9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #260 elöször elinditod a wii modot (fömenüben wii ikon). bekerülsz egy emulalt(?) wii-be es onnantol egyertelmü.:) -
Kösziek! Akkor lövök egy nunchukot. Egyébként semmi hókuszpokusz nincs ugye? Beteszem randomvásárolt wii lemezt és örülök? -
Akkor én kérek elnézést, van még mit tanulnom wii témában :)
Galaxy 1-2 eléggé kellene, de egyik sem túl olcsó. -
SlickAdam #257 söt. megneztem gyorsba: a 15 sima wii-s jatekaim közül egyedül az utolso Zelda igenyli a motion plus-t. meg gondolom sport cuccok.
galaxy-k, dkc, metroidok, kirby, sh:shattered dreams, ... <--- mind jo simaval. -
SlickAdam #256 nem kell minden jatekhoz a plus sensor. ugyhogy elsö körben eleg egy nunchuk, az nem draga. -
Van valahol az irodában egy wiimoteom,talán még működik, gyak sohanem használtam, és szarráfolyt benne az elem. De az nem plusos, nincs az a basz az alján (assetom mi az :) ) -
Sensorbar van a premium pakkban, wiimote-ot (beépített remoteplus ajánlott) és nunchuk-ot szerezz. Van olyan csomag, hogy remoteplus + nunchuk + sensorbar (épp van ph-n egy új, mondjuk fehér), ha a fölös érzékelőt el tudod passzolni. -
Ja igen: a wii kompatibilitás hogy megy? Kell hozzá sensorbar meg wimote? -
Nirz #252 Jó hír!!!
Na majd ha kijön EUban lesz wii U vásárlás.... -
-
Csakis az sg-s kedvezménykupon miatt annyi :D -
Persze, hogy tudom. Kinéztem már megjelenéskor :) -
SlickAdam #248 itt egy ertelmes teszt rola Tara nenitol:
-
SlickAdam #247 ugye tudod mire vallalkozol vele? :)
juniknak junik (tudom, h arra vagysz), csak nehogy tul hardkor legyen. -
Ott meg ~ 3600 és új. -
Hát izé...ilyen 3k-ért lövöldözöm őket :D -
Vadászd le zavvi-ról, attól olcsóbbat nem találsz ;) -
helyes :D
legjobb survival horror evör! -
Új zelda mire kijön már jön is az új nintendo konzol :D
E3on elvileg már ott lesz a Zelda. Kíváncsi leszek a stílusára. Az évekkel ezelőtti techdemohoz semmi köze nem lesz gondolom, pedig el tudnék viselni egy olyan stílusú zeldat. -
Már ZombiU-ra vadászom! ^.^ -
LOL -
Még meg sem vettem, MÁ eladtam
-
SlickAdam #238 
bar Moby addig eladja 10-szer
-
Most tényleg veszel gépet? :D
Tolhatjuk majd akkor multiba már 4en a márijókártort! :D -
De messze nem olyan jó, mint n000rbi ára :D -
gameshopba 70k a 32gbos fekete gép. Az már elég jó ár. -
SlickAdam #234 mithogymi? eladod??? maris? :D -
Asszem kaptál egy privit :) -

(ha mégse ragaszkodsz a fehér géphez, még mindig van egy premiumom eladósorban :)) -
No hát megnéztem a pólusban, egy szem premium packjuk van 99990Ft-ért, és eszük ágában nincs leárazni, illetve akcióról sem tudnak. LOL
Így nem lett wiiu-m megint :DD -
Áhh, már ps2-n is fostam a japó szellemektől a korábbi részekben, most meg a gamepad-del kell majd őket fotózni? :D -
SlickAdam #229 "Folytatást kap a mifelénk (és Japánban) Project Zero néven futó Fatal Frame széria: a Famitsu arról ír, hogy a következő epizód Wii U-exkluzív lesz, és a Tecmo Koei, valamint a Nintendo közreműködésével érkezik. Egyéb részletek egyelőre nem ismertek.
Aki esetleg nem ismerné: egy olyan horrorjátékról van szó, melyben fényképezőgépünkkel kell felvenni a harcot a szellemekkel - meg kell hagyni, kiválóan illeszkedik a koncepció a Wii U GamePadhez. Várjuk az első konkrétumokat."
miota ezert remegek... nincs jobb konzol ehhez a jatekhoz! -
-
De a 32-35 font az indulo aruk s utana altalaban 30 font korul van a hasznalt, ezert a 20 font engem meglepett. -
SlickAdam #226 nemtom, hasznalt 3DS jatekokat en latok "olcson". 30-32 font az szinte az uj ar.:)
lenyeg, hogy mostanaban mintha kicsit olcsobbak lennenek az uj Ninty cuccok. day1 arak is. bar a Mario Kart 8-ra ez nem ervenyes, ugyis venni fogjak.:) -
Ez altalaban igaz meg a hasznalt jatekokra is de most valamiert lementek az arak pl 3DS cimek, eddig soha nem lattam hasznaltan AAA cimet 30-32 font alatt de most lement nehany cim 20 fontra hasznaltan, legutobb Mario RPG 3DS lett ennyi. :) -
Uh, köszi, veszem :) -
SlickAdam #223 Super Mario 3D World 28 font zavvi-n. ritkan (~soha) latni 1st party AAA Ninty jatekot ennyiert.:) -
Köszi, megvan ;) -
Nekem is UK reg van, simán megy eshopos vásárlás is Magyar kártyával.