2416

World of Warplanes
  • Gerdzso
    Ez a T4-es Ruszki fighter kegyetlen jó :D
  • Gerdzso
    Másold ki a szöveget és küld el nekik, aztán segítenek, vagy csak próbáld meg újratelepíteni, hátha megoldja a problémát. :)
  • Deke98
    Sziasztok nekem az a gondom hogy amikor el inditom a játékot akkor be tölt és utána kidob és azt irja hogy: Tried to pop the render target when no render target was there. Exception (EXCEPTION _CPP :0xE06D7363 @ 0x7570812F) receiver. Please send the logs/130711150749.dmp and the last log to me developers .You can press CTRL +C to copy this message to the clipboard. ilyen kor mit tegyek léci segítsetek
  • Gerdzso
    Windows/System ha minden igaz :)
  • Ry0K3N
    Ezen nem tudok mást csak röhögni. :D
    Hol él ez?
  • Adjunktus
    aham..és melyik lenne az a megfelelő hely?:)
  • Gerdzso
    Vagy próbáld meg újratenni a játékot
  • Gerdzso
    Töltsd le azt a DLL-t és azt kell bemásolni a megfelelő helyre ha minden igaz, de nem biztos.
  • Adjunktus
    wowp exe belépési pont nem található.
    Az eljárás belépési pontja(get logical processor information)nem található a DLL-ben(kernel32.dll).

Ezt írja ha indítani akarom a játékot.
    Na most ez mi is akarna lenni?:)
  • Gerdzso
    Ömmm lehet fejleszteni különböző géptesteket, ezekre gondolsz?
  • Attiska
    Korábban a fejlesztésnél volt olyan opció, hogy kész konfigurációkat ajánlott fel a játék (pl. A Bf109E szériánál volt E-1, E-3, stb.). Most ezt nem látom, ezt kivették?
  • Attiska
    Oké, akkor majd beüzemelem.
  • Gerdzso
    Én próbálgattam, szerintem jó vele játszani, bár a kamera miatt kicsit hátrányban van az ember vele, de szerintem jó :)
  • Attiska
    Rég játszottam a játékkal, lehet már normálisan joy-al repülni?
  • Amaymon
    *WG félre=WG féle :)
  • Amaymon
    "...the possibility to predict your opponent’s behavior and not having to fire randomly, we have no need for (SS: “ленты без трасс” – “something without tracers”? Sorry, I honestly don’t know the correct translation here, my best guess would be “battles without tracer rounds"

Hatalmas tévedés! Ki lehet számítani az ellenfél röppályáját és nincs WG félre WoT random faktor. Kritikált akkor kap egy részegység, ha elfogy a durability-je. Nem kell tracert használni. Leghatékonyabb stealt ammoval vagyok, turnfighter gépekkel. Nem látom a lövedéket, de tudom hova megy és mennyivel kell elé tartani! WG játékokban vagy iszonyatos véletlen faktor van vagy mint WoWp-ben 100% találat, ha picike körre rá bírod mozgatni a picike kurzort :D

"We have better quality plane models."

Ez szimplán kamu. Kifejezettem 3 éves szintet talán megütő a grafika. Az FM, DM zéróhoz közeli.

"we don’t make games for no-life nerds, but for busy guys, who can relax with the game after work"

Valaki ezt épp cáfolta, a CW és ESL-t felhozván, amikor siemkáztam a kommunitit :D

"We don’t have pay-to-win in main battle mode. "

Ezt már kiveséztük. Megagiga öngól.
  • Gerdzso
    Akkor olvass vissza barátom, mert minden alá van támasztva érvekkel, csak te erre mindig rákontrázol valami hülyeséget...
  • Eagle16
    SerB szerint a WoWP előnyei a WT-el szemben:

"“Our planes don’t fly sideways and turn on the spot like Ahnenerbe flying saucers. Apart from being realistic, (SS: it allows you) the possibility to predict your opponent’s behavior and not having to fire randomly, we have no need for (SS: “ленты без трасс” – “something without tracers”? Sorry, I honestly don’t know the correct translation here, my best guess would be “battles without tracer rounds”) in order to compensate for that.

We have better battle organization – we don’t make games for no-life nerds, but for busy guys, who can relax with the game after work.

We don’t have pay-to-win in main battle mode. Our monetization politics are traditionally soft. We have shorter grind towards top tiers (just like in WoT), possible even without premium account. No-lifers shall not pass.

We have better quality plane models.

We have easier to understand damage model, which however is complex enough at the same time to (it’s possible to shoot off a wing or a tail, to kill the pilot, destroy the engine, while the airplane cannot eat all the damage forever).

In long term, we’ll have more planes. And when I fix the deficiencies (lower FPS) – it will be really great.”

SerB also states the cons of WoWp: performance (for now), the fact server-side-heavy game puts a lot of pressure on the graphic engine, more optimization needed"

Inkább nem kommentálom, mert a másikkal játszom :) Csak beraktam mert ide tartozik.
  • Amaymon
    Érvekkel alátámasztott hülyeség. A ti oldalatokat még nem tudtátok megtámogatni és egy joker-t húzni rá :)
  • Gerdzso
    Jahh még mindig mondja a hülyeségeit...
  • Amaymon
    Hajaj kimeríthetetlen téma, másról nincs is miről itt értekezni :)
  • csaba90
    istenem.. még mindig itt tartunk?.... -.-
  • Amaymon
    Nem állítottam, hogy nem jössz ki pluszban.

Mások az arányok. Amiről én beszélek a tier 12 csak a középmezőny, ott van kb. az economy törés, ahol ténylegesen fenntarthatatlanná válik a büdzsé és ez a zseniális, mert kirostálja a nem oda valót. WoT-ban csak idő kérdése a t10 elérése.
  • Gerdzso
    Csak szólok hogy WoT-ban is simán kijössz pluszban hogy ha jó vagy, 10-20 ezreket lehet farmolni, de ha jó köröd van és vesztetek akkor is csak maximum pár ezret buksz... hiába játszol prémmel t10-ben ha béna vagy, olyanokat buksz hogy csak na, és ez igaz a többi tier-re is.
  • Amaymon
    "Jó lenne látni egyszer egy hasonló játékot orosz fejlesztők nélkül. "

MWO online. Tökéletes példa, egy kitűnő koncepció hogy süllyed el...
  • Amaymon
    "Tévedtem. Ugyan az a gazdasági megfontolás és koncepció. "

Csak hasonlóság van. Ott prémmel sem tartod el magad tier 12 körül, amikor rosszul teljesítesz. Ha pedig jól nyomod ugyanúgy nem kell prém. Ez a filozófia érződik meccsek minőségén persze nem mindig. Kényszeríti a játékost, hogy jól játsszon vagy menjen vissza kezdők szintjére, mert nem lesz bevétele amivel fizesse a javítási költséget. Ez nekem nagyon szimpi economy model.
  • Gerdzso
    Szerintem meg pont jó hogy ők készítették, meg lehet nézni a többi free to play játékot, a fizetős játékosoknak szinte mindenhol hatalmas előnyük van, rengeteg tartalom amit csak fizetéssel érhetsz el míg itt minden elérhető, csak kicsit lassabban...
  • Pluskast
    Ok de ez igaz mind a 2 játékra. Azért mondom, hogy igazából e tekintetben nincs különbség a 2 játék fejlesztő cég között. Kb. ugyan az a koncepció. A WT elején meg voltam győződve, hogy ez másmilyen lesz mint a wot. Tévedtem. Ugyan az a gazdasági megfontolás és koncepció. Jó lenne látni egyszer egy hasonló játékot orosz fejlesztők nélkül.
  • Pares
    A WoT-ban 5-6-os szintű tankok pont arra vannak, hogy a szar csaták után is pluszban jössz ki, kredit farmolós tankok, amik a nagyobb tankjaidat tartják el. Nem kell ahhoz kilőni minden csatában 3 tankot, hogy mindenféle fizetés nélkül is fentartható legyen pénzügyileg az accod. Persze aki szobanövény módjára játszik, annak ott vannak a pénzes kisegítő eszközök.
  • Pluskast
    Igen ez így helyes de ez a wt-re is ráfogható. Légy ügyes lőj ki 3 gépet és nem leszel mínuszban. Csak ugye nem minden körben lősz le 3 gépet és nyersz és ugye nem minden körben lősz ki 4 tankot és nyersz.
  • Pares
    "Ha fejlődni akarsz fizetned kell."

Ez nem igaz. Ha GYORSABBAN akarsz fejlődni, akkor FIZETHETSZ. Nem kötelező. Én amióta WoT-ozom, talán egyszer volt prémiumom, azt is a WG-től kaptam valami akció keretében, és goldom is csak a jelszó változtatásért, mobil szám megadásért, meg egyszer egy újságban található kódért volt. Az egyetlen prémium tankomat is a WG-től kaptam ajándékba valami esemény kapcsán. Egyszóval gyakorlatilag egy fillért nem költöttem a játékra, mégis 100%-ig játszható a játék.
  • Pluskast
    Már bocsi de a wot és vele együtt a wowp is ugyanannyira pénz alapú mint a WT és igen a wot is lehúzós és a wowp is lehúzós lesz. Ez a 300 arany naponta addig tart amíg élesbe ki nem jön a játék. Ugyan ezt megcsinálták anno a wot-nál is. Tudom mert "részese voltam". A nagy kedvezmények is csak addig tartanak amíg nem lesz megfelelő számú játékos utána meg beintenek. Szóval kb ez vita ilyen bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű szintű. Ezen játékok egyike sem free to play. Ha fejlődni akarsz fizetned kell. Akinek meg nem tetszik az ne tolja ilyen játékokkal.
  • Pares
    Én nem értem, a WT fanboyok mit akarnak azzal elérni, hogy a WoWP topikban provokálnak meg okoskodnak? Mert hogy a véleményemet a két játékról nem változtatom meg miattuk, azt garantálhatom, sőt. Húzzatok vissza a WT topikba, és ott verjétek a faszotokat.
  • Torzonborz
    Tényleg nem százas szegényke. Van ilyen ,szar lehet így élni.
  • csaba90
    :DDDDDDDDD te nem vagy 100-as :D
  • TomDantes
    De amúgy tényleg el lehet húzni innen. Nem tetszik ez a szar? Akkor kotoródjatok innen!
  • TomDantes
    Akartam már kérdezni. Te kapsz fizetést? Akkor rohadj meg te szemét rohadt köcsög! Lehúzol más embert és pénzt akarsz a munkádért? Dögölnél meg te fasz! Dolgozz ingyen köcsög.
  • Torzonborz
    Azt majd én döntöm el mikor húzok el innét .

Aki meg meg se akarja érteni hogy mit írnak neki az ne hülyézzen le mást.
  • TomDantes
    Hülye vagy. Ennyi. Elvakult, és hülye és húzz innen a bús picsába.
  • Gerdzso
    Én csak a leszállás lehetőségét hiányolom a játékból, meg jó lenne néhány harcoló földiegység is, de ezt leszámítva kegyetlenül tetszik, főleg az hogy nagyon pörgős.