9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Zozo76 #180 hogy halodik az egesz koceraj -
SlickAdam #179 mi a gond? -
Zozo76 #178 pedig milyen szepen indult ez az egesz WII U buli -
Szettem továbbra is eladó:
-Fekete Wii U 32Gb
-Zombie U
-New Super Mario Bros U
-Wii Just Dance 3
-gyári kék Wiimote Plus
-gyári Nunchuk
-gyári Wii Classic controller
-egy ritka Legend of Zelda Skyward Sword 25. évfordulós csomag, benne egy limitált arany Wiimote Plus, a játék, audio CD
-fehér Wii Balance Board
Makulátlan, karcmentes állapotban, dobozával, minden tartozékkal.
85 000 Ft
Külön is mehet. -
Én untam meg...... :( -
SlickAdam #175 eddig tartott a wii u-s karrier? vagy a gyerek unta meg? :) -
Olcsókonzol topikba raktam egy Wii U pack-ot. Hátha érdekes valakinek. -
Engem a pikmin 3 még érdekelne az eddigiek közül, de inkább megvárom a xenoblade2t, meg az új zeldát, esetleg mellé a shin megami tensei X fire emblemet + bayonetta 2t, de ez még tényleg nem sok, talán ha jobban jönnének a multiplatform címek (pl dynasty warriors) wiiura is, akkor már elég lenne, de így tényleg maximum a generáció vége felé olcsón fog kelleni wiiU (illetve pár évvel korábban, valahogy szeretem ha "aktív" a gép) -
Zozo76 #172 Ja arrol nem is szolva hogyha legalabb a Zombiu U szep lenne, de azok a mosott-fosott texturak... :( -
Zozo76 #171 A WII U-nak van 1 ev elonye kb. De gyakorlatilag egy ertelmes program nincs ra, legalabbis egy hard core gamernek. Igy hirtelen csak a Zombie U jut az eszembe ami erdekelt vola rola, azert meg nem veszek gepet. Az ilyen MARIO meg a tobbi szokasos Nintendo ugra-bugra mar a Commodor-os idokben sem erdekelt (pedig 1988 ota van szamitogepem folyamatosan, akkor Commodore 64-el kezdtem, amit Becsbol hoztunk be), ami masik meg mar akkor elkepedtem mikor a kontrollert meglattam, egyszeruen a beepitett kepernyo baromsag. Ugyanugy mint a PS4-nel a VITAt hasznalni streamen a fullHD TV helyett. -
-
-
Nagyon egyszerű: Ne a gépet nézd, a játékokat.
Számold össze hány játék érdekel(het) majd az adott konzolon.
Én azért döntöttem anno a ps3 mellett, és azért is lesz ps4-em, mert a legtöbb cím ami érdekelt, csak arra jelent meg.
Google: list of "konzol neve" exclusive titles. A találatokról nézz youtube videókat, review-et, ott láthatod mozgás közben a játékokat.
-
sziasztok. mostanában gondolkodom új konzolon. lehet handheld vagy nagygép is. alapvetően olcsóbb árkategóriában gondolkodom. mivel a komolyabb gaminget pc-n intézem, ezért egy xbox one vagy ps4 felesleges lenne (ahogy anno a 360at sem használtam ki), így kötöttem ki a 3 lehetséges alternatívánál.
az egyik az ouya, amit úgy tűnik, kifejezetten ilyen casualkodásra találtak ki, viszont az android és a projekt nem teljesen biztos lábakon álló jövője elbizonytalanít. továbbá az sem túl megnyugtató, hogy az androidos game-k egy kvarcjátékkal egyenértékűek nagyrészt. ennyire azért nem akarok kazuár lenni. 35 körül lehet beszerezni.
a másik a 3ds, amit már 25 körül lehet kapni, akár játékkal is és ahogy nézem még mindig pörögnek rá a jobbnál jobb játékok. azt azonban látom, hogy 3 éves gépről beszélünk, így nem tudom, megéri-e most belevágni a dologba.
és végül a topic témáját szolgáltató konzol az utolsó jelölt. az indulás és a folytatás sem volt zökkenőmentes, de alapvetően nagyon szimpatikus a nintendo mint brand és a konzol is tetszik. játékok tekintetében elég szarul áll a szénája, de a nintendora jellemzőek a nagyobb lélegzetvételű címek + az sem elképzelhetetlen, hogy itt is később indul be a játéközön, mint 3ds-en. ezt 60ért láttam. igaz, játék nélkül
ti, mint a témában járatos emberek mit javasolnátok? természetesen ezek csak az én elképzeléseim, elfogadok bármilyen más ötletet vagy észrevételt. előre is köszi szépen a tanácsokat. -
Teszt
-
mármint csak a wii módja, a wiiu mód még nem.
(nagyon jók a konzolos másolásvédelmek manapság) -
A wiiu wii módja ugyanaz mint egy wii, tehát működni fognak rajta a virtual consoleos címek.
(elvileg ugyanúgy törhető is) -
spikee576 #163 Hello aki tud biztos választ irja már meg legyenszives,hogy a wiiu-l is működik az ha wii módba átkapcsolok és beteszem az sd kártyát látni fogja a snes emulátort a gép vagy az csak a sima wii-l volt így fontos lenne mer donkeykong fan vok és kellenek a snes részek.Az N shopból lelehet tölteni a donkeykongokat a n64-t meg a sneses részeket.Köszönöm ha tud vki ezekre vszolni......... -
Nirz #162 Fatal Frame lesz rá egyáltalán?
Majd ha kijön eu-ban egy új megveszem -
"a végsőkig elment grafikában a wii-n"
az meg a xenoblade lett. -
Probatbicol #160 Pont a hétvégén néztem a nintendo chanel-en a trailerét, és azon gondolkodtam, hogy okos húzás-e kijönni ezzel ugyanavval a garfikával ami a wii-n volt. Ráadásul pont egy olyan cím, ami arra volt büszke, hogy a végsőkig elment grafikában a wii-n. -
Csokis #159 -
kirby23 #158 hat igen, nem nagyon van ra kulonleges jatek. egyedul a Raymant vertam de kiderult, h minden platformra megjelenik. -
Vélhetően bukás az új wii?Vagy csak itthon nem megy jól? -
Zozo76 #156 gyorsan meguntad :) -
kirby23 #155 hello. lenne egy elado wii u premium csomag. akit erdekel irjon!
koszi -
Zozo76 #154 Nekem akkoris rejtely hogy a kontroller-kepernyoje mit tud adni a jatekokhoz. Mert az hogy rajta van a terkep az nem egy nagy vasziszdasz. De tenyleg esszeruen mire lehet kihasznalni? -
Játék kellene már csak rá... -
-
Zozo76 #151 En sohasem voltam egy nagy nintendo fan, de egyatalan nem szeretnem ha eltunne a wiiu. Nyugodtan megferhet a 3 konzol egymas mellett. Ennek ellenere sajnos en ugy erzem hogy a ket uj gep mellett (a ps4-et epp tegnap mutattak be) egyszeruen ugyanaz lesz a baj mint a wii-nel. Gyenge a hardware, kb egy szinten van a jelenlegi generacioval. A wii-t a mozgaserzekeles mentette meg nagyreszt de most nem tudott ekkorat lepni a nintendo. A beepitett kepernyo szernitem okorseg. Biztos jol jon 1x-2x de azert valjuk be, ha az ember jatszik akkor a TV-re koncentral nem allandoan letekingetni az olebe. Ez az innovacio most keves lesz mar. -
Nem akarom védeni, de egyrészt még szinte semmi nincs rá, másrészt drága, de még észbekaphatnak N-ék. Bármekkora horrorfan vagyok, a ZombieU nem elég ok arra, hogy kicsengessek érte 100k-t. Meg a féltucat port sem, amik kb ugyanazon a szinten vannak, mint a ps3/360-verziók.
Sajnálnám, ha meghalna a platform, de egyelőre úgy tűnik, ebben a generációban a Nintendo bukik. -
várható. mint a szárnyaló 3ds. -
Attól függ, ha tolatják ezerrel az E3mon és a TGSen a xeno2t, bayo2t, shin megami tenseit, esetleg kiadnak egy trailert a rendes wiius zeldával, mondjuk több egyéb cím mellett, akkor talán elvihet nem kis figyelmet egy ps4en futó call of duty 432. részének neo modern war super delux editionja elől. -
Szépen felfestetted a valós jövőt. -
Nintendo tehet róla. Kaptak 1 éves előnyt, de nem nagyon élnek vele. Jön E3, a nextgen gép hype, év végén megjelenés és a WiiUról senki se fog hallani egy szót se -
én is ezt érzem sajnos.olyan mint ha meg sem jelent volna.nagy a pangás meg a kuss is minden téren,pedig ezzel a cuccal lehetne igazán jó dolgokat művelni. -
Zozo76 #144 ugy latom nagyon elsikkadt ez a wii u dolog. mintha kozombos lenne az emberek szamara. -
Te nagyon nem vagy képes jó döntéseket hozni konzolok terén. :D
Évek óta azt látom, hogy mindig rákattansz valami nintendora aztán mire megvan akkor meg csak panaszkodni tudsz, hogy ez de szar meg az de szar, eladom, elcserélem, soha többé blabla.. :D
Pedig utánaolvasással egész gyorsan ki lehet deríteni ám, hogy neked való vagy nem.. -
mariokart jöhet.
1 hónap után kikéne bontanom wii u...... -
Most volt Nintendo Direct. Tonnányi bejelentéssel a végén
-"Xenoblade 2"
-Yoshi's Land
-Wii U Party
-Shin Megami Tensei X Fire Emblem
-Wind Waker HD
-New TW101 Trailer, new Pikmin screens
-Virtual Console (with discounts)
-Bayonetta stuff
-3D Mario, Mario Kart, Smash 4 news @ E3
-Aonuma talking about the Next Console Zelda
-Promise of 3DS/3rd party Nintendo Directs in the future
-Patch talk
-Improving Miiverse
Dióhéjban... Videók fent vannak youtuben. HD WW Zelda gyönyörűen néz ki és ősszel jön