World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ám egy kicsit nem OP-k a ruszki csatagépek? Én nem megyek vadászokkal, csak csatarepülõkkel. Meg van T V-ös német ME110 , és az orosz tier IV-es LBSh, egy tier-el kisebb de erõsebb. Oké kisebb tûzerõ, és lassabb. De 4 darab bomba! És nagyobb HP, és masszív!

Az IL2-re rohadt kiváncsi leszek, bombák, rakéták, és elsüprõ tûzerõ. Kicsit jobbank tûnik mint a ME-410.

Bár emlékeim szerint a WT-ben is brutál a IL-2. Nem csoda, végül is elég durva gép volt a valóságban is.

csaba90
ja vannak ilyenek, szerencsére én úgy jártam a múltkor, hogy ellenség jött mögöttem igaz csak egy 😄 de fasza volt 😄
az is vicces szokott lenni mikor már rég leszedtek van 0 killem és csata végére lett 2 😄 2 gyökeret lõttem... aztán azóta nem lõtte senki azok meg lezuhantak 😄

Csaby

Nagy ügy. Lazán végeztem két csapattársammal. Mínusz kettõ.
Ledobtam egy bombát, majd pár másodperc, és -2. WTF?! Hát, bizonyára rá repültek, arra amire bombát dobtam, és bumm. Ügyes...ügyesek voltak.

csaba90
azért ez hiányzik a wotból... 8 szorozás 😄

Csaby

Patch: kipróbálva,

-Aha, vajon miért kell a patch után újra beállítanom a bill. kiosztást? Irányítanám a gépet, és hooop....semmi. Vicces.

-Mintha a bombák és fegyverek gyengébbek lennének, a földi célpontokkal szemben. Vagy csak tobb hp-t kaptak?

-hohó...kaptam valami plecsnit, de azt hiszem ez is bugos, mily meglepõ.

Azért na. Árkádban a WT...hát elég izé. Jobb a játék mint ez, pláne, hogy az már majdnem kész játék, ez meg félig se kész, de. Azért némelyik gép repülési tulajdonságai annyira reálisak mint a roswelli UFO. De a WT mindenesetre lepipálja ezt, mert az klész van, ez nincs kész, és nem is haladnak vele, alig van játékos, kevés a gép, kevés a térkép, az irányításon finomítani kéne erõsen.

Most van új patch, húh, raktak be 2-3 új gépet? Meg, egy két pályát, mert végre normálisabb statisztika? Ja meg személyzet a gépekbe...

Hát nagyon nagyon nagyon összekéne magát kapnia ,hogy valami legyen ebbõl. És épp ez az amit nem értek, lehetne még ebbõl használható játékot összerakni, de alig haladnak. Na most mi van? Most vagy lõjjék le az egészet, és ,,nyert" a WT, vagy gõzerõvel fejleszteni kéne. De ez idõként egy patch és minimális változások, ebbõl semmi se lesz. Na de lássuk az új nagy patch-et

Rájöttem...és...komolyan. Áh. Ilyenkor fú. Olyan izé dolog ez. Az volt a baja, azért nem tölött be mert...mert játék közben nem léptem ki a netes böngészõbõl. Nem is gondoltam erre. Sose lépek ki belõle, WoT alatt is folyaamtosan fut, de a WoWP...gyûlöli a Firefox-ot, és nem hajlandó mûködin vele. Legalábbis ez lehet a baj, ma jött patch, majd meglátjuk most mi lesz

csaba90
ja és am ebben helyesbítve elõzõ hsz-m egész "reális" a wt árkádjához képest.. 😄

Csaby

csaba90
nem voltam sajnos.. mert addig nem is jutottam el hogy kipróbáljam...
szóval csak az "árkád"-ban.. de azért ott sem engednék meg neki olyan mozgást :S majd talán késõbb újból leszedem, valamikor.....

Csaby

Torzonborz
Ebben reális a gépek mozgása ?

Voltál te egyáltalán HB-ban vagy még inkább FRB-ben WT-n belül ?
Az az érzésem hogy nem különben nem írnál ilyen sületlenséget . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csaba90
lehet nem tetszik neki valami a gépeden.. hiába jó / nagy teljesítményû
én jártam úgy egy játékkal hogy X idõ után mindig lefagyott az egész gép semmit nem tudtam csinálni.. kicseréltem a videokártyát egy másikra azzal nem csinálta ezt... ennyi 😄
nálam passzent minden.. egy probléma van néha csata vége után nem adja vissza a gépem.. ki kell lépni a szerverrõl meg vissza és akkor ott van 😄
am kár h neked nem jó.. így hogy fasza minden, szerintem nem olyan rossz kis gém ez nekem nagyon bejön 😊 (prbóáltam a WT-t is.. 16.000 meccsnyi wotozás után az a játék egy nagy katyvasznak tûnt és a repülõ mozgása elég vicces itt legalább reális 😄 )

Csaby

Ez egyre szarabb! Most már ha nem lép ki betöltés közben, akkor mire betölt, a gépem már rég lezuhant. Nem is értem mit kínlódok. Nem éri meg kínlódást ez a játék. Akkora egys trágyahalom. De legalább azt érném el, hogy betölteni betölt!

A neten gyors, stablil. A gépem elég hozzá. Hiába állítok akármit, ez...baszik mûködni. Levettem minden grafikai beállítást, semmi. Nem tudok már mire gondolni, a francért nem mûködik. Ilyet még nem láttam, minden megfelel....csak épp rohadt lassan tölt be. Ilyet már...

Oké, hát örülök ha másnak megy, de nekem nem. Pedig gyors, stabil net, nem töltök semmit, nem fut semmi háttér alkalmazás, még se tölt be. Így pedig lehetetlen bármit alkotni.

Tono34
Most próbáltam, simán idõben betölt, bõven van idõ nézelõdni.

A joy viszont ebben a játékban jobban muzsikál.

Különösebb bajon nincs a játékkal (kb 3 meccs). Nekem a grafikája is rendben van, bár szerintem nem az elsõdleges szempont.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nem tudom mi lehet a hiba oka. Hat csatából kettõ be se töltöt egyáltalán. Háromban meg, olyan soká töltött be, hogy mire betöltött, már esélyem se volt, és leszedtek. Egy! volt ami normális volt. Hát ez elég szar arány.

csaba90
Nálam minden rendben... mintha nem errõl a játékról beszélnél 😄
bõven betölt sokszor még a játékosokra várok, pedig se jó netem se jó gépem nincs 😄

Csaby

De tényleg, három csatát indítottam, abból egy kifagyott, kettõben meg ez volt: mire betölt, már rajtam van egy gép, és pár másodperc alatt leszed. Nevetséges.

Ez a játék esküszöm, direkt nem akarja hogy játszanak vele. Az egy dolog, hogy így ebben a formában rég elbukott a WT-vel szemben. De mi már ez? Mire betölt/ gyors netem van!) már le is lõnek. 5 másodperc alatt! Mire betölt, már rám másztak, és van 5 -6 másodpercem manóverezni-majd lelõnek. Ennek aztán van értelme...fos szar moslék szar. Pedig lehetne ez jó játék is...de basszus, ha be se tölt? Mire betölt végem? Egy repülõs játéknál ahol minden másodperc számít?
Ez így nem hogy bukás, ennek így semmi értelme. Sajnálom, kér érte. De még azt se hagyja a játék ,hogy esélyt adjak neki, hogy érjen valamit...nem. Még esélyt se ad...hát akkor ennyi.

csaba90
hali! hogyan tudok saját skint "készíteni"? láttam már vagy két három gépet, hogy a meglévõ sémák stimmeltek csak a szíenek nem.. pl láttam Tier 5-ös hófehér Zero-t teljesen fehér volt nem voltak benne a szürke csíkok.
Egy amcsi gépet is láttam kétféle színnel de egyik sem stimmelt azzal ami nálam volt ugyanazon a gépen... ezt hogy lehet? :S

Csaby

Megnéztem van-e valami változás ebben a játékban. Hát nincs. Ez így továbbra is egy nagy bukás.
Na most össze vetve a konkurenciával:
Mind a kettõ jól néz ki, a gépek szépek.
Most hogy mennyi gép típus van benne, hát ezt még bõvíthetik, nem rovom fel hibának, hogy a WT-ben több gép és nemzet van.
A pályák, ebben jobbak lennének( csak még rohadt kevés van) ugyanis, például marha sok a rombolható földi célpont. Ez jó.
A fejlõdési rendszer mint a WoT-ban, nekem ez jobban bejön mint a WT rendszere, de ízlés kérdése.

Ami nem jó: az irányítás. Basszus, ez szörnyû. A WT-ben jó, kézre áll, ez fos. Vagyis, bocsánat, addig állítgatam, míg a borzalmasan évleztetetlen szarról, eljutottam az irányítható, de még így is nagyon fos szintig. Ha ez haladás...
Ja, és kevesen vannak! Alig vannak játékosok!

Hogy lesz ebbõl játék, Sehogy! Ennek továbbra is annyi.
Amúgyis jobban érdekelnek a hajók, azokat próbálnám már ki egyébként is. Azok jobban érdekelnek.
De jó lenne ez is, ah helyre pofoznák az irányítást élvezhetõre, és lennének játékosok!
De így? Pff....inkább hagyják a francba, fejezzék be, ebbõl sose lesz semmi.

Sziasztok valaki invite kód?
Hali tud valaki invite kódot adni?
csaba90
Hali! Na kipróbáltam újból.. a zárt alpha test után... hát elég sokat javult, mondhatni hogy tetszetõs lett 😊
Jó lesz hogy azért valamilyen szinten össze lesz kötve a Wottal...
Közbe megnéztem a War Thundert is.. hát biztos a WOT és a WOWP közötti hasonlóság miatt tetszik jobban a WOWP de ez a War Thunder nekem egy nagy katyvasz az egész 😄 de lehet, hogy csak szokni kellene, de inkább kihagyom 😄

Csaby

Helló.
Szeretnék játszani A WOWP-el, a WOT után kipróbálnám ezt is, de a kóddal gondjaim vannak, honnan lehet szerezni kódot?

Felejtsétek el a WT-re akartam írni.
Rosszult írtam vazze steelball.
Bocsi stellball a nevem a játékban.
Sziasztok!
Most egy noob player ír nektek és kérlek ne nagyon alázzatok le.
Imádom ezt a játékot, de az utóbbi idõben képtelen vagyok elegendõ Liont szerezni, hogy vásároljak valamit.A tapasztalati pontok általában jönnek, de nem tudom megvásárolni a fejlõdés utáni gépeket. Prém nélkül játszom mert én hülye WOT-os is vagyok ott prémmel nyomom a kettõre azért nem tudok áldozni a magyar fizetésembõl. HB-n nagyon ritkán jártam mert nincs olyan oldal ahol részletesen leírnák mi is a teendõ amikor egy gépet viszel be és ezen múlik minden, hogy vissza tudsz-e menni a bázisra javítani tölteni és az ellenfelet egyáltalán megtalálod-e.
Az is nagy kihívás legalábbis nekem mint noobnak, hogy a 5-7-es tierrel taktikázva esetleg ész nélkül száguldozva 10-11-es tier-û gépekkel találkozva csak röhögnek rajtam. Valaki aki hozzáértõ írhatna már egy ismertetõt a HB rõl, hogy mi az alap amit tudni kell és mi az amibe semmi képpen ne menjünk bele, tudom hülye kérdések, de alázattal közelítem ezeket, mert nagyon noob vagyok, nézzétek meg a statomat, de akkor is szeretem ezt a játékot ha elsõnek füstölök is el. Bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel, de már nem vagyok fiatal ,de szeretnék tanulni, ha van valaki kérem segítsen nekem. (52 éves érdeklõdõ) 😊
Látom nem túl sokan játszanak ezzel a játékkal,de én is kipróbáltam a bétát és egy fura dologgal találkoztam,csak Tier2-es repülõt enged kifejleszteni,hiába van T2-es repülõn kifejlesztve és megvéve minden,Tier 3 repülõt nem engedi kifejleszteni,már több mint 8000 xp van a repülõn de mindig azt írja ki hogy nincs elég Xp a Tier 3 repülõ kifejlesztéséhez,ami 1500 xp lenne.Több mint 8k sima xp és majdnem 1k free xp-m van mégis azt írja hogy 1351 xp hiányzik hogy kifejleszthessem az 1500 xp-be kerülõ repülõt.

FishNoRba
Nortai linkén keresztül, gond nélkül szerezhetsz egyet.

Innen is nagy köszönet neked!<#wave>

&#21172;&#20685;&#32773;&#12398;&#25569;&#12426;&#12371;&#12406;&#12375;&#12289;&#37444;&#12398;&#25331;&#12290;&#12393;&#12371;&#12395;&#12491;&#12540;&#12474;&#12364;&#12354;&#12427;&#25171;&#12388;

inen ki world of tankozik?
tud valaki kúldeni nekem egy béta kódot?pls<#integet2>
Nortai
Meghívót aki akar itt igényelhet, akad pár.
http://www.theaveragegamer.com/2013/03/12/world-of-warplanes-closed-beta-giveaway/

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Tisztelt Zatarra!
Már a második segítõkész fórumozó vagy a kérdésemhez. Neked külön köszönöm. Tehát:
elsõ lépésként regisztrálni itt:http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/
második lépésként regisztrálni az mmobomb.com oldalán
harmadik lépésként kulcs kérése a mnegfelelõ fórumban: http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys
negyedik lépés ként erre a linkre navigál:http://worldofwarplanes.eu/en/update
ahol a program letölthetõ. Játszik, örül...

JeffJohnson és Fazer! Két ember aki a fejét használta. <#mf1>Jó játékot, majd az égen találkozunk. <#integet2>
http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys

még van 2400 béta kulcs! csak regiztrálni kell!
Jeffjohnson
Most 11 éves és 2008-as a reg. Ahogy Fazer is írta ne etessétek a trollt.

Õt sajnáld, amikor a való életben rájön, hogy senkit nem érdekelnek a használhatatlan preferenciái 😊) Hát még mikor rájön, hogy az oktatott történelem mennyire csõszemüvegen át alakított "humbug" agymosás 😊)
V43 1105
Ne etessétek már a trollt .. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sajnálom a történelem tanárokat akiknek veled lesz dolguk...nálam persze ilyen hozzáállással röptébõl buknál.

nem osztana ki senki, hogyha nem írnál ide hülyeségeket.
am meg te se sokat hallhattál a tiszteletrõl.
én legalábbis nem lennék ilyen nagyszájú az idõsebbekkel szemben.
(szerintem a magam 17 évével én vagyok az itteniek közül a legfiatalabb, de még így is elég sokat verek rád évben.)
és nem gondolom hogy bunkó lennék veled, mert akkor szerintem a többiek már szóltak volna nekem ezért.
V43 1105
Nájsz alreg.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kedves torzonborz! A "kibaszott" jelzõt eltekintve Te voltál az egyetlen aki érdemben segített. Köszönöm.
De a többiek!!! Órákig röhögtem, szerintem facebookra való ahogy kiosztottak egy 11 éves gyereket. Mindenki büszke lehet rá. Lehet ezzel a sok idióta beszólással már csajozni? Ezzel nyomulsz majd a diszkóban mekkora menõ vagy te egy 11 évessel szemben? Ez az értelmi színvonal, hogy egy 11 éves gyerek állításait cáfolgatod az interneten? Menjetek és nyikorgassátok meg a bömöst örömötökben lehúzott ablakokkal, a buszmegálló elõtt kövér gázzal és kiabáljátok világgá lezúztam - mert menõ Isten király vagyok - egy 11 éves gyereket. A jövõ zálogai! Bravó! Váltson ki benneteket aki akar.........
Sippie
"A II. Világháború képes atlaszát olvasva a Word of Tanks típusait kívülrõl ismerem"
Pláne, hogy nagy része csak prototípus, vagy tervezõ asztali termék, bizonyos része kitalált tank, megint másik része meg nem is második világháborús? Ammá döfi! 😄
pontosan errõl (is) beszélek:
Amit a II.vh-ról írtál azt én is elmondhatnám, de én nem teszem, mert biztos van aki jobban tudja mint én. És az nem te vagy!
(am sztem aki elkezd egyáltalán vmicskét foglalkozni a vh-val az az elsõk közt jön rá a Moszkvás dologra.)
Ja, lentebb írta. 11 éves, ki8tûnõ tanuló, és nála nem olvasott senki többet a háborúról...11 éves...kitûnõ tanuló...<#hehe><#hehe>Majd tíz év múlva öcskös. Jó, várjál 10 évet, aztán gyere ide kiosztani a népet. Eh, nem szokásom se a korral, se azzal felvágni ,hogy én mivel foglalkozok, de...nagyon a torkomon akadnak a nagyképû kis taknyosok.

Egy: ki a fenét érdekel a te életrajzod, meg hogy milyen tanuló vagy?
kettõ: az végképp ki a fenét érdekel, hogy milyen csapat tagja vagy?

Három: Nem hinnéd, hogy bárki többet olvasott nálad a második vh-ról? Kispofám, én ezt erõsen kétlem...

Egyébként hol vagy kitûnõ tanuló? Általános iskolában? Vagy középiskolában? Tyû, arra aztán verheted...kit érdekel? Nehogy azt hidd, hogy az nagy dolog.

Torzonborz
Nem mellesleg elfelejtetted írni hogy kibaszott szerény is vagy , ugye !? 😊

Egyébként meg a megadott link hibás :
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"

ennek a végén ott a macskaköröm ami miatt nem tudja értelmezni a linket és a fõoldalra dob ( vagy a regisztációra ). Ha azt leszeded akkor jön be az ahol meg tudod adni a kódot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Köszönöm a segítõ sorokat, pláne annak a két éretlen id...ának!
Pár szó magamról:
Kitûnõ tanuló vagyok, mindezek mellett tagja az ifjúsági vízilabda csapatnak, két nyelven beszélek. Nem vagyok benne biztos, hogy többet olvasott itt bárki a második világháborúról mint én. Most fejeztem be annak a megértését Apuval, hogy a Balkánon elvesztegetett idõ miért lett halálos csapda a Moszkvához érõ Német haderõnek. A II. Világháború képes atlaszát olvasva a Word of Tanks típusait kívülrõl ismerem és játszom is velük. Hogy én mivel játszom az az én dolgom, ez a két ember meg klikkeljen máshová és játsszon magával ha már elég érettek hozzá!
És továbbra is várom valaki segítségét, aki több értelmet mutat fel irányomba.
Sippie
nem hiszem, hogy a mai digitális világban felnövõ fiatalok 11 évesen sokkal szarabbul játszanának valamit, mint azok a felnõttek akik cocializmusban nevelkedtek. Már én is játszottam általános iskolás koromban, és simán elvertem az idõsebb rokonokat, vagy fateromat. Azóta meg talán mégdurvább lett a helyzet, óvodások tolják már mobilon a hülyeségeket.