World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Olvasom a kommenteket. Felkeltette a figyelmemet ez a WT(War Thunder)
jatek. Szeretnem kiprobalni. Tudtok linket kuldeni, hol tudom letolteni
vagy levelet irni beta kulcsert? Ez is ilyen friss me'g? Ingyenes lesz?
Valaszaitok elore is koszonom. Udv Rudi.
Elindul egy wowp klán szervezése a napokban. Erre szeretnék mindenkit meginvitálni. Részleteket itt találtok. Ha esetleg a cikkben leírt gyûlés után látnátok ezt a hirdetményt az adott oldalon nekem(Kistoth) írtok egy privátot vagy a kapcsolat menüben pár sort elérhetõséggel akkor felvesszük a kapcsolatot.
Szóval a legutóbbi patch szerintem helyrepofozta a cuccot nagyjából. Bár vicc, hogy az elég brutál konfigomon közepes beállításoknál 1-2 mp-s lagok vannak földközelben, de kb. minimumon és joystickkal egészen jól megy már, tûrhetõ az irányítás, némi megszokás után pedig a fejlesztés rész is érthetõ, bár hiányos. Már most van némi addiktív hatása, pedig még csak tier 4-nél járok 😊 Ja és már fél percen belül csatába dob.
Szóval még van remény, legalábbis tavasz óta hozzá se nyúltam, de most kicsit összeszedte a renoméját nálam 😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A slot itt egyenlõ a legénységgel. Szóval egyszerû az átképzés (2500 ezüst) és még nem is hülyülnek el.
Valamint kihagytad a dinamikus kampányt. Igaz, csak prémium felhasználók használhatják. Lényege? Napról napra végigharcolhatod a háborút. Gyakorlatilag belecsöppensz egy Ai vs Ai körökre osztott stratégiai játékba, mint pilóta.
Vannak kilövendõ hajók, tankok, tüzérség is.
A csata állását folyamatosan jelzik, hogy melyik oldalnak mennyi földi-légi célpontja van aktuálisan.
Az xp és credit nem titok. Amint lelõsz/sebzel valakit, rögtön látod hogy mennyit kaptál. Ha kilõnek és kilépsz a csatából, az összesítést is azonnal megkapod üzenetben is, meg képernyõn is.
A pilóta érzékeny a durva manõverekre, besötétül és beszûkül a látókép. Van átesés stb.
A pilótát is lehet külön fejleszteni, bár még nem vágom mi mire jó és mennyire éri meg, vagy át lehet-e vinni másik gépre a srácot.
Alapból van USA-német-orosz-angol-japán játszható fa, és népenként több gép mint ami itt van.
Lehet a vadászokra is bombákat felaggatni, csak visszavesznek a sebességbõl mozgékonyságból.
Lehet a faroklövésszel is lõni kézi irányzással.
Ha szar a pinged, a fõmenüben egy kattintással válthatsz a jelenlegi két (EU, RU) szerver között. Nem kell könyörögni béta tesztelõként a nagyságos uraknak egy új meghívóért, mint itt...
Jelzem a mai napig NA szerveren vagyok/voltam a WoWp-ben, pedig a regisztrálás után 1-2 héttel kértem magam át az EU-ba.
A fegyverek pásztázási távolságát is be lehet állítani, a bombák élesedési idejét is.
Most mit is írhatnék? Aki szimulátorozni szeretne, elvben megfelelhet neki, ha nem idegesíti fel, hogy esetleg arcade játékosok vannak zömmel, akik akár veszélyt is jelentenek rá, pedig a gép durván rásegít az irányításukra.
Az arcade shootereknek meg iszonyat egyszerû irányítani egy darab egérrel és egy WS gomb kombinációval. Ha akarsz nézetet változtatni akkor f2-f3-f4. Egyébként meg görgõ zoom. Oszt kész.
Nekem nagyon tetszik. A hangjai rendes háborús mély öblös robbanások, lángnyelvek kígyóznak ki kövér fekete füsttel a zuhanó gépekbõl. A földi célpontokra zuhanó bombák rendes nagy vörös tûzfüggönyöket dobnak fel, amiknek a robbanásai visszhangoznak a hegyek között.
A zene klasszikus, a grafika megfelelõ. Az irányítás egyszerû, a hangok fílingesek. Mondom, ha a játék vásárlós lenne, meg is venném. De elvileg ez is ingyenes, mert a hangárban látom hogy van "aranysasom" és ezüst is.
Ja, van pálya ahol a földrõl és van ahol repülõhordozóról kell felszállni.
És jut eszembe, coop hadjárat 4 játékossal, arcade random csata, történelmi csata, missziók.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Röviden?
Khm. Asszem ezt a WoWp-t le is törlöm.
Hosszabban?
Feltelepítettem, belépek a fõmenübe.
-Bakker ennek tök jó zenéje van. Egyáltalán van zene a WoWpben? Nem is emlékszem.
-No akkor szétnézek a menük között. Ja már most van három fõ játékmód és azokon belül is vannak.
-Van benchmark
-Meg leader board
No akkor nyomtam egy benchmarkot full grafon, hogy mégis mire lõjem be a grafikát.
(o_O)
Ja bocs, grafika távolról kenterbe veri ezt, a földközelben meg nem annyira, de vannak normális robbanások, a hangok valami eszméletlen szinten elõzik meg ezt a cuccot.
No gyorsan bevetettem magam egy csatába. (Közel fullon 30-70fps-el megy a játék, ja igen van fps kiíratás is.)
Az irányítás 4 alap sablonba van beosztva. Az elsõvel full arcade (két gombbal gyorsít lassít, minden másra elég az egér és a gép rásegít a manõverekben), az utolsóval meg szimulátor (rotor lapát szög állítás).
-A várakozásra kiír legalább egy átlagos várakozási értéket is.
-Csata töltés jó lassú, de közben van briefing
-belsõ nézetben a fazon mindene mozog úgy ahogy kell!
A távolságok irdatlanok ehhez a "bigworld" enginehez képest. Átlagosan 5-6 Km-rõl látom meg az ellenfeleket és 1 Km-en belül tudom eltalálni.
Vannak bombázók is. Ju88-akat láttam megszórni a földi célpontokat.
A csata alatt akár háromszor is beéledhetünk, de a csata elõtt be kell állítani melyik három géppel.
Engem meggyõzött. Ha kijönne, meg is venném!
No sziasztok. Asszem ide csak néha benézek innentõl, hogy lássam mi fejlõdik, hátha.
De ha a WoT-nak is lenne ehhez hasonló ellenfele, már azt is lezúznám a picsába...
Hát jó, felveszem a Mustang farmert. 😊
Nem tudom merre fejlesszek tovább, mert itt már komoly lóvék pörögnek. T7 Me-209, vagy T6 La-5, P-51A közül kéne választani valami fincsit.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Próbáld ki csataröpcsivel, hogy kezdéskor teszel egy kört elõnyt adva a többieknek, aztán próbálj elsunnyogni a célig.
Amikor alulra tesz a MM, akkor vadásszal is így szoktam. Elég 800-1000 méter vízszintes lemaradás és máris be lehet ülni a vonat utolsó fülkéjébe, amikor beszállsz a ringbe. Az a legnagyobb élmény amikor leszedem a népet a üldözött csapattársról!
Úgy tudom az igazi nagy bombázók csak NPC-k lesznek, amit az egyik csapat véd, a másiknak meg le kell lõni mielõtt lebombáz valamit, vagy átér a térképen pl. Talán a bombázó célpontja valami nagy lesz, mondjuk egy gát, amit nem lehet sebezni 1-2 tonnás fisz-fasz bombákkal, így nincs miért lelépni a bombázó mellõl.
Tier 4-es ruszki csata repülõ. Manõverezni azt nem lehet vele, de egyik csatában 4 földi célpont megsemmisítve. Nem lenne rossz, de hát a vadászok általában tízszer leszednek mire oda érnék egy földi célponthoz.
Na most állítólag lesznek bombázók is. És azt mégis hogy? Úgy értem légi harcban a bombázók nem mennek majd semmire.
Földi célpont meg kevés lesz nekik. Szóval mire a dög lassú bombázó , mondjuk egy B-17 oda repülne, a csatarepülõk kilövik a földi célpontokat. És akkor mire lesz jó a bombázó?
Erre rohadtul kiváncsi volnék, mert a szõnyegbombázásra kitalált gépekkel egy földi célt bombázni...(oké a reptereken több célpont is van, de akkor is)
Ezt nem tudom hogy lehet majd megvalósítani
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
- Kap egy csomó lóvét, kasztnit, és az úr elégedetlen. Mit akarsz még? - EGY MÁSIK SZPONZORT!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Azért próbáld ki az usákokat hátha nem olyan magas a ping.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Most mentem pár kört ezzel, nem lesz ez nagyon rossz, de a WT jobban tetszik.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A belsõ nézet sokat dob rajta, láttam videót rohadt jó játék lehet. igaz 2x annyi Gb 😄
I met God. She's black
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h