9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #300 ööö... azt a kodot regisztralhatod online, s kapsz erte pontokat, amiket bevalthatsz ajandekokra. a gond az, hogy sok kell, raadasul semmi ertelmes nincs az ajandekok között. -
Igazából a kérdést az indukálta, hogy a a zombiu-ban találtam valami clubnintento/nintendoclub voucher kódot, megnéztem, de túlzás lenne azt állítani, hogy értem is, hogy mi a tököm ez, meg mire jó :) -
> bar megis mit vennel...
Eeegen, akartam kérdezni. -
SlickAdam #297 #295
+ szembesülj a tennyel, hogy barmit vasarolsz, az GEPHEZ kötött. eladod/beszarik ---> szopo. Nintendo ilyen teren kb 10 evvel lehet lemaradva. bar megis mit vennel...
legalabb mar Nintendo ID alapjan is könnyeden felvehetsz ismerösöket (3DS-en meg kod van, MINDKET felnek be kell adnia a masiket... LOL) -
Én is nagyon vigyázok az ilyesmire és én se szeretem a fóliát, de na :) (Art Academyvel azért lesz az használva) -
Van NNID acc. UK accot regelj, ott megy a store is meg a vásárlás is magyar kártyával. -
Nekem nincs rajta fólia és nem karcos. Én nagyon vigyázok az ilyenekre, telefonomon se volt soha fólia és mai napig úgy néz ki, mintha új lenne. Nem szeretem az ilyen védőbiszbaszokat :y -
Ezt tisztet átadnám Adamnek, nehogy megint hülyeséget mondjak :) -
Tyühű, várom már :D
Addig okosítsatok fel: van nintendoéknál olyan, mint a psn, illetve hogy/hol/milyen régióban regisztráljak, hogy megy a multi, ilyenek :) -
Van megoldás :) -
Marad a gumikesztyű
-
SlickAdam #289 nemtom, nalam meg nem fordult elo, hogy gep kikapcsolasa utan tettem volna toltore. ha meg jatek kozben elkezdem kabellal, ugyse szakitanam meg a toltest. de ha neked ugy praktikusabb, akkor felek, hogy le kell mondanod a szilikonrol. -
Az állvány praktikus, nem akarok össze-vissza lógó usb-kábeleket :) -
SlickAdam #287 ööö... nincs allvanyom, es valszeg nem is lenne jo hozza. toltod siman, egyszerü.:) -
#284 -
SlickAdam #285 nem tetszik, hogy gombok & analognal egyben ki van vagva... nezd csak meg amit en linkeltem. sokkal jobb, valami 10 ojro volt. igaz abbol csak "kek", zöld es piros van. -
Egy ilyet lehet behúzok playasia-ról.
Szerk.: most olvasom, hogy páran már le is húzták, mert gányolás nélkül nem érintkezik rendesen a töltőállvánnyal... A Te Speedlink-ed kompatibilis vele? -
A pakkban van két "dirt-remover" fólia is, azt hiszem fel lesznek használva :) -
SlickAdam #282 + NAGGGYON fontos, hogy tiszta legyen a kepernyo. se szösz, se zsir, ... mikor azt gondolod, hogy "na mostmar tiszta, mehet a folia", na akkor kell meg vagy 10-szer atmenni rajta, es aztan probat tenni.:) -
Így is kell azt! 
Hint: én azt láttam mindig, hogy ragasztottak a felső részére/sarkára egy kis ragasztószalagot, hogy ha buborékos marad, vissza tudja szedni könnyen. -
SlickAdam #280 viszont en tettem ra egy ilyet.. sajni gamepad ne karcolodjon. -
SlickAdam #279 nekem egy 3rd party folia van rajta. 1 helyen van pici buborek, de nem zavar. amuuuugy igazabol nincs ra szukseg. a nintendo cuccok bevonata meglehetosen karcallo. pl 3DS-emen nincs folia, de ha megtörlöm, tökeletes allapotban van meg mindig. ha gyerek hasznalja, aki vesökent kezeli a stylus-t, akkor szukseg lehet ra.:) -
Félek, hogy ezt az elsőt személyesen fogom elcseszni :D -
Beviszed telefonosboltba, 500-ért felteszik. Láttam már sok telefonomra-tabletemre, ahogy látszólag tök egyszerűen felteszik, de nekem máig nem megy, meg nem is kínlódok már vele :) -
Ja és vettem egy ilyet. Használ valaki hasonlót, rá lehet ezt tenni normálisan, buborékmentesen? :) -
eShop elérhető pc-ről? (art academy-t vennék:)) -
Pletykálnak hónap végére mario kart 8 demot. -
Attól n000rbi búcsúzkodik épp :) -
Szinte mindenhol :) -
És a gép? :D -
SlickAdam #270 *DKC = Returns -
SlickAdam #269 nagyon tartjak az arukat a 1st/2nd party jatekaik.:S egyebkent nyugodtan kezdhetsz TF-el. DKC utan valszeg ugyis eleged lenne egy idöre DK-bol. -
Na most vagy TF-t tudsz rohadt olcsón, vagy DKC-t nagyon drágán. Merrefelé nézed? -
Nyah, zombiu-m, wiimoteom és nunchukom már van :) Ami egy kicsit megdöbbentett, az a dkc ára. Gyak TF-t olcsóbb szerezni, mint az elődőt
-
És jó nagy neki!
A tévéje ^.^ -
SlickAdam #265 a felsoroltak utan en meg a pikmin-t ajanlanam. durvan retegjatek, de az biztos, hogy nem jatszottal meg csak hasonloval se.
itt egy teszt (igen, megint töle, de legalabb ö objektiven tesztel... es van cicije :)):
-
zombiu, mw3d, ill. dkc emu, aztán dkc tf.
Megmégmittudomén, ez a jelenleg biztos lineup :) -
SlickAdam #263 miket probalsz elöször? -
Ne aggódj, tisztában vagyok vele, hogy a hw fisemfos, de engem a játékok érdekelnek, nem a gép :) -
SlickAdam #261 mas, de gondoltam szolok elöre: wiiU-n nincs install, a lemez MINDIG pörög, szoval van hangja.:)