World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2012.08.07. igaz elõtte két hónapig haveréval toltam
Csaby
Csaby
Egy warplane játékban milliószor többet kell számítson az ügyesség, egyidejûleg gondolkodni is kell nagyon gyorsan. Amikor kialakul a helyzet csápolni, zongorázni kell. Ezt értem skill alatt.
egyébként csak annyit nézz meg hogy melyik játékban mennyi slotot kapsz , menyire bõvítheted ingame pénzbõl , mennyi az ára a prém gépeknek és máris kiderül melyik cég hajt jobban a lehúzásra.
no így már világos ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A WoT-ban mindent a prém. tankokon kívül, mindent el lehet érni egyetlen egy forint nélkül. Ez mióta lehúzás, hogy nem kell fizetni? A nem kell fizetni az lehúzás?!
El lehet érni a tizes szintû tankokat pénz nékül? Igen.
Fenn lehet tartani? Igen.
Arany lõszer? Azért se kell fizetni.
Kiegészítõk, festés? Azért se kell fizetni.
Ez lehúzás? Akinek ez lehúzás, az bele õrült a WG gyûlöletbe és nem normális.
Amúgy mégegyszer, nem WT topic, és nem kellene itt provokálni. Elég szánalmas dolog. Érdekes, ezt is megismétlem, én se megyek át a WT topicba, idegesíteni az embereket. Hát igen, na ez a különbség...
"Minden tartalmat( prémium jármûveken kívül) elérhetsz?"
WT-ben igen. Egy kitétellel az a filozófiája, ha nem tanultál bele, nem teljesítesz, akkor skill nélkül nem fogsz repülni magas tierrel (~10-12 felett). Ez a fejlesztõk hozzáállása. Adott is hozzá a fizika, ofc nem éri el egy szimulátorét.
WoWp = welcome to the world of siemkas.
Na? Ennyire nem lehet valaki seghülye, hogy ha valami teljesen ingyenes, az is lehúzás neki! A teljesen ingyen az lehúzás? Mi kéne még?
Másrészt nem neveztem botrányosnak, másrészt! Na ennyit errõl...lehetne szépen tiplizni már nem azért. Ti jöttök ide, ti provokáltok, és ti hordtok össze hülyeségeket.
Érdekes, én nem egyek át a WT topic-ba, nem kezdem el szidni, sõt máshol se kezdem el szidni, és nem gyõztem hangsúlyozni ,hogy mi az ami jó benne...de provokáció?! Ti provokáltok itt a fene nagy fanboykodás közepette.
nekem nem fáj ha WoWOP-al játszanak WT helyett csak ne beszéljünk már hülyeségeket pls.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Érdekes a WoT-ban egy forint nélkül el lehet érni, a tizes szintet és fenn lehet tartani . Mi ebben a lehúzás te eszetlen?
Mégis mikor nem lenne lehúzás? Ha még õk fizetnének neked vagy mi a tököm?
Olyan szinte jutott már a szerencsétlen WG gyûlölet, és ezzel párhuzamosan a WT fanboy-kodás, hogy az már túl megy minden határon!
Persze...én vagyok elvakult, miközben mind két cég, mindegyik játék hibáit erényeit többször elismertem...aha. Aztakurvaéletmár de tényleg. Ez már beteges.
A dezinformációkat és a tudatlan félreértelmezéseket próbálom eloszlatni.
Várd ki a végét, vess pillantást a WoT-ra.
Kit érdekel hogy van kiírva a BMB? Én a játékra figyelek 😊 Nem nagyon adnak idõt ha helyzet van. Inkább nézem azt, hogy le ne törjön a szárnyam vagy jól helyezkedjek a levegõben, stb.
A meccsek várakozási idejérõl annyit, hogy most direkte kipróbáltam a hírhedt lassú HB-t. Mind az 5 nemzetbõl kiválasztottam a kedvenc gépem, "battle" és azonnal behívott.
hogy ne 3 perc után dobjon be csatába vagy mivan már??? 😄DD
szánalmas egy banda.... felesleges szarozni ezt a játékot akinek ez jobban tetszik nem fog a WT-vel kockulni... fõleg én mint wotos gammer is.. közös lesz elég sok dolog.. már emiatt is jobb ezzel játszanom.. pl veszek premiumot majd 2500-ért egy hónapba.. és lesz a WOT-ba WOWP-be meg a WOWS-be..
😊 a közös free xp-rõl nem is beszélve....
Csaby
Nézd csak meg szépen WoWP-ban mennyi géped és slotod lehet aztán hasonlítsd össze WT-vel és után gondolkozz el melyik is lehúzós.
Aztán rájössz majd hogy mekkora baromságot hordtál itt össze.
Én mind a két játékot nyomattam sok ideig párhuzamosan, most is fent van ez. Egyszerûen a másik fényévekkel jobban bejön. 😊
Nekem teljesen mindegy lenne ki csinál jobbat.
"Mert a WT-ben most mennyi aranyat is osztanak ingyen?"
Kb 800-at már biztos kaptam. + 200 jár az elején azonnal a missziókért.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De. Nem épp 40 másodpercig tart egy meccs. Van hogy bizony elég sokáig tart , hát ne lõjjenek le rögtön az elsõ percben, és baszki, akkor tovább tart.
Optimalizálással nincs gond.
WG-s lehúzás? Na ez egy nagy baromság. Mert a WT az nem lehúzás mi? Hát ettõl az ökörséget már. Ja, mert a WT-ben most mennyi aranyat is osztanak ingyen?
ja hogy semennyit?
A WoWP-ban meg ingyen osztják? De ez a lehúzás? Komolyan, ez már súlyos agybaj.
Ne értsen félre senki, akinek a WT tetszik jobban szíve joga. De ilyen ökörségeket ne dumáljon már hogy WG-s lehúzás!
Mi van, te talán ingyen dolgozol? Nem kérsz fizetést? Milyen szörnyû, a WG a játékaiban szinte minden tartalom a prémium jármûveken kívül elérhetõ egyetlen tetves forint befizetése nélkül! De a WG a lehûzó cég?!
Az a lehúzás ,hogy egy kurva forintot se kell fizetned, és így is mindent el lehet érni?!
Hihetetlen.
De hát persze az elvakult fan-oknak lehet akármit mondani...az agyam eldobom ilyen faszság hallatán.
A menü egyáltalán nem botrányos. WG fanoknak szokatlan. De még ha az is lenne kit érdekel, ha
- WoWp borzalmasan optimalizált
- Faék egyszerûségû játékmenet
- Egy menet alig tart tovább, mint a 40mp-es visszaszámlálás az elején
- Már látszik, hogy WG-s lehúzásra tenyésztett a játék
- Nincs benne 3 fajta játékmód
- Sorolhatnám még...
Mindegy játszatok vele szívetek joga, de a trabantot ferrarihoz ne hasonlítsátok 😛
Na ez is egy óriási különbség és pozitívum a WT javára. Skill kell a játékhoz nem is kicsi fõleg, amire van tervezve a historycal mód. Sok idõ össze szedni a skillt. Egy PvP játékot az tesz értékessé, ha a játékos skillje PEAK-je sokkal jobban dominál mint a mesterséges tulajdonságok, amit a gép rád aggat! Hosszú távon pont a casual volta teszi unalmassá ezt. Lustaság fél egészség. Nulla tudás kell utána menni egy körnek és ha bele találsz 100% sebzés, mértéke pedig a gold ammo-tól függ. 😛
Interface mitõl botrányos, nem látod az egész mapot? 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A WoWp-ban ráadásul jobb bombázi. A WT-ben, beszarás, ledobom, telibe, kiírja eltaláltam, de és?
Itt legalább látom, teszem azt, a Headquaters- 6000 HP-s, tehát két 3000-ete sebzõ bombával kell telibe kapnom. Világos, és egyszerû és érhetõ.
Azonban. A hülyék a WoWP-t is szétcseszik. Bár a WT-t is. A sok hülye kill tolvaj, a sok hülye aki a csapattársait trafálja el, vagy nekik megy...de rég játszottam a WT-vel le kell szögezni.
Na most a WoWp...a sok szájbalökött idióta a vadászgépében...mit csinál? Harcol az ellenség vadászaival? Nem...zuhanórepülés a földi célpontokra...amiket kilõni nem tud, se sebességet és magasságot veszít, ami miatt könnyû õket leszedni. És mivel a mi vadászaink bénák...el menekülni se tudok a még 300-at is nehezen elérõ egy tehén manõverezõ képességével rendelkezõ csatagépemmel. <#eljen>#eljen>
Csaby
Itt kötelezõ betöltés után 40 mp-ig kinézni a fejedbõl, amíg vissza számol. WT AB-ra pedig 30-40mp a várakozási idõ szóval kb. egál 😊
kiegészíteném azzal hogy "számomra" WT-ben túl nagyok a mapok, és sokáig tart a csata, bõven jó és megfelel az ami a WOWP-ben van... van amikor a 3. percben kilõttek de addig leszedtem két gépet és megsebeztem egyet.. az már egy jó körnek is mondható 😄 és közben tudsz más gépet húzni...
az hogy miben hány gép van azt kár hasonlítani itt is lesz bõven.. idõvel talán még több is.. lásd a WOT....
WT-ben csak egy olyan dolog van ami nagyon tetszik! a le és fel szállás... ezt megcsinálnák a WOWP-ben is akkor szerintem perfect game lenne 😄 ja és akárki akármit mond.. ezt sokkal "könnyebb" és jobb irányítani simán egérrel mint a WT árkád módját 😄 itt meg kell küzdened a fordulási sebességgel meg a gép tulajdonságaival.. wt-ben meg odahúzom az egeret azt vagy ott van vagy nem 😄 (ne hozzátok fel hogy de szimulator modban.. bla bla senkit nem érdekel árkád játék a wowp árkáddal hasonlítjuk ennyi)
szóval ha ebben benne lenne a le és fel szállás tökéletesebb már csak akkor lenne ha majd egybe építenék a WOWS-el 😄
ja és most hogy nyílt béta van még 40 secet sem kell várnom és berak csatában... 75%-ban rányomok a csata gombra és már tölt is 😄
WT-ben úgy 3. perc után megunom a várakozást és kilépek 😄
Csaby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szinte nulla damage model van a WT-hez képest. Az irányítás borzalmas, egy játék max 5 perc. 😄
Pickup WoT gamereknek lett kitalálva ez a game, akik szeretik spammelni a gold ammo-t itt is. Attól még bejöhet, de a zéróhoz közeli realizmust keress. A lényeg WT-ben szerencsére nincs HP bárja (ami egy vicc találmány) a gépeknek. Ott a gép részeit sebzed le és elég gyorsan.