Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod mennyire unalmas egyesével berakosgatni az embereket ha van 50+...<#nevetes1>#nevetes1>
ja,nem tudom láttátok e, de a provientlagerben van két új opció,de ahogy néztem teljesen felesleges 😄
5 és 25 embert lehet vele "csinálni", de ugyanannyiért és ugyanannyi idõbe telik,mintha 1esével képeznéd
5 és 25 embert lehet vele "csinálni", de ugyanannyiért és ugyanannyi idõbe telik,mintha 1esével képeznéd
How much can you take,before you snap?
akkor minket egy ideig még nem érint a dolog 😄
Naja 😞 ...
Mellesleg valamit csináltak az embertermeléssel.<#hamm>#hamm> (Sok sírásomnak megvan a következménye, bár még nem néztem meg hogy megéri e)
Mellesleg valamit csináltak az embertermeléssel.<#hamm>#hamm> (Sok sírásomnak megvan a következménye, bár még nem néztem meg hogy megéri e)
éééééssss elindult
Ellenséges erõkrõl írhatnának.
pont most akartam linkelni én is 😄
egyébként jónak tûnik, van multi része is, kíváncsi vagyok nagyon
egyébként jónak tûnik, van multi része is, kíváncsi vagyok nagyon
ja, ahogy nézem nálam is bugos :/
állandóan visszaáll 15 percre a számláló
állandóan visszaáll 15 percre a számláló
Az arany drága. <#idiota>#idiota>
holnap 9 tõl leállnak a szerók és teszik be a kalandrendszert
ez a cserelimit modositas kisse felnyomta az arakat
ez a cserelimit modositas kisse felnyomta az arakat
és még1 200fõs sereg bukik el.
(Még mindig nem tudok elég embert termelni. 😞) Másnál is bugos a következõ ember visszaszámláló?
(Még mindig nem tudok elég embert termelni. 😞) Másnál is bugos a következõ ember visszaszámláló?
-1 chuck -15kutya
cseréltem... bár ezzel a szar módosítással -os lett az üzlet ... 😞
A márvány-keményfa csere is akadozik...
A márvány-keményfa csere is akadozik...
honnan van neked annyi vaskardod? 😮
Nemsokára 200 miliz menetel a halálba. Remélem Chuckot kinyírják.
nekem 200 kemény fát hozott 12 óra után, régi 6 órásban eddig kb 30 érmét talált összvisz 5-10 es csomagokban. Nyersit meg volt hogy sokszor csak 5 marvany +25 puha fa
Visszahozza az árát, bár az elején kellett volna venni, amikor még nem volt annyira szükség az aranyra.
800 aranypengõ
Mennyibe kerül a második felfedezõ?
gondolkoztam rajta, de inkább másra költöm az aranyat
Vegyél mégegyet. (Igaz nem 2nap alatt hozza vissza az árát, de elõbb utóbb +t termel.)
egy
Hány felfedezõd van?
nekem eddig mindössze egyszer talált aranyat,ha jól emlékszem 35öt,pedig minden nap legalább 2szer,de van mikor 3szor is küldöm
szóval elég szerencsés vagy 😄
nekem többnyire követ meg alap fát hoz,néha márványt és lh-t
szóval elég szerencsés vagy 😄
nekem többnyire követ meg alap fát hoz,néha márványt és lh-t
Felfedezõ 12óra alatt találta 1x 25 érmét (régen ezt 6 óra alatt is tudta, de leeht hogy most csak rossz napja volt) illetve 1x 50 edenholz-t.
Kinek mit talált?
Kinek mit talált?
amikor már "begyûjtöd" ott eddig se írta
Ez itt szerintem azt írja hogy Arbeitloser nevu player nem fogadta el a kereskedelmi ajánlatodat és a korábban felajánlott terméket átveheted
Cserénél nem írja ki hogy mit mire cserél?
én sem értem
<#wow3>#wow3>
és mi az a gyûjthetõ térképdarab a ratkár elsõ szintjén?
ha jól sejtem az kell majd az adventure módhoz. de akkor nem csak egy darabot kell találni
ha jól sejtem az kell majd az adventure módhoz. de akkor nem csak egy darabot kell találni
Van egy tippem hogy most a 12órás hoz annyit mint régen a 6órás 😄
a keresöember, aki fel is fedez, most beállithato hogy mennyi idöre menjen ki, és ezért természetesen több cuccost is talál. most a 6 óra a legkevesebb😊
tudom,hogy régen is így volt, azért mondtam,hogy nem akkora érvágás,hogy kevesebb lett az idõ
De ez eddig is így volt.. pl már régen más árultam de jött még az elõzõre ajánlat.
(400 valóban jó de én inkább a 15percet választanám)
(400 valóban jó de én inkább a 15percet választanám)
cserébe többet lehet
amúgy nem akkora érvágás ez szerintem,mivel nem tûnik el automatikusan a felkínált árud a piacról 5 perc után. pl ha valaki 10 seccel azelõtt kattintott a frissítésre,hogy neked lejárt volna, de csak 10 perc után nézi meg,akkor még mindig látja és tudtok üzletelni
amúgy nem akkora érvágás ez szerintem,mivel nem tûnik el automatikusan a felkínált árud a piacról 5 perc után. pl ha valaki 10 seccel azelõtt kattintott a frissítésre,hogy neked lejárt volna, de csak 10 perc után nézi meg,akkor még mindig látja és tudtok üzletelni
Kereskedelem 5 perces lett :S:S:S:😞(😞😞😞
na,már megy
elindulhatna már végre a szerver...
ehh egy kis hiba csúszott a számításomba.. 9K HP Chuck ledarál 200rekturent.