2416

World of Warplanes
  • hawkie22
    Póbáld ki joystickkal, nekem bejött, ég és föld a különbség egér és joy között. Amióta joy-ra váltottam, rendszeresek a 4-5 lelött gép plusz 1-2 földi célpontos köreim, majdnem minden 2. köröm ilyen. Egérrel meg alig bírtam levegöben tartani a gépet, vagy mindig ütköztem másik géppel.
  • kisokka
    Végül sikerült rájönnöm mi a baj az irányítással. Az "A" és "D" gombok nem is működtek...Roll left és right-ra téve már mindjárt más a helyzet, sokkal élvezhetőbb a játék.
  • Droughert
    Na hátha kicsit felpörög a topic, egy kis virtuális pénisz lengetés.
    Eddigi legjobb köröm t5-ös P40-el.
    (200-csatán vagyok túl, szóval még nem sok tapasztaltom van..)

Ahogy láttam, sok jó magyar játékos van, jöhetnek tőlük az eredmények :)
  • Krigare90
    Szerintem bizonyos idő után meg lehet szokni. Sőt.
  • kisokka
    Ott is sok a rammer, de az direktbe megy. Itt meg saját csapattársakkal ütközök(na ott ilyen talán egyszer ha előfordult), azért az nem mindegy. És nem csak az én hibámból, nem győznek bocsánatot kérni, egyszerűen nem látni, hogy ki kerget kit
    A közös prém miatt kezdtem el játszani ezzel is, mert igazából a konkurenciánál egy idő után nem motivált engem semmi, hogy továbbhaladjak, pedig nagyon jó az a játék.
    Próbálgatom itt a beállításokat, de csak rosszabb irányítások vannak, úgyhogy vagy megszokom ezt, vagy megszokom ezt. Vagy nem.
  • Droughert
    Ütközni a konkurenciánál is lehet, ez tapasztalat. Lőni ebben nehezebb szerintem, nagyobb a szórás (gondolom szokásos wot-os random), számomra annyi előnye van, hogy közös prémium, elvileg közös free xp rendszer, szóval enni nem kér, garázsban elfér tipikus esete. Konkurenciát szokták felhozni példának, de aztazért ne felejtsük el, hogy nekik volt előtt repülős múltjuk (BOP), volt mire építkezniük. Hogy ebból mit fog kihozni a WG, az csak rjatuk múlik.
  • kisokka
    Ezt az AI-csatát kipróbálom, hátha találok valami jobb irányítási módot. Kösz.
  • kisokka
    A kistérképet én is szoktam néni, még egy radart is betettem, de nem igazán segít, elég katyvasznak tűnik.
    Azt lényegében tudom, hogy hová tart a lövedék és melyik a célkör, de iszonyat rosszul van megoldva. Hát nem tudom, hogy ezt meg tudom -e szokni.
  • TomDantes
    Első dolog:Tele van hülyékkel.
    Második dolog, van több féle lehetőség irányításra, variáld melyik tetszik jobban, lehet standard csatát menni, AI ellen, ott szoktam kipróbálni nekem milyen irányítás felel meg, és ott szoktam gyakorolni is, manővereket, ilyesmit.
  • Krigare90
    Én nem vagyok egy nagy guru kb 550 csatám van de ezekre azt tudom mondani h én a kistérképet szoktam nézni mikor kijövök egy komolyabb manőverből és inkább csökkentek egy kis magasságot. Így elég ritka az ütközés a sajátokkal. A célzás meg valóban idegesítő az elején de ha ráérzel nincs baj vele. Az a titka h a pontocska a célkeresztben legyen mert a pont mutatja h hova megy valójában a lövedék. (én is egérrel játszok)
  • kisokka
    Ma kipróbáltam én is a játékot, pár csata után nekem is megvan a véleményem, ami se jó, se rossz.
    Inkább csak két rosszat(kérdés jellegű is).
    Minden csatában össze kell ütköznöm egy saját gépünkkel, ez valami balszerencse lenne, vagy törvény írja elő? Egyszerűen azt veszem észre, hogy nem lehet rendesen körbenézni, nem érzékelhetőek a körülöttünk lévő gépek. Remélem ezen finomítanak majd(vagy valaki elmondja mi a trükkje).
    A másik nagyobb gondom az irányítás. Ezek a külön álló kurzorok valami iszonyat idegesítőek, sokszor benézem mit hová kéne irányítani és folyamatos forgásnál igen nehézkes úgy megállni, hogy célon tartsam a gépet. Valamiért ez sem gyerebe, bár én egérrel játszom, lehet joy-al könnyebb(de, ha valaki megmondja hogyan lehet ezt variálni/ha lehet/, azt megköszönöm).
    Nem akarok konkurenciát emlegetni, de onnan vehetnének 1-2 ötletet, mert nekem ez a két hiba egyenlőre olyan szinten vágja haza a játékot, hogy nagyon.
  • Droughert
    Puha vagy :) Fasza játékkel mindenki tud játszani, a foshoz kell igazi férfi :)
  • Master91
    Helló!

Egyedül nekem tölti hangárt évekig a játék?

Ki jövök csatából, és vagy 4-6 percig "Loading..."felirat van....

Kevés lenne neki a 2 giga ram? :s

Pedig az ember azt hinné hogy 1 fika garázst pik pakk betöltheti..
  • Bangaro
    Egy a baj ezzel a játékkal, még mindig egy foshalmaz... SZarok a tokenekre.
  • Droughert
    Openbetaban jött elő nekem is, jó ideig be sem tudtam lépni. Most minden update után más neve van a mappának, de így legalább megy...
  • Bangaro
    No pont erre gondoltam én is, mert nem a World_of_warplanes könyvtárba telepítettem, hanem a World of Warplanes-be. De ha ez így van akkor jó irányba halad a fejlesztés. Closedben nem volt ilyen gond.
  • Droughert
    És még valami, egy teljes file check is kell, a launchben van ilyen funkció.
  • Droughert
    Nálam is ez volt minden update után. Fórumon találtam rá olyan megoldást, hogy minden update után átnevezem a telepítési könyvtárat. He ez esetleg nem lenne elég, akkor nálam még az segített, hogy a NOD tűzfalat interaktívról át tettem automatikus szűrésre (magától nem jelezte, hogy valmai még ki szeretne menni a falon).
  • Bangaro
    Sziasztok!

Closed béta óta nem próbáltam a játékot, gondoltam most benézek. Feltelepítettem a játékot, elindítottam majd belefutottam a hivatalos fórumon sokak által jelzett login rejected loginapp no response kombóba. Biztos áll a szerver gondoltam, majd próba később. Kilép, hopp de a kis hamis még mindig fut a háttérben. Feladatkezelőből nem lehet kinyírni, process explorerrel sem. Parancssorból taskkill parancssal sem. Gép újraindít, játék újratelepít, ugyanaz. Van valaki ötlete mit kellene csinálnom?
  • tutyimutyi2
    ha ez igaz akkor gondolom az alfás lesz a legjobb a nyilt bétás a legrosszab
    am nemtod mé van az hogy van egy yak-3-asom és kifejleszteném rajta a 23 milist megvan az xp de akárhányszor mek rá hogy igen kifejlesztem egy picit tölt aztán semmi
  • Gerdzso
    Az egyik streamen azt mondták hogy mindenki 1-et kap attól függően mikor kezdett a játékkal játszani. :)
  • tutyimutyi2
    :(
    legalább lesz 4 prém gépem
  • Gerdzso
    A token elveszik és nem kapsz majd helyette semmit. :)
  • tutyimutyi2
    ez a napi 300 token ez vajon az után is lesz hogy végevan a bétának illetve ha éppen van az embernél token amikor vége a bétának akko a tokent elveszik tőle vagy átváltják aranyra?
  • tutyimutyi2
    nekem olyan problémám adődott a játékkal hogy minden nap egyszer lefagyasztja a gépem ezt kb 10 napja csinálja illetve ma eljutott odáig hogy még egy kék halál is bejött, másnak is van ien vagy csak az én gépem nincs rendben?
  • tutyimutyi2
    a képességei is megmaradhatnának nemsokára 100as lesz az első
  • Gerdzso
    Minden nullázódni fog, egyedül a gép marad és valószínűleg egy 100%-os crew.
  • tutyimutyi2
    elvileg a kis t3-as prém gép megmarad ha vége a bétának de arra kiváncsi lennék hogy a vezető skilljei megmaradnak vagy lehet majd kezdeni elöről plusz az összesen 200.000-ért felrakott 2 modullal milesz illetve a statisztikában is nullázzák a gépet avagy sem?
  • Istbur
    Köszönöm Zsenyka. Így már megy. :)
  • tutyimutyi2
    nahdejó má lehet honlapon nézni hogy egyes gépekkel mennyi a rekord repcsi illetve target amit kinyirtunk kár hogy egyes gépeknél hülyeséget ír
  • tutyimutyi2
    de ha felmész a honlapra community-nél players-nél megkeresed magad és ott a nevedtől jobbra írja nekem pl. ezt:
    Battles participated before Open Beta Test:
    122
  • TottiHUN
    valahol nem tudom megnézni hogy mennyi csatám van a resetekkel együtt?
  • Zsenyka
    ˆ Istbur: Én a következőt csináltam: Menj ide: C:/Felhasználó/NÉV/Appdata/Roaming/Wargaming.net/WorldofWarplanes és az ott lévő prefences.xml-t nyisd meg jegyzettömbel, de előtte mentést csinálj róla. Alján lesz egy ilyen: <windowed> false </windowed> ezt írd át erre: <windowed> true </windowed>
    Ezután bemész oda ahova telepítetted, és ha Windows 8-ad van, akkor a WorldOfWarplanes.exe-n a kompabilitást állítsd át Windows 7-re, és menni fog. Remélem segítettem :)
  • tutyimutyi2
    yep yep asszem a rekordom az 9 vagy 10 kill 7500(x3)xp 90.000 kredit :)
  • Gerdzso
    Amúgy amit kaptunk t3 repcsi kegyetlen jó! :D
  • tutyimutyi2
    nekem a yak-1M
  • Gerdzso
    Mondjuk én egy t6-t7 géppel is beérném, amúgy is a t6 tetszett eddig legjobban :D
  • tutyimutyi2
    jah én is bár én kb 7 hónappal késöbb vettem észre hogy a kitöltés után kb 1 héttel jött az email XD
  • Gerdzso
    Én sajnos csak Beta tesztelő vagyok... pedig aznap ki is töltöttem a jelentkezést amint lehetett...
  • tutyimutyi2
    hát gondolom ahhoz kell a 700 csata illetve mellé még jön amcsi meg német gép sztem szintén 8asok lesznek, bár ha csak az alpha tesztelők akko is megkapom :)