2416

World of Warplanes
  • SCHwat
    Pilots with at least 100 battles will be rewarded with an exclusive emblem and medal in game, while pilots with more than 700 battles under the belt will have access for up to three unique tester aircraft

http://worldofwarplanes.com/en/news/8/world-warplanes-approaching-open-beta/

ha jol ertem 100 csataert meg csak kacatok jarnak, 700 nal kapsz repulot :(
  • kisokka
    Az zsír. A 200 nemsoká meglesz, de szerintem a 700-at se vaszizdasz összehozni. Biztos valami alacsony tier-ű prémgépekről lehet szó, de az engem ugyan nem zavar :D
    Akkor 25-ig van idő teljesíteni, szerintem belefér...
    Azért, ha megtalálnád a cikket, ne habozz itt megosztani
  • Droughert
    A lényeg lemaradt: Ha a tesztek során (alpha, beta/open beta együtt véve) lerepülünk adott számú csatát, akkor a játék indulásakor, tehát szeptember 26-án egy ajándék repülővel leszünk gazdagabbak. Most hirtelen nem találtam az ide vágó cikket, de talán 200 vagy 300 csata kell legalább, hogy kapjunk egy gépet, aki 700+csata felett teljesít, annak az előzőtől eltérő típust fognak adni. Hogy ezek pontosan milyen gépek lesznek arról nem találtam infot, annyit írtak, hogy csak azok kaphatják meg az ajándék gépeket, akik tesztelték a játékot(és megvan a szükséges csata szám), utána semmilyen más módon nem lehet ezekhez hozzájutni.
  • kisokka
    Az végülis nem rossz. Kösz.
  • Droughert
    Több cikk volt a hivatalos oldalon.
    pl ez
    Fúrumon egy fejlesztő írta, hogy minden törlésre kerül, egyedül a prémium időszak marad, amit a tokenekért vásároltál (ez a raklám).
    A béta alatt összegyűjtött összes xp-d szétosztásra kerül a játék indulásakor a t1-es gépek legénysége között (alapból a betasok 100%-os legénységgel kezdenek), így az elért xp függvényében 1-2 vagy akár több skilles legénységgel is kezdheted a játékot.
  • kisokka
    Erről hol lehet bővebb infót olvasni? Nem igazán találom...
  • Dorgal
    Köszönöm.
  • Droughert
    Mindent resetelnek ami tokenekért vehető , csak a prémium idő marad meg teszt után is.
  • Dorgal
    Ha tokenért veszek prém repülőt,a teszt végén azt is elveszik?
  • Trucker39
    Szintén ezen okból raktam fel magam is ezt a játékot. Némi állítgatás, tanulás után aránylag hamar meg lehet csinálni a napi feladatokat. Tovább nem szoktam maradni, hiszen úgyis törlésre kerül.

• TottiHUN
    azért mert a wotban ilyen szuper király vagy az nem azt jelenti hogy mindenhol annak kell lenned.
  • Droughert
    Csak sajátot mutat egyelőre. Másét max a warplanes.eu-n tudod megnézni.
  • kisokka
    A sajátomat igen, de másra nem lehet rákeresni?
  • Droughert
    Achivements fül alatt találsz statot ingame.
  • kisokka
    Azt jól látom, hogy ingame statisztika még nincs is?
  • Droughert
    Nézd meg a statomat a t1-t6 gépekkel. Én is most kezdtem, lehet érvényesülni, de sok múlik a helyezkedésen, és a pontos célzáson. Még nincs replay így azt nem tudok feltölteni, de van nagyon sok jó köröm már, szépen lassan belejöttem a játékba. Elején hasonlóan gondolkodtam én is, még mindig sokat hibázok, de már jönnek az eredmények.
    stat
  • Pongyi
    Sziasztok. WoT miatt felraktam a WoW-ot, mert ugye az itt szerzett tokeneket feltudom használni WoT-ban is. Esküszöm én kitartó voltam, nem adtam föl egyből de ez a játék játszhatatlan, átláthatatlan, kis tierrel, (3-4) csak szopod a faszt már ötösök között is. Hiába kerülsz mögé, legjobb gunodddal alig sebzed míg ő hátra (?!) is lő... Csoda ha 3-4 percig élek. Cáfoljatok meg ha hülyeségeket beszélek, észérvekkel mggyőzhető vagyok. Nem vagyok béna játékos erre a WoT a példa. Szal nem az a gond h én vagyok a béna, sztem egyszerűen a játék a szar.
  • kHares
    Csak fejlesztett dolgok vannak semmi kiegészítő, bombát egyszer próbáltam de nincs sok értelme ezen a gépen + lomhább lesz. A t2 verziója jól működik, 6-8 célpontot simán kiszedtem vele, lehet a T4 is jó lesz(ahogy láttam gyorsabb) és csak ez a köztes tier ilyen
  • kisokka
    Egyébként súlyok nélkül próbáltad hogy mozog? Pl bombák nélkül, vagy másmilyen modulokkal/anélkül.
  • kisokka
    Akkor az pech. Azt én is észrevettem, hogy az MM többször dob magasabb szintre, mint top tierbe, mondjuk én japó és amcsi gépekkel futkosok, lehet azért nem zavar annyira. Érdekelt volna később ez a Tsh vonal is, de így lehet sztornó egy darabig
  • Gerdzso
    mesysil: Az IS közel sem OP tank, az egyetlen Op tank talán a KV-1S... Amúgy mindegy melyik ágon indulsz, ahogy a WoT-ban úgy itt is minden gépnek van gyengéje és erőssége, az már csak a sofőrön múlik hogy kitudja-e használni.
  • Krigare90
    Mondjuk szerintem ennek az is lehet az oka hogy elég kevesen játszanak még vele. Ha több lesz a játékos akkor én azt várom h ezek a szélsőségek kisebb mértékben fognak előfordulni.
  • kHares
    De épp ez az, hogy semmire nem jó csak megy előre. Nem tudsz fölmenni vagy földközelbe érni mert gyönge a motor, nem éred el a közeli földi célpontokat mert vagy leszednek vagy a sokal gyorsabb sajátok szedik ki őket. A 20. másodpercben föltűnik a t5 harcos és kész, a 30. alatt már tűz alatt vagy. Még az sem megoldás hogy rögtön visszafordulok mert nem egyszer lerohantak és 1 sorozattal kikaptak.
    Egyébként lehet vele teljesíteni ha nem t5 ellen dob és nem a National Park pályára
  • kisokka
    Felhők közé is lehet bújni, csak egy kicsit nehezebb. Ha valami gyengébb géppel vagyok, akkor azt szoktam csinálni, hogy felmegyek 1400 környékére és megvárom, amíg elkezdenek egymás ellen kergetőzni a vadászok és elindulok az ellen bázisa felé. Ahogy néztem(nekem nincs), ezek a TSH gépek nagyon tudják aprítani a földi célokat, úgyhogy tedd vele azt.
  • kHares
    Azért az mm itt sokkal szarabb mint a WoT-ban. Van egy Tsh-3 attack aircraftom (tier3). Na ez megy jó 200-al, manőverezni nem tud, egyedül arra jó hogy rárepül valami földi célpontra és szétlövi. Erre Tier 5 vadászokkal megyek szembe akik 3 sec alatt(tényleg!) szétlőnek. Majdnem 3x gyorsabbak, az elején nem tudok elbújni, nem lehet földközelbe érni még visszafordulva is elkapnak 40 sec után. Ráadásul mindig a national parkba rak ahol nem tudsz 200 méter alá menni rejtőzni.
    Mégis mit kéne csinálni?
  • mesysil
    Sziasztok! Most kezdtem el a játékot és nem tudom melyik vonal a jó. Tudtok tippet adni melyik repcsi a jó? Úgy mint a WoT-ban az IS tank vonal nagyon OP.
  • kisokka
    Egy kis döntetlen bug a 3x triplázóban:
  • UltraZord
    hali, van benne lehetőség 2 személyes coopra? azaz bombázóban egy bombáz máik vezet vagy lő hátul?
  • kisokka
    Akkor inkább földi célt, mert hiába lőttem ki egy gépet, ugyanúgy ment a számláló.
  • Droughert
    Nem néztem utána, de nekem úgy tűnik, hogy ha az egyik fél nagyobb előnyre tesz szert, akkor elindul a számláló. Ilyenkor sebezni, támadni kell valamit (lehet légi vagy földi cél) és akkor tudod resetelni, így időt nyerhetsz.
  • kisokka
    De miért indul el a %-mérő(vagy mi a bran), ha még nincs is lezúzva az összes földi cél? Vagy ilyenkor jobb lett volna betámadnom egy földi céljukat és visszaugrik?
  • Droughert
    Táblázat alapján nekik volt 8földi kill, nektek csak 2, nekik 12légi kill, nektek 10. Ez alapján nekik volt előnyük.
  • kisokka
    Most éppen nekünk maradt még földi célpontunk, odarepültem az utolsó két komához, az egyiket leszedtem, a másikat már csak készültem, erre vége:

Elég bosszantó tud lenni.
  • kisokka
    Tárgytalan, kiderült a rejtély.
  • kisokka
    És hogy tudnak egyszerre ennyi földi célpontot lezúzni? Pl. AO 192-nek 4 bombája lehet, de a másik kettőnél meg ott repkedett felette és lőtte puskával? Előfordulhat, hogy vannak erre a célra kifejleszthető fegyverzetek?
  • kisokka
    Hát ez kellemetlen Kösz.
  • Droughert
    Földi célokat lebombázták, nálatok meg senki nem foglalkozott velük. Ilyenkor az van mint a WOT-ban bázis foglalásakor, elindul a csík, ha végig ér, akkor nyer a csapat. Náluk végig ért.
  • kisokka
    Most komolyan, ez mitől függ? Csaknem itt is bázist kell foglalni, mert hülyét kapok...Mellesleg nem is látom hol kell nézni mikor vagyunk előnyben ilyen téren és mikor nem.
  • Gerdzso
    Amióta van ez a közös prémium rendszer, annyi a hülye hogy az hihetetlen...
  • kisokka
    Nincs joy-om, úgyhogy maradok az egérnél. Annyira nem vérszar így, hogy beállítottam az a-d gombokat.