9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    Nagyon kis költségvetésű játék volt és a fejlesztőgárda se volt valami nagy. Amúgy grafot nem tudom miért szidjátok. Szerintem volt 1-2 rész ami kifejezetten jól nézett ki, atmoszféráról/fényekről nem is beszélve.
  • Moby
    Így lesz, bár ez most igazi fun game lesz, mert miután tettem vele egy gyors próbát (hát persze, hogy nem bírtam ki :D ), természetesen a feleségem bejelentkezett rá coopra, éshát neki előjogai vannak :D
  • SlickAdam
    igyekezz majd mindkettöben összegyüjteni az alap cuccokat minden palyan (Mario-ban a 3 zöld csillagot, ami kell is a tovabbjutashoz; DK-ban a KONG betüket)! ezek nelkül fele annyira se fun.
    en kis buta azt hittem regen, hogy a 2D-s mariokban is az a cel, hogy vegigszalajak az adott palyan, legutobb viszont ramentem a kimaxolasra Bros U-ban, teljesen mas elmenyt adott. igy mutatta meg, hogy mennyire fantasztikusan ötletesen vannak összerakva ezek a jatekok.
  • Moby
    Ez a terv :) Aztán szemezek a tropical freez-el is, azzal még megkínoznám magam valamikor :D
  • SlickAdam
    öblitsd hat ki lelkedet kis vattacukor marioval!
  • Moby
    Ja igen, és akkor az értékelés:
    +++ játékmechanika
    +++ atmoszféra
    ++ nehézség. még csirkemódban is k.nehéz, vagyis...inkább súlyos :)
    + harcrendszer

- elbírtam volna több/komolyabb cutscene-eket
    - több rpg elemmel még jobb lett volna. pl. a gearnek nem csak "számossága", hanem súlya is van, az eszközök elromolhatnának, stb.
    - plothole/túl megengedő a storytelling (lásd alant), értelmezés szerint
    - néha a hangok bugzottak, főleg ha valami magas helyről figyeltem az alattam zajló eseményeket. A korabeli reviewkat olvasva alapvetően örülök, hogy nekem már csak ennyi bug jutott.

8.5/10
    Lekjopp zombis cucc evör.
  • Moby
    Hát én ott két túlélőt is beáldoztam :( Az elsőt kapkodásból, a másikat meg ostoba hiba miatt(kicsuktam a kis keciket a nagy vasajtóval, már csak be kellett volna sétálni a cuccért a kapun, erre véletlenül felnyitottam a vasajtót...
    Alapvetően 2 féle rázós szituk voltak: a nehezek, és a fosatósak. A nursery pl. nem volt nehéz, ráadásul elég jó gearrel mentem oda, mégis majd be szartam. Viszont onnan kifelé...na az nagyon rázós helyzet volt (amíg az ajtóhekkelést ki kellet bekkelni). Azt ott pl. egészen egyszerűen kifutottam őket. Nem volt más. Fostam is, amikor vissza kellett mennem, hogy a nyakamba kapom az otthagyott hordát, de már csak a magját találtam ott, azokat meg levadásztam egyesével.
    Amúgy tökre bele van hardkódolva a bukás a cuccba. Túl jó ahhoz, hogy ne így legyen :) Mindenestre a mechanikából sokmindent át kéne menteni a játékokba: pl. ezt a mindigmindenkivételnélkülvalósidőbentörténik na ez pl olyan, hogy nem is értem miért nem így működik minden játék. Nyilván nem kedvez a magukat végigjátszó játékokat kedvelő divatgémereknek, dehát őket amúgy is a napba kell lőni :)
  • TDC Geronimo
    Na igen az a másik :)
  • SlickAdam
    arena igen kemeny, de nekem a Nursery maradt meg nagyon.
  • SlickAdam
    az elsö tesztek közt volt sok-sok negativ, de vegül megallt 77-en meta-n, az korrekt. egy folytatasert cserebe lemondanek akar a következö AAA Mario-rol is.:)
  • TDC Geronimo
    Sajna sajtó lehúzta a vérbe és eladások is elég szarok voltak ugye gépet magát se igen vitték így a folytatás teljesen kizárva. Pedig én nagyon örültem volna egynek... Túl niche ez a "nagy" Ubinak ahhoz, hogy belefektessen egy folytatásba sajnos.
  • TDC Geronimo
    arena jóféle volt nem? :D

Én nekem ott a nyakamba dobogott a szívem, de halál nélkül megúsztam :y
  • Moby
    Nem, ugyanis MOST lett vége a zombiu-nak. Mire kezdtem mindenhatónak érezni a levélkeresgetés közben, kaptam egy olyan végjátékot az arcomba, hogy még most is kiráz a hideg :D
    Egy darabig most elég volt a rettegésből, viszont a játék zseniális!
    Jutott azért egy kis plothole is a végére: a panaceaval a zsebemben a safehouseba visszafelé ledaráltak a köcsögök. Szóval nem tiszta,nhogy mit vittem magammal a helire, de ide random képzelek valamit :D
  • TDC Geronimo
    Pörög már a lemez? :D
  • n000rbi
    Igenigen, az még a Moby mostani gépéhez volt kötve ;)
  • SlickAdam
    n000rbi!

n000rbiNUK-t ugye törölhetem?
  • Moby
    Nekem nem volt furi, sőt...sokkal természetesebb nekem ez a széles fogás. Bírom nagyon. Majd biztos lesz, ahol anyázni fogok az analógravasz hiánya miatt :)
  • Moby
    Már itt kukucskál a táskámban :)
  • SlickAdam
    jatszottal mar jopar orat a keszülekkel. gamepad-rol mi a velemenyed? elöször furi, hogy szelesen kell fogni, de gondolom mar megszoktad valamennyire.
  • TDC Geronimo
    SM3d world nincs még? Na az lesz a másik....
  • TDC Geronimo
    Na mindjárt meg is nézem hogy kaptam-e tőled poty jelölést 2 éve amikor azt írtam hogy a 2012es év egyik legjobbja volt nekem és goty esélyes :p Sokan kételkedtek :y
  • SlickAdam
    en meg majd le akarom nyomni egyszer. mehet survival mod?
  • Moby
    Nah, sikerült hajnal egyig nyomni :) Mostbott tartok, hogy ha sikerül végigjátszani, a végére _talán_ megtanulom/értem/ismerem a játékot, mert ugyan haladok, deee szinte utólag mindig megértem, hogy a lehető legrosszabbul oldom meg a szituációkat :D
    Fantadztikus ez a játék. Magasan a legjobb játékélményem az idén.
    PS4 meg nextgen, mi...?
  • Moby
    Nem néztem, csak a felsorolást, mert megkavartatok :)
  • SlickAdam
    nem az. beneztük, sorry.:)

WT-t meg ne nezegessed!
  • Moby
    Legvége??? Wt alapján a 3/4-e körül vagyok. De épp most nyiffant ki a 2. Túlélőm...Érezhetően dühből megyek.
  • SlickAdam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

hulye vagyok. ha ez a lezuhanos repcsis resz, akkor meg van boven...
  • SlickAdam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

nem ugy volt, hogy lezuhan a helikopter es meg utana megy tovabb kicsit? most összezavartal :D
  • SlickAdam
    jaja, ismerem öket.
  • TDC Geronimo
    1 órás QnA, jó szórakozást :D

Ajánlom amúgy ezt a youtube csatornát. Nintendo fanok és Nintendo játékvideókkal van tele a csatorna. Exkluzív videók, analízisek stb.
  • TDC Geronimo
    Hát amit írt az alapján az már a legvége nem? :)
  • SlickAdam
    fejezd bee elötte Zombi-t. mar nincs sok hatra.
  • TDC Geronimo
    Holnap meglesz? Na készítsd fel magad, mert kapod a pjúr N minőséget az arcodba azzal :D
  • Moby
    Nem hibáztathatok senkut, én basztam el. Pedig megvolt a gyakorlat és a felszerelés is, de csodálatosan meg volt komponálva az elbaszás: a csaj üvölt a rádiómba, hogy fussak a helikopterhez, a heli a fejem felett kőröz, nem hallok szart sem, és engedek a nyomásnak, és futok...
    Jó lenne most lélekmelegítőnek egy kis sm3dw, de az csak holnap lesz meg.
  • SlickAdam
    legalabb erd el ujra! :(
  • Moby
    6 óra után, 8000ponttal, és egy teli hátizsákkal megfertőződött a játékosom :((( végtelenül szomorú vagyok :(
  • SlickAdam
    MK8 Tracks (mindhez video)
  • SlickAdam
    jaja, ramesz a nevukre, s szinte mindnel ott az oldal cime. Jose O pl IGN-es.
  • SlickAdam
    ezek a teszterek szerintem (es draga gyermekeik :D)
  • TDC Geronimo
    Hogy a fenébe...