Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
köszi
pl vettem még egy geológust, mert szeretnek a bányák közel egyidöben kifogyni
én pl halászkunyhóra biztos nem költeném ;)
Arannyal mit kezdjek? Felfedezõre gyûjtsek? (1600) 1db generalom van vegyek még1et?
Ahol közel van 2-3 hallelõhely az ottani halászkunyhót érdemes upgaradeelni? (úgy is +100 kell mindig így legalább érdemes egyhelyre és ott hamar kitermeli)
addig marad az olcsóbb rekrut
Láma!
Inkább pusztuljon az olcsó :D úgy is megéri.
de lehet,hogy megérné késõbb beruházni a vas technológiára,mikor az 5. terület is megvan,mert most mindegyik márványbányából bányászok ezerrel, de még az is kevés
de szerintem nem éri meg. egy üzem 5 vaskardot gyárt óránként a bronzos 10-et,de a miliz nem kétszer erõsebb,mint a rekrut
ezen kívül még az igények is (a rengeteg szén,meg a vas, amelyek egyáltalán nem olcsóak,meg sör is több kell a milizhez)
a bronzból meg lehet werkzeugokot is csinálni
viszont vas majd kell az acélhoz, szóval nem tudom :/
1vasrúd=4vas+6szén
1vaskard=2vasrúd+8szén = 8vas+20szén (ez kicsit sok)
A vaskatonának csak 50%-kal több HP-ja van mint a rézkatonának, az ereje csak akkora mint a nyilasnak.
Régi settlersekben ha beindult a gazdaság akkor már jó vagy, itt sosem lesz jó gazdaságod. Valami speedserver kellene.
lvl31-nél megáll a játék és utána nincs semmi. és ez már hónapok óta így van, szóval ne remélj sokat
egyébként már 9 hónapja megy a béta és azóta nagyon nagy változások nem történtek pozitív irányba
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Nem is nagyon lehet sörbõl túltermelést csinálni, mert akkora terület igénnyel bír a gyártósora... 1 sör és 1 pékhez kell még 6 gabona termelõ, 2 malom, 3 kút, Az 10 épület hely 13 munkás, és még kell 4 gabona mezõ egy napra, ebbõl lesz 480 kenyér és 240 sör. ha rendesen hadakozol, ez napi 24/48 katonára elég.
Kenyeret meg azért megéri csinálni, a duplázó buff 2 órán át nem rossz dolog
Ami amúgy nekem nagyon hiányzik az a lehetséges építési terület megjelölése, sokkal jobban lenne tervezhetõ a házak elhelyezése, mint így hogy azt sem tudom hova építkezhetek
kicsit súlyozni kellene szerintem, hogy egy mezei erdész,vagy egy sima lakóház ne annyiba kerüljön már,mint egy faszénégetõ telep
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Végre van elég fegyverem, csak nincs szabad ember, mert negyed óra/1fõ sebességgel elég lassú. Csak este lenne kész a hadsereg (1 tábor kell a lvl19hez) és akkor a köv szinten tudnék új lakóházakat venni (össezset lecserélve +7hely, ha az újnak 30fõ a kapacitása) de mivel este teljesen felesleges a +szabad hely így ma már semmi nem lesz belõle...
Pedig valahol itt kell lennie. <#lama>#lama>
de ha csak tárhely akkor várok még vele, nem fontos.