World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IL2-re rohadt kiváncsi leszek, bombák, rakéták, és elsüprõ tûzerõ. Kicsit jobbank tûnik mint a ME-410.
Bár emlékeim szerint a WT-ben is brutál a IL-2. Nem csoda, végül is elég durva gép volt a valóságban is.
az is vicces szokott lenni mikor már rég leszedtek van 0 killem és csata végére lett 2 😄 2 gyökeret lõttem... aztán azóta nem lõtte senki azok meg lezuhantak 😄
Csaby
Ledobtam egy bombát, majd pár másodperc, és -2. WTF?! Hát, bizonyára rá repültek, arra amire bombát dobtam, és bumm. Ügyes...ügyesek voltak.
-Aha, vajon miért kell a patch után újra beállítanom a bill. kiosztást? Irányítanám a gépet, és hooop....semmi. Vicces.
-Mintha a bombák és fegyverek gyengébbek lennének, a földi célpontokkal szemben. Vagy csak tobb hp-t kaptak?
-hohó...kaptam valami plecsnit, de azt hiszem ez is bugos, mily meglepõ.
Most van új patch, húh, raktak be 2-3 új gépet? Meg, egy két pályát, mert végre normálisabb statisztika? Ja meg személyzet a gépekbe...
Hát nagyon nagyon nagyon összekéne magát kapnia ,hogy valami legyen ebbõl. És épp ez az amit nem értek, lehetne még ebbõl használható játékot összerakni, de alig haladnak. Na most mi van? Most vagy lõjjék le az egészet, és ,,nyert" a WT, vagy gõzerõvel fejleszteni kéne. De ez idõként egy patch és minimális változások, ebbõl semmi se lesz. Na de lássuk az új nagy patch-et
szóval csak az "árkád"-ban.. de azért ott sem engednék meg neki olyan mozgást :S majd talán késõbb újból leszedem, valamikor.....
Csaby
Voltál te egyáltalán HB-ban vagy még inkább FRB-ben WT-n belül ?
Az az érzésem hogy nem különben nem írnál ilyen sületlenséget . 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
én jártam úgy egy játékkal hogy X idõ után mindig lefagyott az egész gép semmit nem tudtam csinálni.. kicseréltem a videokártyát egy másikra azzal nem csinálta ezt... ennyi 😄
nálam passzent minden.. egy probléma van néha csata vége után nem adja vissza a gépem.. ki kell lépni a szerverrõl meg vissza és akkor ott van 😄
am kár h neked nem jó.. így hogy fasza minden, szerintem nem olyan rossz kis gém ez nekem nagyon bejön 😊 (prbóáltam a WT-t is.. 16.000 meccsnyi wotozás után az a játék egy nagy katyvasznak tûnt és a repülõ mozgása elég vicces itt legalább reális 😄 )
Csaby
A neten gyors, stablil. A gépem elég hozzá. Hiába állítok akármit, ez...baszik mûködni. Levettem minden grafikai beállítást, semmi. Nem tudok már mire gondolni, a francért nem mûködik. Ilyet még nem láttam, minden megfelel....csak épp rohadt lassan tölt be. Ilyet már...
A joy viszont ebben a játékban jobban muzsikál.
Különösebb bajon nincs a játékkal (kb 3 meccs). Nekem a grafikája is rendben van, bár szerintem nem az elsõdleges szempont.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
bõven betölt sokszor még a játékosokra várok, pedig se jó netem se jó gépem nincs 😄
Csaby
Ez így nem hogy bukás, ennek így semmi értelme. Sajnálom, kér érte. De még azt se hagyja a játék ,hogy esélyt adjak neki, hogy érjen valamit...nem. Még esélyt se ad...hát akkor ennyi.
Egy amcsi gépet is láttam kétféle színnel de egyik sem stimmelt azzal ami nálam volt ugyanazon a gépen... ezt hogy lehet? :S
Csaby
Na most össze vetve a konkurenciával:
Mind a kettõ jól néz ki, a gépek szépek.
Most hogy mennyi gép típus van benne, hát ezt még bõvíthetik, nem rovom fel hibának, hogy a WT-ben több gép és nemzet van.
A pályák, ebben jobbak lennének( csak még rohadt kevés van) ugyanis, például marha sok a rombolható földi célpont. Ez jó.
A fejlõdési rendszer mint a WoT-ban, nekem ez jobban bejön mint a WT rendszere, de ízlés kérdése.
Ami nem jó: az irányítás. Basszus, ez szörnyû. A WT-ben jó, kézre áll, ez fos. Vagyis, bocsánat, addig állítgatam, míg a borzalmasan évleztetetlen szarról, eljutottam az irányítható, de még így is nagyon fos szintig. Ha ez haladás...
Ja, és kevesen vannak! Alig vannak játékosok!
Hogy lesz ebbõl játék, Sehogy! Ennek továbbra is annyi.
Amúgyis jobban érdekelnek a hajók, azokat próbálnám már ki egyébként is. Azok jobban érdekelnek.
De jó lenne ez is, ah helyre pofoznák az irányítást élvezhetõre, és lennének játékosok!
De így? Pff....inkább hagyják a francba, fejezzék be, ebbõl sose lesz semmi.
Jó lesz hogy azért valamilyen szinten össze lesz kötve a Wottal...
Közbe megnéztem a War Thundert is.. hát biztos a WOT és a WOWP közötti hasonlóság miatt tetszik jobban a WOWP de ez a War Thunder nekem egy nagy katyvasz az egész 😄 de lehet, hogy csak szokni kellene, de inkább kihagyom 😄
Csaby
Szeretnék játszani A WOWP-el, a WOT után kipróbálnám ezt is, de a kóddal gondjaim vannak, honnan lehet szerezni kódot?
Most egy noob player ír nektek és kérlek ne nagyon alázzatok le.
Imádom ezt a játékot, de az utóbbi idõben képtelen vagyok elegendõ Liont szerezni, hogy vásároljak valamit.A tapasztalati pontok általában jönnek, de nem tudom megvásárolni a fejlõdés utáni gépeket. Prém nélkül játszom mert én hülye WOT-os is vagyok ott prémmel nyomom a kettõre azért nem tudok áldozni a magyar fizetésembõl. HB-n nagyon ritkán jártam mert nincs olyan oldal ahol részletesen leírnák mi is a teendõ amikor egy gépet viszel be és ezen múlik minden, hogy vissza tudsz-e menni a bázisra javítani tölteni és az ellenfelet egyáltalán megtalálod-e.
Az is nagy kihívás legalábbis nekem mint noobnak, hogy a 5-7-es tierrel taktikázva esetleg ész nélkül száguldozva 10-11-es tier-û gépekkel találkozva csak röhögnek rajtam. Valaki aki hozzáértõ írhatna már egy ismertetõt a HB rõl, hogy mi az alap amit tudni kell és mi az amibe semmi képpen ne menjünk bele, tudom hülye kérdések, de alázattal közelítem ezeket, mert nagyon noob vagyok, nézzétek meg a statomat, de akkor is szeretem ezt a játékot ha elsõnek füstölök is el. Bocsi ha hülye kérdéseket teszek fel, de már nem vagyok fiatal ,de szeretnék tanulni, ha van valaki kérem segítsen nekem. (52 éves érdeklõdõ) 😊
Innen is nagy köszönet neked!<#wave>#wave>
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
http://www.theaveragegamer.com/2013/03/12/world-of-warplanes-closed-beta-giveaway/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Már a második segítõkész fórumozó vagy a kérdésemhez. Neked külön köszönöm. Tehát:
elsõ lépésként regisztrálni itt:http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/
második lépésként regisztrálni az mmobomb.com oldalán
harmadik lépésként kulcs kérése a mnegfelelõ fórumban: http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys
negyedik lépés ként erre a linkre navigál:http://worldofwarplanes.eu/en/update
ahol a program letölthetõ. Játszik, örül...
JeffJohnson és Fazer! Két ember aki a fejét használta. <#mf1>#mf1>Jó játékot, majd az égen találkozunk. <#integet2>#integet2>
még van 2400 béta kulcs! csak regiztrálni kell!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
am meg te se sokat hallhattál a tiszteletrõl.
én legalábbis nem lennék ilyen nagyszájú az idõsebbekkel szemben.
(szerintem a magam 17 évével én vagyok az itteniek közül a legfiatalabb, de még így is elég sokat verek rád évben.)
és nem gondolom hogy bunkó lennék veled, mert akkor szerintem a többiek már szóltak volna nekem ezért.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De a többiek!!! Órákig röhögtem, szerintem facebookra való ahogy kiosztottak egy 11 éves gyereket. Mindenki büszke lehet rá. Lehet ezzel a sok idióta beszólással már csajozni? Ezzel nyomulsz majd a diszkóban mekkora menõ vagy te egy 11 évessel szemben? Ez az értelmi színvonal, hogy egy 11 éves gyerek állításait cáfolgatod az interneten? Menjetek és nyikorgassátok meg a bömöst örömötökben lehúzott ablakokkal, a buszmegálló elõtt kövér gázzal és kiabáljátok világgá lezúztam - mert menõ Isten király vagyok - egy 11 éves gyereket. A jövõ zálogai! Bravó! Váltson ki benneteket aki akar.........
Pláne, hogy nagy része csak prototípus, vagy tervezõ asztali termék, bizonyos része kitalált tank, megint másik része meg nem is második világháborús? Ammá döfi! 😄
Amit a II.vh-ról írtál azt én is elmondhatnám, de én nem teszem, mert biztos van aki jobban tudja mint én. És az nem te vagy!
(am sztem aki elkezd egyáltalán vmicskét foglalkozni a vh-val az az elsõk közt jön rá a Moszkvás dologra.)
kettõ: az végképp ki a fenét érdekel, hogy milyen csapat tagja vagy?
Három: Nem hinnéd, hogy bárki többet olvasott nálad a második vh-ról? Kispofám, én ezt erõsen kétlem...
Egyébként hol vagy kitûnõ tanuló? Általános iskolában? Vagy középiskolában? Tyû, arra aztán verheted...kit érdekel? Nehogy azt hidd, hogy az nagy dolog.
Egyébként meg a megadott link hibás :
http://worldofwarplanes.com/registration/en/verify/"
ennek a végén ott a macskaköröm ami miatt nem tudja értelmezni a linket és a fõoldalra dob ( vagy a regisztációra ). Ha azt leszeded akkor jön be az ahol meg tudod adni a kódot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Pár szó magamról:
Kitûnõ tanuló vagyok, mindezek mellett tagja az ifjúsági vízilabda csapatnak, két nyelven beszélek. Nem vagyok benne biztos, hogy többet olvasott itt bárki a második világháborúról mint én. Most fejeztem be annak a megértését Apuval, hogy a Balkánon elvesztegetett idõ miért lett halálos csapda a Moszkvához érõ Német haderõnek. A II. Világháború képes atlaszát olvasva a Word of Tanks típusait kívülrõl ismerem és játszom is velük. Hogy én mivel játszom az az én dolgom, ez a két ember meg klikkeljen máshová és játsszon magával ha már elég érettek hozzá!
És továbbra is várom valaki segítségét, aki több értelmet mutat fel irányomba.