841
-
#440 nem tudok bejeltkezni, ugy latom valami karbantartas van? :D
-
#439 A 2. kat.épületek között van egy handelsgilde nevű épület. Ezt kell megépítened és innen kezdve tudsz csereberélni és ajánlatokat tenni a chat ablakok között. -
#438 hol lehet arut eladni es venni? (nem valos penzert) -
sirdond #437 kivéve a lakóházaknak, meg az egyéb épületeknek (provientlager,kaszárnya,stb...) -
#436 csak az a lényeg hogy a gyártó épületek raktár közelében legyenek azt annyi...:)
meg nyilván az is jo ha a termelök ott vannak, mert a termelö emberke gyalogol az áruval a raktárba, ebből pedig következik hogy mindennek raktár közelében kell lennie:) -
#435 Egyébként az elején azt hittem, van értelme mert egyikből a másikba viszik, de nem. -
#434 Na igen, így elfogadom. :)
Én az elejétől próbálom úgy csinálni, bár nem mindig lehetséges, meg nem is volt minden az elejétől előre látható. -
#433 klanba mennek! :D
mgjani a nevem ! :D -
HM #432 150 Schlager
30 Wachund
20 Waldlaufer
Nemsokára megy a seregem a darálóba. :D -
#431 marhara erdekelt mar hogy mire jók a tojasok,( a forumbol meg a wikiből nem derül ki semmi), mert mindig olyan dragak, a minap vetteem 30 at 50 aranyert kettőbl csinaltam 2 arany tallért mert mint kiderült erre jó, a maradékot elkezdtem arulni 1 tojas 10 arany :D
valami önjelölt rendőr meg elkezdett irogatni :D tudom csúnya dolog de letojom ez úgyis csak egy béta :P -
sirdond #430 miért? mi történt? :D -
#429 le lettem seggfejezve németül xD -
#428 A játék szempontjából semmi, de jobban szeretem úgy. Bár buffolásnál segíthet valamennyit. Meg jobban átlátható miből mennyid van -
#427 „meg egy helyre szervezem az összetartozó dolgokat”
Mi értelme? -
HM #426 Én is gondolkodtam már a bontáson, de sajnálom ha már 1x megépítettem. :D
Közérdekű: szénbánya jóféle, keményfa nyilas brutális költségű+sok idő. (Stufe 1: 16 Laubholzbäume / 24:00min / 1 Langbogen) -
#425 nem para, én most bontok mindent szinte, újra építem a gazdaságot, törekedve a minimális termelési időkre, meg egy helyre szervezem az összetartozó dolgokat
meg épül közben a szalámi gyár, de ez a 4 combból 1 szalámi 12 perc alatt elkeserít Egy buffhoz meg 20 szalámi kell... -
HM #424 Próbálok ráállni a bronzosokra. (+minimális vas ami lassan növekszik)
Egyébként thx a buffot majd holnap visszaadom de spórolok az anyaggal, mert az összeset emberre költöm. -
#423 te milyen katonákkal tolod HM? -
HM #422 Látom, akkor te sem látod már h ki küldte.
Kereskedés eddig is +oltam, de ennyit még nem. :D Ma visszafogottabbak az emberek, de pl tegnap mindig egyből betelt a várólista. :D (ill kevesebb nyersanyagom volt és 15perc alatt elfogyott) -
#421 hát kb ugyan azt csináljuk csak más úton :)
köszi a buffot bárki volt :) -
HM #420 (Aki már észrevette annak sry)
100 márványt eladok -> 200 kemény lécért
100 kemény lécet ----> 100 márványért (2x)
És így lett 3 üzlet alatt +100márvány ingyen.
Kicsit finomítottam rajta(olcsóbban adom) h azért visszajárjanak a vevők. :D
-
#419 Barkochba? -
HM #418 Nem, jobb annál. -
#417 magadat buffolod másik accal? :P -
HM #416 Nem tudom lelőjek e egy bizonyos "poént".... (ha megteszem kiszúrok magammal, de akkor is annyira "érdekes") -
#415 Hat az 1 és 9 es szektor legyakásához vettem bronzkardot és alap ijjat 10 arany/200 darab áron, nem tököltem a legyártással. A vasat már gyártani fogom mert az drága, vagy csak elkezdek máshogy kereskedni, mert perpill márványt és kemény fát cserélek kőre és puhafára, aztán átalakítom a proviantlagerben, kissé gyorsabb mintha termelném. Igazából mostanság nem nagyon foglalkoztam az épületekkel, pár meglévőt fejlesztettem. A Proviantlagert es a kaszarnyat huztam fel 3 as szintre.
A kutyas táborok ellenis talán hatékonyabb 200 bronzkardossal menni mint vaskardossal, ijasz ugye ott felejtős, a retreier meg marha drága.
A buff télleg jó cucc ha 9 órásokat pakolgatunk egymásra, szinte folyamatosan buffban lehet lenni. Találtam valami német oldalt ami kifejezetten a buff "kereskedésre" lett kitalálva, majd megkeresem megint a linkjét mert melóban bukkantam rá de elfelejtetem elküldeni magamnak otthonra is :D -
HM #414 Kösz
Te a fegyvereket is veszed?
© sirdond
Tudom. 1-2 kosarat és 1-2 szendvicset csinálok és ennyi... több mind embernek. (Ezért nem is romboltam felesleges tanyát.) De drága.
Buffot is csak azért említettem meg mert estére praktikus 6+3 órára tuningolni. -
sirdond #413 ha van kenyered,akkor embert is tudsz "csinálni" :)
amúgy,ha valakinek buff kell szerintem írja be ide és aki fent van megcsinálja neki -
#412 én nyomtam pát szecsót a munkásaidba ;) -
HM #411 És miért nem jön levél h ki buffolt? (régebben jött, bitumaru-é még mindig megvan...) -
#410 50%-kal növeli az időt, ha másra rakod
nekem még kell 100 zikszpé a szalámihoz, de nincs emberem katonát kepézni :D -
HM #409 Akkor ha egymás buffoljuk tovább tart? Piknikes kosárral van jelentkező egymást segíteni? :D -
#408 azaz, azt kéne:D -
HM #407 Hely van ..ember nincsen :D Kár h ezt nem lehet adni-venni. -
#406 hát igen, ezért nem akarok még a kutyásoknak nekiugrani:)
settlers helyem van most is bőven:D -
sirdond #405 nálam már megy egy ideje a vaskard gyártás, de csak 1es szinten és még az is rengeteg szenet igényel
3 db 2-es szintű széntelep és 1 db 3as szintű tartja el a mostani gyáraimat.
majd ha meglesz a jobb alsó terület,akkor végre tudok szénbányát csinálni és beindulhat a nagyüzemű vas és acélgyártás :D -
HM #404 Ha ezzel támadsz akkor első körben -60 íjász és ezek még visszatámadni sem tudnak. :D
(legalább lesz settlers helyed ) -
#403 én mos tépitem ki a vaskardosat mert amikor már a masszivabb táboroknak fogok nekimenni, amin kutyák is vannak, félek nem lesz elég a rekrut...
mindig max létszámban támadok 140 rekrut 60 ijász, fejlesztettem a kaszárnyát, most lesz 3. szintü a bronzkard üzem, de kéne a vas kard, viszon iszonyat sokba kerül...:S -
HM #402 Akkor megvan a taktika: Csak bronzkardokat csinálni! (de én már le nem rombolom a vaskard infrastruktúrámat, ill újra nem kezdeném) -
sirdond #401 én folyamatosan küldöm a táborokra 1-2-3 rekrut-tal,amíg nincs nagy seregem
így legalább kevesebbet kell megölni később