World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ÉS EZ KORTÓL FÜGGETLEN!
nem is értem hogy 11 évesek minek jelentkeznek akár ide akár a WOT-ba.
mert a ti fajtátok miatt játszhatatlan már a játék.
Elnézést ha durva voltam, nem bántásból írtam, de ez az igazság.
Beta tesztelõnek jelentkeztem, kitöltöttem a kérdõívet írták várjak. Ma kaptam egy e-mailt, hogy:
"
Dear balazstankja,
To complete your registration with World of Warplanes and World of Tanks and create a unified account, please follow this link:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/activate/1004207461
/d4761b14055374db4819334415030e9f/
You can enter the confirmation code manually using this page:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"
A megadott oldalakon tehát regisztráljak egy saját fiókot, majd írjam be kézzel egy másik megadott oldalon a szintén megadott kódot.
11 éves vagyok, sajnos hiába klikkelek rá a linkekre ott nem találom a lehetõségét semminek, csak reklámoknak, fórumoknak, képeknek és videóknak elérhetõségét. Egyszer ráfutottam egy invitation kód beadási lehetõségre, de az meg hibás karakterek miatt (a megadottat fogd-vidd módszerrel írtam be) kidobott. Tud valaki nekem segíteni?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1 meccs alatt 4x instant vagy kilövik a kurva pilótát vagy egybõl kigyújtanak. Persze mikor én lövöm az orosz szarokat 2 tár után sem hajlandó lezuhanni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Valószínûleg mán el késtem de ha mégis van valakinek felesleges béta kulcs.
Akkor ha kérhetem akkor kérem privátba küldje el.
Elõre is köszi.
Xfire: 1tomee5
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Köszönet a segítõnek elõre is !
6TEN8E-K4UDN7
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
G02TH3W4R7HUND3R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De trollkodni WG fórumokban szoktak, WT kulturált eddig. 😊
"Látványos fejlõdésen a két játék közül csak ez tud átmenni."
A WT tud igazán látványosan fejlõdni elvégre az 1/3-a sincs kész.
WoWP-nek ott van hátszélnek a WoT, amivel rogyásig keresik magukat. És ehhez képest ez nagyon alul teljesít (számomra). Értem ez alatt, hogy majdnem kész, mert csak madarak vannak benne.
Látványos fejlõdésen a két játék közül csak ez tud átmenni.
egyébként a készítõje orosz/ortodox, ebben biztos vagyok/, és náluk késõbb van karácsony, azóta pedig nem volt patch 😄
de a world of tanks logikát követve,.. na mind1, igazad van, meglátjuk mi sül ki ebbõl 😊
I met God. She's black
1. Ez nem a warthunder fórum.
2. A WOWP még closed béta alatt van és a fele nincs belerakva a játékba ami még lesz.
3. Annyit irkáltátok én is kipróbáltam a Warthundert ..... nem rossz játék tetszik rengeteg a lehetõség. Sajnos bizonyos területeken túl van bonyolítva a gépek mozgása sok esetben nem reális a grafika is max 10/7 és az elég szánalmas hogy pénzt már szednek a játékért de január 22 még mindig KARÁNYONYI DEKORÁCIÓ VAN!!!!
ennek ellenére JÓ!! játék és játszogatok is vele de azért még várjuk meg a WOWP végét ott még sok fejlõdés várható 😊
UI: megtaláltam hol kell beállítani az érzékenységet 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
legyszi akinek van az külgyön nekemis : [email protected]
Kicsit visszatérve a Joystickra:
1.xxsebixx azon a videón Joy-al nyomják tudtommal egérrel billel nem lehet így beállítani.
2. Abban kérném segítségeteket hogy vettem egy Metlstrike 3d Joy-t és nagyon szuperul lehet vele fordulni nagy remekül reagál a gépp sokkal kisebb ívben megy stb stb de sajnos amikor a lényeg jönne magyarul hogy befogjam a célt és rommá löjjem , rakétázzam stb. akkor szinte kezelhetetlen 😞
Nem tudsz a joyal kicsit mozdulni csak nagyot ... Ez azt eredményezi hogy úgy repkedek mint aki be van baxva (Ami néha igaz is 😄 ) ez különösen a bombázó típusú gépeknél rossz lásd pl: IL2 .... sajnos nem találtam semmilyen érzékenység beállítást ... kérdésem az valahol be lehet e állítani hogy ne legyen ennyire érzékeny .... esetleg tapasztaltatok e ilyet .... Vagy szimplán csak béna vagyok és további 1000 vízbecsapódás után menni fog? 😊
Jelentkeztem Beta-ra, mikor várható, hogy kapok code-ot?
A 888. hsz-nél van 1 videó...
Hogy tudom beállítani a játékot, hogy én is úgy tudjam irányítani a gépet ahogy a videóban? Mert a videóban ahogy a gyerek mozgatja az egeret akkor a célkereszt is úgy mozog ahogy az egér...nálam viszont a célkereszt fixen van középen és ahogy az egeret mozgatom 1 zöld kör mozog vele együtt ami mutatja az irányomat...csak ezzel az a baj, hogy szinte lehetetlen a célzás és nagyon idegesítõ így játszani...
Amúgy bill+egért használok...
Remélem érthetõ, hogy mit szeretnék tudni... 😛
Elõre is kössz a választ!