2416
World of Warplanes
-
browing #1696 és azt lehet tudni, hogy mikor ér végett a béta időszak? -
TottiHUN #1695 ha vége lesz a bétának akkor eltűnik minden statod és a gépeid is egyedül a tier 3 prémium marad meg amit ma kaptál, és ha van 700 csatád bétában akkor majd kapsz egy prém repülőt. -
browing #1694 Amúgy a betában elért eredmények megmaradnak az élesben is vagy elvesznek, hasonlóan mint a wot testszerverein?
Ha nem veszik el akkor melyik prém repcsit érné meg jobban most beszerezni a HE100 vagy az ME210-est? -
szasza3477 #1693 Ez egy az egyben ugyan az mind a war thunder csak gagyibb.Az sokkal jobb,próbáljátok ki azt is.. -
Hentes75 #1692 Még mindig béta fázisban van a játék?
-
#1691 a szam attol fugg hogy milyen szintu es fejlett geped van, tier szerint van elosztva a jatek elejen, legjobbtol a legrosszabig -
Hunn1a #1690 Minden a maga idejében. Most derült ki az is, hogy a Stuka, meg a SZu-2, meg a Petljakov-2 jönnek, majd. -
TottiHUN #1689 valaki esetleg tudja hogy mikor lesznek klánok? -
Krigare90 #1688 Sziasztok. Nem tudom más is észrevette-e de nálam a gép oldalán a számozás gyakran változik akár csatáról csatára is. Ez mitől van? Feature vagy csak bug vagy valami jelentősége? -
Hunn1a #1687 Helló. Ami azt illeti, én egérrel játszom, mert nem szeretem a joysticket. Valóban nem lehet lekövetni rendesen a gyors ellent, de én úgy érzékelem, kontrollerrel sem lenne jobb. Ilyenkor kell trükközni a tereptárgyakkal, illetve más ellenfélbe is "belekóstolni". -
ullly7 #1686 Sziasztok!
Most próbálgatom a játékot. Szeretnék párat kérdezni. Ki mivel játssza? Joy, vagy egér? Szerintetek melyikkel jobb?
Próbáltam egérrel. Elég nehéz szerintem. Nem lehet a gyors ellent lekövetni vele. Vettem egy használt joystickot. Próbálkozom. Illetve nem tudom én vagyok béna, valamit át kell még állítgatnom, vagy a joy 'túl használt'? :)
Joyos használatkor a settings-ben alapból jól vannak a dolgok, vagy valamit át kell állítani? És ha igen miket érdemes. Elmondanám, hogy kezdő vagyok, a legegyszerűbb beállítással kezdeném. :)
Köszi a válaszokat!
-
#1685 Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz Kecskeméten az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felől 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-huszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól működő gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülő az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki előbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezőknek! Csodálatos szervezés... :( -
Krigare90 #1684 Biztosra veszem h a későbbiekben bekerülnek még legendás gépek. Ne feledjük h még csak open beta fázisban van a játék! -
mörrr #1683 Sziasztok! Szerintem a játék nagyon jó. Arcade szinten behozza az embernek a dogfight feelinget real pvp-ben, úgy hogy gépfejlesztéssel mmo is. Így a repülést kedvelők és kevésbé kedvelők is meg tudják emészteni. A dogfight "szerintem aranykoránál" végződik a tierfa, én csak a Mig 15-öt hiányolom a Sabre mellől. A koreai háborúban ezek püfölték egymást ugyebár, nem a La15 volt a mainstream... :) -
Kokszik #1682 Hello az lenne a kérdésem hogy nekem kb percenként dc-zik mitől lehet? -
Hunn1a #1681 Meg a Stuka is! -
TomDantes #1680 Hát amint írtam:
Egyrészt ez nem a végleges gép lista, majd kerülnek be még gépek, lehet akár a nehéz bombázók is.
Másrészt, jeleneleg nincs bombázó ág. Vadászok vannak, és a másik ág, abban csatarepülők-nehézvadászok.
Lehet majd lesz bombázó ág is.
Ju-88 viszont tényleg kellene. -
Deviome #1679 Nyihahah. xDD De elírtam. :S Elnézést kérek. A B17 flying fortress-re gondoltam. A B29 is jöhet. :) Ez az én hibám. Annyira írtam, hogy nem figyeltem. Bebaszna ha egy B52-es repkedne a 2. VH-ban. xD
Azt tudom, hogy a Lancaster angol gép, de lehetne egy olyan vonal aminél megvan minden nagyobb híres nevezetes gép, de kevés van és ez miatt nem lehet külön országhoz kötni. A Ju 88 akkor sem értem mért nincsen. Hisz német vonal és elég patent "kis" gép volt. -
TomDantes #1678 Én nehézbombázókra nem vennék mérget. Az a baj, a játék jelenlegi mechanikájába nehezen illenek bele. A mostani csatarepülők is, némelyik 4-5-6 bombával van felszerelve, ami azt jelenti, enyi földi célt kapásból ki tudnak szedni. Kikéve a bázisközpontot, arra két bomba kell, meg a legnagyobb hadihajót. Arra is több kell.
Na most, egy 9 tonna bombát tud magával vinni. Az nem éppen 4-5 darab, sok és nagy sebezésű bombák, ami azt jelenti egy B-29, a jelenlegi térképeken szereplő célokat egymaga képes megsemmisíteni. És ha egy oldalra berakna az MM több nehéz bombázót is...értelmét vesztené a dolog, mert letarolnak minden földi célt, és másnak nem marad értelme.
Át kéne alakítani a bombázható célokat, hogy legyen értelme ellenük a nehézbombázókat is bevetni.
Most nem azért de IL-2-vel, 10 célt lendületből ki lehet szedni...bombák, rakéták, gépfegyver...egy nehéz bombázó meg mennyivel több bombát visz magával?
Nem bánnám persze ha bekerülnének. -
Hunn1a #1677 5.0.1 részletei:
- néhány gépnek, 4-es szinttől felfelé, módosítva lett a javítási költsége
- I-15bis DM2 (775 LE, 4x7,62mm) betéve, de még nem a boltba. -
Hunn1a #1676 Ne legyél türelmetlen, most indult még csak a nyílt béta. Biztosan jönnek a nagy bombázók is később. Én is erős foghíjakat érzek, főleg vadászbombázók (Fw190 különösen hiányzik) és nehézbombázók terén. Most jött két pálya, szóval mindenre lesz majd idő, csak győzzük kivárni. Mondjuk erős poén, hogy a brit gépek képeken már benn vannak, a játékban meg még nem.
A lőszerről, meg hogy mivel lehet királykodni: El Hallufban pusztítom az ellenfél bázisát a TS-1essel. Az ellenféltől maradt még egy AGO, elindult felém és úgy szétszedett, ahogy illik. Az átmenetek, a könnyűbombázók jelenleg elég ütősek. -
TomDantes #1675 Hát bombázók alapvetően nincsenek benne. B-52 nagyon furcsa volna ha lenne benne, lévén az nem is illik ebbe a korszakba. Nagyon fura lenne a Messzerek között. Nem inkább B29-re gondoltál? Az illene a korba. De nincsenek bombázók.
A Lancaster az meg angol...és nincs angol ág, tehát fura is lenne ha lenne.
Nem kell megvárni míg az összes ellenséges gép megsemmisül, lehet nyerni ha elkezded a földi célokat bombázni, a képernyő tetején ott betelik egy zöld csík, hasonlóan mint a WoT-ban a bázisfoglalás, és akkor nyer a csapat. Teljesen mindegy hány gép van az ellenségnél. Vagyis van értelme földi célokat lőni.
Hát igen. A lőszer...lehetne olyan is hogy kifogy, reálisabb lenne, de ez árkád játék. Azért végtelen sorozatot így sem lehet lőni.
Hát igen, na most ja, a vadászoknak nem kéne a földi célokat lőni, de sajnos az emberek hülyék. -
Deviome #1674 Nah csocsi.
Kipróbáztam én is a játékot, de ez jó gagyi. Nem rossz az elképzelés, de már ott megbukott a dolog, hogy Amcsi vonalon nincs B52. Az hogy lehetséges??? A világ leghíresebb bombázója. Vicc.
A másik meg, hogy bombázóval megyek. Tegnap volt egy csata és úgy esett, hogy szétkaptunk minden földi célpontot. Azt vártam a csata végét. A baj, hogy semmi nem történt. Meg kellet várni amíg a vadászok leszedik a maradék 2 db enemyt. :SS
Kérdem én akkor minek vannak a játékban bombázók. Én olyan beleéléssel repültem befele a bombázóval, hogy iszonyat. Erre kiderül, hogyha marad 1 vadász és én a bombázóval. Szétlövök mindent akkor is meg kell várni amíg a vadász leszed és vereséget szenvedünk. Ez epic cél! :S
Szal nem tudom mi a francos értelme van a földi targetet agyonlőni. Mert gyakorlatilag semmi.
A hülyék innen sem hiányoznak szerencsére.
Jah... Nem fogy ki a lőszer!!!?!?!?! Hát anyád. pff paraszt gyerek ráfekszik a gombra azt csók van.
A játék skill igénye = 0
Pedig nem lenne rossz játék.
Amúgy nincsen benen a Lancaster 3-as bombázó sem. Pedig az nagy dög volt. :DD Nincs Junkers bombázó sem. Olyan nagy bombázó gépek maradtak ki, hogy nem is tudnám enélkül elképzelni a játékot.
A vadászmegsemmisítök ( nem tom mi az háromszög a jele ) Olyan tűzerővel bírnak, hogy egy rárepüléssel szétszednek bármilyen földi célpontot. :S:DD Ismét megkérdem. Minek a bombázó? Meg egy vadász mért a földi célpontot lövi. Mért nem a bombázóknak biztosít szabad utat? Mindegy. Elég szarul sikerült kivitelezni. Azért 1 órácskát el lehet vele bohóckodni úgy, hogy nem gondolkodol mi mért történik csak lősz. Amúgy ajánlott light gép meg az oroszoktól a háromszöges gépek. Ezzel a 2-vel lehet írtani. A többinek nem sok értelme van. Meg haszna sem. -
Gerdzso #1673 Ja 1x-2x lőttem le velük afk bombázókat xD -
Hunn1a #1672 Bizony, az irányítatlan rakéta nem repülők ellen van. -
TomDantes #1671 Ja, hajókat. -
TottiHUN #1670 rakétával sikerült már valakinek leszedni valamit? :D -
Hunn1a #1669 Örömmel látom, hogy a nyílt béta beindulásával beindult az élet itt is.
Szerintem állati a hétvégi extra, ilyen még a WoT-ban sem volt. 3x-os szorzó persze volt, de hogy az első 3 (!) győztes csatáért, olyan még nem.
Igen, az MM egyelőre elég hulladék (Bf109-ek ellen Claude-dal, de komolyan?), de ha több lesz a játékos, talán alakul majd jó irányba. Az irányítás már most is jó. Az irányítóközpont hangja még túl tiszta egy ilyen légkörhöz képest, de a kifejezések tökéletesek.
Farmolni maximum 5-ös szintig lehetséges, valóban.
Ja és az itteni nickemen vagyok fellelhető a játékban is. Köszöntem! -
#1668 Köszönjük az észrevételt, de talán nem kellene így kiabálni. Nem tetszik nem kötelező vele játszani. A WT sokkal előrébb tart mint ez a játék. -
sikora #1667 KIPRÓBÁLTAM, HÁT NEM HITTEM, HOGY SEMMIREVALÓBB, GANÉBB, SZARABB JÁTÉKOT ÖSSZE LEHET HOZNI A WOT UTÁN, DE SIKERÜLT. A war thunder nyomába se fog érni soha. KÖPEDELEM -
Gerdzso #1666 Én tier 5 prémium gépet használom, de a sima 5-ös gépekkel is jól lehet farmolni, egészen tier 7-ig is. -
Amaymon #1665 Skill ehhez ? -
TottiHUN #1664 Üdv, nem vagyok valami nagy wowp szakértő inkább a wothoz értek jobban,
az lenne a kérdésem hogy itt is a 5-6 tier gépekkel lehet jobban creditet farmolni vagy valami mással.
Köszi előre is. -
Gerdzso #1663 Nagyobb tier-ben már egész sokan dolgoznak csapatban, bár ez inkább a csata 2. felében jön ki, mert az elején mindenki megy a saját feje után, de a végén egész jó kis bekerítő hadműveleteket szoktunk létrehozni random emberekkel is. -
#1662 :)))) aranyos arcade nem sok koze van még egy hasonló játékhoz se ( IL2) de el lehet vele baromkodni. Ha nem mennek neked a sajatjaid es nem dob be 2 tier el feljebb levok koze akkor meg fun a hullamvasutozas.:)
mondjuk team work hianya itt még jobban kijön mint WOT-on -
Gerdzso #1661 Szerintem kegyetlen jó, végre kell skill a repülők irányításához. -
#1660 na letöltöttem kipróbáltam....................vicc:)))
-
Gerdzso #1659 Próbáld meg újratelepíteni a játékot, esetleg nem ír ki valami hibaüzenetet? -
Pule2 #1658 Nekemis fojton ezt csinálja! :( -
Pule2 #1657 Sziasztok. valaki tudna nekem segíteni abban hogy elindítom a játékot. bemegyek a csatába.... és KB fél perc után ledob a szerverről!. légyszi segítsetek!! :(