2416

World of Warplanes
  • TomDantes
    Azért az is mutat valamit, hogy mennyivel kevesebb ember játszik vele, mint a konkurenciával. A WT fórumba is jóval többen írnak mint ide.
  • Pares
    Na ki is próbáltam, játszottam pár csatát, nekem tetszik. Bár a csaták messze nem olyan hosszúak, mint a WoT-ban, de élveztem minden egyes percét. Azzal lesz itt a baj, hogy ha egyszer az ember hátába kerültek, nehéz lerázni segítség nélkül az ellenfelet, bár lehet hogy csak én nem vagyok elég jó. Meg elég sokszor ütköztünk is, olyan közeli harcok voltak. De amin felnevettem az az volt, amikor alacsonyan repültem, és egy ellenséges bombázó lebombázott... :D
  • Pares
    Jó, hát a WoT-ban egy éve fele ennyi tank volt. Attól nem félek, hogy ennyi lesz, mert ígérték, hogy sokkal több lesz (azt hiszem minden nemzetnél 100 verziót ígértek megjelenésre, de nem biztos), de gondolom először a játék mechanizmusait akarják finomítani. És igen, lehet hogy WT-ben több játékmód van, de az emberek döntő többsége árkádban játszik, a hardcore HB-sekből sokkal kevesebb van és lesz mindig is. Speciel én sem vagyok akkora szimulátor-buzi, HB-t párszor nyomtam, elég is volt, én szórakozni szeretnék, nem erőlködni.
  • Eagle16
    Livestream, azoknak akiket nem érdekel annyira hogy felrakják, de meg akarják nézni hogy milyen: link
  • Gerdzso
    Amúgy az Open Beta, Closed Beta jutalmak hogyan vannak? 700 csatát kell elérni mielőtt megjelenik a játék(tehát az számít mikor regeltél) vagy 700 csatát kellett elérni abban a szakaszban?
  • Gerdzso
    Már csak max egy reset lesz, mielőtt kiadják a játékot...

Amúgy én WT-n kezdtem, de most már ez jobban tetszik...
  • TomDantes
    Tök jó, mindent töröltek. Az oké, hogy open beta , de legalább az eddig elért Xp-t adták volna oda free Xp-ben, mint a WoT-nál...de semmi. Ismét kezd előlről. És majd ismét törlik majd az egészet, és akkor majd ismét kezd előlről. És ha majd véget ér a béta, ismét kezd előlről...bravo.
  • TomDantes
    Az interfész, a gépek fejleszthetősége egyértelműen itt a jobb.
    Most komolyan, például a WT-ben: BMB meg egy szám? Ez a bomba kijelzés? Mi ez?

De!

A WT-ben van három féle játékmód. 5 nemzet. Sokkal több repülőgép. A játékmódokban is különböző irányítás, ráadásul árkád-ban nagyon kézre álló a WT.
    De a WoWP még mindig bug-os, kevés térkép, kevesebb gép típus, kevesebb nemzet, nem olyan az irányítás, fél kész játék a WT-hez képest, épp ezért fognak benne szerintem sokan csalódni és pár nap múlva tök üresek lesznek a szerverek.
  • Pares
    Amúgy meg 1-ig halottak a szerverek, jó nyitás... :D
  • Pares
    Én próbáltam mindkettőt, és a WoWP jobban bejött. Legfőképp az interfész, a fejlesztések, meg úgy összességében hogy az egész egy WoT repülőkkel. Szerintem összeszedettebb, mint a WT.
  • TomDantes
    Na ma indul a nyílt béta. Hát kiváncsi vagyok mi lesdz. Egyrészt mennyien lesznek a szerveren, másrészt mi lesz a reakció?
    A WT-ból átjövő, ezt nemismerő emberek tuti csalódni fognak és nagy sebességgel hagyják el majd pár napon belül.
  • TomDantes
    A WoT-os tapasztalatból kiindulva biztos
  • csaba90
    nyílt bétába majd kipróbálom akkor, am elvileg a szerzett XP-t mind tokenné váltják és újra ki tudom osztani majd?
  • TomDantes
    Höhö...IL-2. Még csak rakéta meg bomba van rajta, és alap gépfegyver, na de ez...nem kicsit durva. Rohadtul pusztító tud lenni. A hadihajókat sorozatban szedi ki. Oké...egyetlen hátrány, nincs hátsó lövés, no de majd a köv. IL-2-esen.
  • csaba90
    ja jó :D
  • TomDantes
    Egér+bill, úgy értettem.
  • csaba90
    miért nem egérrel játszol? :O
  • TomDantes
    Van egy olyan érzésem, most fog eldőlni a játék sorsa az open beta-val. Ha most sikerül játékosokat elcsábítani, még lehet belőle valami. De ehhez az kéne hogy valamit sürgősen mutassanak fel, mert ez így a WT-vel szemben kevés lesz. Na de majd kiderül.

Amúgy én csak csatagépekkel szeretek menni. Könyebb mint a vadászgépek, billentyűzettel vadászokat irányítani...legalábbis nekem elég necces. A lomhább csatagépeket, földi célpontok ellen, sokkal
  • csaba90
    2.-án jön a nyílt Béta Teszt
  • csaba90
    azt én is észrevettem, hogy az LBSh elég durva :D 5-ös géppel megyek mögötte és leszed :D meg alig bírja sebezni :S BF 110E pl nekem nagyon tetszett igaz, h csak 2 bomba van rajta.. de ha szemből jött egy vadász akkor alig sebzett rám én meg szétszedtem :D meg ha jól mögé jutok mikor nem figyelnek vagy épp más lőnek akkor is csodákra képes :D cseppet mozgékonyabbnak találom mint az IL2-est. ME 410 sem rossz igaz én nem fulloztam ki a géppuskákat rajta.. két bombával és 4 rakétával nyomultam...
    1 bomba ment a bázison lévő nagy hangárra vagy anyahajóra (3) kill :D
    köv bomba (1) 4 rakéta az 4 kill csatahajóra rálövöd utána igényel még egy kis gépágyút és annyi és ha midnen jól ment (nem tartottak fel) 8 földi célpontak már annyi volt.. 11 volt a max vele lehetett volna több is csak vége lett a csatának :D

IL 2-őt nem próbáltam egyiket se.. de én szeretem őket sokszor.. nagy hp könnyű célpont mozgó XP doboz.. olyan mint tier 10-be a maus :D
    csak vigyázni kell mert ha sokat vagy mögötte elég ügyes a géppuskása (valahogy ügyesebb mint a németeké) és akkor lehet hamarabb vége a dalnak :D volt h egy csata alatt 2-őt szedtem ki 100%-ról kaptam creditet bőven 90 k körül :D
    ahogy észrevettem legtöbben nem is próbálnak vele vadászni.. esetleg ha csata vége van és jön szembe valami, akkor... pedig sztem jól sebeznek :D

am lesznek itt ám furcsa dolgok... :S IL 40-essel találkoztam már IX-es csata gép... BF 109 G-vel tetszettem lenni :D azt hittem végem lesz mikor megláttam mi az :D viszont olyan nagy fordulókat vett, hogy rám se győzött látni.. aztán csak lőttem lőttem.. volt még ott valami kisebb tier aki üldözte.. azt egyszer csak robbant :D egyszerűbb volt kiszedni mint pl panther II-vel egy STI-t :D

írtam kis regényt... :D de hát legalább életet lehellek ide :D
  • TomDantes
    Ám egy kicsit nem OP-k a ruszki csatagépek? Én nem megyek vadászokkal, csak csatarepülőkkel. Meg van T V-ös német ME110 , és az orosz tier IV-es LBSh, egy tier-el kisebb de erősebb. Oké kisebb tűzerő, és lassabb. De 4 darab bomba! És nagyobb HP, és masszív!

Az IL2-re rohadt kiváncsi leszek, bombák, rakéták, és elsüprő tűzerő. Kicsit jobbank tűnik mint a ME-410.

Bár emlékeim szerint a WT-ben is brutál a IL-2. Nem csoda, végül is elég durva gép volt a valóságban is.
  • csaba90
    ja vannak ilyenek, szerencsére én úgy jártam a múltkor, hogy ellenség jött mögöttem igaz csak egy :D de fasza volt :D
    az is vicces szokott lenni mikor már rég leszedtek van 0 killem és csata végére lett 2 :D 2 gyökeret lőttem... aztán azóta nem lőtte senki azok meg lezuhantak :D
  • TomDantes
    Nagy ügy. Lazán végeztem két csapattársammal. Mínusz kettő.
    Ledobtam egy bombát, majd pár másodperc, és -2. WTF?! Hát, bizonyára rá repültek, arra amire bombát dobtam, és bumm. Ügyes...ügyesek voltak.
  • csaba90
    azért ez hiányzik a wotból... 8 szorozás :D
  • TomDantes
    Patch: kipróbálva,

-Aha, vajon miért kell a patch után újra beállítanom a bill. kiosztást? Irányítanám a gépet, és hooop....semmi. Vicces.

-Mintha a bombák és fegyverek gyengébbek lennének, a földi célpontokkal szemben. Vagy csak tobb hp-t kaptak?

-hohó...kaptam valami plecsnit, de azt hiszem ez is bugos, mily meglepő.
  • TomDantes
    Azért na. Árkádban a WT...hát elég izé. Jobb a játék mint ez, pláne, hogy az már majdnem kész játék, ez meg félig se kész, de. Azért némelyik gép repülési tulajdonságai annyira reálisak mint a roswelli UFO. De a WT mindenesetre lepipálja ezt, mert az klész van, ez nincs kész, és nem is haladnak vele, alig van játékos, kevés a gép, kevés a térkép, az irányításon finomítani kéne erősen.

Most van új patch, húh, raktak be 2-3 új gépet? Meg, egy két pályát, mert végre normálisabb statisztika? Ja meg személyzet a gépekbe...

Hát nagyon nagyon nagyon összekéne magát kapnia ,hogy valami legyen ebből. És épp ez az amit nem értek, lehetne még ebből használható játékot összerakni, de alig haladnak. Na most mi van? Most vagy lőjjék le az egészet, és ,,nyert" a WT, vagy gőzerővel fejleszteni kéne. De ez időként egy patch és minimális változások, ebből semmi se lesz. Na de lássuk az új nagy patch-et
  • TomDantes
    Rájöttem...és...komolyan. Áh. Ilyenkor fú. Olyan izé dolog ez. Az volt a baja, azért nem tölött be mert...mert játék közben nem léptem ki a netes böngészőből. Nem is gondoltam erre. Sose lépek ki belőle, WoT alatt is folyaamtosan fut, de a WoWP...gyűlöli a Firefox-ot, és nem hajlandó működin vele. Legalábbis ez lehet a baj, ma jött patch, majd meglátjuk most mi lesz
  • csaba90
    ja és am ebben helyesbítve előző hsz-m egész "reális" a wt árkádjához képest.. :D
  • csaba90
    nem voltam sajnos.. mert addig nem is jutottam el hogy kipróbáljam...
    szóval csak az "árkád"-ban.. de azért ott sem engednék meg neki olyan mozgást :S majd talán később újból leszedem, valamikor.....
  • Torzonborz
    Ebben reális a gépek mozgása ?

Voltál te egyáltalán HB-ban vagy még inkább FRB-ben WT-n belül ?
    Az az érzésem hogy nem különben nem írnál ilyen sületlenséget . :D
  • csaba90
    lehet nem tetszik neki valami a gépeden.. hiába jó / nagy teljesítményű
    én jártam úgy egy játékkal hogy X idő után mindig lefagyott az egész gép semmit nem tudtam csinálni.. kicseréltem a videokártyát egy másikra azzal nem csinálta ezt... ennyi :D
    nálam passzent minden.. egy probléma van néha csata vége után nem adja vissza a gépem.. ki kell lépni a szerverről meg vissza és akkor ott van :D
    am kár h neked nem jó.. így hogy fasza minden, szerintem nem olyan rossz kis gém ez nekem nagyon bejön :) (prbóáltam a WT-t is.. 16.000 meccsnyi wotozás után az a játék egy nagy katyvasznak tűnt és a repülő mozgása elég vicces itt legalább reális :D )
  • TomDantes
    Ez egyre szarabb! Most már ha nem lép ki betöltés közben, akkor mire betölt, a gépem már rég lezuhant. Nem is értem mit kínlódok. Nem éri meg kínlódást ez a játék. Akkora egys trágyahalom. De legalább azt érném el, hogy betölteni betölt!

A neten gyors, stablil. A gépem elég hozzá. Hiába állítok akármit, ez...baszik működni. Levettem minden grafikai beállítást, semmi. Nem tudok már mire gondolni, a francért nem működik. Ilyet még nem láttam, minden megfelel....csak épp rohadt lassan tölt be. Ilyet már...
  • TomDantes
    Oké, hát örülök ha másnak megy, de nekem nem. Pedig gyors, stabil net, nem töltök semmit, nem fut semmi háttér alkalmazás, még se tölt be. Így pedig lehetetlen bármit alkotni.
  • Tono34
    Most próbáltam, simán időben betölt, bőven van idő nézelődni.

A joy viszont ebben a játékban jobban muzsikál.

Különösebb bajon nincs a játékkal (kb 3 meccs). Nekem a grafikája is rendben van, bár szerintem nem az elsődleges szempont.
  • TomDantes
    Nem tudom mi lehet a hiba oka. Hat csatából kettő be se töltöt egyáltalán. Háromban meg, olyan soká töltött be, hogy mire betöltött, már esélyem se volt, és leszedtek. Egy! volt ami normális volt. Hát ez elég szar arány.
  • csaba90
    Nálam minden rendben... mintha nem erről a játékról beszélnél :D
    bőven betölt sokszor még a játékosokra várok, pedig se jó netem se jó gépem nincs :D
  • TomDantes
    De tényleg, három csatát indítottam, abból egy kifagyott, kettőben meg ez volt: mire betölt, már rajtam van egy gép, és pár másodperc alatt leszed. Nevetséges.
  • TomDantes
    Ez a játék esküszöm, direkt nem akarja hogy játszanak vele. Az egy dolog, hogy így ebben a formában rég elbukott a WT-vel szemben. De mi már ez? Mire betölt/ gyors netem van!) már le is lőnek. 5 másodperc alatt! Mire betölt, már rám másztak, és van 5 -6 másodpercem manóverezni-majd lelőnek. Ennek aztán van értelme...fos szar moslék szar. Pedig lehetne ez jó játék is...de basszus, ha be se tölt? Mire betölt végem? Egy repülős játéknál ahol minden másodperc számít?
    Ez így nem hogy bukás, ennek így semmi értelme. Sajnálom, kér érte. De még azt se hagyja a játék ,hogy esélyt adjak neki, hogy érjen valamit...nem. Még esélyt se ad...hát akkor ennyi.
  • csaba90
    hali! hogyan tudok saját skint "készíteni"? láttam már vagy két három gépet, hogy a meglévő sémák stimmeltek csak a szíenek nem.. pl láttam Tier 5-ös hófehér Zero-t teljesen fehér volt nem voltak benne a szürke csíkok.
    Egy amcsi gépet is láttam kétféle színnel de egyik sem stimmelt azzal ami nálam volt ugyanazon a gépen... ezt hogy lehet? :S
  • TomDantes
    Megnéztem van-e valami változás ebben a játékban. Hát nincs. Ez így továbbra is egy nagy bukás.
    Na most össze vetve a konkurenciával:
    Mind a kettő jól néz ki, a gépek szépek.
    Most hogy mennyi gép típus van benne, hát ezt még bővíthetik, nem rovom fel hibának, hogy a WT-ben több gép és nemzet van.
    A pályák, ebben jobbak lennének( csak még rohadt kevés van) ugyanis, például marha sok a rombolható földi célpont. Ez jó.
    A fejlődési rendszer mint a WoT-ban, nekem ez jobban bejön mint a WT rendszere, de ízlés kérdése.

Ami nem jó: az irányítás. Basszus, ez szörnyű. A WT-ben jó, kézre áll, ez fos. Vagyis, bocsánat, addig állítgatam, míg a borzalmasan évleztetetlen szarról, eljutottam az irányítható, de még így is nagyon fos szintig. Ha ez haladás...
    Ja, és kevesen vannak! Alig vannak játékosok!

Hogy lesz ebből játék, Sehogy! Ennek továbbra is annyi.
    Amúgyis jobban érdekelnek a hajók, azokat próbálnám már ki egyébként is. Azok jobban érdekelnek.
    De jó lenne ez is, ah helyre pofoznák az irányítást élvezhetőre, és lennének játékosok!
    De így? Pff....inkább hagyják a francba, fejezzék be, ebből sose lesz semmi.