World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Bocsi de kötözködnék. Miért kéne, hogy jól ismerje?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

és még ide írnám azt is, hogy aki ilyen játékkal akar játszani az ismerje jól a II. világháborút.

ÉS EZ KORTÓL FÜGGETLEN!
egyrészt:nem igazán éri meg jelentkezni a WOWP-re, másrészt viszont inkább itt játszál mint a WT-ban legalább nem rontod a játékélményt.
nem is értem hogy 11 évesek minek jelentkeznek akár ide akár a WOT-ba.
mert a ti fajtátok miatt játszhatatlan már a játék.

Elnézést ha durva voltam, nem bántásból írtam, de ez az igazság.
Szaisztok.
Beta tesztelõnek jelentkeztem, kitöltöttem a kérdõívet írták várjak. Ma kaptam egy e-mailt, hogy:
"
Dear balazstankja,

To complete your registration with World of Warplanes and World of Tanks and create a unified account, please follow this link:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/activate/1004207461
/d4761b14055374db4819334415030e9f/
You can enter the confirmation code manually using this page:
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"

A megadott oldalakon tehát regisztráljak egy saját fiókot, majd írjam be kézzel egy másik megadott oldalon a szintén megadott kódot.
11 éves vagyok, sajnos hiába klikkelek rá a linkekre ott nem találom a lehetõségét semminek, csak reklámoknak, fórumoknak, képeknek és videóknak elérhetõségét. Egyszer ráfutottam egy invitation kód beadási lehetõségre, de az meg hibás karakterek miatt (a megadottat fogd-vidd módszerrel írtam be) kidobott. Tud valaki nekem segíteni?
Hopsz rossz topic XD

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mégis ez mi a jó kurva isten fasza már?
1 meccs alatt 4x instant vagy kilövik a kurva pilótát vagy egybõl kigyújtanak. Persze mikor én lövöm az orosz szarokat 2 tár után sem hajlandó lezuhanni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én már kaptam alfáért 😄

Nem pénzrõl volt szó. csak elvileg némi aranyat kellene kapni wotban cserébe ezért.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Pluskast
Pénzt akarsz a tesztelésért? Nem tudom, hogy ki mondta neked vagy, hogy mibõl gondolod de el kell, hogy szomorítsalak, nem fogsz érte pénzt kapni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Már nyár óta benne vagyok a tesztben. Mégsem kaptam eddig egy büdös buznyákot. Van valami kritérium, hogy mikor kapsz valamit a tesztelésért? Legalább a bétateszter rangot kapnám meg a fórumra...

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

V43 1105
<#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nekem van fölös world of warplanes-es accountom. WoT-os goldért simán odaadom akinek kell.
Csak még egy kérdés (mint Columbónál...), most térek vissza a játékhoz és látom, hogy már 4.0 a verziószám. Mi történt másfél hónap alatt, amíg nem voltam a játékban?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

zárja már be vki ezt a topikot!

Üdv
Valószínûleg mán el késtem de ha mégis van valakinek felesleges béta kulcs.
Akkor ha kérhetem akkor kérem privátba küldje el.

Elõre is köszi.

Xfire: 1tomee5

<#banplz><#gun><#violent><#lama><#falbav><#felkialtas><#csodalk><#mf1><#mf2><#email>
nem csak ezen az oldalon van topik ezzel a témával, de tény hogy kihalt X)
meg köszöném ha valaki küldene nekem egx béta kúlcsot,de privátbann is jó
Torzonborz
És ezzel ki játszik ? Mert a topik elég kihalt...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ez nem WAR THUNDE fórum aki azzal a szarra játszik az a WAR THUNDEES forumokhoz irogat.... te is tegyél úgy kérlek
Kérhetnék én is egy kulcsot?
Köszönet a segítõnek elõre is !
JÁTSZATOK INKÁBB A WAR THUNDERRAL! Open béte és 66szor jobb mint ez a fos.
<#falbav><#falbav><#falbav>
Sziasztok! Szeretnék a world of warplanes-hez egy béta verziós kulcsot lehetõleg privátban elõre is köszönöm!<#email>
én is kérnék egyet. jöhet privátban is. nagy hála érte 😊

ha valaki kûldene meghívót azt meg köszöném
tud valaki kúldeni béta kulcsot?

az Emailem:[email protected]
köszi
Tono34
Itt van még egy kód ami használható is:

6TEN8E-K4UDN7

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Torzonborz
kód
G02TH3W4R7HUND3R

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

valaki küldene meghívòkòdot [email protected]
valaki pls küldene nekem még egy meghivo kodot erre a freemail cimre:[email protected]
Jeffjohnson
Én ezt arra értettem, hogy a WT már most jó.... ezért az nem sokat tud fejlõdni max csak jobb lesz nade a Wowp na annak van honnan fejlõdnie 😊

"meg különben is ez nem a WT fórum 😉"

De trollkodni WG fórumokban szoktak, WT kulturált eddig. 😊

"Látványos fejlõdésen a két játék közül csak ez tud átmenni."

A WT tud igazán látványosan fejlõdni elvégre az 1/3-a sincs kész.

WoWP-nek ott van hátszélnek a WoT, amivel rogyásig keresik magukat. És ehhez képest ez nagyon alul teljesít (számomra). Értem ez alatt, hogy majdnem kész, mert csak madarak vannak benne.
Jeffjohnson
Szerintem csak kilõtték és ennek az eredménye ez a hsz. Meglehetõs fogalomzavarban van, szívesen elmagyaráznám neki a WT-ben a játékmódok közötti különbséget de aki ilyeneket ír annak felesleges meg különben is ez nem a WT fórum 😉 . Ha nem tetszik neki és ezt élvezi akkor játsszon ezzel.

Látványos fejlõdésen a két játék közül csak ez tud átmenni.

Gépek mozgása sok esetben nem reális a WT-ben? És ebben codálatos cuccban igen?😄DD ott kipróbáltad full realistiken a cuccost😄DD

írjon rám privátba és megbeszéljük
Ha valakinek nem jött be a játék és nem használja az nem adná oda az accountját??
Idõnként ránézek fejlõdik-e valamit, de elmegy a kedvem egy kör után. Semmi lehetõség a realisztikusabb játékmenet választásának. Rövid meccsek, egy meccs egy gép, az irányíthatóságból, kinézetbõl sem jeles stb. Igazán azoknak fog tetszeni, akiknél a hangsúly a grindelés és tápolás. WT-t hoztam fel, mert az ellenlábas és kell egy viszonyítási pont. A grind és tápolás WT-ben is megvan, de ott, aki repkedni szeret annak egyedülállóan hiánypótló gém.
szabii98
a WT is fog még fejlõdni, hisz még erõsen béta csak letagadják 😄
egyébként a készítõje orosz/ortodox, ebben biztos vagyok/, és náluk késõbb van karácsony, azóta pedig nem volt patch 😄
de a world of tanks logikát követve,.. na mind1, igazad van, meglátjuk mi sül ki ebbõl 😊

I met God. She's black

Most nem azért de!

1. Ez nem a warthunder fórum.
2. A WOWP még closed béta alatt van és a fele nincs belerakva a játékba ami még lesz.
3. Annyit irkáltátok én is kipróbáltam a Warthundert ..... nem rossz játék tetszik rengeteg a lehetõség. Sajnos bizonyos területeken túl van bonyolítva a gépek mozgása sok esetben nem reális a grafika is max 10/7 és az elég szánalmas hogy pénzt már szednek a játékért de január 22 még mindig KARÁNYONYI DEKORÁCIÓ VAN!!!!
ennek ellenére JÓ!! játék és játszogatok is vele de azért még várjuk meg a WOWP végét ott még sok fejlõdés várható 😊

UI: megtaláltam hol kell beállítani az érzékenységet 😊
Szerintem is felejtõs gém. WT mellett nem érdemel 5 percet sem. Mindkettõt próbáltam, ezt többet tuti nem fogom.
V43 1105
Gyere és War Thunderezz ! Ez a játék amellett labdába sem rúghat! Várunk kedves Jagdflieger köreinkbe!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szabii98
a war thunder nem érdekel? sokkal jobb, és oda kulcs sem kell

I met God. She's black

egy bétakulcsnak énis örülnék 😊
legyszi akinek van az külgyön nekemis : [email protected]
Sziasztok!
Valaki küldene nekem egy beta reg kódot.
E-mail:[email protected]
Üdvözlet hölgyek urak!

Kicsit visszatérve a Joystickra:

1.xxsebixx azon a videón Joy-al nyomják tudtommal egérrel billel nem lehet így beállítani.

2. Abban kérném segítségeteket hogy vettem egy Metlstrike 3d Joy-t és nagyon szuperul lehet vele fordulni nagy remekül reagál a gépp sokkal kisebb ívben megy stb stb de sajnos amikor a lényeg jönne magyarul hogy befogjam a célt és rommá löjjem , rakétázzam stb. akkor szinte kezelhetetlen 😞
Nem tudsz a joyal kicsit mozdulni csak nagyot ... Ez azt eredményezi hogy úgy repkedek mint aki be van baxva (Ami néha igaz is 😄 ) ez különösen a bombázó típusú gépeknél rossz lásd pl: IL2 .... sajnos nem találtam semmilyen érzékenység beállítást ... kérdésem az valahol be lehet e állítani hogy ne legyen ennyire érzékeny .... esetleg tapasztaltatok e ilyet .... Vagy szimplán csak béna vagyok és további 1000 vízbecsapódás után menni fog? 😊
valaki tudna az ímél címemre köldeni egy meghíyó kodót(beta kód)imél:[email protected]
Sziasztok!
Jelentkeztem Beta-ra, mikor várható, hogy kapok code-ot?
Sziasztok!
A 888. hsz-nél van 1 videó...
Hogy tudom beállítani a játékot, hogy én is úgy tudjam irányítani a gépet ahogy a videóban? Mert a videóban ahogy a gyerek mozgatja az egeret akkor a célkereszt is úgy mozog ahogy az egér...nálam viszont a célkereszt fixen van középen és ahogy az egeret mozgatom 1 zöld kör mozog vele együtt ami mutatja az irányomat...csak ezzel az a baj, hogy szinte lehetetlen a célzás és nagyon idegesítõ így játszani...
Amúgy bill+egért használok...
Remélem érthetõ, hogy mit szeretnék tudni... 😛
Elõre is kössz a választ!