9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Vótmá
    A 3ds-nél simán elfogadta. Mondjuk csak 30 fontot töltöttem fel, meg el is költöttem :)
  • TDC Geronimo
    Azzal vásároltál már 3ds eshopba? Mondjuk szerintem ha ott működik a kártya, akkor a wii u eshopba is mennie kell elvégre mindkettő nintendo
  • Vótmá
    Majd este kipróbálom, igaz nekem csak dombor visa classicom van.
    Igen az eshop csak UK reggel megy.
  • TDC Geronimo
    Aki vett gépet attól kérdezném, hogy az eshopba elfogadja a magyar mastercardot vásárlásra, mint a 3DS esetében? Angol regisztrációval természetesen, mert magyarral gondolom nincs eshop még mindig.
  • Vótmá
    Aki Zombi U prémium pakkot rendelt, neki be volt fóliázva a játék?
    Azért kérdem mert szeretném eladni.

Tehát eladó egy Zombi U vadi új csak sajnos nincs rajt fólia. A nintendo kód sértetlen. Ár: 12000 Ft postával együtt.

Ja, hogy miért adom el? Mert csak Zombis prémium pakkot tudtam rendelni, a zombikat meg nem szeressük
  • TDC Geronimo
    Nálunk ahogy néztem a gamestop a legolcsóbb hely. 80ért van basic és 90ért van premium verzió. Premium be is rendelve. Remélem a magyar mastercardot el fogja fogadni az eshop UK regel, mint ahogy a 3DSnél is elfogadja és lehet vele vásárolni.
  • Sund
    Olyan jó lett volna, ha egyszerűen sima, hagyományos irányítóval dobják a piacra.

Persze, ki kell próbálni, de most minek pillantgassak le egy kis egérmozira, mikor azért van nagy tv-m, hogy azon nézzem a játékokat. 3-4 óránként pedig feltölteni...hmm. Szeretem én az újításokat, de ez egyelőre túl radikális nekem.

• Probatbicol
    Honnan tudod, hogy sikerült? Előre biztos vagy a gép sikerében? Vagy magadra értetted, mert már előrendelted? ;-)
  • Béka Benő
    A Nintendo-nak sikerült ismét a parasztvakítás.

A kis táblajoy-jal meghülyítették és elfeledték az embereket a gép hiányairól.
  • The Protector
    100%-ban igazad van.Sztem megint elbassza a dolgot a nintendo.Ha jövőre jön az új gen akkor kb annyival lesz elmaradva mint most egy ps3/xbox-tól a sima.

Nem arról van szó h rossz a gép stb.... csak megint ugyan azt játszák el mint anno.Mellesleg az újra 1 éves játékok +2 pályával exclusívként?Na ne nevettessenek.
  • Csokis

• zola2000
    Iwata már ráugrott, fel is töltötte a youtubera:
    http://www.youtube.com/watch?v=QQaIz07f1zc (ez fennt van a wiis nintendo chanelen is feliratozva)

a gond az, hogy egyelőre nincs olyan cím, ami érdekelne wiiura, a dragon quest 10ben reménykedtem, hogy nyitócím lesz, de egyelőre még várat magára.
  • Vótmá
    Már megtörtént, igaz a prémium csomagot a zombi nélkül.
  • kisgabo
    nov 30 wii u. előrendelhető.

79900 huf az alapmodell.

ki ugrik rá? :)
  • zola2000
    Durva, hogy a szokásos helyzet szerint: mindenhol a nintendo vezet, legyen szó japánról, amerikáról vagy nyugat európáról, magyarországon "senki"

az sem lehet indok, hogy nincs pénz, mert általában a legolcsóbb gépek ezek, az sem, hogy nem reklámozták soha, mert a dst annó reklámozták, az sem hogy a japánoknak való, mert amerikában és európában is magasan vezet a ds, a 3ds és a wii is -> akkor csak az lehet, hogy magyarország valahogy más :)
  • TDC Geronimo
    de leült ez a topik :)

Most, hogy lassan itt a hazai premier, ki tervezi a vételét?

Nézegettem helyeket és a gamestopban találtam legolcsóbban. ZombiU-s bundle 99k-ért van, máshol ezt 120 körül vesztegetik.
  • zola2000
    Kellene mellé egy pc változatot is tenni ultra graffal ... mondjuk ha már wiiu valami xenoblade2t és új zeldát villanthatnának inkább.
  • gabeone
    Tudtok konkrétumot az üzemi időről, a gyári tartozékokról, 3G funkcióról és arról hogy megjelennek-e a konzolra a Mortal Kombat, illetve a Street Fighter játékai is?
  • Zenty
    Szerintem grafban tisztább a Wii U.
    De mondjuk érthető is.

Elméletileg jobb graf kari lesz a Wii U-ban , és ha tudja hozni a 1080p-t és lehetőleg 60 fps-el az fasza lenne.

Bár ez a videó azért nem tökély. Mind a kettőnél bekavarhat gáz videó minőség.
  • Old PS Fanboy
    Fel tudja mutatni a 7 éves hardverek szintjét, wow...
  • Zenty
    Wii U vs Ps3 graf

• Zenty

• zola2000
    Jah, én pl a telefonnál néztem nagyot, hogy a 600mhzs arm v6os zte blade teljesítményénél 7 megaflopsot mértem, míg az 1gigahertzes arm v7es sony ericsson xperia mini pro proci teljesítménye 35megaflops.
  • zola2000
    Annyi pozitívum van wiiu ügyben, hogy a wii jóval gyengébb volt az x360nál, és egy évvel később jött, most a wiiu évekkel az új x/ps4 előtt jön, és elvileg nem lesz annyival gyengébb a másik kettő mellett, mint most a wii (ami a másik kettővel egyidőben jött), ha megnézem a 3DS játékokat (pl resi revelations, monster hunter 3G) azok is elég szépek lettek, pedig ott sem látok nagy számokat a HW mellett.

Viszont amikor a wiit demonstrálták az E3mon, akkor már olyan játékokat demóztak rá, mint a super mario galaxy, red steel, zelda twilight princess, most valahogy a hds pikmin, zombiu, NSMBU nem annyira győzött meg egyelőre hogy kellene egy wiiu (magamat ismerve a TGSen bemutatott játékok fognak meggyőzni : )
  • Old PS Fanboy
    A Nintendo reménykedik.
    Nintendo: PlayStation 4 and Xbox 720 Will Not Overpower Wii U
    katt
  • Beast Machine
    HURR DURR ÉN VÉLEMÉNYEM > TI VÉLEMÉNYETEK DERP DERP

Menjémá.
  • Old PS Fanboy
    Az alábiakat nem sértésnek vagy trollkodásnak szánom:

Gondoljátok kicsit át, mit kínál a Nintendo...

A szarrá unt 6-7 éves konzolokat kínálja ugyan azokkal a játékokkal, egy 100%-ossan felesleges és drága tablet irányítoval, minimum $250-ért.
    Miért nem tudtok gondolkodni?
    Miért nem látjátok mit akarnak eladni nektek?
    Mi vesz rá titeket, hogy fanaikus módjára liter szám nyeljétek a Nintendo bélsarát?

Ha okos döntést hoznátok és nem vennétek meg ezt a mocsok nagy lehúzást, amit ők Wii U-nak hínak, talán elgondolkodnának és akkor talán megint lehetne egy igazi erős N konzolotok, ahol nem mások levetett és megunt mocskában kéne hemperegnetek.
  • Old PS Fanboy
    Hozzászoló VS játékfejlesztő
  • Teppik Amon
    hozzászólások között:

"Translation: 3GHz vs 3.2GHz.. Most likely a tri-core PowerPC A2 (still a powerful CPU, but less power-hungry and redundant as POWER7) with a TDP of about 25 watts."

"Nowadays the clock of CPU means basically nothing, any 2.0 GHz core i5 is ways faster than a 3.6 Ghz P4"

meglátjuk mit tud, majd ha kijön.
  • Old PS Fanboy
    Wii U processing speed low compared to 360, PS3, says Tekken producer.
    haha
  • Teppik Amon
    azért van itt pár jónak ígérkező játék
  • gosumofo
    Wii U-n nem lesznek unreal engine 4-el hajtott játékok...
  • zola2000
    Igen, a konzoloknak saját apijük van, kivéve xbox, xbox360, amikhez valami speciális dx8-9et adtak ki a fejlesztőknek (de az sem olyan mint pcn), illetve konzoloknál később néhány fejlesztő még a gépi kód szintre is lemegy, csakhogy minél szebb legyen a játékuk (pcnél ez szinte lehetetlen, ahányféle gép van)...
  • cybert
    De asszem hülyeséget mondtam most, a konzolok nem használnak direct x-et, hanem saját API-juk van, de valaki hozzáértő korrigáljon.
  • cybert
    Hm... Azért belepakolhattak volna egy DX11-es karit, hogy majd a next gen motorokat is kompromisszum nélkül vigye
  • zola2000
    kíváncsi leszek milyen lesz ez a plusz erő. remélhetőleg a multiplatoform játékokat a wiiu fogja 720p helyett 1080pben vinni, és persze 30 helyett stabil 60 fpsel (és az exkluzív játékok mégszebbek lesznek), ez elvárható lenne, majd meglátjuk.
  • Inquisitor
    A Nintendo Wii GPU-ja egy feltupírozott ATI R770
    A GPU tudása a Radeon HD48xx kártyáké, kérdés persze az órajel, hiszen attól függ a teljesítmény és a kicsi doboz miatt nem lehet atom hűtés rajta. Az Xbox 360-ban egy a Radeon X1800 és HD2900 közötti "átmenet" a GPU. Szóval ez nagyon jó konzolba való, amit a Wii U kapott. Ha a proci is ilyen izmos ...
  • Inquisitor
    Zelda Techdemo - kamerás videó!
  • Inquisitor
    Ghost Recon Online, azaz miért JÓ neked Wii U-n játszani vele reklám videó

E3 2011 UbiSoft Developer Roundtable for WiiU, több mint egy órás marketing rizsa némi bemutatóval
  • Inquisitor
    "Na meg nem annyiért adták volna, amennyiért."
    Ezt nem nagyon értem, a PS1-hez hasonlítód, pedig újabb generációs gép volt, és pont a PS1 árához képest nem volt olyan bazi drága. Ellentétben azzal, hogy mennyi volt egy Xbox vagy GC az első kijövetelekor. A PS1 vagy PS2 játékkínálatát hozzá hasonlítani meg pont a rövid élettartama miatt nem illik, hiszen 5-8-10 év alatt lehet kazal játékot kiadni ... megint más kérdés, hogy abból mennyi a hulladék vagy töltelék játék.
    Szóval az árkérdés olyan, mint amikor valaki leírja, hogy de bezzeg régen nem volt drága egy 3D kártya, holott anno egy 3Dfx olyan 80-90K + térfa volt, a GeForce 2 megjelenéskor meg 180K, és akkor még bőszen ilyen 30-40K fizuk voltak.