9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
3as fényerő + energiatakarékos be és 4 órát bírja kb. Tény, hogy nem sok, mondjuk én tudok töltés közben is játszani. -
Hát ez a zombiu ez bizony bitangjó :) csak már nem érzem az ujjaim úgy szorítom a kontrollert félig bekakkantva :D
Apropó kontroller : ez valami döbbenetesen hamar lemerül. Nem ért meglepetésként, csak azért ez így játék közben gyak. tényleg semmire sem elég. -
Annyira nem izgat, a menüben sok időt nem töltök, csakhát....nah, minek. -
SlickAdam #337 az a baj, hogy senki nem rinyal. pedig megoldhatnak a full install-t kulsö vinyora...
jatek kozben en leszarom, ugyse hallom. igazabol menüben se a hang zavar, hanem a teny, hogy feleslegesen pörög. -
Annak ellenére, hogy konzolhoz rendeli digitális vásárlásokat én mindkét mariot úgy vettem meg, mert idegesít a lemez hangja és az, hogy állandóan megy. -
SlickAdam #335 nem csak mintha, hanem tenyleg pörgeti... :S engem is idegesit. os-t ezek is sony sebesseggel fejlesztik.:D -
Nem játszottam még, csak megnéztem működik-e 
Picit az idegesítő, hogy amikor lemez van bent, akkor mintha menüben állandóan pörgetné, illetve a menü megjelenése arra vár, hogy felpörgesse a lemezt.
Menühöz miért kell pörögjön a lemez? -
SlickAdam #333 ZombiU-ra gondoltam -
Mármint milyen próbával? Estig nem is tudok játszani :) A rendszerrel ismerkedtem kicsit. Na nem mintha annyira bonya lenne :D -
SlickAdam #331 ne legy moho, varj estig a probaval. ugy para. fejhallgatoval (van gamepad-en), ahogy kell. -
Igen, remélem :)
/kaptatok az arcotokba friend requestet :) -
jóóóóó az :) -
ZombiU, egyelőre még nincs is másom :) -
Na mi az első? :D -
Szívesen, game ON :) -
SlickAdam #325 csapassad!
-
Éééééés mostantól nem csak kontrollerem és játékom, hanem gépem is van :D
Ezúton is köszönet n000rbinak! :) -
Dunának azért nem megyek, annyival nem drágább itthom sem :) Holnap meg is veszem -
Arra is Adam hívta fel a figyelmem, itt :) (bár akkoriban nálad még csak tervben volt a gép) -
Köszi, ez is behúzva :) -
SlickAdam #320 Wind Waker HD 25 font zavvi-n -
Dejó :) -
Ja, kb. 2 hete 28 volt, le is csaptam rá. -
Szerintem igen :)
-
Elsősorban amiatt vettem meg a wiiu-t :D
Zavvin 40£
akkor már inkább 12-ért kv-ból.
-
10-ért vettem zavviról. Aszondják megéri :) -
SlickAdam #314 igen es igen :) -
Az lehetséges, hogy sm3dw-ből nincs használt? Azt mindenki egy életre veszi? :) -
Zozo76 #312 ott a baj hogy nem lanyok vagytok. en sem vagyok az, nem is birtam normlaisan feleakni en sem... :) -
Nem akartam berakni tegnap a disgonbgood gifet, mer geciség lett volna, de megfordult a fejemben :D
A múltkor a speedshopban a lány tisztítással együtt 30 sec alatt felszórta a tabletemre a fóliát TÖKÉLETESEN. Nagyon ügyes keze volt. Mármint...vagyishogy...izé.
-
SlickAdam #310 "mikor azt gondolod, hogy "na mostmar tiszta, mehet a folia", na akkor kell meg vagy 10-szer atmenni rajta, es aztan probat tenni"
tuti csak 2-szer tisztitottad meg
(1 szösz a sarokban? en a seggemet csapkodtam volna az örömtöl :D) -
Feltettem elsőre a fóliát, természetesen maradt egy tetvedék szösz az egyik sarkánál. Megpróbáltam kiszedni, összecsesztem az egészet vele, már a kukában van:D
Ezeket laborban lehet feltenni tökéletesen? :P
-
SlickAdam #308 MK8 Bundle
-
LOL -
-
SlickAdam #305 csak peach szaft... 

-
Doritos, meg mountaindew nincs???
[elfut] -
SlickAdam #303 ja igen, az ajandekok alatt targyakat ertek. notesz, tolltarto, ... -
Akkor ez különösen hasznos nekem :D -
Nintendo points még értelmes is lehetne, csak épp WiiU-hoz nem lehet felhasználni :)