9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #420 The Making of... Super Mario 3D World -
SlickAdam #419 felig off:
mostmar teljesen hivatalos. baszok a grafikara, de komolyan. kiprobaltam 3DS-en egy Etrian Odyssey Untold nevezetü DUNGEON CRAWLER jatekot es ugy beszippantott, hogy rendesen szedülök. grafikaja "nincs" a jateknak, meg a törtenesek is szövegesen vannak talalva (többnyire), de annyira hangulatosan addiktiv ez a terkep-rajzolgatos belsö nezetes faek egyszerüsegü [DE baromi nehez (harcok)!] jatekmenet, hogy hirtelen felindulasbol elö is rendeltem...
pofozzatok fel, hogy eszhez terjek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Ebből sose elég! :)
-
Itt van csak a trailer. Bowseres map 
-
SlickAdam #415 az tetszik ebben a grafban nagyon, hogy olyan "gyurma" hatasu az egesz. hihetetlen jo lesz!
-
SlickAdam #414 az engem se, de megertem azokat, akiket igen.:) -
"foshw"-ből azért elég meredek, hogy miket hoznak ki a belsős fejlesztők. 3D world is gyönyörű és atomstabil 60 fps. Gondolom itt se lesz másképp ráadásul 2 player split screennel is marad a 60. -
smash bros az egyedüli nintendo ex, ami valahogy nem hoz lázba. MK most viszont annál inkább. Néztem lesz youtube feltöltés is. Hallod Sony?! -
SlickAdam #411 sokan szidjak ezt a MK direct-et, de szerintem baromi jo lett. nem a szokasos "iwata makog feher hatter elött". tök jo, hogy elmondanak szinte minden fontos infot a jatekrol egyben.
tököm kivan mar a hardcore AAA jatekok havonta erkezö 1-2 perces, semmitmondo, öntelt fos elözeteseitöl.
multkor is a Smash Bros direct mekkora fanservice volt.
-
omg most néztem végig... 
Gyönyörű játék. Zene meg... Csak a szokásos N minőség :D
Akármennyire is el vannak tévedve az utóbbi pár évben ezért kellenek ők mindenképp a játékiparba, mert olyat hoznak, amit más nemigen. -
Én sem nagyon tudom mire vegyem meg
-
Igniculus can be controlled with the right stick on the GamePad, but can also be handed off to a second player on a Wii Remote. The aspect is reminiscent of Co-Star Mode in Super Mario Galaxy and offers a great way for younger or less involved players to experience the game. Motion controls are not supported, surprisingly, but aren’t essential.
Egyik kommentben írják itt, hogy elvileg tapiképernyőn is irányítható Igniculus, a szentjánosbogár. -
SlickAdam #407 ezt gondolta a Gamespot tesztere is, aki panaszkodott a keves löszerre es adott ra egy 4-est a vegen. a marha nem vagta, hogy ez nem CoD, de meg csak nem is shooter... :D -
SlickAdam #406 egyaltalan nem? pffff...
Moby:
-
Nah, zombiu csirkemód szépen megtanít játszani. Centiről centire haladok, kevés fénnyel, kevés zajjal, rettegve, de élvezem minden percét, de kettő óránál több így sem megy, mert már rettegek,mhogy valami hülyeséget csinálok, és még egyszer sem haltam, és már értékes a pakkom. Legalábbis ebben a nyomasztó, morzsákért stresszelve lootoló sárvilágban az.
Nagyon beteg! :D
Álmomban nem gondoltam, hogy ez ennyire hc, és hogy ez ennyire jó. Az átlagtól kicsit nehezebb, szokásos zombisúternek gondoltam. Elêg nagy a maflás... :) -
Most olvasom, hogy a Child of light egyáltalán nem használja a wiiu gamepad extráit. Nem is értem miért hagytak ki ekkora ziccert 
Így nagy valószínűséggel ps3/ps4 verza lesz ebből. -
SlickAdam #403 ez a bros u sztem (es masok szerint is) a legjobb 2D-s mario a klasszik World ota. de a 3D World (meg ugy altalaban a 3D-s reszek)... az mas teszta. ahhoz kepest a bros u semmiseg. de majd meglatjatok.:) -
Köszi, rá fogok feküdni. (a hajamat tépem néha, mekkora szívatásokat beletesznek - mellette nagyon kreatív is és még nem is játszottam a 3d world-del :)) -
SlickAdam #401 -
SlickAdam #400 van többfele titkos kijarat. pl szellemkastelyban lehet boklaszni es ha nem az alap zaszlot ütöd meg, akkor egy alternativ utvonal nyilik meg terkepen.
erdemes ramenni a 3 ermere, mert ugy sokkal nagyobb fun / kihivas. regen en is csak vegigrohantam ezeken, nem is csoda, hogy untam ugy. -
Most járok csak egy alap végigjátszás vége felé, az elején még rámentem az összes pálya maxolására csillag-érmét tekintve, de később már csak a túlélés lett a fő szempont :) (titkos kijáratok? Itt a vízvezetékes extra "pályákra" gondolsz?)
Le a kalappal, ha Te mindezt ennyi idő alatt letoltad. -
SlickAdam #398 mint latod, 5 csillag megvan. az azt jelenti, hogy minden alap palya kesz (3 csillag-erme), titkos kijaratok megtalalva, superstar boulevard-on (ez az alap vilagok 100%-ra teljesitese utan nyilik meg) szinten, összes lila rablo-nyuszi elkapva, ... es ez volt kabe 20-25 ora. ezert gondoltam, hogy mar te is közel lehetsz 20 utan.
"kedvenc" palyam volt superstar-on (nekem vegül mokus ruha nelkul jött össze) :D
-
Egyébként mennyi időbe telt minden csillagot összeszedni? -
Najóvan:D (el nem fogom adni egyiket sem, szóval évek alatt lehet rá esély :D) -
SlickAdam #395 majd szolj ha ez megvan! 
-
Igazatok lehet... én már WiiUval (is) úgy vagyok, hogy a polc egyre jobban tele van, de még mindig a NSMBU-t nyomom, immár kb. 20 órája...
Na mindegy, WiiU-nál legalább még kb. 2 cím és megvan az egész library :) -
Kereken pontosan erre jutottam én is :) -
SlickAdam #392 te tudod mennyi idöd van jatekra es milyen tempoban pusztitod oket, de SZERINTEM meg ne siess a Zelda-val. ott a ZombiU, ha jol tudom Mario World mar uton feled, Watch Dogs-ot es Wolfit is behuzod utkozben, honap vegen meg ott a Mario Kart, amihez kapod az ingyen cuccost (mondjuk Pikmin-t). elni se lesz idöd.:D -
Attól nagyobb gondom sose legyen, hogy túl sok a játék, amit meg kéne vennem :D
Épp ez az, hogy csak akihagyhatatlan vételre ugrok rá, mert a köv hónapban így is túl sok a rendelés, és semmit nem akarok megvenni csak azért, hogy a polcon/vibyón álljon. Ez a hülyeség épp elég pécén, bár ottv ez csak filléres játék, de értelme épp úgy nincs. -
SlickAdam #390 latod multkor kellett volna lecsapnod arra a brutal All-in-One pakkra lohugyert, nem lenne ilyen gondod.
nem magyarorszagi arakbol kiindulva jo annyiert, ha tiptopp. fogalmam sincs otthon mi a helyzet, en nem is latok ilyeneket szinte sehol. -
Az y kábel jó ötket volt, anélkül nem megy.
8.5-ért ww hd megéri? -
Köszi, tettem be y kábelt is :) -
SlickAdam #387 ja igen, Y kabel is megoldas. -
Nekem 2 USBre kellett dugnom, így megy rendesen. -
SlickAdam #385 szereti, ha a külsö vinyonak van sajat aramforrasa. maskulonben eleg valogatos. -
Zsír! Van egy 40-es 2.5-es hdd-m még egy régi ps3-amból évek óta a szekrényben, külsőházam meg mint a tenger. Már rakom is össze :D -
Digitális játékokat letölteni igen. Telepítés nincs lemezesnél. -
Külső hdd-re tudok telepíteni?
-
SlickAdam #381 UK Nintendo oldalrol:
"To participate in the promotion, you have to be a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland, South Africa, or Russia"