz,mintha két ugyanolyan épületed lenne, csak olcsóbb nyersanyagokból.
    ugyanez a házaknál is, csak ad 10+ parasztot az upp, de sokkal drágábban,mintha csak egy új házat építenél.

szóval szerintem uppolni a raktárat érdmes (az viszont rohadt drága),meg a nyersanyag gyűjtő helyeket.
    esetleg a proviantlager-t,de annak meg nem látom sok értelmét.

• Sipocz
    Lassan lesz forrás az 1 és 2 kat. épületek upgradejére, Ti milyen kategóriában vagy technológiai sorban javasoljátok elkezdeni lup-okat. Nekem úgy tűnik hogy ételneművel vagyok mindig lemaradva pedig 3 pék a saját technológiai hátterével nyomja a bucit, de a szakik mindent felszívnak halas-szemcsák jellegű etetéssel.
  • Sipocz
    A felderítő mukit folyamatosan küldöm kincskeresésre, eddig 3-ból mindig hozott ezt-azt. Érdemes esetleg beruházni még egy felderítőre? Mennyire kell az arany a 17-es szinttől kezdve egyéb dolgokra. Azt látom hogy a 3-as kategóriás épületek upgrade-jére arany kell, de gondolom előbb-utóbb sajátulagos-bányászatilag is termelhető lesz arany. Ugyanilyen felhasználási kérdésem az "ékkövekre" (edelstein) vonatkozóan: eddig a tanulószakaszon nyomott nekem a kalapos-ember 125 db-ot és látom ez az igazi "játékpénz" (már amit a fejlesztők-üzemeltetők is annak tartanak a "most vegyen 4000-et 25 EUR-ért" reklámjukban). Érdemes tartalékolni mert nagyon ritkán illetve "a sörre félretett euróm terhére" (inkább sörre költöm majd úgyis:)) lehet szerezni, vagy használjuk egészséggel? Edelstein-t szvsz. gyűjtök emeddig az épületslot utalványt meg nem tudom venni (10 épület+).
  • HM
    Többi elveszik?
  • Bitumaru
    Csak 80-at fog berakni.
  • HM
    Szerintetek mi lesz ha 720 aranyhoz hozzáadok 400at? (max800 raktár melett)
  • Fenrir
    Magyarra fordított szerepjátékokban meg szinte mindenhol TP (Tapasztalati Pont) az XP :)
  • Harbonah
    ErfahrungsPunkte

hogy pontosak legyünk xD
  • Motoroj
    Basszus, kösz.

Ha XP-t írtak volna... :D
  • sirdond
    Experience Point
    az avatarod alatt lévő zöld csík.

a szöveg pedig azt jelenti,hogy támadj meg egy rablótábort,hogy EP-t szerezz. vagy valami iylesmi
  • Motoroj
    Besiegt feindliche Einheiten im Räuberlager, um EP zu gewinnen.

Ez mit jelent. Igazából EP-vel van gondom, lövésem nincs hogy minek a rövidítése.
  • Bitumaru
    No remélem reggel mire felkelek tele lesz a raktáram mindenféle földi jóval.
  • Láma!
    nincsmit, te voltál a szerencsés akin kiprobáltam hogy megy ez:)
  • sirdond
    16. szint a tutorial vége. onnantól már minden szinten cska úgy fejlődsz, ha elég EP-t gyűjtesz csatákból, nincsenek külön feladatok,amiért kapni lehet :(
  • HM
    Viszont a trükk a keményfás rendszernél h nagyon lassan dolgoznak a fűrésztelepen...
  • Harbonah
    Nem területet kell elfoglalni, hanem harcolással kell elérned a 17-es szintet. Mellékhatásként a 8 as szektort simán eltudod foglalni mire 17 leszel :)

A következő küldetés szintén a fejlődj harcokkal lesz...
  • Harbonah
    Én már régóta küzdök vele, lehet nagyon ráfeküdtem a termelésre.

Ahogy jön össze a szükséges nyersi egy épület fejlesztésére, már nyomatom is és rombolom a másik lvl1 est az épületből, hogy újabb kemény fa termelőt/márvány bányát építhessek
  • Fenrir
    16-os szinten az a küldetés, hogy el kell valamilyen területet foglalni. Ez melyik is pontosan? Az első támadáson már túl vagyok.
  • Sipocz
    lvl 17, végre:))!! Ráment egy rakás recruit:((!!
  • HM
    És ilyen csúnya dolgon még senki nem gondolkodott: +1 buff acc. (nagoyn nézik h valaki cheater?)

A lakóhelyes kérdésre kösz. Ez jó hír.
  • Harbonah
    Horisz köszönöm a buffot :)

Nyomjuk a hozzászólásokat, hogy meglegyen az 500, és akkor berakhatunk faja skint is xD
  • Harbonah
    Amig van lakóhelyük addig újra lesz telepes a halott katonák helyett